Pagini

28 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 27 ianuarie-3 februarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce fiecare dintre voi vă deplasaţi mai adânc în interiorul fiintei voastre, găsiți oportunități de a aduce la suprafață ceea ce are nevoie de finalizare. Oferiți compasiune în timpul acestor vremuri pentru voi înșivă și pentru toți cei care sunt implicați în orice situații care apar. Acesta este un timp pentru a aduce înțelegere mai profundă și cunoștințe din interiorul vostru și pentru a aduce pacea și echilibrul, pentru a putea experimenta o luminozitate mai mare a ființei voastre pe măsură ce vă conectați la fântâna creativității și abundenței care face bule chiar dedesuptul suprafeței.

Sunteți în procesul de reconectare cu aspectele de Dumnezeu/ Dumnezeita divina din voi. În timp ce faceți această muncă profundă asupra voastră, vor fi mai multe momente de sentimente spontane de bucurie ce izbucnesc, aparent din senin. Acesta este procesul de recalibrare și reconectare cu puritatea si inocenta, care se află în centrul adevăratei voastre naturi. Permiteți și bucurați-vă de aceste momente trecătoare și stocați aceste sentimente de Unime si unitate, cu tot ceea ce există în această lume, astel încât să puteți folosi aceste momente și să construiți pe aceste sentimente, pentru că aceste sentimente, sunt cele care crează noua paradigmă a noii voastre lumi.

Pe măsură ce dezveliți mai mult din ceea ce va retinut de la a avansa cu voiciune, cu pasiune și vitalitate, fiți dispuși să permiteți intuiților să curgă prin voi, pe măsură ce recunoasteți si observați tiparele care v-au păstrat prizonieri în propria constiintă. Tineți un jurnal și înregistrați aceste nestemate de inspirație și intuiție. Acestea sunt cheile pentru a debloca ușile amintirii voastre mai îndepărtate. Cunoașteți că voi pășiți mereu înfășurați în îmbrătișarea Familiei voastre de Lumină și că tot ceea ce se întâmplă este o parte a desfășurării voastre mai importante.

Sunteți la fel de frumoși ca bobocii de trandafiri, deschizându-vă blând petalele la Soarele unei noi zile, unui nou răsărit, unui nou început. Pe măsură ce permiteți bunătății adevăratei voastre naturi să apară, veți înflori într-o strălucire care este clar vizibilă și perceptibilă pentru cei din jurul vostru. Lumina voastră pătrunde în fiecare celulă si radiază, cu o strălucire care este inconfundabilă. Aliniați-vă cu această viziune a unui nou ""Voi"", o fiintă de Lumină si Iubire, căreia nu îi este teamă să-și lase lumina să strălucească, și care merge pe calea ei de zi cu zi cu o demnitate înnăscută și cea mai mare integritate.

Urmând acești pași, voi permiteți altora din jurul vostru să se împuternicească și să se deschidă mai mult la propriile lor deșteptări. Acum este timpul pentru preaiubiții noștri Lucrători în lumină din jurul lumii să dea drumul tuturor suferințelor interioare și percepțiilor care nu îi mai servesc. Bucurați-vă de pacea care rămâne în voi, deschideți-vă la noile idei și oportunități care se prezintă în fiecare zi și urmați inima voastră în toate lucrurile.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

21 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 20-27 ianuarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,


Pe măsură ce avansați pe calea voastră individuală, veți observa schimbările subtile care au loc în cadrul corpurilor și sistemelor voastre energetice si vă veți minuna de rolul de intermediar (canal) pe care îl jucați. Energiile curg prin voi, la anumite perioade din fiecare zi si radiază afară, în lumea din jurul vostru. Aceasta este atunci contribuția pe care o faceți în a aduce frecvențele mai înalte și în ancorarea acestora pe Pământ și în interior, indiferent de haosul aparent din jurul vostru.

Munca voastră a trecut la cea de co-creator al Noii Ere a Luminii. Fiecare gând, cuvânt si faptă este adusă într-o expresie mai înaltă pe măsură ce predați voința voastră umană vointei Divine si zi de zi intenționați să vă aliniați cu Sinele vostru mai înalt și rafinat. Suntem bucuroși să vedem că acum există mai multă acceptare, toleranță și iertare pentru sine și alții pe măsură ce vă dati seama ca fiecare are propria lui cale de urmat și vă aduceți aminte de propria voastră calatorie pentru a deveni și ai încuraja pe cei din jurul vostru să se deschidă la potențialul lor mai înalt.

Așa cum are loc creșterea în interiorul celor din jurul vostru, să știți că prezența voastră printre ei este cea mai importantă în stabilizarea și calmarea polaritatilor care trebuie să fie experimentate în cadrul fiecărui individ și care se reflectă în lumea exterioară ca energii schimbătoare, pe măsură ce alinierea acestora la o expresie mai înaltă de sine continuă să aibă loc. În acest moment intenția voastră de a continua să mențineți cea mai înaltă Lumină si viziune pentru toți este de cea mai mare nevoie. La aceste timpuri poate fi uneori destul de provocator pentru voi de a experimenta în continuare expresii ale vechii paradigme, care nu s-au transformat încă și tânjiți ca reflecția exterioară a lumii din jurul vostru să se potrivească cu fiinta de Lumină care sunteti.

Fiți răbdători cu voi înșivă și încurajați-vă după cum este necesar. Pe măsură ce corpurile voastre continuă în transformarea lor, ascultați îndemnurile voastre interioare. Odihniți-vă atunci când trebuie, pentru a menține mai mult echilibrul. Multi dintre voi aveți nevoie de perioade lungi de somn și acest lucru ajută în asistarea recalibrării voastre. Voi ajutați atunci când faceți acest lucru la nivelurile interioare, în atât de multe moduri și la atât de multe diferite niveluri căci ați fi foarte surprinși dacă amintirea aceasta ar veni la voi.

Rafinarea lumii voastre și a vehiculelor voastre fizice va continua până când toate se transformă și voi știți acum că concentrarea voastră face o mare diferență în crearea celui mai înalt rezultat. Tot ce se cere este să vă trăiți viața experimentând cea mai mare bucurie și râsete în luminozitatea fiintei voastre, cu toate umbrele încă rămase neavând nici un loc pentru a vă ascunde și, prin urmare, să fiți aduși la integrare cu tot ceea ce sunteți, și totul, totul, dragilor, reprezintă acum un pas într-o putere mai mare. Bravo!

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza

14 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 13-20 ianuarie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce abordați viața vostră de zi cu zi, voi începeți să observați schimbări în interiorul corpurilor voastre și în conștiința voastră. Acum, este din ce în ce mai ușor să rămâneți în echilibru de cele mai multe ori, chiar și atunci când apar schimbări care ar fi putut fi neașteptate sau neprevăzute. Viața pare să curgă într-un mod armonios și sincronistic și, pe măsură ce stați acordati la acest flux, trăirea într-un corp fizic pe aceasta planeta devine mai ușoară și mai plină de grație.

Multi dintre voi se confruntă cu căldură intensă la diferite momente în corpul vostru, care vine în timpul sau la scurt timp după o descărcare de energii mai înalte si activări. Unii dintre voi se confruntă cu momente scurte de oxigen sau cu sentimentul că vi se pare greu să luați o respirație bună de aer în plămâni. Și acesta, este un simptom care este temporar și are de a face cu a fi într-un nivel de frecvență mai înalt în câmpul vostru auric. Acest lucru ar putea fi asemănat cu alpiniștii care urcă Muntele Everest, cum ajung la altitudini mai înalte, aerul devine mai subtire si mai rarefiat. Sunt produse pe piața produselor alimentare naturale, care pot oferi asistență cu asta, cum ar fi picături de oxigen sau un regim zilnic de inspirație și expirație viguroasă pentru a ajuta la nivelul vostru de confort.

Este timpul să vă reamintesc Dragilor, din nou, despre a rămâne împământați în miezul Pământului. Acest lucru vă va ajuta să integrați energiile mai înalte într-un mod mai grațios și, de asemenea, vă ajută să mergeți pe calea voastră fiind pe deplin prezenti pe planeta pe măsură ce aduceți mai mult din aspectele voastre mai înalte. Dacă nu vă amintiți să vă împământați, vă veți pierde concentrarea fiind în imposibilitatea de a finaliza proiectele pe care le începeți sau le aveți deja puse în aplicare. Voi sunteți fiecare, punți de legătură între cer și pământ, și de aceea este o responsabilitate pentru sine de a vă asigura că această sarcină este una care vine de la un corp de Lumină energetic echilibrat.

Există atât de mulți dintre voi care descoperiți comorile care au zăcut în stare latenta pentru eoni în voi înșivă. Multe talente încep acum să iasă la suprafață și se cuvine ca fiecare dintre voi să deveniți un observator și un facilitator a tot ceea ce vrea să se ridice din interiorul vostru. Există, de asemenea, aptitudini și talente din vieti anterioare și viitoare, care vin acum în câmpul vostru auric pentru recunoaștere, asimilare și dezvoltare. Este într-adevăr un timp emoționant pentru toate sufletele ce trăiesc într-un corp fizic pe planeta Pământ!

Priviți gândurile voastre pe măsură ce ies la suprafată, de acum voi câștigați abilitatea de a face o alegere cu privire la dacă să le îmbrățișați sau să le lăsați să treacă prin voi și departe de voi. Posibilitățile din fiecare gând transportă o varietate infinită de rezultate în funcție de unde vă plasați atenția. Într-adevăr, antrenamentul de măiestrie este în plină desfășurare și pe măsură ce vă dați seama de co-Creativitatea cu Cel Infinit, vă veți da seama că, sunteți responsabil pentru ceea ce creați, de acum manifestarea creațiilor voastre va avea loc mai repede, astfel încât să puteți observa că sunteți într-adevăr creatorul. Acest lucru va deveni mult mai ușor pe măsură ce devenți obișnuiți să vedeți manifestarile voastre care apar mai repede. Momente profunde și revelații interioare sunt înainte pentru toți cei care au făcut lucrarea.

Până la data viitoare ..

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

7 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 6 ianuarie -13 ianuarie, 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce primele zile ale Noii Ere a Luminii se deschid înaintea voastră, adunati-vă cu putere din interior și stați ferm pe drumul vostru, știind că schimbarea continuă să aibă loc înăuntrul corpurilor voastre și în întreaga viață din jurul vostru. Noile raze ale soarelui deschid codurile demult latente din interiorul vostru iar procesul de intinerire al sistemelor de cinci corpuri are loc treptat.

În timpul acestor vremuri, este important pentru voi să rămâneți constanți și pe drumul cel bun. Exercitați-vă puterea pentru a ține și radia mai multă lumină în aura voastră în mod consecvent și persistent pe măsură ce transformarea continuă. Trimiteți raze de lumină albă sistemelor guvernamentale și judiciare ale țării voastre, sistemelor educaționale, sistemelor monetare, deoarece acestea trec prin anumite perioade de recalibrare.

Voi păsiți pe calea deschizătorului de drumuri, cu fiecare pas pe care îl faceți voi integrați forțele opuse din interiorul vostru și le folosiți pentru a crea în mod constient frumusetea în voi și în jurul vostru ,experimentând ceea ce înseamnă a fi creator, a fi VOI înșivă ca o putere dinamică vie ce așteaptă să fie exprimată. Energia în interior curge prin inima voastră, prin centrele chakrelor voastre din spiritul vostru etern și o respirați înăuntru sărbătorind viața într-un corp fizic aici pe Pământ în timp ce treceți la următorul nivel al potențialului nostru individual și colectiv.

Fiecare gând, cuvânt si activitate în povestea vieții voastre de zi cu zi aduce magia abilitatilor voastre creative. Folosiți calitățile de înțelepciune și discernământ în timp ce țeseți firele cu adevăr, aducând echilibru, ordine, unitate și finalizare, în tot ceea ce faceți. Alegeți cu înțelepciune ceea ce voi creați pentru că se manifestă nu numai în vizibil, ci în toate dimensiunile vieții.

Voi încheiați o mare transformare în viața voastră și sunteți gata să vă implicați în adevăratul vostru scop, fuzionând energiile masculine și feminine în voi într-un mod echilibrat și complet. Voi sunteți pe deplin atât umani cât și divini și aveți pace și bunăstare pe măsură ce deveniți mai confortabili în această cunoaștere. Un nou început face cu mâna în timp ce păsiți cu curaj înainte. Amintiți-vă că noi suntem cu voi întotdeauna.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati