Pagini

27 iunie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 19-26 iunie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Iubirea curge ca un râu pe fața planetei și atinge fiecare locuitor. Vânturile schimbării aduc revelație constantă ín fața conștiinței fiecăruia. Fiecare individ este în procesul de descoperire a propriei origini,a capacităților sale adevărate, și a divinitații sale. Sufletul fiecăruia- caută să cunoască și să atingă acea Prezență sublimă în interiorul lor. Există multe lucruri în finalizare în aceste timpuri, contracte spirituale sunt închise iar altele noi încep. Există o conexiune naturală care are loc între sufletele care gândesc similar, care atrage pe fiecare suflet în, următoarea etapă a planului sufletului său. Ele se adună împreună pentru a-și uni energiile în scop mai mare. Există o iubire mai mare la treabă acum, una care manifestă un sentiment de unitate în noile lor relații.

Pe măsură ce se ajută reciproc pentru a face conexiunile necesare, un scop mai înalt le este revelat iar calea de urmat este mai clară. Asemeni scânteii fulgerului, flacăra din esența lor de bază este aprinsă iar semințele adevărului cresc în sus, spre Soare. Reînoirea Pământului și a locuitorilor săi se află acum în proces. Semințele Luminii care au fost plantate își găsesc expresia acum și prind rădăcini. În întreaga planetă, convergența Luminii se revarsă în cercuri concentrice tot mai extinse în centrul planetei. Cei care servesc ca și traductori ( NT*canale de convertire a energiei) pentru fluxurile de energie cosmică încep să strălucească în luminozitatea lor radiantă.

Mulți părăsesc acum planeta, în conformitate cu ceea ce au planificat sufletele lor. Pe măsură ce fac acest lucru ,lumina lor lasă fire diafane de lumină în urma lor pentru a persista și a adăuga putere rețelei de viață de pe suprafața planetei. Odată cu ultima lor suflare, ei lasă amprenta impactului lor asupra celor dragi care sunt îmbogățiți prin amintirile care îi vor susține. De cealaltă parte a vălului, ei se opresc și oferă mulțumiri și binecuvântări pentru marea oportunitate care le-a fost oferită pentru viața trăită pe Pământ.Ei se consideră norocoși, deoarece le-a fost oferit darul experienței pentru ca sufletele lor să-și poată accelera evoluția făcând față provocărilor care le sunt prezentate.

Să știți acest lucru preaiubiților, nu există nici un suflet care să păstreze amărăciunea când face trecerea de cealaltă parte. În inimile lor, ei păstrează recunoștința profundă pentru fiecare experiență prin care sufletul lor a dobândit calitățile divine dorite atât de mult. In toate universurile nu există o astfel de planetă care să poată oferi o creștere atât de accelerată într-un interval de timp atât de scurt. Din toate lumile care există, Pământul este planeta râvnită a magiei și mirarii în mijlocul celor mai vaste și bogate experiențe. Acest lucru nu este de obicei apreciat și nici gândit atunci când sufletele se află în corpul lor uman, dar este recunoscut întotdeauna profund atunci când sufletul pleacă.

În viața lor pe planetă, oamenii se tem de experiența morții corpului uman. Atunci când sufletul lor pleacă și lasă în urmă vehiculul lor uman, o mare libertate este returnată, iar sufletul se refamiliarizează cu întregimea Ființei sale mai mari. Atunci are loc o mare bucurie si veselie. Există reuniuni cu cei dragi ai lor care au părăsit Pământul înainte
a lor iar bucuria lor nu cunoaște limite. Ei sunt reuniți cu sufletele care au jucat rolurile animalelor lor, iar ei stiu fără echivoc că viața nu încetează niciodată, ea pur și simplu își schimbă forma. Greutatea redusa a noului corp al lor le aduce încântare constantă și celebrare. Este un moment de bucurie.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

16 iunie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 12-19 iunie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Evenimentele din lume continuă fără încetare. Există o mai mare intensitate la tot ceea ce este adus la suprafată pentru recunoașterea conștientizării de către umanitate. Toată lumea este determinată să se conecteze la un nivel mai înalt de înțelegere cu privire la ei înșiși și la cei din jurul lor, pentru a discerne ceea ce este cu adevărat important în viața lor.Mai există încă multe lucruri care trebuie abandonate, astfel că, cătușele care au legat pe fiecare individ pentru a rămâne în densitatea mai joasă sunt ridicate și nu mai sunt valabile. Marea Trezire a locuitorilor pământului a început în serios.

Priviți la vecinii voștrii și reconectați-vă cu ei. Oamenii caută sensul lor în viață și ați putea fi chiar voi cei care pot servi drept catalizator care deschid înțelegerea de care au nevoie pentru a merge mai departe. Lucrătorii în lumină ai planetei sunt înălțați la un nivel mai înalt, din nou, iar acesta poate fi un moment de dificultate pe măsură ce ei procesează energia de frecvență mai înaltă în cadrul sistemelor lor de operare umane. Să știți că aveți capacitatea de a vă ridica și a face față acestor energii cu armonie și echilibru. Trebuie să renunțați la orice așteptări privind modul în trebuie să decurgă lucrurile. Fiți deschiși la noi aventuri.

În realitate, voi sunteți gazda propriei Esențe Divine care pătrunde mai deplin în vehicolul vostru fizic pentru a se integra cu voi. Intenția voastră de a vă alinia și conecta la această putere iubitoare,poate fi de mare ajutor în a deveni mai mult din potentialului pe care îl aveți în voi. Este important să găsiți umorul în situațiile care vi se întâmplă, căci râsul este ceea ce ajută o persoană să se destindă și să -și extindă conștiința în toate aspectele legate de realitatea sa. Alegerile care se află în fața voastră sunt practic nelimitate și depinde de voi să folosiți libertatea regăsită, care a zăcut latentă în voi.

Pe măsură ce corpul, mintea si spiritul vostru sunt aduse în aliniere cu aspectele superioare ale fiintei voastre, există o regenerare care are loc iar voi aveți posibilitatea să mergeți mai departe spre viitorul care abundă cu potențial. Vă este oferită o nouă oportunitate de a vă extinde și de a vă exprima sinele în noi moduri de exprimare creativă în timp ce navigați cu succes prin multele uși noi care vă sunt deschise. Amintiți-vă, că voi sunteți executantul, așadar voi sunteți cel care trebuie să treacă dincolo de prezent prin luarea măsurilor necesare în fiecare moment.

Atunci când există un echilibru al tuturor energiilor din interiorul vostru,voi deveniți deschiși spre noi tărâmuri de conștientizare și urmați cu mai multă încredere și determinare, evoluția voastră interioară și direcția. Toate piesele se unesc pentru a crea o nouă țesătură și urzeală în firele de aur ale vieții voastre. Adevarata magie a spiritului lăuntric este a voastră penru a vă manifesta în timp ce găsiți echilibrul în realitatea lăuntrică și lumea exterioară. Așteptați-vă la neașteptat și cunoașteți că ceva nou, neprevăzut si interesant vi se poate întâmpla vouă. Priviți la minunile care apar în viața voastră deoarece sunt multe dintre ele păstrate pentru voi.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

11 iunie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 5-12 iunie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

In timpul acestor zile viața îmbrățișează o perioadă în care primește descărcări, procesează descărcări, integrează, asimilează și echilibrează energiile. Zilele voastre sunt pline de aceste activități. Timpul trece fie încet, fie rapid în funcție de nevoile momentului. Multe lucruri trec în fața conștiinței voastre de observare. Ceea ce a fost ascuns în corpurile astrale ale oamenilor iese la suprafață și este curățat, despre acest lucru este vorba în marea purificare. Majoritatea oamenilor sunt pregătiți să meargă mai departe, ei au făcut această alegere. Acum este doar chestiunea de a face lucrarea, fiind consecvenți și persistenți, făcând tot ceea ce este necesar până la capăt.

Viața uneori pare a fi un vis. Tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru conține elementul irealului iar acest lucru se datorează faptului că voi experimentați o claritate mai mare pe măsură ce curățați din ființa voastră toate conceptele și percepțiile pe care societatea voastră v-a condiționat să le aveți. Realitatea -  adevăratul spirit, funcționează foarte simplu și pe principii eterne și percepte de bază. În lumea fizică, mintea este constructorul sau distrugătorul. Decizia luată,fie vă catapultează înainte într-un mare salt fie vă găsește blocați într-o mlaștină de forme gând recurente și de reciclare care încearcă să vă ajute să vedeți ce mai rămâne încă să fie iubit pe deplin.

În perspectiva globală, dragilor,totul este bine. Aveți răbdare cu tot ce ce se întâmplă. Este un moment greu pentru toată lumea de pe planetă și este ușor să deveniți descurajați. Atunci când se întâmplă acest lucru, luați o pauză de la luptă, ca să spunem așa, pentru a vă oferi timp pentru reînnoire și recăpătarea puterii voastre, echilibrului și optimismului. Apoi, puteți reveni înapoi revigorați și pe deplin capabili pentru a rezista la orice forme gând de vibrație mai joasă care intră în sfera voastră de activitate. Viața fără bucurie și râsete face lecțiile de viață greu de înțeles. Când mintea este plină de râsete și gânduri pline de umor, orice povară devine mai ușor de suportat.

Cautați să vedeți cea mai înaltă vizune a voastră - afirmati intentia voastră: "Eu doresc să întrupez Dumnezeul ființei mele" și faceți acest lucru de 10 ori în fiecare noapte înainte de somn. Esența voastră Divină caută această confirmare de la voi, această recunoaștere că voi doriti o conexiune mai mare. Veți începe să primiți îndrumare zi de zi cu privire la pasul următor pe care să-l luați pe calea voastră și veți fi întotdeauna protejați. Pe măsură ce această intenție devine o a doua natură în voi, veți fi întotdeauna aliniați la alegerile care sunt pentru cel mai înalt bine al vostru. Esenta Divină vrea ca voi să experimentați ce are această lume mai bun de oferit.

Uneori, o mai mare lumină intră în câmpul vostru de conștiință în timp de întuneric și atunci când vă pierdeți calea. Este important să priviți lecția din fiecare eveniment pe care îl observați sau la care luați parte. "Ce am nevoie să învăț din această experiență?" "De ce mă simt astfel, ce a declanșat acest lucru?" Aceste probleme vă vor conduce la discernerea a ceea ce v-a scăpat înainte și poate chiar să câștigați o perspectivă cu totul diferită care vă v-a ajuta prin ea. Esența voastră Divină vă direcționează viața și evenimentele ca o oglindă a sufletului vostru, arătându-vă o direcție mai bună, care împuternicește. Nu vă fie teamă să priviți în ea. Aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru a depăși orice obstacole care ar putea bloca temporar progresul înainte.

Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati