Pagini

21 iulie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 20- 27 iulie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Oamenii din lume se unesc în număr tot mai mare pentru a ieși în stradă și a înștiința pe lideri că nu mai sunt dispuși să fie martori tăcuti în timp ce privesc la distrugerea fără sens a lumii și țărilor lor. În timp ce puterile care sunt se dezlănțuie pentru a crea frica în oameni, cu scopul de a-i ține sub control, oamenii treziti de pe întreaga planetă se revoltă în număr tot mai mare pentru a crea schimbare pe planetă. Mass media continuă să suprime raportarea mișcării importante de proteste ale oamenilor în marile orașe ale lumii și acest lucru a devenit flagrant de clar pentru majoritatea populației lumii. Minciunile, înșelăciunile și secretele celor de la putere devin tot mai evidente în fiecare moment.

Pe măsură ce energiile iubitoare ale femininului divin care curg pe planetă se adâncesc în intensitate, ceea ce nu este în aliniere cu iubirea se va remarca în contrast flagrant. Nu mai există într-adevăr nici un loc pentru a ascunde activitatea de umbră. Când inima fiecărei persoane este plină de iubire, ea are capacitatea de a simti dezamăgirea în alta. Aceasta este ceea ce se produce acum de-a lungul planetei. Oamenii văd în spatele măștilor liderilor lor, motivațiile reale și ceea ce se întâmplă cu adevărat, și ei cer adevărul. Marea înșelăciune a acestora este în desfășurare pe o scară de neimaginat. Aceste activități cer celor treziți să preia controlul și să rostească adevărul lor,deoarece ei cunosc la un nivel foarte profund că timpul alegerii de a rămâne adormit s-a încheiat.

Razele soarelui sunt acum mai puternice decât înainte și se cuvine ca fiecare persoană în parte să-și protejeze corpul prin limitarea expunerii sale în timpurile intense ale zilei și să poarte ochelari de soare de protecție în toate momentele când iese în aer liber în timpul zilei. Este mai bine să se iasă devreme dimineața pentru a se aclimatiza corpul la modelele meteorologice în schimbare. Câmpului magnetic al Pământului este mai sărăcit și este necesar ca corpul uman să ia cantități mai mari de aer, pentru a alimenta nivelele sale de energie. Exercitiile de respiratie profundă sunt foarte utile în fiecare zi în timpul acestor perioade , deoarece câmpul magnetic radiază energie tuturor părților corpului, prin nervii și centrele releu nervoase și ramurile lor. Este important să creșteți puterea câmpului magnetic pentru a aduce corpul și mintea voastră la cel mai înalt nivel de sănătate și vitalitate.

Cerem celor treziti să continue să rămână calmi și să mețină lumina în timpul acestor vremuri tulburi. Lumina voastră este foarte necesară acum. Căutați să recunoașteți trăsăturile pozitive în cei din jur și să-i împuterniciți în orice mod sunteți îndrumați. Oferiți sprijin celor care riscă sănătatea si fericirea lor pentru a rosti adevărul și lumina. Răspândiți mesajul realității noului pământ tuturor celor care sunt gata să-l primească. Este în aceste timpuri dinaintea furtunii când puteți direcționa energia și gândurile înăltătoare, iubitoare și de compasiune pentru frații și surorile voastre ca au ajuns să înțeleagă revelațiile procesului de trezire.

Doarece fiecare suflet care experimentează expresia fizică, acțiunea efortului și luptei este cea care dezvaluie fiecaruia darurile sale unice și calitățile spiritului. Când ei încetează să reziste fluxului de energii opuse care aduc mai mare lumina în ființa lor, călătoria de descoperire devine o călătorie în realități care nu au mai fost disponibile pentru explorare înainte. Este important a păstra credința și a menține ritmul care curge înainte și să vă amintiți că întregul univers susține pe fiecare reciproc în aceste vremuri. Repertoriul de ființe dimensionale mai înalte care stau alături de fiecare om trezit este mai mare ca oricând înainte. Acceptați iubirea și îndrumarea pe care o aduc pentru a rămâne în echilibru și armonie. Nimeni nu merge singur pe calea sa în aceste timpuri.


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

15 iulie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 13- 20 iulie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Calea mai departe este de a pătrunde înlăuntrul vostru cât mai mult posibil în următoarele câteva săptămâni. Are loc multă activitate pe nivelurile energetice atât pe suprafața Pământului, în interiorul Pământului cât și pe nivelele eterice mai înalte. Este o perioadă de mari schimbări și acest lucru devine tot mai evident cu fiecare zi ce trece. A rămâne centrat și aliniat adevărului vostru mai înalt vă va ajuta prin această perioadă să vă mișcați cu o mai mare usurintă si gratie. De asemenea, este foarte util să vă conectați cu natura din jurul vostru petrecând mai mult timp în aer liber, deoarece acest lucru vă ajută să rămâneți împământați și conectați cu energiile Pământului. Cufundarea frecventă în apă poate fi foarte liniștitoare, purificatoare și vindecătoare pentru starea voastră de bine. Menținând expunerea la știrile de zi cu zi la un nivel minim, veți fi bine. Sunt multe lucruri, care sunt tinute ascunse în timpul acestor perioade, dar acest lucru nu va mai putea dura prea mult timp.

Cei care au deținut puterea în spatele scenei, în fiecare țară din lume nu vor putea păstra activitățile lor secrete de a fi expuse lumii în general. Noile fluxuri de energie, cer transparență în toate interacțiunile ÎNTRE toate părțile pe scena mondială și în rândul tuturor oamenilor în general. Vremea secretelor s-a încheiat. Fiecare celulă în fiecare locuitor al Pământului este transmutată, purificată și transformată. Va veni în curând o vreme când orice întuneric sau umbră va fi văzută cu claritate în câmpul auric al fiecărei persoane iar această revelație îi va ajuta pe toți să meargă în lumina lor și să trăiască în adevăr și integritate. Voalurile dintre lumi sunt rapid dizolvate și cei care sunt mai avansați , care au deschis drumul prin contactul cu dimensiunile mai înalte vor găsi acum mult mai ușor să aducă o mai bună cunoaștere și înțelepciune pentru a fi împărtășite cu toți cei care sunt în căutare de răspunsuri.

Iertați-vă, dragii mei, pentru faptul că sunteți umani, deoarece voi creați o formă nouă și magnifică care o va depăși cu mult pe cea anterioară pe mai multe nivele. Umanitatea voastră este cea care este cea mai apreciată de către legiunile fiintelor înalt dimensionale care observă creșterea și expansiunea care au loc în voi. Fiecare dintre voi este privit ca un adevărat pionier curajos la o frontieră nouă și minunată pe măsură ce învățați să folosiți abilitățile voastre și să le aliniați binelui tuturor, chiar dacă trebuie să treceți prin aceleași experiențe ca și restul omenirii. Nu a fost o cale ușoară pentru oricare dintre voi în această viață, dar tineti minte ca aceasta este viața în care ieșiți victoriosi în lumina adevăratei voastre măreții!

Calitățile sufletului sunt cele pe care le exprimați și le câștigați prin scoala vietii pe o planeta fizică și care vă fac o ființă atât de puternică și unică în cosmos. Acestea sunt experiențele care sunt luate în dimensiunile mai înalte ale vieții în univers. Lucrurile dimensiunilor mai joase trebuie să fie transmutate într-o lumină mai înaltă,pentru a rămâne cu voi. Din acest motiv a fost atât de mult nevoie să fie eliberate și lăsate în urmă. Acest proces este încă în vigoare și va continua să fie în funcțiune până când orice urmă de amprentă vibrațională mai joasă din corpul și câmpul energetic al fiecărei persoane este purificată. Accelerarea ascensiunii are loc mai repede pe măsură ce mai multi oameni introduc pe deplin prezența corpului lor de lumină.

Aceste perioade fac apel la transmutare prin folosirea decretului flăcării violet iar acest instrument spiritual puternic este disponibil tuturor. Folosirea zi de zi este foarte utilă, nu numai pentru uz personal, dar, de asemenea, pentru a transmuta energiile care înconjoară Pământul în acest moment. Folosiți acest puternic proces alchimic , cu inima ușoară și sentimentul de bucurie în inimile voastre. Lumina de la capătul tunelului se apropie.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

7 iulie 2014

Mesajul săptămânii 07-14 iulie 2013


Dragi cititori ,

Marlene a repostat mesajul de anul trecut pentru această săptămână, asadar aveți aici textul -  http://luminapegeea.blogspot.ro/2013/07/hilarion-mesajul-saptamanii-07-14-iulie.html

Sursa -http://www.therainbowscribe.com/hilarion2014.htm

Eliza Fati