Pagini

27 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 26 ianuarie - 2 februarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Multi dintre voi veti simți căldură în corpul vostru deoarece organele fizice încep să activeze codurile voastre de ADN / ARN . Aceasta poate fi o perioadă destul de incomodă pentru voi, de aceea este important să rămâneți bine hidratați si bine odihniți.Aveți încrederea că totul este bine și că sunteți îngrijiti de către ghizii voștri eterici pe măsură ce treceți prin acest proces . Ascultați-vă intuiția și faceți tot ceea ce este recomandat. Acest proces este începutul unei transformări accelerate care va lăsa în urmă toate limitele anterioare . Trecutul va dispărea și se va dizolvă în timp ce învățați să trăiți în momentul prezent . Acest lucru va facilita o mai mare claritate a minții și o cunoaștere interioară că a avut loc - o schimbare în percepțiile voastre și veți începe să vă redobândiți abilitătile divine , în orice mod este unic pentru voi. Noi , ghizii voștri și membrii echipei vă ajutăm în mai multe moduri pentru a vă ajuta în următoarea etapă a călătoriei . Nu sunteți niciodată singuri , dragii mei , pentru că mergem alături de voi în timpul schimbărilor intense și ireversibile care încep acum .

Ați ajuns la acest punct, din dorinta voastră adâncă pentru a îndeplini destinul pe care l-ați ales ca și contribuție a voastră la planul divin . Acest destin începe acum să se manifeste la o viteza mai mare si vă veți minuna de cât de departe ați ajuns într- un interval scurt de timp . Celulele fiintei voastre sunt regenerate și reîntinerite și veți simți valuri ciclice pline de energie ce vin din interiorul vostru ce pot provoca perioade de amețeală . Rămâneți calmi , respirați adânc și rămâneți într-o stare pașnică de îngăduință la noile senzatii care vă umplu și vă înconjoară. Are loc foarte multă recalibrare în cadrul sistemului de operare uman și în câmpul vostru morphogenic. Acest lucru va perturba probabil temporar curgerea energiei în meridianele voastre , dar se va reechilibra . Veți avea mai multe episoade de somnolență și moţăială deoarece voi sunteți acordați la frecvențe tot mai mari pe măsură ce acestea vin.

Priviți la aliniamentele cerești deoarece acestea vestesc schimbările care au loc pe planetă și în voi. Toate se mișcă într-un ritm mult mai rapid iar timpul liniar este urmat doar datorită instrumentelor și dispozitivelor care au fost create înainte. Este un timp pentru conectare la Sursa dinăuntrul vostru în mod regulat, pentru ca voi să puteți primi îndrumarea necesară și pentru a rămâne pe drumul cel bun cu propria sincronizare divină . Fiecare are ceasul lui interior iar acest lucru este în prezent în curs de a fi reglat cu precizie , așadar este important să urmați îndemnurile voastre intuitive deoarece prin acestea vine cu adevărat îndrumarea . Toată viață se trezește la niveluri ale fiintei care au fost latente pentru eoni .

Cei care sunt în armonie cu frecvențele mai înalte sunt în aliniere cu multe schimbări au loc și ca atare oferă rolul de catalizator oriunde merg . Pe măsură ce abordează viața lor de zi cu zi ei activează codurile de trezire pentru cei din jurul lor , cunoscuti sau necunoscuti . În calitate de canale ale energiilor cosmice , acestia RADIAZĂ din câmpul lor de energie și îi ating pe toți și declanșează propriul lor proces individual . Este foarte important ca acesti agenti ai schimbării să rămână echilibrati în fiecare gând , cuvânt și faptă , deoarece aceasta poate avea impact asupra altora din jurul lor . Aceasta este o mare responsabilitate pe măsură ce se ajunge să se conștientizeze că voi sunteți pe planeta cu acest rol .

Rămâneți pozitivi , echilibrați și într-o stare de bucurie , deoarece aceasta ajută la menținerea unui echilibru armonios a acelor energii care vin mai departe prin alții în timp ce procesul de curățare continuă . Acesta este rolul vostru în calitate de lumini călăuzitoare și cei mai mulți dintre voi ați învățat cum să vă aduceți repede înapoi în aliniere. Curățați-vă energiile în fiecare zi , înainte de a vă aventura afară și din nou după ce reveniți acasă . Curățați-vă și echilibați-vă fiecare dintre chakre , astfel încât forța voastră vitală să curgă fără a fi împiedică în fiecare moment . Dacă apar gânduri în conștiința voastră care tind să vă aducă atenția și energia în jos , învățați să le schimbați automat în gânduri ce afirmă și îmbunătățesc viața. Zilele în care veți avea propria putere au sosit .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

20 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 19- 26 ianuarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Pe măsură ce treceți prin următorul ciclu al zilelor , amintiți-vă să vă recompensați și să vă aduceți laude pentru că ați îndeplinit ceea ce trebuie făcut și pentru că pășiți pe acest Pământ . Fiecare dintre voi are o parte foarte importantă de jucat în desfășurarea Planului Divin și prezența voastră este necesară . Fiecare dintre voi este iubit și înconjurat de mai mulți ghizi și îngeri decât oricând înainte . Vă vorbim si suntem încântati când ne auziți și ne răspundeți . Aceast lucru se va întâmpla mai frecvent pe măsură ce acest an se desfăsoară . Veți fi de asemenea în comunicare clară, cu mai multe din aspectele voastre mai înalte și acest lucru va fi un avantaj clar pentru voi , cei dragi vouă și pentru lumea din jurul vostru . Îndrumarea primită vine în ajutorul vostru și al celor care sunt în sfera voastră de influență și activitate cu un pas înainte, pe măsură ce aceștia devin pregătiți . Nu fiți reticenți să repetați ceea ce primiți de la noi, dacă sunt cuvinte de îndrumare și consiliere pentru cei din apropierea voastră . Cuvintele pe care le rostiți pentru ei ar putea fi exact ceea ce ei trebuie să știe pentru a-i ajuta pe calea lor în desfăsurare si ceea ce le spuneți ar putea fi chiar răspunsul , îndrumarea sau indiciul pe care acestia l-au căutat .

În timp ce faceți acest lucru , să fie într-un mod detașat , astfel încât să nu deveniți atașat emoțional de rezultatul și importanța mesajului împărtășit . Amintiți-vă că sunteți pur și simplu canalul , mesagerul , și în timp ce rostiți cuvintele , rolul vostru în acel moment este realizat. Dacă beneficiarii cuvintelor voastre nu par să audă ceea ce le spuneți , să fiți încrezători că primesc ceea ce au nevoie. Nivelele mai ridicate de conștiință, doresc să comunice într-un mod mai direct și mai profund celor în grija și îndrumarea lor , și o vor face prin intermediul celor ca voi. Rostiți cuvintele care vin la voi cu dragoste și bunătate și permiteți beneficiarilor să decidă cum și dacă vor da crezare la ceea ce a venit prin voi . Acesta este un serviciu iubitor si important pentru cei din jurul vostru și unul care va fi, în cea mai mare parte , primit cu recunoștință.

Toate sufletele de pe Pământ sunt acum în căutarea de răspunsuri la întrebări pe care n-au știut că le-au avut până în aceste momente . Dintr-o data , o perspectivă cu totul nouă a venit în conștientizarea lor și este mult pentru ei de filtrat și internalizat . Asistența voastră va fi apreciată foarte mult , chiar dacă nu auziți de feedback direct de la aceștia. Cuvintele pe care le rostiți acestora va fi balsamul care va calma spiritul lor tulburat . Când v-am numit ambasadorii noștri în mesajele anterioare , aceasta este ceea ce am vrut să spunem. Lumea are nevoie de iubirea , bunătatea , bunăvoință și răbdarea voastră acum mai mult decât oricând înainte și ați fost cu toți în formare pentru a deveni părtași la acordarea de servicii în acest mod . Am putea spune că niciodată nu ați putea fi acuzati că dormiți la locul de muncă , pentru că într-adevăr , munciți chiar și în timpul stării de somn .

Aspectele multidimensionale ale fiintei voastre au fost întotdeauna la muncă , deoarece nu este nevoie să se odihnească așa cum au nevoie oamenii de pe Pământ. Din acest motiv , puteți solicita să primiți asistență în fiecare zi în procesul de ascensiune în orice mod este cel mai de dorit și este nevoie pentru voi. Aspectele voastre mai înalte si ghizii aleși de Dumnezeu vor începe imediat să vă aducă îndrumare și răspunsuri , dar voi trebuie să fiți deschiși pentru a primi răspunsurile în orice fel, vin la voi și să acționați asupra a ceea ce vă este oferit . Acest lucru ar putea necesita răbdare și perseverență din partea voastră pentru a deveni , mai atent de intervalul de timp între cererea voastră și aspectul de îndrumare pe care l-ați căutat , dar dacă sunteți silitori , veți deveni , tot mai conștienți și recunoscători pentru înțelegerea că într-adevăr nu pășiți niciodată singuri .

Noi , Familia voastră de Lumină , dorim să vă ajutăm să vă eliberați de toate blocajele care vă rețin în trecerea la un nivel superior de conștiință și putem lucra cu voi zi și noapte pentru a vă ajuta să înțelegeți ceea ce trebuie să faceți pentru a merge mai departe . Energiile care curg din cosmos strălucesc necontenit mai mult și mai intens undele de lumină pe toată planeta și atunci când vine lumina, accelerează întotdeauna eliberarea de modele bine stabilite de gândire și comportament , care sunt gata pentru a fi transmutate într-o percepție mai înaltă și revendicare a divinității voastre . Cei mai mulți dintre voi au obținut înțelegerea faptului că sunteți cu adevărat de esență divină fiecare dintre voi . Pe măsură ce revendicați acea stare de a fi , de asemenea, voi ajutați pentru a deschide calea pentru cei care se trezesc acum la propria lor călătorie a sufletului și vor încerca să găsească răspunsurile pe căile pe care le-ați bătătorit . Așa a fost întotdeauna cazul - cei care descoperă eliberarea din roata nașterii și mortii și care s-au eliberat la rândul lor, se întorc pentru a da o mână de ajutor si fraților și surorilor lor , astfel încât toți să fie liberi .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

13 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 12- 19 ianuarie 2014





Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Vremurile care sunt înaintea voastră sunt umplute cu energiile noilor începuturi și acest lucru creează un sentiment de anticipare în timp ce , în același timp necesită de a aduce finalizare tuturor problemelor nesoluționate , există și un sentiment de așteptare într- un vid între două lumi . Este un moment ciudat pentru aceia dintre voi care au muncit serios pentru a se alinia cu aspectele mai înalte ale sinelui , deși știți că lucrarea este în finalizare descoperiți că drumul înainte este încă neclar și nedefinit . Acest lucru se datorează faptului că voi vă creați lumea voastră în timp ce vă îndreptați spre fiecare zi și nu sunteți obișnuiți să creați în mod conștient . Acest sentiment va trece și este temporar în natură , tot ce este necesar este dorința de a fi pe deplin prezent în fiecare clipă și de a integra această nouă idee despre voi înșivă . Creația constientă este următorul pas în evoluția voastră spirituală și necesită mai multă atenție de la voi.

