Pagini

25 iulie 2016

Hilarion - Mesajul săptămânii 17 -24 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana

În planurile înalte ale existenței există multă activitate, au loc multe lucruri.Lumea așa cum o știti trece prin purificare la toate nivelele. Acest lucru atrage după sine o cernere lucrând prin și disipind acele multe straturi din generatii. Pentru observatorul neinformat, pare că lumea o i-a razna, dar acesta nu este cazul, există un scop mai mare la treaba și acest lucru trebuie, voi, Lucratorii Luminii sa vi-l aduceti aminte si sa-l aveti în vedere.Este un semn că lumina mai mare îsi face simțită prezența în lumea voastra. Există, totuși, si alte forțe la treabă, care încearcă să contracareze efectele acestor frecvențe și energii mai înalte, prin crearea haosului, durerii și suferinței printre oamenii din lume.

Și astfel aveti două polarități distincte care se luptă pentru controlul acestei lumi. Aceia care apartin Luminii, care mentin Lumina sunt foarte conștienți de faptul că participarea lor este esențială iar aceasta este o participare non-violenta la bază, ei înțeleg că participarea lor este la un nivel energetic, la un nivel de intenție, astfel încât Lumina si Planul divin sa poata prevala. Pe măsură ce au loc nivelele de curățare, mult lucruri pastrate în ADN-ul și inimile fiecărei persoane de pe aceasta planeta ies la suprafață, sunt curățate si purificate și este foarte inconfortabil. Este uneori debilitant, dar întotdeauna, efectul de după este unul de o mai mare libertate în interior.

Nu va fie frică, preaiubitilor, sa va deschideti inimile larg. Acesta este timpul, acesta este momentul în care ceea ce sunteti, trebuie să iasa la suprafata. Sunt mulți printre voi care au o senzație de oboseală, care sunt din ce în ce mai istoviti și ironici că nu va mai fi nici o schimbare pe planeta voastră, și le spunem,îi rugăm să mențina Lumina, sa mențina viziunea unei lumi a păcii. Ea poate veni într-o clipă, dacă există un nivel unificat de menținere a acestei viziuni, a unei lumi pașnice, aceasta se va întâmpla, va avea loc. Nu va pierdeti speranța, nu va pierdeti credința. Lumina este aici, Lumina își face lucrarea.

Fiecare persoană de pe planeta caută răspuns, în propria inimă, punând semne de întrebare, cerând , dorind o viață mai bună și un mod mai bun de trai,iar acest lucru va crește în intensitate și în aparitie de-a lungul întregului popor al planetei. Acest lucru conduce la o intensitate mai mare a corpurilor emoționale ale oamenilor din întreaga lume, așa că este un timp de testare. Este timpul în care fiecarei persoane i se cere să facă o alegere - sa cedeze în fata marilor distrageri ale distrugerii din evenimentele din lume care apar - sau sa aleaga să rămână concentrata și împamântata în adevărul ființei sale, în adevărul originei sale, în adevărul faptului că este un copil al Divinului și că fiecare persoană de pe planeta este la fel.


Noi, cei din dimensiunile mai înalte privim spre voi preaiubiti Lucratori ai Luminii si vedem ca vă doriti să manifestati și să experimentati rezultatul cel mai înalt, dar deveniti nerăbdători crezând că nu vor avea loc efectiv lucrurile pentru care ati luptat multe decenii. Acesta este momentul pentru a va menține încrederea și credința că va fi cel mai înalt si pozitiv rezultat final a ceea ce a fost prevestit și rânduit de Divinitate. Nu încetati în eforturile voastre. Noi suntem alăuri de voi în această mare lucrare sprijinându-va și împuternicindu-va.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati

18 iulie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii 10-17 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Evenimentele care au loc în întreaga lume cresc acum în intensitate și apariție. Acest lucru nu este întâmplător, dragilor, acesta este un plan deliberat. Fiți conștienți de faptul că sunt printre cei care sunt în putere, care acționează în moduri care nu sunt pentru binele suprem al omenirii și al acestei planete. Pentru a contracara aceste energii, voi Lucratorii în Lumină, trebuie să continuați să mențineți Lumina, să credeți în tot ceea ce este bine, corect și decent. Dacă nu aveți aceste precepții, cine le va avea  în aceste timpuri? Vă rugăm să înțelegeți că aceste energii creează trezirea in inimile oamenilor. Indiferent de aspectul oribil a tot ceea ce are loc și de acțiunile îngrijorătoare care sunt luate în întreaga lume, să știți că aceste acțiuni sunt o consecință care trezește inimile în oameni.

Într-adevăr, tot ceea ce este reglementat funcționează  împotriva celor care încearcă să creeze haos. Cu cât încearcă ei să creeze mai mult haos cu atât oamenii din lume vor merge mai adânc în ei înșiși și vor acționa, vorbi și gândi mai mult din inimă. Acest lucru are un efect de echilibrare la ceea ce se întâmplă, negând tot ceea ce se face pentru a crea suferință și a aduce o vibratie și o frecvență mai înaltă planetei. Încercați atunci, preaiubitilor, să priviți dincolo de ceea ce este în aparență, încercați să vedeți perspectiva mai largă a ceea ce se întâmplă astfel încât să nu deveniți confuzi. Este greu, înțelegem, să stați și să priviți cum are loc acest haos. Este greu să priviți la surorile și frații voștri care sunt tratați necorespunzător în astfel de moduri.

Cel mai bun mod prin care pot fi Lucratorii în Lumină de ajutor, este să  păstreze și să mențină Lumina și credința că totul funcționează în conformitate cu Planul Divin. Indiferent de ceea ce se năpustește asupra umanității de la aceste forțe haotice, oamenii au puterea în interiorul lor pentru a o lua de la capăt și asta este ceea ce fac. Voi pur și simplu nu vedeți acest lucru în mass-media de știri. Tot mai mulți oameni din întreaga lume, devin foarte conștienți de mișcările care sunt făcute iar aceia care aduc acest haos încă nu înțeleg că vechea paradigmă s-a năruit și o nouă paradigmă de unitate, pace, armonie, cooperare și iubire va prevala . Acesta va prevala!

Oameni din întreaga planetă încep să pună întrebări relevante. De ce în anul 2016 al secolului XXI se pare ca lucrurile merg înapoi sau par a merge înapoi? Pare ca nu a avut loc nici un progres în domeniul drepturilor omului și al respectului reciproc al altora și totuși, doar acest lucru vine pentru revizuire în fața omenirii astfel încât fiecare persoană să poată merge în interiorul ei și să descopere că ceea ce este în interiorul ei este încurajator și să permită acestui lucru să se manifeste în lumea exterioară.

Oamenii sunt cei care dețin gânduri rasiste, gânduri lipsite de bunătate, gânduri criminale, pentru că voi știți că omenirea este creatoarea a tot ceea ce se întâmplă. Acesta este motivul pentru care v-am sfătuit să vă abțineți de la vizionarea evenimentelor de la știrile curente atunci când apar. Acesta este motivul pentru care v-am sfătuit să ieșiți afară în natură, acolo unde v-ați putea acorda la cel mai înalt bine, care vă va permite să fiți în armonie și echilibru fizic, mental, emoțional, astral și eteric. Acest lucru vă ajută să rămâneți aliniați la propriul Sine Dumnezeiesc.

