Pagini

25 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 24-31 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

A fost un mare aflux de energii comice mai înalte, care au inundat atmosfera Pământului și această energie lucrează prin toată Umanitatea într-un mod de curățare care nu este un proces plăcut pentru cei care nu au fost treziti la cunoașterea Procesului evolutiv care se produce acum. Fie că are cunoaștere sau nu, fiecare persoană de pe planetă trebuie să treacă prin proces, pentru că planeta este largă. Pe măsură ce au loc revoltele mentale și emoționale în fiecare suflet, are loc o mai mare conștientizare a puterii personale și trebuie să aiba loc o mai multă adaptare și acceptare și pentru cea mai mare parte aceasta va avea loc.

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre Lucratorii în Lumină care au făcut acest lucru pentru atât de mult timp și care au curățat câmpurile lor de energie au experimentat o renaștere a acestor energii înăuntrul lor. Cauza este câmpul colectiv al formelor-gând energetice de la fiecare persoană de pe întreaga planetă. Omenirea mai trebuie încă să învețe că fiecare este responsabil de gândurile lui și că este foarte important pentru fiecare să devină responsabil. Preaiubiții noștri Lucrători în lumină au fost de acord în mod voluntar să-și asume un anumit grad al acestor energii din nou, pentru a facilita procesul de transmutare într-o manieră accelerată pentru toți și acest lucru SE realizează.

Datorită serviciului iubitor pe care Lucratorii întru Lumină l-au efectuat în mod voluntar, lumea este într-o situație mult mai bună și mai stabilă decât era posibil cu câteva luni în urmă. Deși cei mai mulți dintre voi nu vă amintiti în mod conștient că acest acord a fost făcut în dimensiunile înalte, cunoașteți că a fost făcut cu intenția de a atenua potențialul unei mari suferințe din viața fiecărei persoane de pe planetă și prin urmare vă rugăm să nu credeți că regresați în dezvoltarea voastră, pentru că nu este așa. Fiecare dintre voi face pasi mari în evolutia și dezvoltarea voastră spirituală. Totul este pe drumul cel bun iar câmpul de potențial nelimitat este larg deschis pentru fiecare om de pe planeta voastră.

Aceasta este calea fiecăruia dintre voi care ați ales să vă întrupați pe aceasta planetă frumoasă. Inimile voastre individuale și câmpurile energetice emană o lumină mare, care a ținut în mod colectiv un câmp mai mare, care vă ajută în multe moduri. În zilele următoare, multi dintre voi vor începe să știe acest lucru în conștiinta voastră de veghe iar aceasta va facilita un salt evolutiv și mai mare înainte pentru toți de pe Pământ și, deasemenea, pentru Pământul însuși . Multe schimbări benefice au loc și vor continua să aibă loc în timp ce mențineți acest spațiu energetic pentru cel mai înalt bine pentru toți. Noi vă rugăm să continuați să mențineți acest câmp colectiv de Lumină, pe măsură ce aceste multe schimbări au loc, deoarece este absolut necesar, cu scopul de a aduce și a ancora mai multă lumină pe planetă.

Lucrăm împreună pentru binele comun și în fiecare zi facem progrese. Vă rugăm să acceptați posibilitatea că VOI co-creați aceste schimbări, pentru că în timp ce faceți acest lucru, puterea voastră creste și se extinde iar acest lucru va crea o mai mare expansiune a conștiinței în toate. Puterea voastră este una care permite, care ajută pe alții să aibă spațiu pentru a se trezi și a începe să preia frâiele conștiinței și sistemelor lor de operare umane și pe măsură ce fac acest lucru, câmpul de posibilități mai mari se extinde și mai mult întrucât Lumina lor se adaugă la acesta . Suntem plini de bucurie în timp ce privim cum se desfâsoară acest lucru și adăugăm Lumina noastră la eforturile voastre.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

18 martie 2013

Arhanghelului Uriel -Sunteți un Cuvânt al lui Dumnezeu


Prin Jennifer Hoffman - 18 martie 2013

Sunteți un Cuvânt al lui Dumnezeu, o expresie a luminii divine și iubirii neconditionate în formă umană.Misiunea pe care ați întreprins-o în această viață și în fiecare viată nu este să urmați orbește Cuvântul lui Dumnezeu, să faceți ceea ce vi se spune și să urmați o cale care este creată pentru voi sau în numele vostru. Misiunea voastră este de a fi un Cuvânt al lui Dumnezeu, ca o expresie singulară si unică a lui Dumnezeu sau a Sursei în formă umană. Acest Cuvânt este unica voastră conexiune de putere la Sursă, prin Cuvânt creați raiul pe pământ și prezentați darurile voastre lumii. Voi, ca și Cuvânt al lui Dumnezeu întrupați o lumină unică în lume. Ce cuvânt doriti să fiți si cum doriți să-l întrupați? Alegerea este a voastră. Cuvântul vă oferă puterea, modul în care alegeți să-l întrupați și să-l folosiți vă permite să-i accesați puterea.

Prezența voastră umană este un recipient (vas) pentru spirit, un container pentru energia luminii și a adevărului de care lumea are nevoie pentru a se ridica dincolo de umanitatea sa si pentru a-si îmbrătisa divinitatea. Acest lucru nu este scris ca și Cuvânt al lui Dumnezeu pe care toată omenirea ar trebui să-l urmeze, el este creat prin luminile individuale care le reprezentați în calitate de Cuvânt al lui Dumnezeu, fiecare din ele este un ambasador divin al luminii, care aduce lumina divină și adevărul lume. Fără voi spiritul nu are acces la lumea materială, fără spirit voi sunteți conduși de ego și sunteți fără acces la scopul sau direcția voastră divină. Ca și Cuvânt al lui Dumnezeu voi întrupați spiritul, îl înzestrați cu intenție, focalizare și exprimare. Voi, ca si Cuvânt al lui Dumnezeu sunteți Sursa în acțiune.

Cuvântul care sunteți este alegerea voastră; puteți întrupa orice aspect al energiei Sursei pe care îl alegeți, bucuria, pacea, iubirea, abundența sunt câteva opțiuni. Fiți conștienți de faptul că nu există nici o judecată în energia Sursei, astfel că Cuvântul este, de asemenea, prezent în cei care predau prin frică si separare. Scopul misiunii este de reconectare și ascensiune și acest lucru se realizează în multe moduri diferite. Pentru a fi un Cuvânt al lui Dumnezeu înseamnă a vă cunoaște pe voi înșivă ca divini și a fi dispuși să vă exprimați divinitatea voastră în lume, prin viața pe care o trăiți, alegerile voastre și intenția. Acest lucru nu necesită ca voi să fiți buni sau "sfinți", necesită ca voi să vă recunoașteți pe voi înșivă ca întreg, întruchipând umanitatea si divinitatea voastră, într-un parteneriat de co-creatie, care permite cea mai înaltă expresie a conexiunii voastre cu Sursa și intenția de a fi un recipient de lumină și energie divină.

Alegeți Cuvântul care doriți să fiți și îmbrățișați energia sa. Schimbați-vă alegerea asa cum vă simțiți inspirați să fiți mai pe deplin în scopul vostru de a fi un co-creator cu conexiunea voastră divină. Într-un univers infinit si abundent, există oportunități infinite și abundente de a învăța, vindeca, transforma si ascensiona și pe măsură ce vă angajați în propria voastră călătorie , voi de asemenea creați, pentru lume. Nu există limitări în capacitatea voastră de a exprima energia Sursei iar atunci când sunteți cea mai bună ,mai puternică și cea mai înaltă expresie a voastră ca om divin, și recipient pentru/al Sursei, sunteți cuvântul cel mai înalt și cel mai puternic al lui Dumnezeu, exprimat ca voi.

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/you-are-a-word-of-god/

Traducere- Eliza

Hilarion Mesajul săptămânii: 17-24 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

In timp ce abordați viața de zi cu zi, vă dați seama că ceea ce faceți este să experimentați viața, toată multitudinea de modalitati prin care sufletul vostru poate cunoaște ce înseamnă să meargă pe această planetă în formă umană. Este o oportunitate extraordinară de a fi aici în acest moment atunci când au loc atât de multe schimbări și transformări. Acest lucru, este o parte de asemenea, pe care ați ales să o jucați chiar înainte de a vă încarna aici, pe Pământ. Toți dintre voi care sunteți încarnați fizic în aceste vremuri dețin puterea și autoritatea de a crea un nou mod de a fi, o nouă realitate. Cei care locuiesc în tărâmurile spirituale nu pot efectua schimbări pozitive decât dacă este prin permisiunea și cooperare voastră.

De aceea noi ne straduim să vă ajutăm să vă amintiți cât de puternici sunteți. Alegerile și acțiunile pe care le faceți, sunt cele care fac diferența. În dimensiunile înalte toți lucrează pentru evoluția umanității și a planetei. Totul este conectat și noi toți lucrăm împreună cu voi pentru a realiza înălțarea conștiinței în mințile și inimile tuturor locuitorilor. Valurile de energie care pătrund acum atmosfera voastră ajuta pentru a face acest lucru pe măsură ce fiecare persoană absoarbe frecvențele mai înalte și asimilează aceste energii în propriile sisteme de operare umane.

Acest proces poate împuternici fiecare individ care alege să întrupeze aspectele lui mai înalte. Mult din ceea ce a fost necunoscut până în prezent de omenire, este acum adus în constientă. Acest lucru ajută pentru a pune mai multe piese ale puzzle-ului scopului vostru aici într-o mai multă înțelegere și va avea un rol esențial în mișcarea procesului de ascensiune mai departe în următoarea etapă. Transformările care au loc în corpurile voastre au loc într-un ritm mai rapid și acum vă dați seama că este perfect acceptabil pentru a face un efort pentru a a vă bucura de proces, si a aduce bucurie în el.

Semnele de trezire a conștiinței sunt peste tot. Multe persoane se trezesc pentru a vedea că practicile celor care nu au luat în considerare bunăstarea Pământului și a omenirii în căutarea lor pentru profit și putere trebuie să se schimbe și ei vorbesc tare și își unesc forțele pentru a insista pe un drum diferit. Prin aceste acțiuni, mai mult din omenire începe să vadă că  răspunsul la restaurarea Pământului și tuturor locuitorilor lui este în unitatea în care trăiesc sufletele în forma fizică. Atunci când majoritatea omenirii spune destul e destul, ne dorim o cale diferită, atunci va avea loc următorul pas înainte.

Lucrați din inimă mai mult ca oricând înainte și prin urmarea îndemnurile sale, voi schimbați cursul vieții voastre și viețile tuturor de pe Pământ. Vedeți-vă ca creatori puternici care sunteți în adevăr și treceți dincolo de limitele aparente, care sunt în prezent în fața voastră. Voi faceți o diferență și este acum vizibil în exterior în lumea din jurul vostru. Lumina si Iubirea pe care o purtați și radiați permite altora din jurul vostru să fie împuterniciti pentru asi aminti originea lor divină și pentru a căuta o cale mai bună. Să știți că nu sunteți singuri în această lucrare și că aveți mai multe ajutoare pentru a vă ajuta, asa că atunci când drumul pare lung, cereți-ne pentru asistență. Este o onoare și plăcere să fim de serviciu vouă.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza

11 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 10-17 martie 2013



Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Mulți dintre voi descoperiți că sunteți într-o perioadă de contemplare liniștită și momente odihnitoare. Asimilarea celor mai recente descărcări de energie sunt în curs de procesare în timp ce abordați viața de zi cu zi. Se lucrează mult , chiar dacă nu poate fi imediat evident pentru voi. Transformarea fiintei voastre are loc pe mai multe niveluri, iar modificările se vor adânci. Acest lucru aduce multe modele de gândire și comportament, care pot fi destul de surprinzătoare și enigmatice deoarece par nepotrivite pentru voi. Pe măsură ce este rafinat mai mult în celulele voastre, acest proces se va reduce.

Ritmul vieții va începe să se accelereze din nou și veți descoperi că vă simțiți capabili să finalizați proiecte vechi și să începeți altele noi. Vor fi fluxuri sporite de creativitate și multe lucrări minunate care vin în manifestare fizică. Acestea vor aduce o mare bucurie și sentimentele de realizare de succes. Bucurați-vă de acestea deoarece vin din părțile mai profunde ale sinelor voastre și știți că există mai mult ce are să vină. Binele este extrem de bine și poate fi atras la dorintă.

Așa cum abordați viața de zi cu zi, amintiți-vă , câmpul vostru energetic ajunge mai departe decât se poate observa așa că încercați să mențineți pacea și echilibrul în voi, deoarece energia voastră are influență asupra atmosferei din jurul vostru. Prezența voastră iubitoare poate înălța inimile unei cladiri întregi plină cu alții și cu intenția constientă se poate avea un impact mai profund, care va transforma aceste vieți în moduri foarte pozitive. Binecuvântați toți oamenii de pretutindeni, oriunde ați merge, fie că interacționați cu ei personal sau pur și simplu sunteți în prezența lor.

În aceste vremuri, este bine să urmați indicatoarele de îndrumare interioară si îndemnurile fizice din corpul vostru elementar. Indiferent ce se întâmplă în interiorul vostru are nevoie de atenție în orice mod este indicat, cum ar fi perioade mai mari de somn și de odihnă, consumul de alimente și băuturi diferite, cantitati mai mari de apă curată pură. Uneori este important să nu vă aventurați în cazul în care veți fi printre o mulțime mare, astfel încât să nu absorbiți energiile predominante la acel moment. Ascultați îndrumarea interioară și totul va fi bine. Daca simțiți o mare ezitare în a face ceva sau a fi undeva, cel mai bine este să urmați acest sentiment.

Conectați-vă cu sentimentele profunde de bucurie care vin spontan din interiorul vostru. Scrieți poezii, pictați peisaje frumoase, cântați, citiți cărți inspirate și înălțătoare, plantați flori, lucrați în gradina voastră, faceți orice vă umple de bucurie și faceți acest lucru des. Răsplătiți-vă cu aceste activități pozitive ce sporesc viața cât de des puteți pentru că acestea vă ajută să vă mențineți în fluxul armonios al energiilor cosmice, care inundă atmosfera.Lăsați lumina din inima voastră să crească în strălucirea ei și imaginați-vă ca acest lucru se întâmplă des. O inimă de aur stralucind puternic în spațiul inimii voastre poate absorbi mai multă Lumină, care poate apoi fi împărtășită cu cei din jur. Fiți în bucurie, dragii mei, și fiți în pace.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

4 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:3-10 martie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Vă confruntați cu o altă descărcare energetică și sunteți actualizați încă o dată. După cum știți, acest proces va continua până când totul este curățat și purificat în sistemul vostru de patru corpuri. Acesta este un timp pentru a merge în interior cât mai mult posibil pentru a permite chakrei inimii voastre să se deschidă mai pe deplin, astfel încât zonele care au încă nevoie de purificare să fie abordate. Dacă simțiți acest proces foarte intens pentru voi, mergeți afară, în natură și pur și simplu conectați-vă. Acest lucru vă va împământa și vă reamintesc că sunteți o parte din Tot Ceea ce Este, iar aceste sentimente vor trece deasemenea.

Fiecare strat care este curățat vă conectează mai profund cu sinele vostru autentic, care se află în miezul ființei voastre și acest lucru este important, pentru voi pentru a avansa și modul cel mai rapid și mai accelerat de a realiza acest lucru este de a exersa în a privi fiecare situație în viața voastră și a ierta pe toată lumea și totul în toată această viață și mai ales pe voi. Sistemul de operare uman a absorbit multe mesaje false și semnale de-a lungul călătoriei voastre în fizic și acestea trebuie să fie fiecare recunoscute ca atare și eliberate. Este important de a discerne între ceea ce este de fapt energia voastră și cea care este a conștiinței colective. Uneori, acest lucru poate fi un proces dificil și mulți dintre voi petreceți ore inutile prinsi în dramele care sunt adoptate pe tot Pământul.

Este de cea mai mare importanță pentru voi toți, dragii mei să rămâneți calmi și detașati de la dramele care sunt jucate pe scena mondială. Nu adăugați energie la aceste evenimente, mai degrabă, să vă concentrați pe toate pe care le-ați dori să le experimentați în realitatea voastră. Este nevoie de un efort în fiecare zi pentru a mentine un accent pe Lumină în aceste vremuri și persistența este cheia. În timp ce faceți acest lucru, să stiți că serviți unui scop mai mare decât este evident în realitatea voastră curentă. Procesul de Ascensiune pentru Pământ și toți locuitorii lui este în curs de desfășurare și este bine să vezi modificările și transformările care au loc. Deși pare contrariul există dovezi peste tot de evolutia care are loc.

Din nou subliniem că, cultivarea unei atitudini de recunoștință și de simțire a bucuriei în ființa voastră pentru oportunitățile care vă sunt oferite sunt cruciale. Pe măsură ce treceți la echinocțiul de primăvară în martie energiile ce inundă această planetă vor fi cele mai mari si cele mai intense din cele experimentate vreodată. Permiteți-vă să înfloriți în plinătatea ființei voasstre și amintiți-vă că ați ales calea pe care sunteți în prezent și, de asemenea, că este în acest an, primul an al noi realități pe Pământ, când începeți să fiți independenți.
Luați-vă timpul necesar pentru a descoperi ceea ce doriți să creați în viața voastră și în noua realitate.

Este energia și viziunea voastră cea care crează noua realitate. Este o nouă zi și o nouă piesă. Puteți crea ceea ce alegeti pe acest șablon nou și numai ceea ce împuternicește si susține cel mai înalt bine pentru toți va avea efect asupra lui. Puterile voastre creative vin în prim-plan în zilele următoare și multe talente ascunse și abilități vor începe să se manifeste. Atmosfera este foarte animată si desăvâsită cu cele mai mari potențiale.

Credeți în voi înșivă!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati