Pagini

29 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 28 aprilie - 5 mai 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce răsare o noua zi la orizont, mai mult se cere de voi atunci când tot ce doriți să faceți este să vă odihniți și să vă relaxați. Fiți buni cu voi însivă, respirați adânc și țineți la viziunea unei lumi mai bune deoarece aveti autoritatea de a actiona pentru umanitate. Totul este în proces de schimbare și de recalibrare. Există un suspin colectiv în timp ce densitatea se construiește în atmosferă gata pentru a fi transmutată într-o vibrație mai înaltă. Lăsați tot ceea ce vă distrage să dispară în timp ce vă mențineți certitudinea că în interiorul fiecărei inimii omenești este un izvor nesecat de bunătate și inocență, care se uneste într-o putere care este mai mare decât poate fi spus, este ceva care poate fi numai experimentat.

Pe măsură ce această certitudine este menținută într-un model ce se păstrează, schimbări puternice dar evazive au loc în cadrul fiecărui sistem în fiecare aspect al vieții pe Pământ. Acestea sunt mișcările de bază pentru a stabili o nouă paradigmă bazată pe legea universală și adevăr. Tot ceea ce a deținut puterea asupra sufletelor adormite din fiecare colț al lumii este ușor dizolvat și disipat. Uneori fiecare inimă sângerează, la nedreptățile care sunt aduse la lumină, alteori războinicul interior vine strident în prim plan. În fiecare caz, aceia dintre voi care au luat o poziție pentru adevăr în colțul vostru de lume sunt înălțați și sprijiniti că muncesc zi de zi.

În fiecare zi, sufletul omului se confruntă cu și mai multe revelații care testează limitele de toleranță. Fiți curajoși dragilor, și să știți că voi sunteți agenți ai schimbării, forțele puternice ale iubirii, care stau împreună cu inima deschisă pentru a crește coeficientul de lumină de pe planeta voastră, cu scopul de a ridica nivelul de conștiință pentru a trece peste înțelegerile și percepțiile anterioare. Este o alegere înaintea fiecărui suflet omenesc, o răscruce de drumuri dacă vreți, ce cale este de urmat - una care este abruptă și duce direct la Creator, în care sufletul are greutatea lumii pe umerii săi colectivi, sau, una care se spiralează în jurul muntelui pe măsură ce sufletele de pe el experimentează nivele mai mici de densitate, dar care în cele din urmă le aduc în unitate.

Fiecare gând, cuvânt, emoție și faptă este acum amplificată într-un câmp de coeziune, care emană de la fiecare individ care se mișcă în viața de zi cu zi. În timp ce unii aleg calea abruptă și aleg să urce singuri, alții se descoperă capabil să reziste la atacul ispitelor pământești care se ridică în fața lor. Atât de mulți dintre acestia cad în timp ce cei incoruptibili mențin în mod constant viziunea lor, făcând loc pentru cei noi care acum se ridică pentru a prelua torta ca agenti de schimbare ai lumi. Menținându-și pozitia încă o oră, o zi, o săptămână - pas cu pas hotărât, se țin de calea aleasă, și în mod miraculos calea înaintea lor este eliberată. Indiciile și indicatoarele arată calea în timp ce natura conspiră pentru a le dărui mai multă claritate și înțelegere.

Căutați mai întâi Împărăția Creatorului înăuntrul vostru, toate celelalte vor urma. În primul rând, lăsați ca lumina voastră să rămână curată, autentică și neîntinată în timp ce ispitele vechii lumi se ridică la niveluri acute înaintea voastră. Ați mai trecut această cale înainte și acum pășiți cu îndemânare în jurul și deasupra lor. Centrul vostru interior cristalin străluceste puternic în voi. Cei care aleg calea spiralată ajung în cele din urmă la destinația lor, de asemenea. Toate se deplasează în Unitate.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

22 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 21- 28 aprilie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Timpurile pe care le trăiți sunt încărcate cu cele mai mari provocări și cele mai mari binecuvântări. Pe măsură ce energiile dimensiunii a treia nu mai sunt suportate de atmosfera din jurul pământului, este din ce în ce mai dificil să mențineți energiile dense în câmpurile de energie personale. Există un efect de bumerang care are loc prin care cei care nutresc și păstrează energiile dense descoperă că acesta se întoarce la ei intens mărit și această energie, uneori erupe în moduri care sunt dificil de înțeles de către comunitatea mai mare.

Este din ce în ce mai important a elibera aceste energii dense în moduri care nu afectează lumea într-un mod dăunător. Rolul pe care voi, Lucratorii în Lumină, îl jucați în acest moment este acela de echilibrare și de dizolvare a energiilor discordante. Acest lucru este ceva pentru care fiecare dintre voi se roagă în mod automat și intenționează pe măsură ce nevoia apare. Ați învățat cum să transmutați energiile inferioare în voi înșivă și mergeți pe Pământ, fără a avea un impact negativ asupra lui. Este important să păstrați dragostea în inimile voastre, indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea schimbătoare din jurul vostru și acest lucru îl faceți admirabil.

Este de datoria fiecăruia dintre voi să vă întăriți scuturile de protecție în fiecare zi, astfel încât să puteți rămâne concentrati pe partea esentială a luminii, iubirii si compasiunii și să o mențineți în echilibru în timp ce abordați activitatile de zi cu zi. Petreceți cât mai mult timp posibil în aer liber în comuniune cu natura și familia elementalilor care înconjoară locul vostru de reședință și care lucrează pentru a transforma toate energiile în unitate și echilibru. Chemați-i pentru a vă ajuta atunci când grijile lumii vă împovărează și vă este greu să mențineți punctul vostru de vedere echilibrat asupra perspectivei mai înalte a procesului de ascensiune. Chiar și cinci minute petrecute de împământare si de aliniere cu aspectele voastre mai înalte are un efect pozitiv și de reînnoire asupra sistemului vostru.

Menținți echilibrul vostru în toate modurile și amintiți-vă des că sunteți ființe de lumină și iubire pe măsură ce energiile discordante se epuizează în zona voastră de lume. Există energii mai intense în atmosferă care trebuie să fie asimilate în sistemele de operare ale omului, astfel încât mai multă lumină să poată fi activată. Amintirea rolului pe care l-ați ales să-l jucați în aceste vremuri este activată în voi și devotamentul vostru către acest serviciu este luat în seamă și este susținut de Familia voastră de Lumină.

Nu șovăiți în eforturile voastre de a trăi autentic și sincer în orice moment. Cuvintele "a rămâne în Lumina voastră" au luat un sens cu totul nou acum deoarece au devenit un element esențial de sprijin pentru Pământ și toți locuitorii lui. Încercați să vă amintiți să vă conectați în rețelele cristaline recent activate, care dețin în prezent o mare capacitate de a servi binele comun prin unirea și mărirea eforturilor voastre combinate în intenționarea celui mai înalt bine și celui mai bun rezultat pentru toți.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

15 aprilie 2013

Arhanghelul Uriel -Dimensiunile Infinitului

mesaj pentru 15 aprilie 2013

prin Jennifer Hoffman

Dimensiunile infinitului exista dincolo de trinitatea celei de a treia dimensiuni, care este corpul, mintea si emotiile, și dincolo de integrarea dimensiunii a patra, care include spiritul așa cum îl cunoașteți. Toate dimensiunile dincolo de a patra fac parte din infinit, vastul potențial nelimitat al universalității. Acest infinit este o parte a fiintei voastre, prin aspectele divine care sunt codificate în cadrul umanității voastre. Acum sunteți pe pragul infinitului și puteți accesa darurile sale de grație, adevăr, cunoaștere și nelimitare, fiind nelimitat. Infinitul nu este accesat prin distrugerea dimensiun a treia și salvarea omenirii de la drama si frica sa. Acesta este accesat prin eliberarea dimensiunii a treia astfel încât să se poată extinde dincolo de limitările, friciile și densitatea convingerilor sale.

Podul către dimensiunile infinitului este accesat prin dorința voastră de a vă accepta ca divini, nelimitați și universali. A fost necesar să vă limitați accesul la aceste dimensiuni, astfel încât să puteți finaliza misiunea voastră de ascensiune dincolo de dimensiunea a treia, care a fost integrată în cadrul misiunii originale a umanității de ascensiune. Când puneți la îndoială darurile, binecuvantarile, potențialele diferitelor dimensiuni și le judecați, întrebându-vă dacă sunteți în a 5-a, a 7-a, a 9-a sau dincolo, voi ignorați potențialul universalității, care este faptul că nu există limite în infinit. Fiecare dimensiune are darurile și binecuvântări sale și toate dintre ele sunt accesibile pentru voi. Intrebarea pentru voi este dacă puteți aduce aceste dimensiuni în realitatea voastra si să deveniți aspectele multi-dimensionale ale voastre, integrând multe dimensiuni în exprimarea de sine si realitatea voastră fizica.

Voi cunoașteți a treia dimensiune ca realitatea voastră fizică, dar nu sunteți limitați la expresia singulară a dimensiunii a treia în viața și în lumea voastră. Toate celelalte dimensiuni sunt posibile în cadrul acesteia, de asemenea. In realitatea voastră fizică sunteți o ancoră pentru alte dimensiuni pentru a deveni parte a expresiei energetice a Pământului . Fiecare dintre voi este o ancoră fizică pentru ca universalitatea să intre în dimensiunea a treia, deoarece sunteți un portal care permite frecvențelor și vibrațiilor mai înalte să intre în spațiul fizic și să se manifeste în fiintă. Aceasta este eliberarea de viața din dimensiunea a treia, dar nu atît pentru a putea explora alte dimensiuni de viață singulare. Se întâmplă astfel încât să puteți deveni multi-dimensionali, ca expresii ale ființării infinite a universalității.

În timp ce ați putea dori să salvați pe cineva sau ceva de frica si limitele din viața voastră, ceea ce aveți nevoie a cere este eliberarea de densitatea fricii și limitării, astfel încât să vă puteți extinde în dimensiunile infinite de ființare. Ceea ce vedeți acum ca prăbusire a dimensiunii a treia și paradigmelor sale este posibil, deoarece dimensiunile infinitului se deschid și dezvăluie adevărul despre viața bazată pe frică, precum și alternativele prin trăirea intenționată și eliberarea de frică. Puteți alege să fiți supărați sau să îmbrățișați potențialul pentru transformarea dimeniunii a treia în infinit, acesta este procesul de ascensiune și evoluție. A treia dimensiune este parte a spiralei evolutive, așa cum sunt toate celelalte dimensiuni.

Voi inaugurați viața multi-dimensională, în care toate dimensiunile pot co-exista în realitatea voastră si realitățile umanității și pământului. Acest lucru aduce pământul înapoi în echilibru în cadrul universului, în care toate dimensiunile co-există și sunt accesibile tuturor celor care le aleg. Imbrătișați această transformare, deoarece prin ea veți crea portaluri pentru a permite noului pământ să fie reconectat la sursa lui divină. Este timpul pentru a opri teama de transformare, pentru a trece de la a înainta prin intermediul emoțiilor prin această transformare, la a fi cine sunteți cu adevărat și a deveni energetic aliniați cu aspectele voastre cele mai înalte, astfel că trinitatea limitată a dimensiunii a treia devine Cuvântul lui Dumnezeu ,nelimitat, multi-dimensional, care își exprimă divinitatea în toate modurile și în toate lucrurile. Folosiți această afirmație pentru a vă reaminti că sunteți o scânteie divină, cu nimic mai prejos decâ Sursa, deoarece sunteți Sursa și nu puteți fi deconectati de la Sursă: "Sunt divin ghidat, conectat, în siguranță și protejat, în toate modurile și în toate lucrurile . "

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife.com/

Traducere- Eliza

Hilarion Mesajul săptămânii: 14-21 aprilie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Vă aflați din nou fiecare în deplin entuziasm în primirea și ancorarea energiilor Cosmice în miezul cristalin al planetei voastre. Acestea sunt ritmurile cu care sunteți până acum obișnuiți în viața de zi cu zi și, ca atare, voi serviți Divinul. Pe măsură ce fiecare dintre voi primiți și permiteți acestor energii să treacă prin voi în miezul cristalin, voi umpleți Pământul cu aceste energii expansive și așa are loc ascensiunea Pământului. Lumina din interior se extinde în centrul planetei și este ridicată la dimensiunile mai înalte.

Tărâmurile înăltate lucrează neîncetat pentru a aduce mai multă Lumină prin fiecare dintre colegii noștri de pe planetă, astfel încât Lumina lor să crească tot mai luminoasă și mai strălucitoare ca înainte. Cei care au ales acest serviciu sunt plasati strategic pe toată planeta și oferă un mare serviciu prin dorința lor de a se supune rigorilor procesului de purificare. Noi intelegem ca este destul de des o sabie cu două tăișuri, pentru că pe măsură ce permiteți ca mai multă lumină să intre în corpurile voastre fizice, voi experimentați de asemenea purificarea, la un nivel mai profund a tuturor celulelor din fiinta voastră iar acest lucru nu este întotdeauna o experiență plăcută în cadrul sistemelor voastre proprii.

Pe măsură ce călătoriți mai departe în procesul de ascensiune, voi sunteți părtași la energiile care sunt eliberate pentru transmutare și oferiți un mare serviciu pentru omenire și Pământ, în acest fel, de asemenea. Fiecare dintre voi are capacitatea de a face acest lucru și ați făcut-o admirabil. Noi dorim să subliniem faptul că, la nivelurile înalte ale Ființei voastre ați înțeles pe deplin rolul vostru și participați cu entuziasm la el. Această muncă necesită dăruire persistentă de la toți colegii noștri de pe planetă și este coordonată cu voi toți în perioadele voastre de odihnă si somn. Multe au loc cu mult dincolo de portalurile stării de somn și purtați această cunoaștere în voi.

Multi dintre voi sunt pregătiți să se mute în corpurile energetice mai rafinate pe care le-ați construit și ați ales să continuați în eforturile voastre de a aduce și ancora mai multă lumină aici, pe planetă. Acest lucru este, de asemenea, o parte din motivul și scopul de a fi aici, în aceste timpuri si va deveni mai clar pentru voi, pe măsură ce mai mult din umanitate se trezeste si Lumina se extinde chiar mai departe. Ați început să vă mutați mai mult în stări susținute de pace si calm și știți că tot ceea ce se transpare în cei din lumea din jurul vostru este procesul în care voi vă aflați acum la sfârșit, procesul de rafinament și puritate a ființei. Voi sunteți gata pentru următorul pas și noul început, care se află acum înainte.

Noul început oferă fiecăruia dintre voi posibilitatea de a deveni co-creatori conștienți în lumea voastră nouă. Există o perioadă de grație în vigoare, care va permite să practicați această nouă abilitate, fără a vă dăuna vouă sau altora. Voi învățați să vă controlați gândurile și să le păstrați echilibrate într-o manieră neutră, pentru că noua lume necesită această disciplină de sine, astfel încât creațiile voastre să fie întotdeauna pentru binele suprem al tuturor și să nu facă nici un rău. Aceasta este cea mai incitantă aventură, care este înaintea voastră acum și vă reamintesc că acesta este un proces de învățare așadar fiți atenți la ceea ce creați.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

8 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:7- 14 aprilie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce zilele lui martie în nouă Epocă a Luminii și a umanității sunt în curs de curățare de toate vechile tipare de gândire și comportament, care nu mai servesc scopului lor mai înalt, bătaia inimii Pământului se alătură lor. Pământul dorește profund, să permită timpul necesar pentru ca multi dintre locuitorii lui să i se alăture în starea sa înălțată de expansiune și prin urmare fereastra Cosmică de oportunitate este încă larg deschisă pentru a permite ca această schimbare și transformare să se producă. Toată lumea de pe planetă se trezește la multe adevăruri care nu au fost disponibile înainte cunoasterii lor conștiente din aceste momente în mijlocul cărora vă aflați acum.

În timp ce aceste adevăruri sunt descoperite mai multe persoane se vor găsi în dificultate, trebuind să se lupte pentru a face față cu acceptarea a cât de mult au permis suveranitații lor înnăscute ca ființe divine să fie uzurpată de către cei cărora le-au permis autoritate asupra vieților lor. Reacția inițială este una de respingere inconfortabilă a acestor adevăruri, urmată de o revoltă internă în încercarea de a procesa și depăși această cerință pentru trezire. Vestea bună este că,cu cât se trezesc mai mulți la aceste adevăruri, cu atât mai mare devine impulsul pentru toți să se trezească și este ceea ce se întâmplâ în lume în acest moment acum. Toți de pe planeta își deschid constiinta la ideea că ei sunt mult mai mult decât au visat vreodată că este posibil și că au multe drepturi de care nu erau conștienți înainte.

Acestea sunt vremurile din urmă vorbite de către clarvăzătorii și profeții din zilele vechi. Acestea sunt vremurile de zbucium, de care ați fost preveniti. Ceea ce se cere de la fiecare suflet uman în momentul de acum este de a face o alegere conștientă și angajamentul de a se alinia cu divinitatea lor și cu Sursa în orice fel este semnificativ pentru ei și de a hrani acest aspect al lor înșiși, cu deplină constiintă si motivatie. Fiecare suflet încarnat pe această planetă are un destin magnific de urmat pentru el, dar efortul este necesar pentru a transforma modurile anterioare de a gândi și de a proceda într-un nou mod, care este mai mult în unitate cu propria lor esență divină și ființă.

La suprafața planetei voastre, haosul aparent este peste tot, dar tot ce trebuie să faceți este să deveniți centrați în voi înșivă și să vă aliniați zilnic cu esența voastră mai înaltă, pentru a vă aminti și intenționa să fiți cea mai mare viziune despre voi înșivă și să așteptați cele mai mari rezultate pentru toate aspectele din viața voastră pe pământ. Este nevoie, de asemenea, ca fiecare suflet să recunoască faptul că fiecare trece prin propriile versiuni de trezire, acceptare, dezvoltare și extindere și că toți sunt uniți în această sarcină mare. Toți trebuie să-și intensifice nivelul de înțelegere a imaginii de ansamblu a evenimentelor care au loc și să facă sens din el într-un mod care va permite cel mai mare bine pentru toți.

Prin toate acestea, la baza tuturor activităților, este amintirea că aceste vremuri au fost alese de fiecare suflet ca o oportunitate extraordinară pentru creștere sufletească și expansiune, care este rar disponibilă oriunde în Univers. Depinde de fiecare ființă creatoare care este vie și care experimentează viața pe această planetă să producă modificările care vor înălța și hrăni toată viața într-un mod pozitiv,constructiv și iubitor, iar atunci când se întâmplă acest lucru va fi pace și armonie pe pământ. Cei în fruntea acestei mișcări sunt rugați să persevereze și să păstreze și să mențină Lumina și Iubirea lor ca o ancora pe și în interiorul Pământului.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

1 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 31martie - 6 aprilie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce veți continua să eliberați vechile tipare si ciclurile de gândire și comportament, descoperiți că vă simțiți mai siguri și mai încrezători în voi înșivă și abilitățile voastre. Noi vedem că vă amintiți în mod constant de Lumina care sunteți și vă țineți ferm de ea. Acest lucru este foarte important, deoarece ajută la întărirea câmpului mai mare de Lumină care înconjoară planeta voastră acum și vă permite să-l accesați. Aceia dintre voi care au primit un aflux mare de energii cosmice în ultima săptămână sunt acum în procesul de integrare în totalitate a acestor energii în sistemul vostru energetic. Acesta este modul în care funcționează procesul, pentru a permite în condiții de siguranță întregii omeniri să aibă posibilitatea de a absorbi cât mai mult posibil din energiile noi și energiile mai înalte pentru ca modificările în interior să poată avea loc.

Următoarele zile vor continua să adauge un coeficient de mai multă lumină și iubire atmosferei de pe Pământ. Este ușor accesibil pentru toată lumea și tot ce este necesar pentru a face uz de acesta în mod competent este intenția și declarația de a face acest lucru. Noi, ca Familia voastră de Lumină, vă asistăm pe fiecare dintre voi pentru a profita de aceste energii pentru a transforma si transmuta tot ce a mai rămas ce vă mai ține încă în robie în a treia dimensiune, care acum dispare. Sunteți din ce în ce mai ușori, în corpul vostru fizic acum, voi radiați această Lumină oriunde ați merge și este din ce în ce mai vizibilă pentru ceilalti din jurul vostru. Ei nu stiu exact ce ESTE diferit în legătură cu voi dar observă că este cu sigurantă ceva.

Cu cât puteți menține și păstra mai mult din energiile înalte care vin cu atât mai mult acest câmp de lumină în jurul vostru se extinde în influența lui. Doar prin a fi voi înșivă, oriunde ați merge, voi lăsați amprenta voastră energetică si în acest fel afectați profund pe toți și totul. Animalele voastre de companie observa diferența și doresc să se apropie atunci când vă aflați în apropierea acestora, astfel încât acestea să se poată scălda în aceste energii. Toate creaturile din jurul vostru observă Lumina și sunt atrase de aceasta vă rugăm să păstrați acest lucru în minte atunci când vă întrebați de ce vedeți atât de multe creaturi în locul vostru de reședință. Voi le oferiți speranță și un sanctuar, în aceste vremuri de schimbare.

Noi vă spunem că cea mai sigură și cea mai rapidă modalitate de a accelera progresul vostru este de a face munca interioară prin a vă confruntă onest cu voi înșivă, iar asta include sinele voastre umbră, și prin folosirea puterii de iertare a tot ceea ce veți găsi acolo. Iertarea de sine și iertarea altora a tot ceea ce s-a întâmplat și a avut loc în viața voastră vă va ridica la o rezonanță mai înaltă, care o va face mai ușor să se mențină în vremurile care vin. Actul de iertare disipă sentimentele de furie si sentimentul de nedreptate mult mai rapid decât orice alte metode pe care le-ați putea încerca. Ea vă purifică inima și toate celelalte chakre și acest lucru vă lasă deschiși pentru a primi chiar mai multă lumină pe măsură ce aceasta vine.

Vă veți găsi alternând între a simti nevoia de perioade lungi de somn și senzația de a fi energizat pentru a începe noi proiecte. Aclimatizați-vă la aceste cicluri și acceptați aceste vremuri de odihnă; doarece corpul vostru elementar apreciază cu adevărat confirmarea de la voi în acest mod astfel încât ajustările să poată fi făcute pentru a vindeca și îmbunătăți funcția sa. Când vă simțiți energic, acesta este momentul de a pune în aplicare aceste idei creative care vin la voi din câmpul mai mare de posibilități infinite și puteți obține o mulțime în timpul acestor vremuri. Amintiți-vă să vă folosiți puterea de discernământ în toate lucrurile și să faceți alegerea cu privire la ceea ce alegeți să acordați atenție, pentru că aceasta este ceea ce se va manifesta în lumea voastră. Chemați-ne des, astfel încât să putem deveni mai activi în sprijinirea voastră în fiecare zi.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati