Pagini

30 iulie 2013

Dragi cititori,

Mesajul lui Hilarion nu va putea fi postat in aceasta saptamana, aveti mai jos textul lui Marlene...

 Eliza Fati

" Dragă familie Rainbow Scribe ,

Călătorim și vizităm cu copiii nostri, asa ca nu am fost pe internet .... nici un mesaj de la Hilarion în această săptămână din cauza vizitei noastre .... (Am putut să mă conectez la internet astăzi din camera hotelului nostru ....) 

În timp ce suntem departe am aflat la stiri că a fost un accident teribil în zona noastră vineri, un accident de vărsare de carburanti în râul nostru care curge pe lângă casă și proprietate ... 800 de case au fost evacuate de mai multe zile ...membrii familiei mele au fost acasa și au fost treziti la 4:00 și li sa spus că trebuie să plece ... li se permite din nou acum să se întoarcă, dar vestea este că toți peștii din râul nostru sunt morti .... râul nostru a fost cunoscut ca cel mai curat râu din lume .... alimentat cu apa de ghețar de la un lac .... și se varsă în râurile mari, așa că acest lucru este devastator pentru întreaga noastră regiune ...  jetul de combustibil a fost transportat la pompieri pentru elicopterele lor, astfel încât acestia să poată continua lupta cu incendiul ... camionul de combustibil a trebuit să meargă pe un drum nefinisat, iar șoferul nu era familiarizat cu el și a răsturnat camionul într-un pârâu care se varsă în râul nostru ... nu am auzit nimic despre șofer și ceilalți la locul accidentului, dar probabil au fost afectati în mod negativ ... este atât de trist ..... "

Cu drag Marlene

22 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:21-28 iulie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

In timp ce abordati activitățile de zi cu zi și îndepliniți îndatoririle pământești, să știți de asemenea că voi , la un nivel mai înalt , serviți ca agenți ai schimbării divine. Prin intentiile voastre înalte și pozitive pe care le setati în fiecare zi, setați un șablon de urmat pentru lume. Pe măsură ce fiecare citiți si auziți aceste cuvinte, voi absorbiți energiile care sunt încorporate în fiecare cuvânt și le integrați în sistemul vostru de cinci corpuri. Aceste perioade necesită ca persoanele să fie adaptabile și flexibile, pentru a face fată fluxului de evenimente, atât în viața personală cât și în lumea mare din jurul lor și să rămână ferm împământați cu seninătate pașnică și calm.

Mulți sunt cei care sunt acum în căutare de răspunsuri la multe întrebări, unii fac acest lucru în liniște, urmând înțelepciunea lor interioară înnăscută iar alții caută în exterior prin exprimarea punctelor de vedere într-un mod mult mai strident. Toți reflectă trezirea care are loc în interior. Toți trebuie să fie sprijiniti și susținuti în aceste vremuri în schimbare, fiind încurajați să meargă dincolo de fostele lor percepții pentru a ajunge dincolo de limitele anterioare. Ei au nevoie pentru a atinge potențialul lor mai înalt și a ajunge la stele. Pe măsură ce pun sub semnul întrebării și caută răspunsuri la multele lor întrebări, ei găsesc și mai multe întrebări la care să răspundă. Acesta este modul de expansiune și creștere în fiecare persoană.

Ați stabilit un standard pentru excelență prin menținerea unei viziuni mai înalte a lumii din viitorul vostru și se cuvine acum ca voi toți să rămâneți fermi pe cărările voastre. Mențineți atenția voastră pe măsură ce continuați să eliberați resturile rămase din vechea paradigma de gândire și de percepție din celulele voastre și sistemul de cinci corpuri. Setați o imagine puternică a voastră CA ființe divine de LUMINĂ, IUBIRE si PUTERE. Vedeți-vă pe voi înșivă în corpurile voastre de lumină, simțiți-vă corpurile voastre de lumină în fiecare zi, chiar și numai pentru câteva momente. În timp ce faceți acest lucru, veți începe să vă amintiți că sunteți, într-adevăr,LUMINĂ si acest lucru vă va împuternici și încuraja într-o multitudine de moduri care vă binecuvântează pe voi, pe cei dragi, precum și pe lumea din jurul vostru.

Mențineți gândul că trupul vostru este un templu de Lumină Vie care acum revine la puritatea imaculată a originii sale divine. Voi sunteți ambasadorii pe această planetă care arăta calea prin exemplu. Ne dăm seama că acest lucru poate părea a fi o dihotomie pe măsură ce purificarea în voi continuă în timp ce stabiliti intențiile voastre pentru viziunile mai înalte și versiunile voastre, dar vă rugăm să persistați în eforturile voastre. Iertați-vă de toate izbucnirile emoționale care par să vină de nicăieri și par să facă intențiile, convingerile și eforturile voastre, o fantezie prostească. Realizați că este doar lucrarea de trezire, care are loc și că este temporară și de natură ciclică.

Pe măsură ce catenele latente ale ADN/ ARN / LNA-ului vostru continuă să fie activate, veți continua să experimentați efecte secundare temporare în moduri care vă afectează pe fiecare dintre voi diferit. Fiți răbdători și iubitori cu voi înșivă și în relațiile cu ceilalți. Exersați reținerea de sine în timp ce treceți prin schimbări și transformări atunci când este posibil, ne dăm seama pe deplin și înțelegem, că, uneori, aceasta nu este posibilă, deoarece metamorfoza este un proces puternic și trebuie uneori să fie exprimată în exterior. Încercați să reveniți la centrul vostru cât mai curând posibil după un astfel de episod și iertați-vă aparentele decăderi în comportament, creștere și îmbunătățire. Aceasta este doar eliberarea de modele a vechii paradigme a lumii, care este în acțiune. Totul este în cele din urmă binefăcător pentru voi și lumea voastră.


Până săptămâna viitoare


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

15 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:14-21 iulie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce valurile Luminii continuă să curețe planeta, toate colțurile ascunse ale lumii, care au înflorit în secret și negativitate sunt acum expuse la lumina adevărului. Fiecare care este expus ajută pentru a ridica vălul iluziei din constiinta umanitatii. Pământul continuă neobosita curățare și purificare, pregătindu-se pentru ascensiune. Ritmul acestei curățări se va intensifica în intensitate. Cei care rămân adormiti și nu știu că schimbarea are loc peste tot în jurul lor vor fi împinsi mai departe pentru a se trezi din somnul lor. Toate iluziile sunt date la o parte de dezvăluirile care vin mai departe și omenirea se află la un pas de o răscruce de drumuri.

Oamenii în putere sunt foarte mult în evidență în întreaga lume și vor deveni o forță mai mare decât înainte. Fiecare suflet va face alegerea, de a continua pe calea care se dizolvă sub ochii lor sau de a îmbrățișa o altă cale, mai iubitoare. Ei vor sta la unison cu oameni curajoși care ridica glasul și vestesc o cale mai bună. Revoluția tăcută pentru schimbări radicale crește în putere și amploare. Inimile umanității se deschid în continuare într-o tăcută încercare de a se conecta cu esența lor divină. Iubirea va găsi o cale. Comunitățile vor veni împreună în solidaritate și unitate. Familiile se vor aduna pentru a păstra legăturile lor cu altele și pentru a sărbători și onora strămoșii lor.

Valuri de recunoștință din inimile tuturor se vor revărsa în inima Mamei Pământ pe măsură ce toți realizează dragostea ei pentru locuitorii ei. Este tot mai clar că omenirea este într-o relație de simbioză cu ea și că ea încearcă să se reînnoiască și să se schimbe într-un mod care este cel mai puțin dăunător pentru locuitorii ei, dar ca în procesul de nastere, va continua să fie sub presiune în diferite părți ale ființei ei care vor trebui să fie eliberate. Oamenii se uita la semnele schimbări din jurul lor și își dau seama că acesta este modul în care Mama Pământ vorbește inimilor lor, pentru a-i informa că schimbarea este iminentă.

Privim cu mirare tenacitatea uimitoare a sufletului uman, deoarece se luptă pentru a depăși condiționarea de generații de credințe care au fost stocate în celulele lor, care nu mai servesc calea Luminii pe care acestia sunt. Efectele luptei de forțe opuse din fiecare inima vor începe să dispară și va prevala o ușurătate a ființei. Nu ezitați pe calea pe care ați ales--o pentru că este cea potrivită pentru voi si cei pe care îi iubiți. Voi nu sunteți niciodată singuri, deoarece legiuni de îngeri stau de partea voastră în sprijin și camaraderie. Ei încearcă să ușureze sarcina voastră prin folosirea umorului, astfel încât să puteți merge mai departe peste obstacolele aparente de pe calea voastră individuală.

Voi sunteți profund iubiti și recunoscuti pentru spiritul de pionierat și spiritul hotărât. Voi sunteți onorati pentru tenacitatea și curajul vostru. Corurile cerești cântă laude pentru umanitate pentru rolul pe care îl joacă în planul cosmic care este acum în desfăsurare. Fiți liniștiți și deschideți-vă inima la vocile lor, deoarece ele ridică Pământul și pe toată lumea de pe el la o conștiință mai înaltă. Fiți liniștiți dragilor, și cunoașteți că voi sunteți Divinul în manifestare aici pe Pământ. Țineți acest gând. Totul este bine.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

8 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 07- 14 iulie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce se încheie finalizarea multor probleme în viața personală, să știți că există un punct de cotitură ce se apropie, care vă va găsi în cele din urmă eliberați de densitățile mai grele cu care ați fost confruntați. Acest lucru s-a întâmplat pentru că mulți dintre voi ați ales să vă asumați și să experimentați aceste vibrații joase, ca o modalitate de a facilita o curățare rapidă a câmpului colectiv al umanității care înconjoară Pământul. Câmpul a fost curățat în cea mai mare parte iar acum este mai ușor pentru sufletele care se trezesc să se ocupe de problemele lor personale, care încep să iasă la suprafață pe măsură ce energiile cresc și se intensifică. Ceea ce ati terminat acum este experimentat de populația generală, dar fără densitatea acumulată de la generațiile trecute pentru a-i îngreuna.

Este important pentru fiecare dintre voi a menține o conexiune mai mare cu sinele înalt și ghidarea voastră spirituală în orice moment și a evita să fiți atrasi în dramele personale și colective, care au loc. Sarcina voastră este de a rămâne centrati pe crearea și păstrarea viziunii unei noi realități, a unei vieți mai bune pentru toți. Să știți că acest lucru poate fi un proces dificil pe măsură ce cei pe care îi iubiți și îndrăgiți vor trece prin procesul lor de creștere și de trezire a conștiinței și acest lucru poate afecta propriul vostru echilibru în dorința de a-i ajuta. Împuterniciți-i cum puteți mai bine în timp ce cunoașteți că numai ei pot trece prin orice ar trece. Nimeni altcineva nu poate merge pe calea lor alesă pentru ei.

Voi sunteți cei care sunteți lumina lumii în aceste vremuri de aceea este important să continuați să vă sustineți și să aveți grijă de voi. Pe măsură ce descărcările de activare a energiei continuă, odihniți-vă cât mai mult posibil pentru a le asimila și absorbi cu o mai mare usurintă si gratie și mențineți întotdeauna disciplinele voastre de zi cu zi pentru a menține campul vostru energetic puternic și sănătos. Imaginați-vă și cunoști-vă pe voi înșivă ca pe o ființă de lumină, un pod curcubeu între cer și pământ, un canal de iubire, care aduce și ancorează raiul pe pământ. Cinstiti-vă pentru că jucați acest rol și mențineți-vă echilibrul. Drumul vostru devine acum mai ușor pe măsură ce omenirea ca un întreg este dispusă să ia o mai mare responsabilitate pentru tot ce se întâmplă în lumea din jurul ei.

Semnele sunt peste tot că schimbarea este impulsul acestor timpuri și aceasta necesită schimbări în cadrul societății. Tot ceea ce a fost acceptat ca norma nu mai poate fi stabil ca un dat, pentru că totul este acum într-o stare de flux și umanitatea trebuie să devină adaptabilă și schimbătoare de asemenea. Ea (umanitatea) trebuie să sape adânc în interior pentru a găsi propria conectare la sursă și pe măsură ce apar schimbările, acest lucru va fi realizat. Oamenii își vor da seama că achiziționarea de lucruri ale acestei lumi nu a fost scopul principal al ființei lor de pe această planetă și că aceste lucruri pot dispărea rapid într-un mod care este în afara controlului lor și că ceea ce este cu adevărat important este conectarea pe care o au unul cu celălalt.
Continuați să rămâneți fermi în Lumina voastră în timp ce sunteți împământati în planeta voastră pe măsură ce inițiați calea de urmat. Puteți conta doar pe conexiunea voastră la Sursă. Deveniti observatorul a tot ceea ce vine în propriul câmp de posibilități, astfel încât să puteți manevra drumul vostru în necunoscut. Cunoașteți-vă pe voi înșivă, pentru că aceasta este cheia pentru tot. Voi si numai voi, dețineți cheia pentru împărăția din interiorul vostru.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

1 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:30 iunie - 6 iulie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Acum începeți să avansați în amintirea adevăratului vostru scop și lucrare aici, pe planetă. Voalurile au devenit mai subtiri si distincția între dimensiuni nu este la fel de mare acum. Această perioadă va fi plină cu evenimente minunate și miraculoase, atât la nivel personal cât și colectiv. Revelațiile vor veni repede deoarece vechile moduri de păstrare a secretelor și lucrările din spatele scenei nu vor mai fi acceptate. Energiile cosmice ale iubirii și cele care sunt benefice și de susținere pentru trezirea întregii umanităti au crescut în intensitate și magnitudine. Acest lucru poate fi un catalizator mare pentru schimbare și transformare și observăm cu mare interes efectele fiecărui val.

Este de datoria fiecărui purtător de lumină să-și mențină poziția și să rămână ferm în câmpul lor de lumină și de a ancora zi de zi acest lucru în inima de diamant cristalin a Mamei Pământ. Noi vedem că fiecare dintre voi face acest lucru în fiecare zi, cu mare determinare și persistența și asta face o diferență în centrul planetei. Pe măsură ce această lumină se extinde în centru se mișcă în cercuri concentrice tot mai mari la suprafața planetei și pătrunde toată viață de pretutindeni. Există un răspuns la apelul din partea locuitorilor și toată viața simte o accelerare a anticipării evenimentelor iminente, care vor transforma lumea așa cum o știu acum. Această transformare începe în fiecare inimă și apoi luminează inimile celor din jurul lor.

Schimbarea iminentă în conștiința colectivă este una care a fost vestită de milenii și acum începe în serios. Va fi, desigur, haosul de obicei, pe măsură ce aceste schimbări apar în timp ce vechile paradigme de gândire luptă din răsputeri să-și păstreze locurile lor, dar acest lucru nu va mai fi posibil și se vor prăbuși departe în pulbere. Ceea ce se ridică în locul lor este ceea ce voi, co-creatorii, vă imaginati și construiți. Șablonul este acum gata pentru construcție și este unul care nu poate fi corupt, nici manipulat într-un mod necinstit. Numai ceea ce este pentru binele suprem al tuturor poate avea efect la această nouă formă. Acest lucru este ceva ce omenirea va construi din energiile care apar în inimile sacre ale umanității pe măsură ce amintirea revine.

In timp ce construiți acest sablon, veți începe să observați că sentimentele de comfort și de bucurie vă vor pătrunde întregul câmp de energie. Vor fi tot mai multe momentele de pace și liniște în interor și fiecare suflet va avea acum posibilitatea de a se conecta cu adevărul dinăuntrul lui. Sufletele vor simți detașare de orice evenimente care au loc pentru a distrage atenția de la impulsul de transformare. Cu alte cuvinte, orice ar apărea nu va fi luat personal de către fiecare individ, dar va fi înțeles ca fiind o parte a procesului de transformare și al recunoștinței, în loc de frică, este emotia cea care va fi simțită în fiecare inimă.

Fiecare suflet întrupat pe pământ va începe să-și exprime calitățile esenței lor divine de a fi. Acest lucru va duce la schimbări în toate sistemele de operare de pe planetă pentru a reflecta voința divină de pace, armonie, unitate și cooperare. Fiecare suflet va avea un rol activ în acest proces, pentru că ei vor înțelege că este necesar aportul și acțiunile lor pentru a efectua aceste schimbări. Voi, ca purtători de lumină, susțineți energetic această mișcare așa cum apare în lumea voastră, pentru că aceasta este viziunea voastră care vine în fructificare. Totul este bine si totul este perfect.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati