Pagini

24 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 23-30 iunie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce priviți cum se năruie sistemele vechi lumii și paternurile meteorologice se schimba peste tot în lume, cu toate ramificațiile sale, rămâneți liniștiți în inima voastră și păstrați-vă puternic viziunea pentru intentia voastră pentru o schimbare pașnică într-un mod mai bun de viață. Mențineți intenția pentru creșterea gradului de conștientizare a tuturor locuitorilor Pământului. Pe măsură ce răspund acestor provocări, ceea ce izvorăște dinăuntrul acestora este bunătatea lor înnăscută și înțelegerea că toți sunt una și că ceea ce se întâmplă unuia ,se întâmplă tuturor și acestia își deschid larg inimile lor pentru a cuprinde surorile și frații lor, în timpul lor de nevoie.

Trimiteți dragostea și energia de vindecare pentru cei care sunt în necaz în timp ce acestia se confruntă cu pierderile lor și se împăca cu ceea ce este cu adevărat important în viața lor de zi cu zi. Lăudați spiritul uman în toată diversitatea lui și țineți spațiul pentru ca toți să devină mai conectati la adevărul ființei lor. Toți de pe această planetă în acest moment sunt cei care au ales să experimenteze schimbările și transformarea care are loc acum. Ele sunt sufletele care știau că au avut tăria și tenacitatea de a rezista la situații provocatoare în mijlocul cărora se află. Multe revelații interioare vin în timpul acestor evenimente care îi vor ajuta să rămână puternici.

Pe măsură ce fiecare persoană se schimbă în inimile sa și permite inimii să treacă la o mai buna întelegere a scopului mai extins al evenimentelor, care sunt acum în fața lor, are loc o reevaluare în interiorul lor în ce privește calitățile sufletului uman care contează cu adevărat. Calitățile de compasiune si generozitate pentru surorile și frații lor și amintirea valorii vieții umane și experienței iau naștere din interior. Așadar, fiecare suflet iese din necaz, cu o mai bună înțelegere a ceea ce este important de hrănit și stimulat în propria minte, inimă și suflet. Acestea sunt perspective care rămân pentru ai ghida pe acestia de-a lungul călătoriei lor.

O înțelegere a naturii temporare a materialității creează o dorință de a se conecta cu ceea ce este de o valoare mai mare pentru fiecare suflet. Aceste lecții și perspective determină spiritul uman să caute o modalitate mai bună și prin urmare va fi o mișcare de masă a celor care caută răspunsuri, vindecare si bunastare căutându-i pe cei care sunt gata de a servi în această capacitate. Va fi în curând un mare aflux de căutare din partea umanității pentru înțelegerea evenimentelor care se întâmplă atât de evident chiar în fața ochilor ei. Nu mai pot fi negate aceste evenimente ca fiind separate de întreaga planetă. Aceste suflete vor folosi instrumentele lor de tehnologie pentru a le oferi răspunsurile lor.

Pentru cei care au trecut deja prin aceste teste ale spiritului uman și care s-au pregătit, acum este momentul în care darurile pe care le aduceți vor fi căutate și găsite. Fiți gata pentru a merge în serviciu mai mare în numele umanității. Există o accelerare a constiintei care are loc și umanitatea este pregătită pentru a găsi următorul pas. Acesta este rolul pe care voi, preaiubitilor îl puteți îndeplini acum prin portalurile de pe Web-ul din întreaga lume. Rămâneți puternici și centrati și amintiți-vă să vă umpleți din nou propriile energii în moduri care functionează pentru voi.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

17 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 16-23 iunie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Zilele care sunt înaintea voastră aduc conexiuni mai profunde luminii care este în voi. Cei mai multi dintre voi vă conectați acum ființa înnăscută la Mama Pământ zi de zi și acest lucru vă ajuta să rămâneți împământați în percepțiile voastre în ce privește lumea din jurul vostru. Se întâmplă multe, care ajuta pentru a crea schimbările care sunt necesare pentru a mișca omenirea mai departe într-o mai mare conștientizare și conștiință. Trezirea la un nivel de masă are loc acum și acest lucru este ceva ce fiecare suflet de pe planetă a ales la nivelul sufletului său. La nivel de suflet, este unitate în scop și acesta este de a aduce Pământul și toți locuitorii săi în aliniament mai mare cu destinul lor glorios.

Observați cu toții accelerarea gradului de conștientizare în cei din apropiata voastră vecinătate și luarea în considerare atentă și serioasă a tot ceea ce trebuie să fie adus la lumină, pe care ei o recunosc. Cei care sunt aici pentru a conduce drumul pasesc înainte în rolul lor ca agenți ai schimbării și sunt pregătiți să stea în lumina lor și să fie o voce pentru schimbare. Trimiteți acestora lumină și rugăciuni de protecție, deoarece calea pe care au ales-o nu este cea mai ușoară. Totuși, ei au puterea sufletului de a persista în viziunea lor mai înaltă despre o lume mai bună. Trezirea va continua să progreseze exponențial și impulsul va duce la transformarea pașnică a tuturor vechilor paradigme care nu mai rezonează cu noua realitate a Pământului.

Aceia dintre voi care au ținut lumina și viziunea voastră mai înaltă începeți să înțelegeți modul în care decurg eforturile voastre . Este pentru membrii tineri ai omenirii pentru care ați creat aceste noi paradigme care acum pas cu pas devin asa cum au fost, acestea le-a dat posibilitate și i-a împuternicit pe acestia să pășească înainte în aceste momente de acum ca și vestitorii care se ridică și răspândesc mai departe sentimentele din fiecare inimă umană. Ei pun sub semnul intrebarii paradigmele stabilite și întreabă de ce? De ce trebuie umanitatea ca întreg să accepte astfel de metode limitate și constrânse de a fi, în timp ce merge pe calea ei pe Pământ? Cu siguranță trebuie să existe o cale mai bună, o modalitate mai pașnică și mai împuternicită de a trăi viata..

Lăsați-vă inimile să fie înveselite de curajul lor și de sacrificiul vieții lor, așa cum le știau, pentru a crea o cale mai bună. Trimiteți lumina și iubirea în noile grile cristaline care conectează acum întreaga umanitate și conștiința sa, și pătrundeți în atmosfera Pământului cu flacăra violet a transmutării. Acesta este un serviciu care îl puteți fiecare efectua în tăcere și liniște în timp ce abordați preocupările de zi cu zi. Nu aveți idee cât de mare este acest serviciu într-adevăr Planului Divin, pentru înființarea unei noi Epoci de Aur pe Pământ. Ați făcut acest serviciu de zeci de ani și roadele muncii voastre vin acum la îndeplinire.

Amintiți-vă să petreceți cât mai mult timp în natură după cum vă permite situația, și să beți cantități mari de apă pură curată pentru a permite corpurilor voastre fizice să se adapteze la noile energii, cu o mai mare usurintă si confort. Cel mai mult dintre toate, încurajați-vă și iubiți-vă, pentru că aceasta este cea mai mare zona unde este nevoie de îmbunătățiri pentru întreaga omenire. Este timpul pentru a elibera subconștientul universal al formei-gând "nu sunt suficient de bun", care a ținut omenirea ostatică. Este timpul să începeți a vedea măreția, care a fost ascunsă în voi și care acum începe să izbucnească spontan. Aduceți bucurie și râsete în ecuație, astfel încât să lumineze povara grea pentru toată lumea.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

Arhanghelului Uriel - Sfârșitul Karmei și noua Eră a Creatiei


Publicat 16 Iunie 2013

Karma a fost calea pământului și a familiei sale umane de la începutul acestui ciclu de ascensiune. Aceasta este temelia celei de-a treia paradigme dimensionale și conține promisiunea de evoluție de la frică la iubire, de la limitare la expansiune, de la suferință la bucurie și ascensiune în dimensiunile mai înalte de ființare. Pentru a atinge promisiunea de ascensiune umanitatea trebuie să finalizeze calea karmică, prin iertare, care este necesară pentru a încheia karma. Aceste lecții sunt atât binecuvântarea voastră cât și cele mai mari provocari, așa cum le-ați experimentat în multele vieți și străduințe care au definit calea voastră karmică. Ați văzut acest lucru ca o cale de la karmă la mântuire, dar este pur și simplu deplasarea de la Karmă, calea destinului și vindecării, la Creație, calea omului divin, unitate, conexiune și curgere de energie intenționată. Calea karmică a ajuns la sfârșit, dacă alegeți să o permiteți.

Noua eră a creației este acum la un pas mic de voi și iertarea este podul pe care îl treceți pentru a o ajunge. Aceasta nu este o problemă mică, pentru că odată ce treceți podul în era creației, nu mai puteți reveni niciodată la dimensiunile de karmă. Pentru unii dintre voi acest lucru este o alegere dificilă pentru că mergeți pe două căi karmice, una a vieților voastre și una de karmă a omenirii. Ca lucrători în lumină, profesori, și vindecătorii multi-aspectati, ați ținut potențialul de vindecare pentru karma colectivă. O parte a călătoriei voastre karmice este responsabilitatea pe care ați acceptat-o pentru durerea și suferința, creată de altii, care a afectat o mare parte a omenirii. Deși ați fost neputinciosi pentru a o preveni și a fost o parte din calea colectivă karmică, ați ales să rămâneți în ciclurile karmice, până când karma colectivă este vindecată. Prin această responsabilitate ați întârziat închiderea de care aveți nevoie pentru a finaliza ciclul karmic și ați făcut acest lucru de bunăvoie, dar chiar și așa, nu mai este necesar.

Rămânând în acest aspect al ciclului vostru karmic nu completați celălalt potențial de vindecare și acela este de a împuternici paradigmele de creație pentru Noul Pământ, care sunt libere de karmă. Teama voastră că karma nu va fi eliberată, că nu veți avea succes în acest aspect de promisiune a sufletului și de contract al sufletului, că nu veți onora obligațiile față de Sursă, că aceasta va fi o altă încercare eșuată de la trecerea de la Karma la Creație vă ține în ciclurile karmice din care nu faceți parte. Puteți să acceptați darul de vindecare al grației, iertarea pe care Sursa o are pentru voi, care vă eliberează de karma colectivă pentru care țineți energia de vindecare. Aceasta este oportunitatea de a face munca pe care sufletul vostru a dorit-o de la începutul acestui drum foarte lung, și aceasta este de a crea o nouă eră pentru pământ, era Creației și sfârșitul Karmei. Există aspecte ale acestei vindecări pe care nu le puteți finaliza, care trebuie să fie realizate prin intenția colectivă de eliberare a karmei. În timp ce puteți ține energia și intenția pentru acest rezultat, acest lucru nu mai este necesar. Ceea ce este necesar este împlinirea de vindecare a karmei, de noi paradigme pentru pace, bucurie și iubire care exista dincolo de karmă. Aceasta este evoluția voastră și ascensiunea în dimensiunile mai înalte de ființare și acest lucru este darul vostru pentru lume. Fiți desăvârșiți cu vindecarea voastră, acceptați darul grației care este eliberarea voastra de obligațiile individuale și colective karmice și pașiți în bucurie, libertate, pace și iubire necondiționată, care sunt binecuvântările noi Ere a Creației.

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/

Traducere- Eliza

NT- Dragi cititori mesajul saptamanal al lui Hilarion va fi postat mai tarziu.

10 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 9- 17 iunie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

În aceste următoarele câteva săptămâni mai mult din abilitățile și darurile voastre naturale și înnăscute vor deveni mai clarificate în voi. Darurile voastre intuitive vin într-o mai mare concentrare și conștientizare în voi și un sentiment mai mare de unime și de unitate cu ceilalți și toate minunile de pe pământ va pătrunde constiinta voastră. Vor continua, de asemenea, să fie mai multe momente de confuzie și ceață mentală pe măsură ce sistemele creierului si corpului sunt recalibrate și aliniate la cele mai înalte potentiale ale voastre și cel mai mare bine. Totul asupra a ceea ce v-ați concentrat energia și care este aliniat la binele individual și colectiv va începe să se manifeste pentru voi într-un mod minunat.

Cei care au făcut lucrarea spirituală de curățare, rafinare și purificare a corpurilor, mintii și sentimentelor lor sunt conștienți de faptul că există un sentiment de ceva mare și minunat pe cale să se întâmple. Acest lucru este în anticiparea mișcării cerului în aliniament mai mare cu centrul galactic în schema cosmică a lucrurilor și acest lucru va deschide un tărâm cu totul nou de potențial în umanitate și în conștiința colectivă. Totul este într-o constantă mișcare și transformare la nivel eteric, dar durează mai mult timp să se manifeste pe planul Pământului si în interiorul vostru.

Dacă nu ați făcut-o deja, începeți să petreceți mai mult timp în aer liber în soare timp de cel puțin 20 de minute în fiecare zi, doar uitandu-vă la soare în liniște și reverență. Soarele este dătătorul de viață al energiilor și cunoștințelor suplimentare pentru toți cei care sunt pregătiți. Încălziți-vă în strălucirea și căldura sa și conectați-vă la copaci, plante, păsări și alte creaturi din mediul vostru. Observați cât de mult sunteți conectați la tot ce este în jurul vostru si observați că are loc comunicarea între voi. Veți observa că există un sentiment de familie și unitate în întâlnirile voastre cu păsările și animalele. Voi observați ca ele sunt prietenoase și mai încrezătoare decât înainte.

Asigurați-vă că vă împământați adânc în inima de diamant cristalin a pământului, vizualizând un cordon de lumină din chakra rădăcină mergând adânc în centrul pământului, și ancorându-se în diamant acolo și curgând înapoi sus pe coloana vertebrală până în chakra voastră coroană și tot drumul până la diamantul Marelui Soare Central, la Centrul Galactic, astfel încât să aibă loc un flux de energie în voi. Voi sunteți canalele cosmice care sunteți aici pentru a ajuta pământul la extinderea luminii sale în miezul său pentru a deveni frumoasa stea, care este destinul său radiant.

Minunile care așteaptă să fie descoperite stau emotionate și pregătite pentru ca omenirea să se conecteze cu ele. Regatul elemental este cu bucurie în serviciu la întreaga creație, ajutând pentru a aduce în formă ceea ce este imaginat prin frumoșii co-creatori ai noi realități a pământului, ființele magnificele de lumină care sunteți fiecare dintre voi. Concentrați-vă frumoșilor, și păstrați-vă viziunea!

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION

* Notă de la Marlene ... Tocmai am dat peste acest articol în sincronicitate și m-am gândit să postez link-ul  aici: http://charbelmaklouf.wordpress.com/2013/06/07/nasa-confirms-super-human-abilities-gained-through-sungazing/

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

3 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 2-9 iunie 2013



Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Voi, ca farurile noastre de lumină, luminaţi atmosfera din jurul vostru în timp ce vă deplasaţi prin activitatile zilnice. Fiecare dintre voi este puternic în felul vostru și contribuiţi mult la stabilizarea planetei. Mai multi dintre voi iesiţi acum din câmpurile dense de expresie în sentimente mai mari de bucurie și fericire, pace și armonie iar acest lucru la rândul său, adaugă la câmpul colectiv al umanității. Sunteți conștienți de faptul că gândurile, cuvintele și faptele au o influență mai mare asupra celor din jur decât ați gândit vreodată că e posibil și discerneţi tot mai mult în modul în care interacționaţi cu surorile și frații voştri, întotdeauna fiţi atenţi ca impactul asupra câmpului acestora de energie să fie unul de binecuvântare, împuternicire și bunăvoință.

Asta nu înseamnă că nu puteţi exprima momentele omeneşti, deoarece probleme vechi vin pentru revizuire, pentru că într-adevăr, aceasta este tot o parte a procesului de renuntare pentru a deveni mai centrat și aliniat cu adevărata voastră esentă divină. Orice lucru care nu este în aliniere cu aspectele mai înalte ale adevăratului vostru sine va continua să iasă la suprafață să fie recunoscut și acceptat ca o parte a sinelui vostru total, uman și divin. Ce se întâmplă atunci când lucrați pe voi înșivă în acest mod este că pe măsură ce eliberați toate aspectele din voi care nu vă servesc în călătoria voastră de ascensiune într-o conştiintă mai înaltă și exprimare, începeţi să vă apreciaţi și să vă iubiţi mai mult și atunci când vă iubiţi necondiționat, fără judecăți și justificări, veți începe să-i iubiţi pe alții în același sens.

Acest lucru poate ajuta pentru a șterge mai mult si a atenua energiile dense grele și acest lucru în sine îi ajută în cele din urmă pe toţi, pentru că TOTUL este energie, frecvență și vibrație. Prin a fi conștienţi de efectul vostru asupra celor din jur, va fi întotdeauna benefic pentru a vă reaminti de adevărata voastră natură și asta este , desigur că, sunteţi o ființă de iubire. Iubirea este factorul decisiv în toate lucrurile și în toate situațiile, uneori, cu toate acestea, are nevoie de o introspecție profundă în interiorul vostru pentru a vă conecta cu inima voastră, pentru a o simți. Multi dintre voi, la un moment sau altul aţi fost răniti în interacțiunile cu alții și acest lucru v-a determinat să vă puneţi scuturi de protecție în jurul inimii care vă pot reţine de la a experimenta tot ceea ce este bun în viata voastră acum. Este timpul să eliberaţi acestea acum, dragii mei.

Îndrazniţi să deveniţi vulnerabili pe măsură ce vă deschideți larg inima . Lumina voastră interioară trebuie să strălucească și este important să vă mențineţi zilnic ritualurile si practicile pentru a realiza acest lucru, fie că este prin meditație, yoga, exercitii, vizualizări, mantre, respirație decrete, ascultând muzica care înalță și inspiră sau chiar cântând. Acestea sunt mai multe căi pentru a păstra lumina voastră strălucitoare și suntem siguri că există mult mai multe pe care nu le-am menționat aici pe care le știţi și le folosiţi. Ceea ce subliniem aici este că timpul de a vă conforma paradigmelor învechite în lumea voastră a ajuns la final. Acum este un timp nou, un nou început în care toate sufletele au egalitatea în dreptul lor de a urmări pasiunile lor, ceea ce aduce bucurie ființei lor interioare și sinelui exterior. Gândiți-vă asupra activităților care vă aduc bucurie și faceţi din asta o prioritate în viața voastră de zi cu zi. Petreceţi ceva timp în fiecare zi în această activitate pentru binele cel mai înalt şi cel mai mare al sufletului vostru.

Nu contează dacă pasiunea care vă oferă bucurie este ceva care nu va aduce faimă, avere sau premii din lumea din jurul vostru, tot ce contează este că veți începe să vă conectați cu sentimentul de bine despre voi, astfel încât darurile pe care le aduceţi pentru a binecuvânta această lume încep să iasă la suprafață. Fiecare dintre voi are daruri pe care le aduce în această lume și acum este timpul pentru a le găsi și a vă conecta cu ale voastre. Lumea este foarte bogată și este suficient pentru toți, conectaţi-vă acum la lumea din interiorul vostru și daţi-vă voie să străluciţi!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Graţiei.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati