Pagini

30 ianuarie 2012

Arhanghelul Uriel – Lumina cuiva poate schimba lumea

Orice limitare care simțiți că blochează calea voastră este o expresie a unei memorii ce o purtaţi adânc în corpurile voastre fizice, emoționale și energetice atunci când eforturile voastre au fost limitate de situaţii în care lumina voastră a fost respinsă. Acestea sunt adesea expresii ale conștiinței voastre de martir și victimă când voi înşivă v-ați oferit ca o lumină de vindecare grupului vostru de suflete ştiind că nu au fost încă pregătiţi pentru transformarea lor. Nu a fost niciodată misiunea voastră de a schimba lumea, rolul vostru în lume este să străluciți lumina voastră în toate expresiile sale. Şi voi puteți face asta, indiferent de ceea ce face lumea în răspuns. Lumea se va întoarce în cele din urmă la lumină atunci când a experimentat suficient întuneric. Când lumea poate găsi putere în iubire nu va mai trebui să se teamă. Dar trebuie să le experimenteze pe amândoua pentru a face această alegere. Puteţi fi iubirea de care are nevoie lumea, ca o alegere între mai multe.

Toți Lucrătorii în Lumină au avut vieți de serviciu în lume, pentru a fi forţe pentru schimbare şi transformare. Lumina a fost mereu extinsă, chiar dacă au existat multe vieți când a fost stinsă, deoarece lumea nu era pregătită pentru a elibera frica sa. În acele timpuri v-ați simţit trădați de către Sursă şi convingerea că aţi fost abandonați şi nesusţinuți ca sursă de lumină şi iubire a fost creată. Această credinţă a răsunat de-a lungul vieților si este puternic exprimată în grupul vostru de suflete. Prin ego aţi tradus acest rol de aducători ai luminii în înțelesul că ați venit pentru a schimba lumea. Dar aţi venit pur şi simplu să fiți o sursă de lumină, o conexiune la lumină, iubire şi Sursă pentru cei care sunt dispuşi să vadă, să o recunoască şi să o accepte în propriile lor inimi şi ființe.

Din aceste experienţe voi înşivă ați redus intensitatea propriei voastre lumini, limitând expresia darurilor voastre, şi nealegând calea creării puternice pentru voi înşivă. Dacă lumea nu se schimbă şi vă acceptă pe voi şi darurile voastre, credeți că nu sunteți vrednici de bucurie, iubire, abundență și succes care sunt dreptul vostru divin din nastere. Vă martirizați, în numele luminii şi totuşi asta este doar o expresie a propriei frici că fiind puternici sunteți o ameninţare, mai degrabă decât o sursă de inspiraţie. Puteţi fi tot ceea ce dorinţi şi vreţi să aveţi, fiecare vis este posibil pentru voi, atunci când straluciți lumina voastră și sunteți dispusi să acceptați binecuvântările pentru voi înşivă.

Calea de martir şi victimă nu este cea mai înaltă expresie a energiilor voastre şi limitarea abundenței voastre nu este în integritate cu adevărul vostru. Puteţi fi toate lucrurile în viața voastră pe măsură ce exprimați cine sunteți într-o lume care poate sau nu accepta. Fiți adevărul vostru, este tot ceea ce puteți face, şi permiteți lumii să-și urmeze calea până când este gata să facă transformarea proprie. Ați venit pentru a aduce adevărul divinităţii şi ascensiunii lumii, exprimați asta în viaţa voastră şi veți fi schimbarea pe care lumea o caută. Fiecare dintre voi poate schimba lumea, atunci când începeți cu propria voastră realitate şi străluciți lumina voastră în voi, iluminând umbrele voastre, eliberând frica voastră, conectându-vă la resursele voastre interioare şi fiind lumina în viața voastră astfel încât să puteţi, de asemenea, i-lumina lumea.

www.urielheals.com

Traducere : Eliza

27 ianuarie 2012

Saint Germain - Identificarea metodelor controlorilor

   Toate prezicerile care au fost făcute de către controlori nu sunt corecte. Cum determinați ceea ce vine de la controlori de ceea ce vine de la arhitecții divini ai Noului Pământ? Începeţi cu această listă de verificare:

1. Controlorii decid ceea se va ţine în viaţă întunericul. Vă mutați în comunităţile care co-crează fericirea sau aşteaptați să fiți mutați în alt loc la planul unui maestru de colectare a celor mai conștienți? Care l-ar recomanda controlorii?

 2. Au mulți de gând să se înalţe colectiv, deoarece au terminat eliberarea lor sau nu este necesară toată eliberarea? Vă recomandă controlorii să demonstrați mai multă iubire? Vă direcționează ei să faceți eliberarea?

  3. Demonstrează controlorii lumina în oricare dintre mesajele lor? Vă direcționează să deveniți mai divizați sau mai grijulii?

4. Puteți să le puneţi întrebări despre întunericul din orice? Vă sugerează să trăiţi cu atitudini negative faţă de cei care nu sunt la fel de grijulii ca și voi? Condamnarea este modul de a fi dens. Condamnând pe oricine pentru orice este o atitudine întunecată, negativă.

5. Rugăciunea nu este menţionată atunci când controlorii decid asupra unui nou comentariu pentru a înşela. Luați în considerare conexiunea divină în orice material bazat pe fantezie?

6. Puneţi-vă la birou în locul unui controlor care compune o drama care hrănește continuarea unui vis. Care sunt orientările?

a. Distrage atenţia de la ceea ce se întâmplă de fapt.
b. Născocește un vis bun, care-i ia locul.
c. Transmite minciuna că ei au obţinut visul din cauza contribuţiei lor importante la umanitate.
d. Înlătură frica lor, (NT*a celor controlați) astfel încât să poți controla atunci când le este frică.
e. Pregătește-i pentru deplasarea spre lucrul de care se tem cel mai mult - controlul minții lor.
f.  Concepe mesaje care sunt doar ceea ce vor să li se spună.
g. Răspunde la preocupările lor, cu un dialog activ despre întunericul din altul.
h. Răspunde la dorinţa omului pentru mai multe plăceri cu privire la condiţiile pe care le inventezi.
i. Inteligenţa este cheia - distrage atenţia lor astfel încât aceștia să nu ia în considerare chiar şi cele mai reale condiţii pe cale să apară. Cere divulgarea acestui întuneric.
j. Nu oferi niciodată orice informații care ar crea o cerere pentru o schimbare în conștiință mai presus de negare.
k. Continuă să elimini capacitatea omenirii de a determina propriul său destin prin împăcarea preocupărilor ei cu iluzii.

Ceea ce urmează este gestionarea de demonstraţii pentru controlul mulţimii. Vă  oferă ei îndrumări cu privire la presupunerile lor cele mai calculate, la capacitatea lor de a controla toate? Puteți apela la înşelăciunea lor? Puteţi face ceva pentru a-i întârzia în îndeplinirea efectivă a apelului acestora- influențând aproximativ jumătate din conţinutul populaţiei cu ceva care o distrage de la ceea ce se poate face.

Cine sunt controlorii? Sunt ei Maeștrii deghizându-se ca controlori? Desigur că nu, ei sunt controlorii deghizându-se ca Maeștrii Înălțați, trimişi ai Federaţiei Galactice şi Arhangheli, etc domeniul nostru de contact a fost refuzat, şi controlorii conduc în prezent aproape toate canalizările care ies din inimile celor, care de asemenea, sunt în negarea materialelor exacte.

Eliberarea vă permite să vă conectaţi cu conștiința divină, în loc de a accepta doar ceea ce auziți sau citiți. Obțineți propriul contact cu Maeștrii în loc de a depinde de channeling-ul, care se face pentru a vă înșela. Sunteți capabil să vedeți negarea care are loc atunci când sunteţi de acord cu tonul şi direcția acestora pentru viitor? Această negare distruge misiunea voastră de a introduce lumina.

Consilul Federației Galactice conţine înşelători. Unii sunt din Orion. Alții nu sunt numai întunecați, dar ei nici nu sunt capabili să se conecteze la voi cu un comportament grijuliu. Schimbarea este dorinţa lor- schimbarea propriului lor destin. O modalitate de a prelua un nou teritoriu este de a induce în eroare pe cei care se află în prezent în acel teritoriu. NESARA, precum şi toate celelalte concepte, care recompensează  "a nu se face nimic", blocând toată lumina mentală care poate creşte conştientizarea, este jocul lor. Capturaţi lumina în concentrare liniştită pe aliniamentul divin. Respirația, nu mânia este calea.

Dizolvă strălucirea voastră indiferenţa? Sunteți capabili să difuzați negativitatea? Sărbătoriţi viaţa şi oferiți când există o oportunitate. Dăruirea este cheia pentru o viaţă mai congruentă cu inima voastră.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere : Eliza

23 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: ianuarie 22-29, 2012

Primit de Marlene Swetlishoff

========================================

Preaiubiților,

Energiile înalte ale Iubirii Cosmice continuă să pătrundă atmosfera Pământului şi tot mai mulţi oameni încep să aibă probleme ascunse de mult timp sau nerezolvate ce ies la suprafață din interiorul lor pentru revizuire iar acest lucru crează multe nelinişti, întrebări şi preocupări în ei înşişi . Fiţi atenţi la aceste energii pe măsură ce ies la suprafață în cei din jurul vostru, inclusiv în membrii familiei voastre şi fiți plini de compasiune, dar detașați. Nu mai este necesar pentru voi să acceptați preocupările celor din jurul vostru. Oricât de mult îi iubiți, realizați că ei sunt cei care trebuie să se împace cu ceea ce iese acum la suprafaţă.

Iubiți-vă suficient pentru a vă da permisiunea de a continua să vă bucurați de roadele muncii voastre, pe care aţi făcut-o deja în activitatea voastră în această privinţă ,acum sunteţi într-o poziţie de forţă şi puteți oferi sprijin prin menținerea calmului, și echilibrului constant în fiecare situaţie care vine. Aceste situaţii vor fi la fel de variate ca și oamenii care le confruntă. Vă rugăm să folosiţi puterea iubirii voastre în fiecare situaţie şi să fiți la fel în toate situaţiile care vin înaintea voastră, deoarece ceea ce este necesar acum sunt aceste calităţi şi, de asemenea, de răbdare.

Cei mai mulţi dintre voi aţi învăţat cum să faceţi acest lucru fără a renunţa la obiectivele voastre de a avansa spre Ascensiune şi mesajul nostru aici este de a consolida cunoştinţele pe care le-aţi câştigat deja despre acest proces şi să cereți să se extindă înțelepciunea pe care ați câştigat-o în propriile experienţe în sprijinirea experienţelor altora în acest moment. Este adevărat că suntem cu toții Una şi până când nu experimentează fiecare persoană de pe planetă întregimea în Fiinţa lor, sarcina noastră nu este terminată. Aceasta a fost o sarcină neîncetată de ere incalculabile. Prin intermediul disciplinelor de zi cu zi aţi învăţat să vă depăşiți limitările pământești şi să vă menţineţi în echilibru, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Folosiţi această capacitate pe care aţi câştigat-o deoarece schimbările au loc în multe persoane și evenimente. Este vital să fiți alături de fraţii şi surorile voastre care se trezesc în continuare la adevărul că există mult mai multe pentru existenţa lor, decât s-au așteptat sau au experimentat anterior. Ei vor avea nevoie de sprijin şi de iubire pe măsură ce se luptă pentru a se împăca cu ceea ce se întâmplă în lumea lor. Este timpul pentru a fi Farurile de Lumină pentru care v-ați format și fiind în vecinătatea acestora veți încuraja rezolvarea experienţelor lor. Prin prezenţa voastră, aceștia vor fi întăriți şi sprijiniți energetic pentru a avea curajul de a vedea că provocările lor au fost aduse la o finalizare cu succes.

Încercaţi să nu vă potriviți la energiile care sunt îndreptate accidental spre voi și veți fi bine. Fiecare dintre voi este  actualizat mai departe în metamorfoza voastră de a deveni mai cristalin în corpurile voastre la toate nivelurile. Acesta este un moment dificil pentru toți din planul Pământului şi ordinea trebuie să prevaleze. Vă rugăm să chemaţi familia voastră de Lumina, ghizii voștri și echipele Angelice pentru a vă sprijini în tot ceea ce faceți în fiecare zi şi vă deschideți la îndrumarea noastră. Mulți dintre voi vedeți prezenţa noastră printre voi, ca flash-uri de lumini de culori diferite şi orbs. Cunoașteți că este echipa voastră Divină de sprijin care vă înconjoară.

Mai presus de toate, vă rugăm să continuaţi să simțiți în voi bucuria conexiunii la Sursa Divină. Sentimentele şi experienţele de bucurie şi recunoştinţă susţin noile energii în voi. În timp ce faceţi acest lucru acestea cresc în magnitudine şi acesta este modul în care a veți deveni o binecuvântare vie pentru toţi. Păstraţi-vă inimile şi intenţiile pure şi nobile, Dragii mei, şi totul va continua să fie bine în lumea voastră.

Până  săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www. therainbowscribe.com

Traducere : Eliza

19 ianuarie 2012

Saint Germain - Decretele și emoțiile

Dragii mei. Indiferent ce simţiţi, orice emoţie, oferiții capacitatea de a fi complet simţită. Indiferent cât de rău sună, asta nici un deces nu a avut loc ca urmare a unei  emoții prea simţite. Respirati în zona corpului la baza sentimentului. Acest lucru va ajuta la mișcarea energiei, provocând acea energie blocată să se şteargă. Oamenii care mor în accidente de mașină sau alte accidente care-i arunca de sub control nu pot trage o respiratie. Nici un deces de accident de mașină nu este datorat stresului emoţional, ci unei atitudini care blochează capacitatea de a simţi o contracţie în intestin şi de a o deschide cu respiraţia.

Acum este momentul pentru a elibera zonele care sunt contractate în reţeaua de meridiane a corpului. Respiraţi adânc în toate sentimentele negative care apar şi faceți tot ce puteți pentru a continua respiraţia profundă, prin eliminarea energiei blocate.Darurile de vindecare sunt în fiecare respirație profundă pe care o luaţi.

Sunteți furioși pe ceva? Respirați în corp la locul furiei. Sunteți furioși pe un alt om? În loc să dați vina pe el, oferiții un contact pe care îl poate accepta- acționați ca şi cum cauza dificultăţi ați fi fost voi. Toate perturbările voastre au fost cauzate de voi. Nu de mintea şi trupul vostru, ci de acel Voi care stă la baza tuturor, esenţa iubitoare care determină toate lucrurile să se manifeste. Acest Voi va contractat pentru perturbare ca o modalitate de a provoca  mai multă conștiență. Voi ați creat conflictul, precum şi "alți" participanţi care au venit din zona lor de confort pentru a densifica provocarea voastră. Evitaţi să le oferiți atitudinea voastră negativă chemând lumina la voi înșivă în loc de a direcţiona întunericul faţă de ei. Inimile grele sunt o alegere. Nimeni altcineva nu poate decide dacă puteţi sau nu adăuga mai multă lumină vieții voastre. Tot ce trebuie să faceți este să dați mânia la o parte. De ce să o păstraţi? Nici una dintre emoțile voastre nu vă poate controla dacă nu le lăsaţi.

Un decret pe care îl pot face fără un gând este cel pe care l-am făcut atunci când am acceptat poziția de Maha Cohan: Eu decretez că toate creaturile lui Dumnezeu sunt trezite şi cauzează tot mai multă şi mai multă grijă (compasiune) în experienţa lor umană. Decretul meu a fost pentru toţi şi face numai bine pentru toţi. Nimic din dorinţa omului pentru materializare nu poate fi găsit. Faceți decrete fără  nici un rezultat delimitat. Chemați scopul inimii. Mandatul face apel la îngrijire. Oferiți din abundenţa unui maestru nelimitat - darul de bunătate umană.
Eu decretez cel mai plin de compasiune contact cu toți chela(discipolii) mei. După ce primele decrete sunt realizate, toate acestea vor deveni mai ușoare.

Am oferit multă îndrumare cu privire la a oferi şi a îngriji. Formulați cuvintele şi activați decretele divine necesare în viețile voastre. Nici o capacitate de tipul celor umane nu pot contracara un decret bine scris. Invitaţi colegii voștri,  Maestrul din interior, pentru a crea un decret fără nici un alt conţinut decât dragostea vastă disponibilă pentru voi pentru a o livra. Când vă simţiţi singur conştientizarea voastră deplină nu vă poate fi disponibilă, şi când invitați divinul în inima voastră ,cea mai mare parte a mizeriei inventate se dizolvă.

A fi o fiinţă divină este acum singurul vostru obiectiv. Fiind Adevăratul “”voi”” este fiinţa divină în acţiune. Pot decretele pe care le faceți să livreze profunzimea acestui Adevăr pentru cei care sunt atinși prin decretul vostru? Putem sărbători sentimentul de viață (voiciunea)? Putem elibera perturbările în colegi şi vechile cunoştinţe? În acest tip de schimbare a dramei, putem. Conştiinţa noastră devine instrumentul pentru a debloca uşa din zonele închise ale inimii "celorlați". Când putem obţine mai multe dintre aceste inimi să se simtă deschise zgura nu va avea nici un loc unde să se ascundă. Veniți în tărâmul visului meu liber, fără nici un bagaj.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

Traducere : Eliza

18 ianuarie 2012

Arhanghelului Uriel – Celebrați eşecurile

Este posibil ca cele mai mari motive de sărbătoare să fie în forma a ceea ce ati numi un eşec, acele lucruri care nu s-au terminat așa cum v-ați așteptat sau au devenit îndeplinirea unei speranţe sau dorinţe? Cum puteţi fi fericiți în legătură cu ceva ce vă provoacă durere şi a cărui rezultatul înseamnă că trebuie să re-creați o parte a călătoriei voastre sau să găsiţi o altă cale pentru viaţa voastră, deoarece cea pe care erați s-a terminat? Ceea ce numiți voi un eşec este de fapt o expresie de vindecare a sufletului vostru dacă aţi înţeles valoarea și sensul său adevărat.

Sensul unui eşec poate fi găsit în aliniere, deoarece nu se poate crea ceva cu care nu sunteți aliniați. În trecut, s-ar putea să fi fost capabili de a crea o versiune a acestuia, dar pe măsură ce creşteți vibraţiile voastre veți observa ca eşecurile vin mai repede şi cu o intensitate mai mare. Acest lucru se datorează faptului că sunteţi ghidați să urmați calea de aliniere, a ceea ce este aliniat cu energia voastră, dorința sufletului vostru pentru binele vostru cel mai înalt şi cea mai măreață expresie energetică. Atunci când intenţionaţi să fiți puternici, tot ce nu reprezintă o expresie a acelei puterii este îndepărtat din câmpul vostru de potenţial.

Valoarea eşecului este deconectarea de la energiile, care nu vă servesc, din ciclurile karmice şi repetarea  comportamentelor din trecut. Tot ceea ce ştiţi emană din vietile trecute, istoricul vostru karmic și de memorie celulară. Cea mai înaltă manifestare a energiei voastre reprezintă calea necunoscutului şi se va desfăşura cu intenția voastră. Așa cum nu reușiți la un singur lucru și-l eliberați cu detaşare, bucurie şi iertare, voi permiteți unei expresii mai înalte a energiei voastre să vină şi să devină o parte a realității voastre.

Fiecare eşec este confirmarea că energia voastră nu mai este la acel nivel şi în acele posibilităţi. Sunt potețiale mai mari şi energii disponibile pentru voi şi le veţi invita să devină realitatea voastră când puteţi binecuvânta eşecurile şi le eliberaţi, știind ca acesta este modul în care sufletul vă spune că nu mai puteţi crea la acest nivel. Este, de asemenea, o invitaţie de a vă extinde conștiința, visele voastre și să îmbrățișați dorințele unui potenţial mai înalt. Așadar, celebrați eşecurile voastre, fiți recunoscători pentru ele, deoarece ele vă arata ca totul este bine, sunteţi pe calea de transformare şi că o altă realitate vă aşteaptă să o creaţi.

www.urielheals.com

Traducere : Eliza

16 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 15-22 ianuarie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff

=========================================

Preaiubiților,

Mulți dintre voi au descoperit că pe măsură ce fiecare dintre voi rămâne în lumină şi adevăr fără teamă, fără mânie, este sprijinit de noile energii care pătrund întreaga atmosferă a Pământului. Cei care încearcă să lucreze în vechile paradigme, în vechile moduri de a face afaceri pe Pământ au început să constate că acestea nu sunt acceptate în eforturile lor. Tot ce a fost făcut în secret şi în spatele scenei vine acum la Lumină şi la o cercetare amănunțită a umanităţii ca un întreg.


Voi, care ați fost atenți şi ați muncit cu sinceritate la eliberarea şi da, îmbrăţişarea, acelor aspecte din voi înşivă care au reprezentat mai puțin decăt iubire sunt acum acceptate în toate cererile voastre pentru o mai mare împuternicire în toate aspectele vieţii voastre fizice. Vă rugăm să reţineţi cuvintele magice, "cererile voastre," Dragilor. Este o lege universală că trebuie să cereţi înainte să vă poată fi dat. Pentru cei care au fost sporadici în această zonă, vă rugăm să înţelegeţi că voi sunteţi acum în Ascensiunea voastră personală pe planeta voastră. Tot ceea ce credeți, spuneți şi faceți lasă o amprenta în noul Șablon pentru noua Lume.

Continuaţi să observați gândurile care izvorăsc din adâncul interiorului vostru şi fiți blânzi cu voi înşivă. Înţelegeţi că aceste gânduri își pot avea originea în alte vieți și au fost purtate în cadrul structurii voastre genetice şi pe măsură ce acestea apar, binecuvântați-le şi trimiteți-le pe drumul lor în transmutarea Focului Violet {Decretul focului Violet- http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/12/hilarion-mesajul-saptamanii-18-25.html} Până acum s-ar putea să fi observat că cei care urmează Calea înaltă "Întotdeauna" se roagă pentru alții așa cum se roagă şi decretează pentru ei înşişi. Acesta este un răspuns automat la chemarea voastră pentru a oferi binecuvântarea pe care o primiţi.

Acest an va necesita ca fiecare dintre voi să vă deplasați mult dincolo de toate limitele percepute înainte, în Măiestria Legii Atracției. Aceasta devine o experienţă mai ușoară și mai plină de bucurie şi vă sfătuim să continuați să vă jucați cu energiile de creație, creând dorinţele cele mai profunde dintr-o inimă recunoscătoare și plină de bucurie. Puneți toată energia şi concentrați-vă pe ceea ce voi "doriți" și eliberați tot ceea ce nu funcționează pentru voi. Este vorba despre voi și despre ceea ce experimentaţi în interiorul vostru, Dragii mei, şi nu despre ceea ce alţii din jurul vostru aleg să faceți ... asta este ceea ce se înţelege prin a deveni un Maestru al vieţii.

Fiecare ființă este responsabilă pentru energiile ei şi pentru modul în care alege să le folosească. Cei pe Calea înaltă "Întotdeauna", aleg să creeze binecuvântări şi bine pentru ceilalţi. Nu este greu, nu este imposibil - Tot ce trebuie să faceţi este să intenționați asta şi să faceți un obicei zilnic din acest lucru şi veţi vedea rezultatele, deoarece vor curge înapoi la voi în perfectă sincronicitate. Continuați să afirmați că totul este bine si totul este perfect şi veţi sta în energiile sublime şi preafericite ale momentului "Acum". Există un scop mai înalt în spatele acestui lucru, pentru că voi acum rămâneți cu adevărat în lumina voastră menținându-vă viziunile voastre înalte.

Sprijinul pe care îl primiți de la familia voastră de Lumina este imens şi entuziasmul cu care cererile voastre sunt acceptate merge la inimă şi este minunat pentru a fi privit. Mutaţi-vă în modul 5 dimensional de A FI acum , preaiubiților. Suntem pregătiţi să vă urăm bun venit şi să vă susţinem. Fiți o binecuvântare, oriunde mergeți!

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza

13 ianuarie 2012

Arhanghelul Uriel - Voi și Dumnezeu sunteți Una

Nu există nici o separare între voi și Sursă sau Dumnezeu sau Univers sau numele care este dat energiei care sprijină, hrăneşte, conectează și susține pe oricine şi orice în Univers. Judecățile care servesc pentru a separa umanitatea de divinitatea ei sunt doar gânduri care nu pot şterge adevărul, care este codificat în lumina pe care o purtați. Ceea ce voi numiți separare este, de asemenea, cunoscută sub numele de întuneric sau frică și este singurul lucru care vă separă de la unitatea care o aveți cu Sursa.

 Dar această separare există în cadrul umanităţii, deoarece este imposibil ca Sursa să fie separată de ceea ce este propria lumină și voi sunteti o emanaţie a acestei lumini. Atunci când vă amintiţi-vă că: "Voi şi Dumnezeu sunteți Una" straturile de teamă pe care voi, le cunoașteți ca nevrednicie şi separare sunt eliberate. Sufletul vostru este despovărat și poate respira în lumină, eliberat din densitatea energiei de învăţare a celei de-a treia dimensiuni. Pentru un moment, vă puteţi re-aminti, sau reuni, cu Dumnezeu.


Există un sfârşit inevitabil la călătoria de reconectare şi se va întâmpla pentru toată omenirea, fiecare persoană la vremea ei. Ciclul de karmă şi de vindecare va continua pentru fiecare suflet până când acesta îşi aminteşte că este una cu Sursa, că își poate aminti lumina ei, să îmbrăţişeze iubirea și să învețe iertarea. Deşi există o cale de ascensiune în cadrul ciclului pământului, întreaga omenire va fi capabilă de a experimenta reconectarea și ascensiunea, dar nu este un eveniment unic. Mai degrabă, este o călătorie în care fiecare suflet este pornit şi a fost de la începutul experienţei sale tridimensionale.


Vedeți-vă Una cu Dumnezeu, cunoaşteți că voi sunteți lumina lui Dumnezeu şi că sursa de lumină este în voi şi mereu cu voi. Nu există nici o separare, alta decât cea care credeţi că aţi creat-o şi care nu este adevărul spiritual, care este singurul adevăr. Cunoașteți "Eu şi Dumnezeu sunt Una", faceți această afirmaţie zi de zi şi  respirați în lumina care este lumină, iubirea şi adevărul a cine sunteţi.

www.urielheals.com

Traducere- Eliza

9 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 8-15 ianuarie 2012


Preaiubitilor,

Este posibil să fi observat că în timp ce corpurile voastre - mental, emoţional şi fizic, se transformă așa cum pășiți zi de zi pe planeta voastră, și deși aveţi în continuare provocări ale forţelor opuse în interiorul vostru, există, de asemenea, o ușurare a spiritului vostru, o ridicare a densității care v-a ținut legați de tiparele vechii paradigme. Va părea mult mai uşor să treceți peste groapa gândurilor şi modelor repetitive, mai degrabă decât să cădeți în ea din nou, şi vă veţi da seama că câştigați în Măiestria acestora.

Viaţa va părea mai fericită şi voia bună va ieși la suprafaţă şi va dori să fie exprimată în multe moduri încântătoare. Permiteți acest lucru, dragilor, pentru că este timpul să simțiți eliberarea de greutate a Fiinţei şi să profitați de acest moment plin de bucurie, pe măsură ce se ridică spontan din interiorul vostru. Aceasta este uşurinţa(lipsa de densitate) sufletului vostru, nou curăţat şi purificat, care acum iese la suprafață pentru a vă conduce într-o nouă aventură în tărâmurile neexplorate. Ați făcut muncă şi acum sunteți aliniați cu aspectele voastre cel mai înalte și acest lucru va deveni mai clar pentru voi, pe măsură ce vă deplasați în anul 2012.

Veți fi un far strălucitor de Lumină pentru cei care cohabitează cu voi și cei din comunitatea voastră. Sentimentele voastre de bucurie vor fi contagioase şi calmul vostru în mijlocul furtunii va fi foarte apreciat şi privit cu admirație. Chiar dacă mulţi dintre voi v-aţi simţit nevăzuți şi neobservați pentru că ați fosti Lumina şi adevărul Fiinţei voastre, ceea ce se dovedeşte acum este un răspuns iubitor din Univers. Căutați minunatele sincronicităţi, semne şi simboluri din vieţile voastre, acestea vor fi validările care vă vor arăta că sunteţi pe drumul cel bun şi că totul este bine.

Afirmați zilnic că voi sunteți Lumina și Iubirea. Acest lucru ajută pentru a seta intenţia de a trăi cel mai înalt potential al vostru în tot ceea ce faceți. Voi "sunteți" ambasadorii şi exemplele vii ale vibraţiilor Cristice şi acest lucru va deveni evident pe măsură ce acest an se desfășoară. Rămâneți neclintiți în voi înşivă, în orice moment şi onorați cunoașterea voastră interioară pentru că aceasta este cea mai autentică ghidare de la cea mai profundă parte a cunoaşterii voastre Divine, niciodată să nu șovăiți sau să vă lăsați duşi în rătăcire. Vor fi multe, care vor încerca să capteze atenţia voastră pentru a vă îndepărta de la această ghidare şi vă distragă atenţia de la calea voastră, dar voi sunteți echipați pentru a discerne şi depăşi aceste energii pe măsură ce se întâmplă.

Sunteţi fiecare fermi pe calea Ascensiunii voastre şi schimbările care au loc în cadrul corpurilor pe toate nivelurile Ființei voastre vor părea miraculoase pentru voi. Acestea vor necesita ajustări în gradul de acceptare, dar aceste ajustări vor fi făcute cu fericire şi mulţumire şi nu urmează cu ceva care fie temut sau evitat. Ceea ce aţi lucrat cu atâta sârguință  este acum aici. Ascensiunea este pornită! Focalizați-vă, focalizați-vă, focalizați-vă!

Până săptămana viitoare ....

EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației
Undo edits
http://www.therainbowscribe.com
Traducere-Eliza

8 ianuarie 2012

Mesajul Arhanghelului Uriel - Echilibrul întunericului şi luminii





Odată cu naşterea unui ciclu de experienţă, voi faceți parte dintr-un ciclul uman, există un flux şi un scop în echilibrul întunericului şi luminii care este creat. Fiecare nou ciclu începe cu întunericul, la fel cum noaptea este începutul zilei şi cedează locul luminii, care trezeşte lumea în zori. Cei care sunt în întuneric, nu sunt conştienţi  unde sunt, sau că există o prezenţă de lumină cu care se pot conecta. Experienţa întunericului trebuie să fie finalizată înainte să poată fi o experienţă a luminii iar absolvirea de la întuneric la lumină are loc în fiecare în funcţie de dorinţa lor pentru lumină şi de experienţa şi puterea lor în întuneric.


Cei care cunosc cât de puternic poate fi întunericul le este teamă de lumină, deoarece ei cred că dacă dau în schimb întunericul pentru lumină, ei trebuie de asemenea să dea în schimb puterea pentru neputinţă. Unele suflete nu fac niciodată această alegere şi ăsta este rolul lor pe pământ, după cum sunt cei care au nevoie să mențină întunericul pe pământ, pentru că este o alegere pe care fiecare o poate face şi întunericul trebuie să fie prezent pentru a echilibra lumina. Fiecare are propriul lui contract cu Sursa, angajamentul lui de a servi şi da, unii se angajează să menţină energiile întunecate, astfel încât toată lumea să le poată experimnta ca parte a ciclului lor.


Apoi sunt cei care aleg doar lumina, deoarece se tem de întuneric. Aceștia îmbrăţişează pacea şi liniştea luminii, dar ei ignora puterea ei, deoarece ei cred că puterea este o parte din întuneric. Ambele energii au putere, care este exprimată în moduri diferite. Puterea întunericului este controlul şi lăcomia ; cea a luminii este de a împărtăși şi de a fi grijuliu. Întunericul conduce prin frică, lumina prin divinitate. Puteţi fi divin de puternici şi acest lucru va permite luminii sinelui vostru să strălucească în lume.


Întunericul îşi îndeplineşte scopul său, la fel ca fiecare lucru din Univers. Scopul său este de a vă alinia cu ego-ul vostru, lumina vă extinde în spirit. Întunericul vă aminteşte de limitări şi de control, lumina este nelimitată şi vă invită să vă abandonați. Care este alegerea voastră cea mai puternică? Aceea care este împlinirea dorinţei sufletului vostru pentru vindecare şi întregime în fiecare moment, care poate fi întunericul sau lumina sau ambele. Nu judecați alegerile voastre, în schimb, staţi în conştientizarea realităţii pe care doriţi să o creaţi şi permiteți energiilor să curgă, lumină şi întuneric, pe măsură ce vă creaţi viziunea pentru realitatea voastră şi raiul vostru pe pământ, care cere să vă îmbrățișați lumina în deplinătatea sa.


www.urielheals.com


Traducere:Eliza

6 ianuarie 2012

Saint Germain "Măiestria utilizării decretelor"




Postat: 03 ianuarie 2012 19:12 PST

Mesajul de astăzi va începe cu o prezentare generală a condiţiilor actuale din toate domeniile în care îndrumarea mea a fost direcționată. În primul rând: conştiinţa de a fi un maestru.

La data de 11-11-2011 multora dintre candidaţii la ascensiune li s-au dat ghionturile suplimentare de care aveau nevoie în conştientizarea ascensiunii. Acest ghiont a făcut ceea ce era necesar pentru a-i face mai conştienţi de dinamica de control pe care au folosit-o pentru a influența schimbarea cu activităţile lor mentale. Nu i-am făcut de fapt, mai conștienti, doar am eliminat ceaţa în care au fost acaparați. Ei nu mai sunt înşelaţi de ceaţă, şi au dobândit o nouă abilitate: capacitatea de a decreta şi de a crea decretul. Omul a avut intotdeauna abilitatea de a decreta, dar cei mai mulți au făcut-o incorect.

Decretele nu sunt cereri, nici nu sunt un mod natural de a manifesta cu excepţia cazului în care vin din iubire. Atunci când nu au un conţinut de iubire, sunt ignorate de către îngerii care ajuta la crearea lor. Chemarea îngerilor pentru a asista nu este la fel de eficace ca un decret, deoarece aceștia nu vin doar pentru a răspunde la dorinţele unui om. Un decret este îndeplinit atunci când un maestru cere în mod clar o schimbare de care beneficiază toţi, nu doar o singură persoană. O conştientizare clară a Unimii dă unui decret posibilitatea de a face o modificare majoră la o drama de care sunt afectați toți. A cere o schimbare în acest fel solicită capacitatea de cauzalitate a mai mult de un înger, ei pot asista colectiv în progresul următor de vindecare a omului şi a obiectivelor de conștiință. Atunci când vine acest tip de decret mergem cu toţi la muncă.

Nicăieri nu este descris în mod clar modul în care un om poate realiza dorinţele sale proprii. Acest lucru a făcut ca multe "autorităţi" să apară ca guruși ai unui rezultat evident ce toți l-ar admira. Cu toate acestea, nici unul din aceste moduri de a face un progres în condiţile de viaţă nu au nici un detaliu precis în el. Doar conţinutul densității mentale a omului influentează abilitatea sa de a crea o altă alegere, în absenţa unei intenţii clare de a acţiona în numele propriei sale dorinţe. Nici un volum de activitate mentală, fie că este vorba de afirmații sau vizualizări, sau modele de gândire pentru atingerea acestui obiectiv nu poate schimba detaliile curente doar DACĂ nu există o alegere specificată în modul cum să fie rezultatul. A cere: "Te rog adu-mi această sumă de bani", nu va genera nicio acţiune care va fi sprijinită, deoarece aceasta vine cu un rezultat foarte specific. Dacă acest lucru a fost decretat ar fi fost pentru toţi cei care pot beneficia, fără o sumă totală desemnată.
Asiguraţi-vă de aceste distincţii:

1. Un decret vine din conștiința lui UNU care "ştie" ce este necesar şi decretează ca acesta să fie făcut.
2. O cerință vine din capacitatea mentală a omului care nu are conştientizarea totală a imaginii.
3. Manifestarea unei schimbări în cauză şi efect nu se face prin cerere, această abordare nu determină
îngerii să facă această opţiune a lor. Aceasta se produce atunci când nici o dorinţă personală nu
este prezentă în cel care cere "Voința lui Dumnezeu să fie făcută."
4. Alegerea unei direcţii asupra căruia mintea se decide nu va avea un efect semnificativ în modul în
care lucrurile să se întâmple. Numai atunci când modul în care este cerut este complet aliniat cu
conştientizarea divină se produce schimbarea. Acest lucru se datorează faptului că conştientizarea
divină este creatoarea a toate, iar mintea doar decide ceea ce vrea de la ea.

Acum, cu aceste distincţii disponibile, decideți cum veți trăi în Unicitate. Puteţi accepta că # 1 și # 4 sunt la fel? Ambele decretează că divinul este creatorul, nu manifestatorul ce cheamă lucrurile în formă. Lipsa de conținut constituie mai mult un decret de cauzalitate decât un mod diferit cu dorințe mentale ataşate. Iubirea pură a UNUIA nu are nevoie de nici un control.

Odată ce decretele care vin din iubire sunt declarate, nu este nevoie să decretați acelaşi lucru din nou, din moment ce divinul este cel ce dă decretul şi îngerii acţionează întotdeauna la chemarea divină. Mintea şi inima trebuie să fie împreună în iubire ca alegerile materiale să fie eficient create.VOI nu sunteți creatorii, Dumnezeu este. Atunci când o dorinţă personală este total aliniată cu un om grijuliu, care poate ACȚIONA asupra cauzei de schimbare, conţinutul minții are un impact mult mai mare în imaginea de ansamblu.

Puteţi accepta aceste concepte? Puteţi da decrete, care pot fi conformate cu o nouă dăruire Unicului?Decretați cu conştiinţa divină? Ea este acum în mâinile voastre. Schimbarea poate veni atunci când dorințele voastre și dorințele lui Dumnezeu sunt Una.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna


Traducere: Eliza

3 ianuarie 2012

Mesajul Arhanghelui Uriel - Ceea ce faceți este ceea ce puteți

                                                

Momentul prezent este mai mult decât momentul de care sunteți voi conştienți în realitatea voastră, acesta este, de asemenea, totalul tuturor momentelor de dinainte şi începutul momentului următor. În fiecare moment aduceți energiile din toate viețile voastre, cunoaşterea tuturor experienţelor şi cea mai înaltă vibrație energetică la care puteți fi în acel moment. În fiecare moment sunteți cei mai buni care puteţi fi, faceți ce puteți voi cel mai bine şi sunteţi doar la vibraţia energetică la care puteţi fi. Când credeţi că puteţi face mai mult, este pentru că v-aţi conectat cu o vibrație diferită, a carui potential vă invită să pătrundeți în transformare.

Acest lucru nu face nici o parte a realității voastre greşită, pur şi simplu înseamnă că aţi terminat învăţarea la acea vibrație, toată înţelegerea a fost realizată şi experienţele pe care le-a rezervat pentru voi au fost îndeplinite. Uşa spre noi realităţi se deschide de multe ori când cea din realitatea voastră existentă s-a închis. Așadar, o nouă conştientizare vibrațională devine disponibilă când aţi părăsit-o pe cea în care sunteți. A fi în două niveluri energetice diferite este derutant deoarece fiecare vă trage într-o direcţie diferită. Vechea energie vă trage în trecut, care este cunoscut şi previzibil, cea nouă vă obligă să exploraţi un viitor necunoscut. Care o veți alege?

La orice nivel de vibrație energetică, ceea ce faceți este ceea ce puteți, deoarece fiecare nivel are lecţiile proprii de învăţare , experienţă, potenţial,posibilități şi realităţi. Voi aduceți tot ce ați învăţat în fiecare experienţă de vibraţie şi acest lucru vă permite să deveniți împlinirea acelei experienţe, în conformitate cu dorinţa sufletului vostru pentru vindecare. Perfecţiunea divină din fiecare experienţă este legată de perfecţiunea voastră individuală, care este aliniată cu învăţarea, vindecarea și transformarea voastră. Nu există nici o altă cale la dispoziţia voastră. Aceasta este experiența voastră, faceți ce știți ca e mai bine ca să realizați propria învăţare şi vindecare. Încercarea de a copia pe alţii sau de a obține rezultatele lor nu este posibilă, deoarece tot ce puteți face este ce știți voi mai bine.

Ce puteți face cel mai bine este între voi și Sursă, nu există nici o aşteptare sau rezultat dorit, toată învăţarea se face în conformitate cu contractul sufletului vostru, calea de vindecare pe care ați ales-o în fiecare viaţă şi în toate experienţele tuturor vieţilor. Transformarea este pur şi simplu un pas într-o nouă energie vibrațională, un pas  în  direcţia karmei sau creaţiei, în care îmbrăţişați trecutul sau viitorul, în funcţie de abilităţile voastre. Potenţialul fiecărui moment vă aşteaptă ca să alegeţi în funcţie de abilităţile şi cunoaşterea voastră. Vedeți fiecare moment ca o uşă care vă invită să experimentați divinitatea voastră pe măsură ce îmbrățișați noi potențiale, o oportunitate de a trece mai departe în raiul vostru pe pământ.
www.urielheals.com

Traducere- Eliza

1 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 1-7 ianuarie 2012


Preaiubiților,

Fie ca mantra pentru aceste vremuri să fie cuvântul "focalizare". Indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul vostru să vă concentrați Iubirea pe ea,să o binecuvântați şi să revărsați această Iubire ori de câte ori puteți şi oriunde ați merge. Cunoașteți că sunteţi fiecare reprezentanţi ai Divinului și că fiecare gând, cuvânt, faptă și acţiune a voastră a devenit foarte importantă în aducerea în realitate a Noului Pământ. Vor fi mulţi în zilele care vă așteaptă, care vor încerca să vă distragă atenţia de la această focalizare şi depinde de voi să vă amintiţi viziunea și scopul vostru de a fi aici în acest moment.

Găsiți o modalitate de a petrece cât mai mult din timpul vostru liber într-un mediu liniştit, care vă va permite să vă concentrați pe obiectivele voastre de Ascensiune personală şi planetară. Acesta este momentul de a acţiona iar zilele de aşteptare pasivă așteptând ca alții să vină în salvare sunt acum pe sfărșite. Voi sunteți Creatorii, preaiubiților. Toate care le-aţi realizat şi depăşit pentru a ajunge la acest punct trebuie acum să fie puse în utilizare practică pentru binele suprem al tuturor. Este esenţial ca Lumina și sentimentele voastre de dragoste şi compasiune, să ajungă afară zi de zi, în oamenii şi în locurile din jurul vostru.

Încercaţi să menţineţi sentimentele de bucurie şi fericire pe care energiile Noului An le aduc. Când simţiți puternic aceste momente înălţătoare, să luați act de acestea şi să învăţați să aduceți aceste sentimente în voi la voință în tot restul anului de schimbări incredibile . Credeți în miraculos şi priviți sincronicităţile minunate care încep să apară. Deschideţi-vă inimile la descărcări tot mai mari de lumină, iubire, upgrade-uri şi initieri şi întotdeauna amintiţi-vă să cereți şi să intenţionați asta, atât dimineaţa, cât şi noaptea.

Este timpul să vă îmbăiați în aceste sentimente înălţătoare şi de împuternicire pe care noile energii ajută să le invoace în voi şi în timp ce faceți acest lucru, voi invitați mai mult din aceste sentimente care urmează să fie divin atrase de voi. Universul se va asigura că veți primi la nesfărșit  multe binecuvântări care aşteaptă să iasă la iveală şi să devină o parte integrantă din viaţa voastră. Pe măsură ce schimbările au loc în fiecare parte a societăţii umane, binecuvântările care vin mai departe pentru voi se vor multiplica în apariţiile lor în fiecare din viețile voastre. Bucuraţi-vă de fiecare clipă, trăiți în acest moment, focalizați-vă, focalizați-vă, focalizați-vă! Permiteți tot ceea ce se întâmplă să curgă prin voi şi în jurul vostru în timp ce staţi în fluiditatea fiecărui moment.

Permiteți Iubirii, care este în voi să strălucească prin voi în tot ceea ce simțiți, spuneți şi faceți. Binecuvântați fiecare întâmplare care are loc în viaţa voastră şi exprimați recunoştinţa voastră în mod constant pentru tot ceea ce vi se oferă. Prin alegerea stării de bucurie, voi permiteți să intre mai multă grație în Ființa voastră şi în vieţile voastre de zi cu zi. Capturați acest sentiment de bucurie şi înfrumusețați-l des prin expresia voastră despre acesta în tot ceea ce faceți. Simţiţi bucurie, FIȚI bucurie, radiați bucurie în puritate totală ,sublimă şi inocență, crezând în magia care vine prin ea, deoarece nu este naivitate să se cultive această esenţă în voi, este o putere care infuzeaza totul în viaţa voastră cu binecuvântări care se multiplică.

Setaţi tonul pentru restul acestui an de către marea putere creată prin determinarea şi intenţia voastră de A FI cel mai înalt și mai măreț potenţial al vostru şi urmăriţi-l desfăşurându-se pentru voi în moduri minunate. Îndrăzniți să visați MĂREȚ, îndrăzniți să faceți tot ce aţi dorit să faceţi şi cumva nu ați ajuns să faceți. Credeți în propria valoare și unicitate şi vedeţi-vă ca un Maestru în tot ceea ce faceți. Scrieți un nou scenariu pentru marele joc, care este viaţa voastră şi apoi TRĂIȚI-L! Dacă puteți să îl visați,puteți să FIȚI acel vis! Totul aşteaptă să se manifeste şi să se ajusteze dorințelor voastre cele mai profunde. Revendicaţi-l în fiecare zi şi urmăriţi-l desfăşurându-se într-un mod magic.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

2011 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana, (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere : Eliza

Fractal Mandala de Joy Shrader