Creați un plan pentru ceea ce doriți să creați și să experimentați în lumea voastră personală . Faceți o listă a cum ar arăta acest lucru pentru voi, simțiți inclusiv emoțiile de a avea ceea ce doriți , văzând -vă cu experienta cu un sentiment de entuziasm și de bunăstare . Vizualizați fiecare detaliu cât de mult puteți , și cât de des puteți. Și atunci când simțiți că este complet , eliberați-l universului și cunoașteți că se manifestă pentru voi . Această metodă de a începe creația voastră este folosită cel mai bine la momentul fazelor de lună nouă , lucrând la vizualizare și avându -o până în faza de lună plină , moment în care o eliberați universului știind că va deveni , manifestată în sincronizare divină pentru voi . Voi deveniți creatori conștienți în lumea voastră de zi cu zi . Unii dintre voi s-ar putea să fie necesar să mențină această practică până când devine mai ușor pentru voi. Amintiți-vă că nimic din ce este abia început nu vine imediat dar cu mai multă practică și antrenament , veți deveni pricepuți.

Aceia dintre voi care s-au retras în ultimul an sunt acum pregătiți pentru a merge mai departe din nou . Voi primiți al doilea vostru vânt , după cum se spune , și veți descoperi că veți începe munca de măiestrie a sinelui cu reînnoire și mare entuziasm . De data aceasta , calea de urmat va fi mult mai ușoară decât înainte . Veți fi umpluți cu un sentiment al unui scop mai înalt și mulți dintre voi vor ajunge la o realizare conștientă a rolului vostru în planul divin . Veți începe , de asemenea, să vedeți cât de perfectă este fiecare experiență pe care ați îndurat-o în călătoria voastră până la acest punct și cum a ajutat pentru a vă aduce la un sentiment de încredere și de percepere a propriei puteri . Fiecare experiență a avut propriul ei dar de oferit și acum puteți folosi ceea ce ați învățat și dobândit cu și mai multă înțelegere și competență pentru beneficiul vostru și al celorlalți din jurul vostru . Ați fost îmbogățiți cu un sentiment mai mare al propriei voastre măreții și capabilități .

Este important să vă tratați cu mai multă bunătate în procesele voastre de gândire și amintiți-vă că tot ceea ce ati experimentat în viata voastră este ceea ce sufletul vostru a dorit să ia parte , cu scopul de a vă aduce la un sentiment mai mare de măiestrie . În acest punct sunteți acum în călătoria voastră . Sărbătoriți această realizare prin recompensarea voastră cu o acțiune sau un element de importanță pentru voi . Să fie ceva ce vă aduce o mare bucurie și vă ajută să vă amintiți cât de departe ați ajuns pe calea voastră de inițiere într-o constiință și înțelegere mai înalte . Și vă rugăm să sărbătoriți momentele atunci când acestea se desfășoară pentru voi , pentru că ajută la menținerea nivelului vostru de frecvență în ton cu energiile tot mai mari care curg prin atmosferă să inunde planeta fără încetare .

Conectați-vă la Pământ în fiecare zi și rămâneți împământați . Mâncați alimente care transmit frecvențele înalte în fiecare celulă din corpul vostru care se transformă pentru totdeauna . Afirmați în fiecare zi că sunteți o ființa eternă puternică, care poate opri procesul de îmbătrânire și se poate reînnoi la fiecare nivel . Gândurile și intenția sunt lucrurile care vă aduc realitatea în experiența voastră . Scrieți intențiile voastre și repetați-le în fiecare zi , în mod ideal, la începutul zilei , dar ceea ce este cel mai important este persistența consistentă . Voi creați noua realitate prin această practică și în fiecare zi este un nou început . Umpleți-l cu intențiile cele mai pozitive și binevoitoare pentru voi , pentru cei dragi , pentru comunitatea voastră și întreaga planetă . Iubirea este răspunsul la toate situațiile și acest lucru este din ce în ce mai vizibil în lumea voastră personală .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației

.www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com


Traducere Eliza Fati

6 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 5- 12 ianuarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Ne îndreptăm într-o perioadă de schimbări accelerate și va fi un timp de multe informații ce sunt oferite care vor descuraja omenirea de la încercarea de a înțelege ceea ce se întâmplă . Mass-media va fi implicată în diseminarea cu mult a acestui material . Acesta este apelul de trezire la toți locuitorii de pe Pământ si multe lumini se vor aprinde în inimile și sufletele omenirii ce se trezeste . Acesta este timpul pentru care v-ați pregătit și calmul și echilibrul vostru va fi foarte necesar în menținerea echilibrului în câmpul energetic al Pământului pe măsură ce oamenii ajung să se adapteze pentru a înțelege .

Multi dintre voi vor începe să-și amintească motivul și scopul prezenței voastre aici, pe Pământ și vor continua să abordeze în liniște munca de lumină în fiecare zi , fără înștiințare, sau fanfară . Așa cum a fost întotdeauna cazul cu echipajul nostru de la sol iar acest lucru a ajutat pe fiecare dintre voi să rămână neobservat și destul de invizibil . Acest lucru , în vremurile viitoare , va începe să se schimbe - pentru că voi , Lucratorii în Lumină din lume , veți deveni mai vizibili prin lumina pe care o emiteți și cei din jurul vostru se vor întreba ce este diferit în chipul vostru . Când fiecare dintre voi emit frecvențele de dragoste și bucurie , pace și armonie , oamenii nu pot fi decât ajutați, și afectati și vor răspunde în multe moduri diferite , în funcție de nivelul de înțelegere pe care îl posedă .

Practicarea magiei alchimice prin cuvântul rostit va deveni tot mai importantă deoarece această lucrare reprezintă punctul central care este alimentat creativ de intenția persistentă și repetiție . Mult mai mulți dintre voi ajung să realizeze importanța devotamentului zi de zi la aceste eforturi , deoarece voi vedeți și experimentați rezultatele care se manifestă în lumea din jurul vostru acum . Fiți în momentul de acum cât mai mult posibil și aveți grijă de bunăstarea voastră fizică , mentală , emoțională și spirituală . Trebuie să aveți grijă de voi și să vă iubiți înainte de a putea da altora și acest aspect de conștientizare de sine al rolului vostru în această viață pe planetă este imperativ . Faceți ce puteți mai bine, în fiecare moment și aveți încredere că veți primi îndrumarea și îndemnurile care sunt necesare pentru următorul pas .

Cei mai multi dintre voi sunt acum în măsură să dețină mai multă energie și pe măsură ce ultimele modele distorsionate sunt eliberate și dizolvate din interiorul vostru , voi sunteți capabili de a absorbi , asimila și integra mai nultă lumină decât oricând înainte . Fiecare dintre voi este un centru de putere puternic , care poate realiza mult bine pe planetă prin concentrarea disciplinată pe sarcinile care vin înaintea voastră . Întotdeauna ați fost și veți continua să fiți îndrumați de Familia voastră de Lumină , în scopul de a primi și de a experimenta cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor . Nu este nici unul din voi care pășeste singur în această lume , de fapt , cei mai multi dintre voi ar fi în stare de șoc să descopere cât de multe ființe pășesc cu voi prin viața de zi cu zi aici pe Pământ .

Încercați să vă acordați la prezența noastră în fiecare zi și faceți-vă timp pentru contemplare solitară și comuniune . Aerul din jurul vostru abundă de forme de viata ale dimensionilor mai înalte . Pe măsură ce vă acordați la natura , veți primi cunoaștere , încurajare și îndrumare privind cea mai bună cale de urmat . Uneori, tot ce este necesar este doar de a fi acolo unde vă aflați , deoarece prezența voastră în acea zonă este îndeplinirea unui scop mai mare . Fiți observatorul imparțial și detașat al semnelor din jurul vostru și urmați îndemnurile din inima voastră . Sunteți în siguranță , sunteți iubiți și sunteți întotdeauna protejați . Mențineți o purtare calmă în interior și în afără ca și copilul magic de aur al universului care sunteți , calea voastră înainte se va deschide automat atunci când momentul este potrivit .

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

© 2013-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati