Pagini

9 decembrie 2016

Mesaj Marlene Swetlishoff

"Preaiubiti membrii Rainbow Scribe,

Am fost inundată cu provocări care necesită atenția, efortul și contemplarea mea ... una dintre acestea este problema cu gazduirea site-ului deoarece acestia sunt în procesul de modernizare a sistemului lor, care a afectat accesul la www.therainbowscribe.com precum și completarea și încărcarea celor două cărți Conexiunea cu Hilarion © și publicarerea celei de-a treia - așa că am decis să mă retrag luna decembrie și să iau o pauză "bună pentru suflet" de la toate activitățile de scriere si channeling și să încerc să finalizez proiectele și angajamentele mele și a concluziona unde mă voi îndrepta în 2017. Vor fi schimbări, una dintre aceste schimbări eficiente este imediat faptul că mesajele mele nu vor mai fi permise să fie copiate și inserate în altă parte ,deoarece am realizat recent că acest lucru mă expune la experiențe care nu sunt în aliniere cu scopul, serviciul sau viziunea mea.

Intre timp , vă las mai jos un fragment din cartea a doua "Conexiunea cu Hilarion"cu care până atunci încerc să ma realiniez:

Multă dragoste și multe binecuvântări, Marlene Swetlishoff"

www.rainbowscribe.com

NT*Fragmentul nu va fi tradus avand in vedere dorința lui Marlene,prin urmare îl găsiți la adresa : www.rainbowscribe.com

Eliza Fati