Pagini

28 februarie 2017

Lumina este Viață, Energie și Informație


24 februarie 2017

autor, Angel V.  Ornedo,   Jr .

Scriitor invitat, In5D.com

Noi am înțeles și amintit că lumina este mai mult decât generare de energie electrică, ea este dătătoarea de viață și informații. Lumina reprezintă un mod de a cunoaște ceea ce a fost cunoscut înainte deoarece nu este nimic nou în univers iar fără ea nu existăm. Lumina este limbajul ființelor de lumină cristalină. Ea emană din iubirea Energiei Inteligente , o forță care conține viață și oferă substanță fotonului, ce umple tot spatiul cunoscut din univers. Ea ne deschide mințile la cunoașterea pe care o folosim în experiența noastră de întâlnire pe Pământ,care este o dorința a lui Dumnezeu de a cunoaște mai multe despre Sine.

Pământul și toată omenirea se pregătește, se califică pentru o frecvență de vibrație mai înaltă, mai evoluată, pentru o conștiință care fuzionează cu universul. Pământul a fost ridicat de la frecvența 3d la frecvența dimensiunii timpurii 5d cu ajutorul sufletelor colective evoluate și conștiința susținută a planetei. Ființele mai evoluate s-au oferit voluntar pentru acest scop, și-au asumat riscurile pericolului de a cădea în întunericul 3d sau mai jos, în care planeta se aruncă înafara orbitei soarelui. Aceasta este o semnificație mai profundă a Conștiinței Cristice care curge în inimile și mințile noastre. Ne întoarcem cu văluri atunci când suntem în 3d și ne cufundăm mai departe în întuneric.

Lumina este cu noi, aceste valuri copleșitoare de energie de la Sursă vor curge către persoana care se pregătește pentru ascensiune, transmutare și care se pregătește să devină o parte din conștiința colectivă a umanității care ascensionează. Vă puteți alătura Mamei Pământ care a ascensionat către 5d cunoscând și amintindu-vă cine sunteți cu adevărat.

PROTECȚIA ÎN FAȚA CONTROLULUI FIINȚELOR ÎNTUNECATE

Protecția corpurilor noastre fizice, o componentă a complexului corp, minte, spirit provine din lumina trimisă nouă de către Tot Ceea Ce Este. Concentrați-vă pe energia care generează "Lumina" în lumea voastră fizică iluzorie aparent solidă , iar voi dezvoltați o forță, un scut de protecție de neatins de către nici o influență întunecată. Creați și imaginați-vă o sferă de flacără albastră, un scut de protecție de lumină în jurul vostru de la Sursă atunci când vă treziți dimineața. Un om de știință de la NASA numea iluzia acestui pământ ca fiind asemenea unui program sau matrici, hologramă ca să înțelegeți ,care este populară acum la noile telefoane mobile.Energia Sursei divide prin prismă lumina albă pură în șapte culori, de șapte ori la infinit cu fiecare dimensiune în care albastrul se menține ca și culoarea de protecție cu ajutorul luminii albe de diamant. Dacă ființele întunecate se încăpățânează, îndepărtați-le cu gânduri de lumină care curg spre voi de la Conștiința Cristică și Sursa a Tot Ceea ce Este. Puteți vizualiza cum iese "flacăra violet " ca un laser din mâna stangă și " flacăra aurie"din mana dreaptă." Îndepărtați toate ființele întunecate și umbrele violente care pândesc din apropiere și care încearcă să vă secătuiască de energia luminii. Nimic nu vă poate face rău deoarece sunteți o ființă de lumină în interiorul vostru. Cei care se întorc la lumină sunt atacați de aceste umbre, deoarece ei sunt plini de energia luminii,cea care hrănește întunericul. Din nou, amintiți-vă că voi sunteți un fragment al Energiei Sursă, o versiune a lui Dumnezeu care experimentează viața în formă umană, așadar, întunericul nu vă poate niciodată păcăli.

PORTALUL DIN SOARELE NOSTRU

Soarele Central a deschis un portal în Soarele nostru solar, care a adus lumina de curățare, inclusiv aceste flăcări de diamant albe și albastre,aceste focuri ale luminii confirmate de către comunitatea științifică. Noi suntem în continuare iluminați și întăriți de aceste lumini ce vin și ne pregătesc pentru transmutare la 5d.
Cu iubire și lumină aveți ajutorul și sprijinul total de la familia galactică, tărâmul mai înalt al ființelor de lumină mandatate de Sursă, care veghează asupra întregii omeniri. Acum este rândul lor să se ajute pe ele însele și pe ceilalții,este o mare onoare pentru orice ființă de lumină. Realizați că planeta ce o avem ca reședință este o ființă simțitoare, la fel ca și o ființă umană, creată din pământ, apă, aer și foc, acesta a fost și mesajul lui Hristos și entităților tărâmurilor mai înalte. Realizarea acestui adevar va ridică conștiința la un nivel planetar ce a trecut de conștiința individuală și de grup. Voi aveți putere datorită gândurilor voastre, intenției și pe deplin susținuței acțiuni de a realiza ceea ce ați planificat în timp ce trăiți în starea actuală fizică de carbon. Prin experiența noastră de a folosi cele cinci simțuri viața fizică reprezintă un stil de viață captivant . Având forma fizică trăim experiențe diferite de cele ale ființelor de lumină și ale ființelor umane care ascensionează dar toți suntem supuși influenței întunericului.
Lăcomia și puterea asupra celorlalți oferă atât de multă satisfacție corpului atunci când suntem în corporalitate încât ne trage în jos înspre dimensiunile mai joase aproape de întuneric. Cunoscând situația, fiți conștienți și învățați mijloacele de a revendica darurile voastre sufletești inerente care emană din lumina din care toți am venit. Lumina devine vizibilă atunci când vizualizați și vă concentrați în liniștea nopții pentru a alunga întunericul sau umbra oricărei forme ce se agață de voi, celor din apropiere care se hrănesc cu energia voastră. Doar că nu știți acest lucru încă, dar îl veți știi ,deoarece sunteti un fragment din lumina Creatorului, Dumnezeu. Pe măsură ce vă treziți,simțiți ușurință în interior, observați un univers lăuntric aveți sentimentul și gustul unei frecvențe vibraționale ridicate.

IUBIREA ESTE SURSA LUMINII

Iubirea neconditionata este folosită de către energia Sursei pentru a atinge concentrația de lumină. Într-un mod similar, un individ poate crește puterea de extragere a luminii de o mie de ori dacă acesta constată valorile pozitive ale ființelor umane, iubirea de sine și a celorlalți. Atitudinea de iubire, compasiune și smerenie sunt o necesitate. Maeștrii Înălțați o numesc iubire pentru ceilalți și în primul rând iubire de sine,deoarece fără iubire de sine cum i-am putea iubi pe alții. Nu neglijați niciodată iubirea de sine deoarece realizarea acestui adevăr vă v-a permite să împărtășiți iubirea cu ceilalți.Iubirea înseamnă o conștiință a unității niciodată posesivitate, la ceea ce noi oamenii suntem atât de buni. Aceasta este o aplicare simplă a luminii ca informație. Gândul că copiii sunt bunuri ale noastre nu este în concordanță cu ceea ce am ales să fim aici pe Pământ în calitate de îngrijitori ai acestor frumosi copii iar noi înșine am decis să îndeplinim această funcție. Mai mulți dintre acești copii sunt de tipul indigo, "salvatorii", voluntarii din tărâmurile înalte, cei care vor conduce omenirea către o frecvență și o conștiință de vibrație mai înaltă. Da, am luat decizia înainte de nașterea noastră de a ridica vibrația copiilor,oamenilor și în primul rând a Mamei Pământ care se află acum în drumul ei spre "Noul Pământ" prin conștiința noastră colectivă, care a înălțat și ridicat vibrația ei la 5d. Ințelepții au repetat acest mesaj, "noi am venit pe Pământ pentru a ridica conștiința și frecvența de vibrație a mamei Gaia 'la 5d. Realizați din nou că noi, întunericul din oameni, am abuzat de Pământ milioane de ani, provocându-i căderea în dimensiunile joase și este de datoria noastră primordială de a-l înălța și de a-i ridica conștiința înapoi în forma lui paradisiacă.Dimensiunea 3d a permis planetei să se vindece parțial. Este timpul să ieșim din mizeria prin care ființe întunecate precum, Iluminatii, Anunnaki și oameni asemeni lor au făcut ravagii planetei, unei ființe simțitoare, la fel ca noi.Realizați încă o dată că Pământul are o durată de viață de miliarde de ani mai mare decat omenirea, înălțându-se și transformându-se în lumina unui Soare.

Ne-am rătăcit cu conceptele și valorile întunecate, sub formă de lăcomie, goarna dupa  acumularea de bani, materiale, colecții sub formă de artă, clădiri și case. Uitați-vă la ceea ce fac celebritățile, oamenii cu taxele și politicienii, Illuminatii cu așa-numitele bogății materiale. Toate reprezintă idei umane deplasate. Majoritatea oamenilor au văluri pe ochi , sunt absorbiți și obsedați de puterea asupra altora, ei o numesc iubire,dar în realitate este egoism ,ei se află într-o mocirlă, un intuneric interior, sau blocaj. Oamenii au o dorință pentru longevitate încercând să înșele moartea, care reprezintă semnul de dependență al corpului și iubirea față de cele cinci simțuri, ei și-au uitat funcția lor adevărată în această viață. Noi suntem aici pentru a ne ridica conștiința noastră și vibrația Pământului la 5d. Suntem doar pasageri, călători pe planetă. Realizați în continuare că Pământul se află în drumul său de a-l căuta pe Dumnezeu și singura cale este transformarea lui în câteva miliarde de ani ,în formă de lumină, o stea strălucitoare de diamant, o ființă de lumină simțitoare, o casă pentru noi Ființele de Lumină.

REZUMAT

Lumina emană din iubire și momentul în care recunoaștem acest adevăr, viețile noastre vor fi transformate dintr-o cunoaștere ce posedă văluri într-una revelată. Înțelepciunea ne va zâmbi. Cu iubire și lumină, manifestarea tuturor gândurilor noastre vor deveni realitate cu acțiune. Cautați Creatorul Suprem, treziți-vă și realizați lumea minunata a conștiinței colective, unitatea și uniunea cu Sursa a Tot Ce Este. Suntem una cu Energia Sursei. Pregătirea noastră de a-l căuta pe Dumnezeu a început iar visul nostru de a trăi în rai, în 5d este aproape o realitate. Timpul umanitatii de transformare se află la îndemâna noastră. Îmbrățișați-l!Adevărul izvorăște întotdeauna din iubire și lumină. Aceasta este singura noastră cale! O puteți face ACUM.

Iubire și lumină,

ANGEL V. ORNEDO JR

Traducere: Eliza Fati

sursa articol : http://in5d.com/light-is-life/

22 februarie 2017

ASCENSIUNEA "Câteva lucruri pe care ați vrea sã le auziți"







Postat de Steve Nobel ,19 februarie 2017

Vă rog să nu credeți nimic din ce sunt pe cale să vă spun și să aveți mereu încredere în ghidarea voastră interioara, în adevărul vostru interior. Acceptaţi doar ceea ce simtiți adevărat și de ajutor și puneți deoparte restul. Acestea fiind spuse aici sunt câteva reflecții asupra procesului de ascensiune.

Ascensiunea se întâmplă chiar acum. Acesta este momentul despre care toate profețiile vorbesc . De la Calendarul Maya la profeția hopi în Cartea Apocalipsei. Toate spun același lucru. Vom trece printr-o perioadă de tranziție, care va fi o provocare. Pe de altă parte, este o nouă eră a luminii pe pământ. Sunteți implicați în această tranziție, dacă citiți aceste lucruri. Valuri de frecvență înaltă ale luminii au un impact asupra planetei. Aceste valuri de frecvențe vor continua să se intensifice în anii următori. Timpul de tranziție este probabil să dureze până în 2032, când se va întâmpla altceva. Sunteți aici pentru a fi parte a acestei schimbării. Nu vă eschivați de la această sarcină.

Ascensiunea este un proces personal și colectiv. Nu vă faceți griji în privința planetei. Toate se desfășoară așa cum trebuie. Concentrați-vă pe propria voastră trezire mai întâi. Când sunteți pregătiți, atunci puteți păși pe calea de serviciu. Această cale poate fi mică sau măreață, dar oricare ar fi ea va fi esențială.

Procesul poate fi simțit ca o provocare. Este posibil să fiți judecați, de către voi înșiși sau de către alții, ca fiind egoiști. Acest lucru se poate întâmpla atunci când începeți să vă concentrați asupra creșterii și trezirii voastre , mai ales dacă sunteți o persoană care a fost mereu în jurul nevoilor altor persoane. Voi nu ignorați nevoile lumii prin deschiderea față de procesul de ascensiune. Mai degrabă, acest lucru este asemeni instrucțiunilor de punere a măști de oxigen atunci când zburăm înainte de a încerca să îi ajutăm apoi pe alții. Aceasta este doar o provocare. Există multe altele.

Ascensiunea este însoțită de anumite efecte secundare. Când începe procesul s-ar putea să vă simțiți ciudat în diferite moduri. Schimbări au loc la toate nivelele ființei voastre. Acestea pot fi experimentate pe nivelele fizice, mentale, emoționale și spirituale. Voi treceți printr-o repornire energică. Pot exista probleme digestive, dieta se poate schimba în mod natural. Ați putea dori să mănâncați în moduri noi. Acest lucru nu este un lucru conștient mai mult doar schimbarea corpului vostru. Pot exista senzații ciudate în cap. Modificări în auz sau o sensibilitate crescută la sunet. Același lucru se poate aplica la lumini puternice. Modificări în tiparele de somn cu valuri de oboseala extrema, care pot veni și pleca în mod neașteptat. Dureri generale ale corpului și inclusiv tensiune și inflamație. Explozii sporadice de energie crescută. Senzație de hiperactivitate uneori. Anxietate bruscă, atacuri de panică din nici un motiv aparent, energie mentală accelerată, gânduri împrăștiate sau ciclice. Senzație de vibrații intense sau neobișnuite. De asemenea, emoții intense care vin și pleacă. Nevoia de spațiu personal. Senzația mai atrasa de a fi în natură și în medii mai senine. O lipsa de concentrare mentală, o senzație de împrăștiere, ceață pe creier și fiind neobișnuit de uituci. Lista continuă. Vă recomand să faceți o căutare pe internet pentru simptomele Ascensiunii. Există o mulțime de informații acolo.

Nu sunteți singuri, sunteți ghidați. Puteți asculta sau nu desigur la ceea ce este adevărata esență a materiei. Acordați-vă la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. La sinele vostru Ínalt și ghizii voștri spirituali ,aceștia pot comunica cu ușurință prin meditație precum o pot face și prin intermediul sincronicităților din lume. Lumea poate deveni ca o punte de tarot imens, vorbind cu voi într-un limbaj metaforic / simbolic. Acesta este un limbaj pe care va trebui să-l învățați. Dar nu vă faceți griji, dacă sunteți deschiși vi se va arata calea.

Ascensiunea înseamnă o creștere a luminii în câmpurile voastre energetice. Orice lucru care nu reprezintă lumina va fi adus la suprafață pentru vindecare și transformare. Un alt cuvânt pentru lumina ar putea fi iubirea. Curățați-vă de tot ceea ce nu este iubire. Rezistați fricii cu lumină. Ego-ul, care reprezintă un set de programe de protecție, va încerca să vă protejeze de lumină, de iubire. În cele din urmă ego-ul în sine va fi transformat în acest proces intens.

Ascensiunea vă va aduce înapoi la inima voastră, care este poarta sufletului. Acest lucru încheie dominația minții și o aduce înapoi în echilibru cu inima. Când inima și mintea sunt echilibrate și lucrează în armonie, atunci multe usi din viața voastră, care au fost închise sau nici măcar vizibile vor părea dintr-o dată mai deschise pentru voi. Pe măsură ce procesul devine mai profund veți descoperi că veți dezvolta o perspectivă mai plină de compasiune si mai iubitoare, iar alții vor fi atrași spre voi din acest motiv.

Ascensiunea poate declanșa o anumită cantitate de turbulențe emoționale pentru un timp. Orice lucru vechi sau blocat este scuturat pentru a fi eliberat. Orice energii care nu vă aparțin, sunt de asemenea, zguduite pentru a fi eliberate. Lucrătorii întru Lumină sunt oameni sensibili iar acest lucru înseamnă că de multe ori ei pot absorbi energii care apartin altora; furie, durere, întristare, frica altor oameni și așa mai departe. Nimic din toate acestea nu este de ajutor în nici un fel. Nu puteți folosi această energie și de fapt, se va simți ca o greutate în câmpurile voastre energetice. Acum este momentul să renunțați la astfel de energii și să reveniți înapoi la propria voastra lumină pură.

Sunt mulți printre cei care indică calea, dar nu vă aflați aici pentru a găsi un guru spiritual. Nu există lideri în acest proces. Acest lucru aparținea erei Pestilor,din care ieșim.Voi trebuie să găsiți învățătorul lăuntric.Voi trebuie să deveniți propriul canal de înțelepciune. Aveți o intuiție, dezvoltați-o!Toate raspunsurile sunt în voi. Mulți dintre învățători și mediumi indică drumul, dar întotdeauna aveți încredere în ceea ce rezonează cu voi ca fiind adevărat. Există multă dezinformare. Nu urmați un învățâtor sau o cale orbește. Există mai multe căi și tehnici spirituale,  unele vor funcționa pentru voi, iar unele nu. Aici nu este vorba despre validitatea căii sau a tehnicii este vorba de ceea ce este potrivit pentru voi la momentul respectiv.

 Este timpul să realizați extinderea luminii voastre. De fapt, lumina voastră nu are nici o limită, deoarece aceasta face parte din Singura Sursă. Faceți parte dintr-un val de lumină tot mai strălucitoare care este în creștere pe planetă. Sunteți aici să străluciți lumina voastră ,nu să o ascundeți sub un tufiș. Întunericul nu are nici o putere asupra voastră. Acest lucru nu a fost cazul în alte vremuri, în această dimensiune și în altele. Dar acum întunericul se retrage. Acum este timpul să vă conectați cu sinele vostru autentic, lumina voastră esențială ,prezența EU SUNT! Acesta este un proces dificil, dar unul care devine progresiv mai ușor. Voi nu sunteți singuri. Există mulți îngeri și ghizi care vă însoțesc. Sinele vostru Înalt este puntea între voi, acest tărâm dens și de joasă frecvență și tărâmurile mai înalte ale luminii.

Întunericul are un rol, chiar dacă poate părea unul foarte dificil. În această lume 3D întunericul stimulează creșterea și evoluția. Acesta este cel mai vechi joc al luminii și întunericului. Acest joc se încheie acum în această dimensiune a pământului care ascensionează. Acest joc va continua în altă parte și multe suflete de pe planetă nu se vor mai întoarce aici pentru a continua creșterea lor. Nu vă faceți griji cu privire la acest lucru. Toate sufletele trebuie să își onoreze calea lor de creștere oriunde ar conduce aceasta. Mult întuneric este acum adus la suprafață în colectiv. Unele lucruri foarte întunecate au fost deja dezvăluite și mai multe vor urma.În acest fel a condus întunericul această planetă de mii de ani. Întunericul cunoaște manipularea energiei. Acest lucru nu funcționează atât de bine în aceste zile. Dar, din nou, nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre asta.Eliberați-vă de orice legături cu întunericul. Acesta  nu vă va servi.

Îndepărtați corzile de energie care continuă să vă mențină atașați la oamenii sau situațiile "negative". Nu sunteți aici să suferiți din cauza frecvențelor mai joase care sunt generate de alții care nu știu cu adevărat ce fac. Corzile de energie de frecvență mai joasă sunt foarte frecvente, chiar și printre lucrătorii în lumină. Păstrați-vă câmpurile energetice clare, practicați igiena energiei în fiecare zi. Imaginați-vă dusuri aurii de lumină care îndepărtează orice reziduri astrale inferioare din voi.

Asta nu este ultima voastră viață aici pe pământ. Acest lucru nu este ceva de care să fiți dezamăgiți. Aceasta este ultima voastră viață în această dimensiune 3D a pământului. Această linie temporală se îndreaptă undeva unde vă veți doriți în mod sigur să reveniți și să culegeți roadele acestei vieți. Sunteți aici pentru că vă doriți să transformați acest loc într-un rai 5D. Aproape cu siguranță veți reveni înapoi să dansați pe acest pământ!

Binecuvântări, Steve Ahnael Nobel

Sursa link : http://thesoulmatrix.com/ascension/ascension-stuff-may-need-hear/

Traducere : Eliza Fati

15 februarie 2017

ACTUALIZAREA ENERGIILOR .Valuri ale frecvențelor mai înalte


13 februarie 2017,

de Morag

scriitor invitat ,in5D.com

sursa link articol :  http://in5d.com/energy-update-waves-of-higher-frequencies/

Valuri de frecvențe mai înalte curg peste tot în jurul nostru și prin noi. Realinierea chakrelor inimii și gâtului nostru se produce zilnic. Accelerarea timpului, tiparele de somn neregulat, tusea persistentă, palpitații ale inimii si dureri de cap pot fi experimentate în timpul acestor valuri de recalibrare.

Reduceți toxinele matricii din jurul sistemului vostru. Evitați alimentele false, luminile fluorescente, curățătorii chimici,evitați să faceți prea multe sau prea puține lucruri. Împământați-vă ferm ,miscați-vă prin viața de zi cu zi pas cu pas. Gestionați ego-ul vostru, anxietatea și stresul cu exerciții ,meditație, natură, iubire și  râsete.

Chakra gâtului nostru este actualizată. Noi regăsim vocea noastră. Ca popor, și ca indivizi. Deschideți chakra gâtului prin ridicarea bărbiei, inspirând prin gât, piept ,stomac şi eliberând pe expiratie. Lăsați chakra să respire,să se echilibreze și să devină mai puternică.

Asemeni copilului care învăța să meargă, evoluția chakrei gâtului nostru reprezintă un salt mare. Un salt cuantic. Vocea noastră este identitatea noastră. Noi ne lepadăm de matricea avatar și ne regăsim pe noi înșine. În propria noastră cale de creștere spirituală.

Aducând lumină iubire în plexul nostru solar atunci când călătorim plutind pe valurile cosmice, ajută la echilibrarea sistemul nostru și la centrarea noastră. Menținând atenția spre picioarele noastre ne ajută să ne împământăm. Natura ne împământează într-un mod genial. Angrenează simțurile noastre, menținându-ne conștienți, prezenți și împământați.

Chakra celui de al treilea ochi și chakra coroană se extind. Ne apropiem de ghizii noștri, de sinele nostru înalt și de ființele înălțate. Comunitatea intergalactică, în toată existența cuantică, este alături de noi. Pe măsură ce conștiința noastră se extinde, avem nevoie de mai multă grijă de sine. Noi rearanjăm mobilierul din viața noastră facând loc pentru creșterea sufletului nostru prin meditație, creație și iubire tribală.

Canalizând frecvența universală a iubirii, prin meditație, este ca un spa pentru sistemul trup/minte/suflet. O curățare profundă, o eliberare de toxine, echilibrare,reîmprospătare și reîncărcare.

Nouă ne cresc aripi în mod metaforic, devenind mai ușori,devenind niște ființe mai fluide. Dacă permitem acestei forțe să ne cuprindă , aceasta ne va ridica în frecvențele mai înalte, la dimensiuni de pace și compasiune. Întărindu-ne vocea, menținându-ne ferm poziția ,inspirând esenta noastră,creăm spațiu pentru această recaliberare cuantică. Noi învățăm să zburăm prieteni descoperind aripile noastre, îmbrățișați această tranziție în pace și iubire.

Namaste


Traducere :Eliza Fati