Oferiți iubirea și sprijinul oamenilor de culoare și altor grupuri etnice. Ceea ce a avut loc este inacceptabil pe orice planeta din univers nu doar pe aceasta. Dacă voi, oamenii, vă doriți să continuați și să progresați, trebuie să deveniți o voce pentru a înregistra opoziția voastră în fața a tot ceea ce are loc din ceea ce nu tratează frați și surori voastre ca atare. A trecut timpul pentru toate aceste metode și acțiuni arhaice și trebuie să înceteze pentru totdeauna pe aceasta planetă! O persoană nu trebuie să iasă pe stradă pentru a-și ridica mâinile în semn de protest, și să fie asaltată de către cei în autoritate cu diferite metode care blochează ceea ce dorește să exprime. Persoana trebuie doar să pătrundă în interiorul ei pentru a prinde rădăcini în tot ceea ce este cu adevărat, un copil divin al lui Dumnezeu. Toată lumea, indiferent de rasă, credință și culoare are aceeași Lumină în inima, în suflet, nu există nici o diferență! Suntem Una, preaiubitilor!

Există o separare a drumurilor , o răscruce de drumuri dacă vreți, care apare pentru omenire în acest moment, sunt printre cei care doresc să poarte război, ei vor să înceapă războiul atunci când nu este necesar. Omenirea a trecut de încurajarea războiului, omenirea a trecut dincolo de non-negociere. Omenirea a trecut de necesitatea de a prelua puterea pentru a depăși alte națiuni, pentru a depăși surorile și frații lor.

Ca atare, vă rugăm Lucratorii în Lumină, să trimiteți iubirea voastră, lumina, vindecarea , compasiunea, tuturor celor care au fost afectați de tot haosul care a avut loc în mod regulat și sistematic în întreaga lume. Fiți conștienți, treziți-vă! Vedeți ceea ce se întâmplă de fapt . Se întâmplă la ordinea zilei - observați. Luați aminte de; datele și orele; cum și când se întâmplă acest lucru. Există un ciclu, un tipar, și  atunci când discerneți acest tipar, acest ciclu, puteți contracara aceste activități prin metode energetice și într-un mod iubitor.


Cu adevărat nu există  victime pe această planetă; există doar cei care nu sunt conștienți! Odată ce vine conștientizarea, există mai multe drumuri care pot fi luate pentru a contracara și neutraliza tot ceea ce are loc, dar pornește din interiorul fiecarei fiinte umane si de aceea ne alăturăm vouă - apucați torța libertății, iubirii , unității, păcii, armoniei și țineți-o sus! Păstrați-vă poziția - oriunde v-ați duce pe aceasta planetă este un loc unde serviți celui mai înalt scop în aceste timpuri. Vedeți, dragilor? Țineți pancardele  sus, țineți torța, tot ceea ce aveți nevoie se află în interiorul vostru.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati


6 iulie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii :3-10 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Voi ați făcut mai multe opriri și porniri  în drumul spre iluminare . Pe măsură ce ați înaintat cu greu pe munte până în vârf, ați descoperit că ați apucat-o pe mai multe căi întortocheate, spiralate, dar în cele din urmă ați ajuns în vârf. Acest lucru este acum în vedere pentru mulți dintre voi; și este acum la îndemână. Tot ceea ce este necesar este să persistați, să continuați în eforturile voastre de a vă menține lumina, și de a rămâne în integritate. A fi în integritate înseamnă a acționa mereu în concordanță cu cine sunteți și ceea ce credeți. Indiferent de ceea  ce caută să vă distragă din lumea de afară, voi știți cine sunteți în interiorul vostru. Și pe acest lucru trebuie să vă bazați întotdeauna ca primă ordine a priorității. Voi sunteții importanți .Starea voastră de bine este importanta. Mulți sunt  printre cei care au nevoie de atenția voastră, dar trebuie să acordați atenție vouă mai întăi.

Pentru că ați mers pe drumul mai puțin călătorit, voi ați fost cei care ați limpezit calea pentru alții. Imaginați-vă cum tăiați brazdele prin jungla deasă, asta este ceea ce ați făcut voi cu viața voastră în timp ce ați mers în necunoscut, fără să știți ce vă așteaptă, dar încă să înaintați. La asta v-ați înscris, dragilor, iar voi sunteți aici, aproape de final. Ascensiunea Pământului se află în proces, trezirea omenirii este acum în progresie deplină. Nu este plăcut pentru cei care se trezesc – voi vă amintiți cum este. Este incomod pentru ei, ei se întreabă dacă își pierd mințile, se întreabă de ce nu vede nimeni ceea ce ei văd,de ce au gândurile pe care le au, ajungând dincolo de conceptele limitate, căutând răspunsuri la întrebările neformate pe care le au în constiinta lor.

Este o cale dificilă, dar pentru că voi ați umblat pe acea cale pe care ei trec , este mult mai ușor. Pentru că în acest moment de acum, odată cu apariția și stabilirea internetului, răspunsurile sunt disponibile. Prin folosirea discernământului și verificare în spatiul inimii lor, ei pot găsi răspunsuri la orice întrebare la care caută un răspuns. Acest lucru este extrem de important și este ceva care are loc acum. Există mulți de-a lungul căii voastre, care încerca să vă fure (NT - atenția), ca să spunem așa, veți ști întotdeauna când se întâmplă acest lucru prin sentimentul de manipulare și exploatare pe care îl aveți. Cu toate acestea, voi știți cum să vă apărați de aceștia. Știți că trebuie pur și simplu să vă îndepărtați de orice interferență și să continuați pe calea voastră. Întotdeauna, este o alegere, la care vă întoarceți? Nu vă angajați în aceste jocuri. Acestea sunt jocurile parazit ale vieții, pe care le joacă alții, deoarece ei nu doresc să se  pună în efort. Debarasați-vă, mergeți mai departe, mergeți înainte.

Inelul de aur este aproape la îndemână, nu fiți distrași de lumea din jurul vostru. Aceia care caută întărirea ego-ului, cei care caută răspunsuri la întrebări frivole, nu vor găsi aici răspunsuri. Voi nu trebuie să furnizați aceste răspunsuri pentru ei, trebuie doar să vă onorați, cunoscând și urmând propria cale, propria stea. La ce ne referim când spunem, stea? Ne referim la propria stea a sufletului, la cea mai înaltă îndrumare și direcție din energia Sursei, care nu va eșua niciodată, care este întotdeauna acolo pentru voi. Urmați aceasta ghidare întotdeauna în toate modurile.

Acesta este momentul în care mințile asemănătoare se conectează și este o bucurie! Cei care împărtășesc acest lucru stabilesc conexiuni semnificative și vindecătoare. Vă simțiți bine atunci când discutați cu cineva care înțelege exact ceea ce vorbiți. Acest lucru a fost rar în viața voastră;  a fost un vis îndrăgit, care nu a fost realizat. Pentru a vorbi cu alții și a fii în totalitate acceptat și înțeles, este un sentiment rar, dar acum, aceia dintre voi care au mers pe această cale se întâlnesc cu alții care gândesc la fel și se conectează între ei, în sprijin reciproc și încurajare,în respect mutual; oferind ajutor unul celuilalt, în moduri care sunt semnificative pentru celălalt.


Vă recomandăm să vă bucurați de aceste conexiuni; unele pot dura o viata, altele pot servi unui scop temporar, cu toate acestea, ele sunt importante în viața voastră în acest moment. Observați sincronicitățile; răspundeți la ele, atunci când apar pentru voi! Ele nu vă pot aduce numai ce este bun pentru voi; nu pot aduce decât mai multă stabilitate, mai multă fundație, mai multă bucurie în viața voastră. Bucurați-vă de aceste momente,bucurați-vă de aceste conexiuni. Există multe lucruri care au avut loc în planurile interioare, astfel încât ceea ce este în experiența voastră în acest moment a fost deja predestinat. Aceste conexiuni sunt aici pentru a vă oferi raspunsuri, pentru a da ajutor – sunt un fel de scurtăură la acele drumuri pe care fiecare trebuie să le parcurgă. Oferiți apreciere pentru fiecare aport și pur și simplu permiteți conectarea. Va fi bine, va fi potrivit, aceasta vă va conduce spre deschideri care nu ar fi fost posibile fără ele.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

3 iulie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii :26 iunie-3 iulie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubițior,

Voi sunteți cei care mențin cea mai înaltă frecvență care este disponibilă pe planetă iar acest lucru presupune statornicie în a rămâne fideli vouă indiferent ce situații întâlniți în viața voastră. În calitate de reprezentanți ai Divinului, revine sarcina fiecăruia dintre voi să fiți modele pentru a arăta calea, să fiți cei incoruptibili care stăruiesc pe calea lor spirituală íntrucât toate indicatoarele familiare de-a lungul drumului s-au schimbat acum. Voi pășiți într-un teritoriu necunoscut cu credință și curaj și creați noua realitate ín timp ce ínaintați și este bine. Tărâmurile înalte vă aplaudă și vă sprijină în timp ce faceți această călătorie și niciodată nu o faceți singuri.

Pe măsură ce lumea din jurul vostru íncheie finalitățile care au loc, voi sunteți un membru important în determinarea voastră de a vedea lucrurile până la rezultatul final care înseamnă cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor în procesul de ascensiune. Veseliți-vă, și fiți cei ce înalță mereu spiritele celor din jurul vostru, întrucât în timp ce apar schimbări și au loc transformările în toate domeniile existenței umane, voi rămâneți raza de soare și de speranțå atunci când arătați calea de urmat. Oamenii lumii în acest moment sunt înfometați pentru veștile bune, ei tânjesc să simtă pacea în inima , mintea și sufletul lor și să găsească o fundație solidă pe care să se stabilească și să progreseze ferm pe o planeta care este în metamorfoză și renaștere.

Există semne pretutindeni că schimbările sunt în mișcare, trebuie doar să observați natura și regnurile ei pentru a începe să înțelegeți că această renaștere are loc nu numai la nivelele macrocosmice, ci, de asemenea și, la nivelele microcosmice, în cele mai mici detalii și extinzându-se spre exterior. Animalele și păsările se adaptează la schimbările care au loc printr-o înțelegere înnăscută că ele trebuie să se contopească pentru a supraviețui, crește și prospera. Unele specii de pasari si animale salbatice se unesc în eforturile lor de a crea noi specii mai adaptabile la noile condiții care sunt în prezent în curs de dezvoltare. Faceți-vă timp pentru a fi în aer liber ,pentru a viziona și observa aceste mutații care apar. Veți găsi multe astfel de schimbări.

Pentru oameni, în timp ce privesc prin lentila mass-mediei de știri, pare că lumea este pe cale să cadă în haos și totuși, viața continuă să țină pasul cu vremurile. Există o mare flexibilitate în sufletul uman, căci a văzut multe în călătoria sa, prin multe vieți și experiențe și are capacitatea și cunoașterea profundă cât și resursele interioare disponibile pentru a continua ferm înainte. Se cuvine ca toți oamenii să-și păstreze picioarele ferm pe pământ (NT* sa fie împamântati) iar spiritele lor elevate pe măsură ce trec prin schimbările interioare și exterioare, care au loc la fiecare nivel în timpul acestor vremuri. Este benefic să dezvoltați capacitatea de a elibera și de a elimina lucrurile care nu mai sunt productive sau favorabile pentru creșterea și bunăstarea voastră prin atitudinea voastră și prin modul în care reacționați ín fața întâmplărilor din lumea voastră.

 Pe măsură ce sunteți îndrumați prin înțelepciunea voastră înnăscută,aceasta vă deschide spre o mai bună înțelegere a minunilor și misterelor universului nelimitat în care locuiți și a gloriei care sunteți în timp ce creați un nou întreg, care este mai mare decât suma tuturor părților voastre. Revendicați-vă dreptul de a face sau de a fii ceea ce doriți. Alegerile voastre sunt nelimitate și este nevoie doar să le trăiți . Atingeți potențialul care locuiește în interiorul vostru și mergeți în armonie cu direcția voastră interioară, cu credință și determinare necontenită. Totul este bine și totul este perfect.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati