Pagini

25 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:24 februarie-3 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce vă deplasați prin viețile voastre de zi cu zi, voi găsiți mai multe dovezi ale mecanismelor subtile ale dimensiunilor mai înalte peste tot în jurul vostru, deoarece situații care erau foarte sensibile și volatile par să se disipească pur și simplu în pace și armonie. Acest lucru se întâmplă atât individual, cât și colectiv tuturor de pe Planetă si este cel mai vizibil mai ales pentru Lucrătorii în lumină, deoarece acestia sunt mai sensibili la noile energii care vin. Continuați să permiteți efectelor acestor energii să curgă prin voi, fără rezistență și totul va fi bine. Fiecare dintre voi vede că acest lucru este așa și veți găsi că vorbind adevărul cu curaj și determinare aduce mai mult bine în viata voastră, mai degrabă decât inversul pe măsură ce voi si cei din jurul vostru vă ajustați perceptiile.

Aceste efecte vor continua în timp ce purificați de la voi gândurile care au fost ascunse și nu au fost privite în mod clar înainte. Sinele voastre umane au depozitat în mod repetat aceste gânduri de-a lungul vietii, iar aceste gânduri v-au limitat capacitatea de a trăi la cel mai înalt potential. Uneori, aceste gânduri trebuie să fie exprimate destul de forțat pentru a vă elibera de efectele lor. După ce se întâmplă acest lucru, cereți Îngerilor Focului Violet pentru a curăța și transmuta cuvintele care au fost rostite afara, în atmosferă si pentru a transforma acea energie în lumina albă pură pentru binele suprem al tuturor. Cereți de asemenea, ca ceea ce a fost eliberat din interiorul fiintei voastre să fie imediat înlocuit cu Lumina albă pură.

Este de datoria fiecărui suflet pe calea ascensiunii de a monitoriza zi de zi și de a deveni conștienți de gândurile lor, doarece acum eliminați buruienile, pentru a permite să aibă loc o nouă creștere în grădina voastră de viață. Plantați semințele care vă vor permite să creșteți și să înfloriți în câmpul recent arat al Noi Epoci de Aur, care a așteptat atât atenția voastră. Fiecare gând pe care l-ați semănat în câmpul colectiv, care intensifică viața se va întoarce la voi pentru a vă hrăni și va amplifica binele care vă așteaptă. Fiecare intenție pozitivă pe care o stbiliți va aduce la voi rezultate benefice, care vă vor surprinde și încânta. Este timpul să deveniți alchimiștii care transformă plumbul trecutului în aur în prezentul vostru.

Pe măsură ce deveniți specialisti în controlul proceselor voastre de gândire , veți deveni încântati de posibilitatile pe care fiecare dintre voi în calitate de co-creator cu Cel Infinit le poate aduce lumii voastre. Acesta începe mai întâi în viața voastră personală în care veți învăța să mânuiți energia puternică a gândurilor voastre în forma manifestată plăcută. Acest lucru vă va încânta si consuma zilele câtă vreme vă urmați inima și visele voastre. Bucuria din fiecare experiență va crește exponențial mai puternică și pe măsură ce fiecare dintre voi învățați să vă lucrați energia într-un mod nou viețile celor din jurul vostru vor fi, de asemenea, îmbunătățite. Sentimentele de bucurie dau naștere la mai multe sentimente de bucurie și această frecvență, este cea care vă ridică la dimensiunile înalte.

Continuați să fiți făcătorii de pace și ambasadori ai Luminii în timp ce practicați zi de zi noile voastre puteri și abilități. Să nu fiți preocupați atunci când gândurile vechi ascunse își găsesc drumul lor spre suprafată pentru exprimare și glas. În perspectiva mai înaltă a lucrurilor, totul este bine. Fiți blânzi și buni cu voi înșivă pentru că sunteți în procesul unei transformări masive a întregi voastre ființe fiind în același timp prezenți în corpul vostru fizic iar acest lucru nu a mai fost încercat înainte pe nici o planetă. Vedem că totul este bine și că acest lucru dă roade pentru fiecare dintre voi. Cereți-ne și vă va fi dat. Cel mai important lucru de reținut este că trebuie să cereți.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

19 februarie 2013

Mesajul Arhanghelului Uriel -Invitați Voința Sursei în realitatea voastră



Publicat în 17 februarie 2013 | de administrator

De-a lungul timpului de mai multi eoni și în multe vieți natura Sursei a fost prezentată eronat a fi mai măreață decât umanitatea, astfel încât Sursa este în control sau responsabilă de ceea ce se întâmplă în cadrul dimensiunii a treia. Acesta folosire incorectă a adevăratei naturi a Sursei / parteneriatului uman a permis întregii omeniri să subestimeze foarte mult puterea și natura și scopul călătoriei sale pe pământ. Așadar expresia "Voința ta să se Facă" este, de asemenea, folosită în mod incorect și este de fapt o rugăciune de reconectare, și nu o confirmare a fragilitatății umane, lipsei de putere, slăbiciunii sau robiei în fața Divinului.

Există două aspecte de voință disponibile în fiecare alegere. Voința ego-ului și Voința divină sau Sursa, si ambele sunt o parte din voi. Atunci când alegeți din ego voi angajați voința; atunci când alegeți din divinitatea voastră voi activați Voința parteneriatului vostru divin cu Sursa. Acest lucru nu cere permisiunea Sursei pentru a face o alegere, ci invită Sursa să participe la alegere, astfel încât să se acționeze de la frecvența cea mai înaltă posibilă, din cunoștințe nelimitate, și din cel mai mare potențial. Nu aveți nevoie de permisiunea Sursei în orice aspect al vietii voastre, deoarece fiecare dintre voi este aici ca o scânteie de lumină divină și într-o misiune de vindecare, ascensiune, și evoluție. Sunteți un emisar al luminii, al cărui scop este de a aduce lumină în lume, astfel încât să se poată, cunoaste ca divină și să își exprime voința divină.

"Facă-se voia" este modul vostru de a confirma Sursei faptul că v-ați deschis inima și mintea, astfel încât Sursa să poată intra în experiența voastră și împărtăși cu voi o energie, perspectivă mai înaltă și nivelul de cunoaștere mai înalt. Cu această frază voi creați de fapt un spațiu pentru Rai pe pământ.

"Voința Ta" nu înseamnă că Dumnezeu este o parte suplimentară a situației, că vă dați la o parte și-l lăsați pe Dumnezeu să funcționeze fără participarea voastră. Acest lucru v-ar face un servitor, unul care nu are nici o alegere sau putere și trebuie să răspundă în conformitate cu o directivă divină. Acest lucru încalcă legea liberului arbitru. Voi nu puteți fi atât slujitor cât și maestru în viața voastră, urmând comenzi în timp ce vă îndreptați spre ascensiune și evoluție cu inima vostră, cu umanitatea, pământul și Universul. De asemenea, nu înseamnă că ați pus deoparte puterea voastră pentru a permite Sursei să o preia.

"Facă-se voia Ta" recunoaște că sunteți dispuși să permiteți luminii lui Dumnezeu din voi să strălucească în realitatea materială în acel moment. Voi vă deschideți inima pentru a permite Divinului să împărtășească experiența cu voi și în schimb , ca creator prin voința ego-ului vostru, voi alegeți să experimentați acest moment cu Sursa în calitate de co-creatori și voință Divină.

"Facă-se" indică faptul că sunteți dispuși să permiteți realității voastre să se desfășoare în perfecțiunea Voinței Divine, cu sincronizare divină,cu grație și ușurință și în fluxul a ceea ce este spre cel mai înalt bine. În acest frumos moment cu care rezonați voi puteți crea rezultatul cel mai bun care extinde cunoasterea umană în perfecțiunea sa divină. Ați devenit un co-creator cu Sursa prin crearea spațiului în cadrul ego-ului vostru și vointei voastre, cu toate limitarile acestora din cea de-a treia dimensiune si recunoscând si dând glas divinitatii voastre. Iar în acest moment, scopul vieții voastre de reconectare și înălțare este îndeplinit și voi ați creat raiul pe pământ.

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/invite-sources-will-into-your-reality/

Traducere- Eliza Fati

18 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:17-24 februarie 2013



Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

A fost un mare aflux de energie, în săptămâna trecută și cei mai multi dintre voi încearcă să-l asimileze și să-l integreze în sistemul vostru. Numeroase probleme și emoții vin pentru revizuire, iar acestea trebuie să fie purificate prin petrecerea unui timp în tăcere și contemplare. La rădăcina tuturor problemelor este emotia de teamă de lipsă de iubire și ceea ce este necesar pentru a fi chemat din interiorul vostru este iertarea altora și mai presus de toate, a voastră. Amintiți-vă că fiecare experiență care a avut loc în viața voastră a fost atrasă de voi pentru un motiv. Fiecare experiență tratată cu succes întoarce la voi un alt fragment al puterii voastre divine.

Există întotdeauna ceva care se întâmplă în evenimentele din jurul vostru care vă poate distrage atenția de la calea voastră de iluminare, împuternicire și ascensiune. Se cuvine ca fiecare aspirant pe cale să discearnă ceea ce se întâmplă și să facă alegerea dacă să acorde atenție sau nu. Îngăduința fiecarei apariții exterioare ca parte a fluxului de evenimente din timpul acestor vremuri este importantă. Încercați să faceți acest lucru fără a judeca și acestea vor curge prin voi și se vor mișca fără perturbări ale sistemului vostru energetic.

Sunteți în vremurile de tranziție de la o stare de a fi la alta. În vremuri de tranziție, vor exista multe provocări care trebuie să fie cu succes navigate. Cei mai multi dintre voi ați făcut deja această muncă și aveți nevoie să vă reamintiți în fiecare zi că ceea ce apare înaintea voastră este doar ceea ce puteți recunoaște pentru a permie să curgă prin voi, ca o observație, mai degrabă decât ca o participare. Urmați ghidarea voastră interioară în toate lucrurile care vin în fața voastră, urmați îndemnurile inimii voastre. Aceasta este ceea ce este corect pentru calea, destinul vostru.

Aminti-vă, dragii mei, că fiecare dintre voi este situat în locul în care sunteți acum pentru un motiv. Sunteți acolo unde Lumina este necesară să fie ancorată în Pământ, pentru ca stabilitatea energiilor ce curg în atmosferă să aibă loc. Voi sunteți canale, fie că aveți conștientizarea acestui rol sau nu. Energiile curg prin intermediul întregului vostru câmp energetic în miezul planetei. Acesta este cel mai important serviciu pe care îl acordați Planului Divin. Lucrați cu această cunoaștere și observați pe măsură ce energiile curg și aveți încredere că toate se desfășoară așa cum ar trebui.

Faceti-vă timp în fiecare zi pentru a merge înăuntrul vostru într-o perioadă de tăcere, pentru a lua aminte îndrumarea care vine. Voi sunteți strălucirea Luminii în zona voastră de lume și sunteți onorati în această lucrare pe tărâmurile interioare. Aveți credința că viața voastră se desfășoară conform planului Sinelui vostru Divin si că întotdeauna sunteti iubiti, ghidati și protejati. Noi dorim să vă asigurăm că cei dragi vouă sunt, de asemenea, sub protecția noastră. Nu-i putem proteja de lectiile pe care le-au ales pentru a le experimenta pe Pământ, dar le oferim protecție în forma ghidării constante, precum și siguranță de la rău. Sunteți iubiti și ținuți în cea mai înaltă stimă de Familia voastră de Lumină.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

11 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:10- 17 februarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Efectele cele mai recente ale valurilor de energie ce sunt direcționate spre Pământ sunt acum simțite în fiecare suflet. Pentru cei care au făcut munca interioară, există o luminare a spiritului lor în timp ce abordează viața lor de zi cu zi. Aceasta Lumină este sesizabilă de catre cei care îi cunosc, dar nu îi văd în mod regulat. Este un lucru imposibil de definit ceea ce face aceste persoane iasă în evidență și aceasta este, desigur, Lumina lor interioară. Acesta este un moment excelent pentru a reînnoi devotamentul pentru disciplinele voastre de zi cu zi, astfel încât să puteți profita din plin de oportunitățile care sunt prezentate.

Fiecare individ de-a lungul planetei începe acum să facă alegeri pentru a lua înapoi suveranitatea lui proprie de a FI și se unește în centrarea atentiei ce este destinată să atragă interesul asupra problemelor îndelungate și în curs de desfășurare care au nevoie de abordare. Vechile paradigme sunt schimbate clipă de clipă deoarece armonia energiilor între masculin și feminin este adusă în echilibru. Acest lucru poate crea haos în zone ale lumii unde a existat un dezechilibru de secole deoarece energiile masculine rezistă chemării de a se alinia cu energiile înalte ale cosmosului și legile universale de conduită.

Anomaliile din tiparele meteorologice continuă și Pământul încă se adaptează deoarece alinierea mai mare la centrul galactic produce efecte. Vechile moduri de comportament sunt evidențiate în mass-media și aduc în atenția maselor nevoia de evaluare și schimbare. Cei care iși mențin integritatea lor ancorează această energie în noua paradigmă. Toți sunt testați în hotărârea lor de a deveni mai mari decât i-au făcut să creadă limitele anterioare ca pot deveni. Este momentul de a deveni tot ceea ce sunteți cu adevărat în adâncul interior al mintii voastre.

Procesul de purificare este de obicei unul foarte provocator. Este adesea destul de dificil de a vedea aspecte ale sinelui care au nevoie de transformare. Este valoros să stiți ca cei cu care interacționați zi de zi sunt cei care reflectă ceea ce trebuie să abordați și să fie privit. Este folositor să ne amintim că au fost de acord la un nivel spiritual să facă acest serviciu pentru voi, deoarece ca și suflete acestea vă iubesc foarte mult. Poate fi dificil să realizați că toate provocările ce sunt experimentate în viața de zi cu zi sunt cele pe care voi, ca suflet suveran, le-ați adus în viețile voastre pentru a vă concentra atenția pe ariile de rafinament ale sufletului care au încă nevoie de lucru.

Rafinamentul ce are loc în zonele de exprimare umană de către toată omenirea este în curs de desfășurare. În umanitate, tot ceea ce este de bază și de vibrație joasă este în cădere lentă și este înlocuit cu o dorintă constientă de a păși pe această lume ca un Sine autentic adevărat. Vor fi multe momente de explozii spontane de bucurie pură, care izvorăsc din fiecare inimă pe măsură ce fiecare trăiește viața lumească exprimând natura adevărată a spiritului în aceste vremuri dificile. Bijuteria care sunteți într-adevăr este lustruită într-o strălucire și reflecție mai mare iar acest proces îi atinge si îi influentează și pe ceilalți în moduri uimitoare.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

4 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:3- 10 februarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Voi intrați într- un moment magic, care va deschide mai multe căi de posibilități pentru fiecare dintre voi. Fiți deschisi la sincronicitățile care apar cu mai multă rapiditate în viețile voastre și încercați să recunoasteți oportunitățile care vă sunt prezentate. Aceste îndemnuri vin în diferite forme subtile, în moduri care vă pot părea obișnuite și va depinde de voi pentru a discerne comoara ce vă este dată. Ați putea spune că sunteți într-o vânătoare de comori! Spiritul aduce mai multe piese ale puzzle-ului, care va pune "Humpty Dumpty "*din nou împreună. Cheia este de a fi pe deplin prezent în momentul Acum.

A rămâne împământat la Pământ vă va ajută în aceste momente să acționați asupra oportunităților exterioare care vin. Aceste oportunități variază și sunt la fel de diverse ca Universul larg. Ceea ce este bine pentru cineva poate ajuta pe altul să găsească indicii la propria împuternicire, deci este important să vă uniți pentru a vă împărtăși intuițiile și concluziile. Jocul amintirii a început, faceți din acesta o aventură plină de pasiune, entuziasm, inocentă si mai presus de toate, aveți încredere că mergeți în următoarea etapă a călătoriei voastre. Multe minuni pot avea loc și vor avea loc în timpurle ce vin.

Descărcările de energie din dimensiunile înalte continuă în ciclurile lor și cei mai multi dintre voi le puteți simți acum pe măsură ce apar. Ca și canale de energie, voi ajutați la crearea realității Noului Pământ, fiind dispuși să permiteți acestor energii să curgă prin voi și înțelegem că acest lucru poate fi o provocare uneori, deoarece pare că efectele de purificarea ale descărcărilor nu se mai termină niciodată. Acesta este un timp care necesită multă răbdare cu voi însivă si încercarea voastră de a vă deplasa în accelerarea transformării sinelor voastre umane. SE ÎNTÂMPLĂ si este o forță în sine ce iluminează și activează mai multe catene ale ADN/ ARN -ului vostru.

Creșterea spirituală are loc pe măsură ce trupul și conștiința fiecărui suflet poate tolera în condiții de siguranță marile intrări de energie, Lumină, cunoaștere și informație. Încetul cu încetul, fiecare treaptă pe scara evoluției produce mult mai multe initieri care apar de obicei la nivelul eteric și aduce provocări în viața voastră de zi cu zi pentru a vă întâlni cu echilibrul și armonia. Creația de maestrii merge înainte fără încetare și, desigur, ne referim aici la măiestria vieții și experienței într-un corp uman. În timp ce acest lucru aduce succes individual, de asemenea, ajută la creșterea globală a câmpului energetic care înconjoară atmosfera Pământului.

Noi vă rugăm să rămâneți fideli vouă înșivă, căilor voastre individuale și să nu renunțați niciodată atunci când drumul pare prea lung. Există întotdeauna o soluție care se află în fiecare problemă aparentă. Aveți încredere că ghidarea voastră interioară vă va aduce mereu cel mai înalt bine într-un mod care va crea mai multă bucurie și fericire în viețile voastre de zi cu zi. Aerul abundă cu posibilitati infinite acum.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

*(NT. personaj într-o ghicitoare)

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati