Pagini

31 iulie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii:29 iulie -04 august 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
=====================================
Preaiubitilor,

Pe măsura ce zilele curg de la una la cealaltă, există o prospeţime a energiei care pătrunde în toate. Acesta este un timp de reconectare la Fiinţa care sunteţi cu adevărat în interior şi cu intenţie, să aduceti interiorul afară în lumea din jurul vostru. Toate răspunsurile pe care le căutati locuiesc în cel mai sfânt dintre cel mai sfant, spaţiu sacru din inima voastră. Există multe distrageri care vin la voi să vă seducă de la calea voastră şi este important ca voi să fiti în contact cu propria putere şi Planul vostru Divin. Ceea ce este potrivit pentru altcineva poate sa nu fie potrivit pentru voi asa că vă sfătuim sa fiti voi înşivă.

De multe ori sa spus, "Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi toate celelalte vor urma", iar acest lucru este valabil astăzi mai mult decât oricând. Voi nu veti fi dusi în rătăcire, dacă urmaţi ghidarea interioară, pentru că ştiti atunci că calea voastră este sigură, este perfectă pentru voi. Prin alinierea cu Măreata Prezentă EU SUNT, Suprasufletul vostru vă străduiti să ajungeti la stele şi să deveniti manifestarea celei mai înalte viziuni a voastre . Acest lucru, îl faceti mulţi dintre voi, cu mare dăruire şi vă spunem, nu renuntati chiar înainte de zorii a tot ceea ce ati îndragit pentru a deveni manifestat aici, pe Pământ.

Precum podurile între cer şi pământ, voi aţi ajutat şi continuati să ajutati la modelarea destinul lumii în care trăiti. Fiecare gând, cuvânt, acţiune şi faptă are un efect asupra conştiinţei generale, care predomină pe planeta voastră si prin alegerea de a păstra gândurile pe cea mai înaltă viziune, aduceti în lumea voastră un model nou pe care noua lume, care începe va fonda preceptele ei. În acest moment, se pare că sunteti ca si peştii făra apă, mişcându-va împotriva curentului de forme de gândire predominante şi modele stabilite.
De fiecare dată când reuşiti să depăşiti acest flux al constiintei, veti stabili un nou standard, care elibereaza pe cei din jurul vostru din visul vieţii lor.

Uneori nu este uşor să mergeti pe această cale a Luminii în necunoscut. Exista familiaritate în status quo şi poate părea reconfortant să rămâneti în acest spaţiu pentru un timp, dar trebuie să persistati în menţinerea viziunilor cele mai înalte pentru lumea pe care doriti să o creati şi în care să trăiti. O lume care satisface nevoile tuturor, în care toata lumea are nevoile de bază pentru viaţa îndeplinite fără a-si câstiga din greu existenţa care nu lasă loc pentru a explora splendoarea adevăratul vostru sine. Acesta este Sinele, cu care trebuie să vorbiti acum şi pe care să-l aduceti în viaţa voastră de zi cu zi. Chemati să vină această expresie mai înaltă şi mai măreată a voastră şi manifestati-o în viaţa de zi cu zi.

Sinele vostru Inalt a creat matricea de energie din jurul vostru, care va deschide uşile pentru o uniune mai mare cu acest aspect divin al sinelui vostru uman. Rămâne acum pentru intenţia voastră conştienta şi dorinţa voastra să vă aliniati cu acest camp nou creat, care vibrează la un nivel mai mare decât înainte. Este voinţa voastră, cea care are nevoie să se alinieze cu Vointa mai mare şi să se predea cu încredere slavei lui Dumnezeu, care locuieşte în voi. Faceti din acest lucru cea mai înaltă intenţie a voastră la începutul zilei şi toate cele care trebuie să se manifeste vor face acest lucru. Păsiti mereu în gratia lui Dumnezeu, preaiubitilor, deoarece sunteti binecuvântati peste măsură.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com
Traducere – Eliza Fati

23 iulie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 22- 29 iulie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
=====================================
Preaiubiţilor,

 În timp ce mergeaţi pe calea voastrâ spiritualâ de la cel care caută la cel care s-a trezit, aţi întâlnit multe teste de-a lungul drumului. Faptul că citiţi acest mesaj indică faptul că aţi avut succes în eforturile voastre persistente pentru a dobândi cunoştinţele şi claritatea adevărurilor necunoscute de toţi. Aceste adevăruri sunt disponibile gratuit pentru toţi în aceste vremuri de cel mai bun augur, tot ce este necesar este o dorinţă sinceră de a cunoaşte propriul vostru adevăr si propria voastra cale aleasă şi toate va vor fi date vouă. Aveţi încredere în propria ghidare interioară şi în ceea ce vă spune inima voastră sacră. Urmaţi îndemnurile voastre interioare, confirmaţi că este pentru cel mai înalt bine al vostru şi încredeţi-vă că totul este bine.

Există mulţi care acum caută raspunsuri la întrebări necunoscute lor înainte. Calea pe care aţi umblat, individual şi colectiv, face această căutare mult mai uşoară pentru ei decât atunci când picioarele voastre au urcat treapta la următorul nivel al călătoriei sufletului vostru. Prin persistenţa şi rezistenţa voastră voi staţi acum ca un model, un model al noul om, cel de pelerin, pionier al Noi Epoci de Aur pe Pământ. Datorită prezenţei voastre pe aceasta planetă, multi sunt binecuvântaţi. Este timpul să vă uitaţi la contribuţia voastră magnifică la vindecarea acestei planetei si să vă daţi vouă însivă o plecăciune. O meritaţi cu adevărat şi din toată inima. Noi, din tărâmurile interioare ale Luminii vă salutăm, vă aplaudăm şi vă sărbătorim. Vă rugăm să vă onoraţi suficient pentru a sărbători cu noi.

Calea înaintea voastră se afla ca o carte deschisă, plină de posibilităţi infinite şi creaţii. În fiecare dimineaţă, voi deschideţi o pagină nouă în această carte, această carte a vieţii, care este a voastră proprie şi începe din nou. Amintiţi-vă acest lucru când vă apropiaţi de sfârşitul unei faze şi începeţi o alta. Diversitatea de opţiuni care vin înainte voastră acum pot fi copleşitoare şi este bine să vă concentraţi pe detalii şi lucrări mici pentru a vă oferi vouă însivă oportunitatea de a ajunge la claritate şi echilibru. Nu există alegeri corecte sau greşite, există doar urmarea îndemnurilor Sinelui vostru înalt, deoarece acesta este pregătit acum să devină cea mai înaltă manifestare a viselor si dorintele voastre cele mai profunde.

Păstraţi viziunile voastre cele mai înalte în prim-planul vieţii voastre de zi cu zi şi fiţi întotdeauna cinstiţi cu voi înşivă. Calea altuia nu este propria voastră cale şi acest lucru trebuie să fie onorat în fiecare dintre tovarăşii vostri de-a lungul drumului spre libertate şi eliberare din roata vieţii şi morţii. Există o trecere acum în drum şi fiecare trebuie să aleagă drumul pe care va merge. Aveţi încredere că cei pe care îi iubiţi si de care vă pasă vor alege ceea ce este cel mai bine pentru călătoria lor. Acesta este un timp al unirii şi reunirii cu suflete care au calatorit cu voi în această călătorie sacră şi misterioasă pe Planeta Pământ. Calea de urmat trebuie să fie cu iubire, cu onoare şi justiţie pentru toţi, cu toleranţă şi răbdare în prim plan.

Faceţi din prima intenţie a fiecărei dimineţi o aliniere cu Sinele vostru înalt si măreaţa Prezenţă Eu Sunt si cereţi ca aceasta să fie manifestă în şi prin voi pentru cel mai bun rezultat şi cel mai înalt bine dintre toate. Dorind acest lucru cu dăruire, va deveni tot mai clar faptul că transformarea pentru care aţi muncit cu sârguinţă, deja s-a întâmplat. Tot ceea ce este nevoie este atenţia şi recunoaşterea faptului că într-adevăr, sunteţi Unul. Dacă vă confruntaţi cu două modalităţi de a răspunde la o situaţie, daţi frâu liber Sinele vostru Inalt şi urmăriţi miracolele care au loc. Tot ce a fost înainte, nu a fost decât un vis. Voi sunteţi Sinele vostru înalt manifestat pe deplin aici, pe Pământ, repetaţi acest lucru până când se scufundă adânc în interiorul vostru.

Până săptămâna viitoare ... sunteţi iubiţi în eternitate

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.
www.therainbowscribe.com

Traducere – Eliza Fati

16 iulie 2012

Hilarion – Mesajul săptămânii : 15 iulie – 22 iulie 2012

Marea Lucrare continuă. Fiecare dintre voi a eliberat ciclul de paternuri de durere si de pierdere a puterii din celulele fiintei voastre. Vedem că acest proces nu a fost unul uşor pentru voi şi vă rugăm să vă amintiţi că voi sunteţi cei ce luminează calea pentru ca ceilalţi să o urmeze în zilele ce vin. Toţi pionierii, asemeni vouă fac fiecare pas în necunoscut şi astfel există o presiune ce se naşte pe măsură ce mergeţi împotriva firii de condiţionare stabilită. Noi vă spunem că voi îndepliniţi o sarcină mai mare decât vă puteţi imagina în acest moment în timp.

Să ştiţi că niciodată nu mergeţi singuri pe această cale, deoarece noi suntem întotdeauna cu voi. Noi, ca familia voastră de Lumină, vă sprijinim în tărâmurile încă nevăzute şi în zilele următoare, veţi avea mai mult posibilitatea de a vedea trecutul densităţii care aţi traversat-o în tărâmurile de Lumină si multi-dimensionalitate. Ca fiinţe multi-dimensionale, voi existaţi şi lucraţi pe mai multe nivele diferite şi de aceea vă spunem că voi faceţi mult mai mult decât sunteţi voi conştienţi în prezent. Voi înşivă vă autodepăşiţi în fiecare zi iar limitele initiale se topesc ca şi cum acestea au fost doar un vis.

Este important să se stabilească ferm o intenţie mentală de la începutul fiecărei zi pentru a fi într-o stare de bucurie şi recunoştinţă, pentru că acestea vă vor ajuta să intraţi în noile frecvenţe care inundă planeta din Cosmos. Această intenţie, de asemenea, ajută la dezintegrarea densităţii gândirii constiinţei de masă, care a fost acceptată ca un mod normal de gândire, de a face şi de a fi pentru Umanitate. Prin alegerea unei soluţii diferite pentru problemele ce înconjoară lumea voastră, voi creaţi modificările necesare pentru a vă alinia la Planul Divin pentru voi înşivă şi pentru Pământ şi toţi locuitorii lui.

Ca întotdeauna, vă sfătuim să fiţi buni cu voi înşivă şi cu cei din jurul vostru. Voi toţi învăţaţi cum să folosiţi energia voastră şi puterea personală în moduri constructive de viaţă, de creştere şi de multe ori, acesta este un proces de învăţare pentru toţi. Ceea ce faceţi şi ceea ce realizaţi prin depăşirea tendinţelor anterioare care nu au fost pentru binele cel mai înalt este că stabiliţi o modalitate pentru cei din jurul vostru pentru a deveni, de asemenea, conştienţi de faptul că există o cale mai bună de a îndeplini dorinţele cele mai dragi lor şi dorinţele pentru o viata mai fericită . Voi sunteţi cei ce spargeţi modelele şi cei ce fac modele şi acest lucru este cel mai important în aceste vremuri actuale.

Continuaţi să straluciţi Lumina voastră luminiscentă incredibilă şi frumoasă pe măsură ce abordaţi sarcinile voastre de zi cu zi. Acest lucru este tot ceea se cere de la voi, preaiubitilor, ca inimile voastre să strălucească cu puritate şi bunătate pentru toţi, ca voi să renunţaţi la justificările ego-ului care v-au reţinut de la locul vostru de drept, ca oameni divini, ce păsesc în noua Epocă de Aur, noul şablon pentru toţi de pe Pământ.
Până săptămâna viitoare ....

Eu Sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere – Eliza Fati

9 iulie 2012

Hilarion – Mesajul săptămânii: 8 iulie-15 iulie 2012


Preaiubiţilor,

Este aparent mult haos în întreaga lume deoarece cei care se trezesc încep să pună întrebări şi să îşi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni şi fapte. Acesta este un timp de deziluzie pentru mulţi şi mulţi caută răspunsuri pentru o cale mai bună. Oamenii devin iritaţi pe măsură ce fiecare trece printr-un proces de purificare proprie, neîntelegând ce se întamplă pe planetă şi în Cosmos. Se cuvine ca cei care staţi ca Semnale de lumină să menţineti pacea şi calmul indiferent de cât de intense sunt reacţiile în cei din jurul vostru.

Continuaţi să practicaţi disciplinele spirituale care vă înalţă şi vă inspiră să avansaţi în atingerea scopurilor voastre spirituale. Practicaţi acte aleatorii de bunătate arătând compasiune tuturor. Acesta este un timp mai încercat pentru masele omenirii, care încep să privească în jurul lor şi se întreabă ce se întâmplă cu adevărat. Cele mai frecvente modificări şi anomalii meteorologice, care nu lasă pe nimeni neatins nu sunt de obicei aşteptările pentru atât de multi şi astfel cautarea pentru răspunsuri începe. Voi, cei care sunteti treziţi şi conştienţi trebuie să vă amintiţi cum a fost pentru voi la începutul căutarii voastre pentru claritate şi răspunsuri la enigmele vieţii.

Păstraţi-vă obiectivele setate pe ascensiunea voastră şi creaţi viaţa pe care o alegeţi. Există posibilităţi şi probabilităţi infinite pentru fiecare dintre voi. Alegeţi ceea ce vă aliniază cu Sinele vostru înalt şi propriul vostru Plan divin şi acest lucru vă va menţine mereu pe calea cea mai adecvată şi potrivită pentru voi. Dacă nu simţiţi de multe ori bucurie, atunci ceea ce faceţi are nevoile de ajustare ,lăsând în urmă tot ceea ce nu vă mai serveste Sinele iar uneori, aceasta privire adânca în interior nu este plăcută. Tineţi cont de faptul că nu sunteţi singuri,, dragii mei, iar acest lucru poate aduce mai multă toleranţă în toate situaţiile.

Noi suntem încurajaţi cu bucurie la paşii mari ce sunt facuţi acum de mulţi dintre voi. Sunteţi mai aproape decât aţi putea crede de obiectivul vostru şi vă sfătuim să mergeti înainte cu câte un pas odată. Analizaţi nevoile voastre în fiecare moment de Acum si concentraţi-vă pe micile detalii, astfel încât calea de urmat să nu pară atât de lungă şi copleşitoare. Voi, de fapt, observati accelerarea trecerii timpului, în sensul liniar şi asta va continua să devină pronunţată şi evidentă. Nava voastră –Pământul- se deplasează în mod constant în aliniere cu Centrul Galactic şi acest lucru a fost predestinat cu multe ere în urmă. Aceste schimbări pot fi un nou început incitant şi proaspăt pentru atât de mulţi.

Trataţi-vă reciproc cu respect, onoare şi integritate şi totul va fi bine. Căutaţi să ajungeţi la stelele cele mai mari şi mai stralucitoare, pentru că acestea pot fi foarte bine Planeta voastră de origine şi multă asistenţă poate veni pentru voi. Universul răspunde la apelurile voastre în moduri magice si minunate.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere – Eliza Fati

2 iulie 2012

Hilarion – Mesajul saptamanii : 1 iulie - 7 iulie 2012


Preaiubitilor,

Peste tot in lumea voastra tiparele meteo se schimbă şi creeaza o mare curăţare pe masura ce vechile energii stagnante sunt dizolvate şi disipate. Aceste anomalii meteorologice vor continua pe masura ce omenirea elibereaza tot ceea ce nu reprezinta iubire in fiinţa ei. Marea transformare a tuturor continuă neabătuta pe masura ce noile energii inalte din cosmos vin în atmosfera voastra. Nu va descurajati in timpul acestor vremuri, dragii mei, şi ajutati-va unul pe celalalt, atunci cand este nevoie.

Pe masura ce vechile moduri de exprimare sunt dizolvate în această lumina mare, mai multa lumina patrunde in celule pentru a-si ocupa locul si acest lucru este resimtit de Omenire, la un nivel foarte profund. Pe masura ce intra mai multa lumina in campul vostru personal de energie, ADN-ul este activat si mai multe catene ale acestuia vor lumina înauntrul vostru. Cele patru corpuri inferioare sunt in procesul de transformare care nu a mai avut loc la nivel de masa si vor continua sa fie mai multe simptome ale acestui proces in timp ce are loc. Aceste modificari pot aduce emotii , care sunt declansate de o amintire a unor vechi probleme , care trebuie inca sa fie, recunoscute, acceptate şi eliberate.

Acesta este motivul pentru care va sfatuim sa fiti buni, sa va sustineti si sa fiti iubitori cu voi insiva. Exista multe ganduri profund incorporate si povesti inauntrul vostru, care provin de la generatiile anterioare, care sunt transmise genetic prin codarea ADN-ului si in timp ce acestea sunt activate la viata din nou, vor trece prin cele patru corpuri inferioare. Dacă nu va angajati sa cadeti în aceste poveşti, ci doar sa le observati, acestea se vor disipa. Corpurile voastre sunt biblioteci vii a tot ceea ce s-a intamplat in trecut iar povestile din acestea care au fost transmise prin liniile de rudenie vor fi activate. Observati-le cu detasare si ele vor disparea.

Pe o nota mai usoara, multi dintre voi care au ales de buna voie si constienti sa treaca prin acest proces se vor gasi experimentand perioade mari de bucurie sustinuta in interior si vor intrupa mai mult si mai mult din gandul ca totul este bine, totul este perfect. O increderea profunda în conexiunea cu Sursa va fi evidenta în tot ceea ce experientati si pe masura ce acest sentiment de bucurie persista, sincronicitati minunate vor avea loc in vieţile voastre personale, care vor aduce mai mult din acest sentiment pentru voi si va deveni un mod normal de viata si de exprimare.

Sa stiti că toate povestile vechi şi triste vor disparea si toata lumea va fi reinnoita la fiecare nivel al Fiintei. Tie şi Pamantului si tuturor locuitorii lui va este dat un nou inceput, un nou contract de “leasing” asupra vietii. Bucurati-va in această cunoaştere si mentineti –va echilibrul in orice moment, in tot ceea ce are loc. Fiti calmul in furtuna schimbarii care se manifesta in jurul vostru. Zâmbiti des si practicati compasiunea constienta cu voi insiva si cu altii. Voi influentati mai mult decât banuiti cu prezenta voastra.

Pana saptamana viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere -Eliza