Pagini

30 martie 2017

Kryon "SCHIMBAREA"






Acest channel a fost transmis în 14 ianuarie 2017, în San Jose , California.

Salutări, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. De multe ori în timpul acestor channeling-uri, ne dăm seama de momentele potrivite pentru a vă aduce informații profunde.Acest lucru se datorează motivului de a aduce la cunoștință lucruri pe care oamenii au nevoie să le știe. Astăzi este un pic diferit. Condiția umană este subiectul și, de asemenea, modul în care gândiți și procedați chiar acum pe această planetă aflată în evoluție.

Dragii mei,vreau să creez ceva în această încăpere. Vreau să creez armonia și coerența gândirii. Vreau să vorbesc cu voi personal chiar acum despre ceea ce trăiți. Pentru unii dintre voi, ceea ce se întâmplă este lent, iar pentru unii, este rapid. Fiecare dintre voi este total unic pe calea voastră. Cu toate astea, toți vă confruntați cu o schimbare. Uneori, schimbarea a avut loc deja în viața voastră, iar pentru unii dintre voi, ea încă urmează. Această schimbare a planetei, cea care a fost prezisă de antici, este aici. Întregul motiv pentru care Kryon e aici este această schimbare.

V-am mai spus că mulți mediumi au început să vă pregătească din jurul anului 1989, pentru ceea ce avea să vină și pentru schimbarea în care vă aflați. V-am spus că este ușor să fiți prinși în ea, fără totuși să o înțelegeți. Motivul este pentru că vă aflați într-o cutie. Este o cutie a sinelui, în care tot ceea ce vedeți sunteți voi. Acum, noi pledăm pentru ceva mai mult.

Suflete bătrâne, este nevoie de voi pentru a vă echilibra astfel încât cei din jurul vostru să aibă posibilitatea de a fi schimbați datorită echilibrului vostru. Ei se pot schimba cu mai multă grație, deoarece înțelepciunea voastră creează un șablon pe care ei îl pot urma. Nu există nici un motiv pentru care să vă temeți de schimbările ce se află la îndemână. V-am mai spus înainte că nimic nu va scăpa de această schimbare. Lucrurile pe care le îndrăgiți cel mai mult este posibil să fie schimbate. Este posibil să se schimbe de la sine! Pot exista modificări în biologia voastră, reajustări și recalibrări în relațiile voastre, în afaceri, în vocația și pasiunile voastre și literalmente în tot ceea ce vă place și ce nu vă place.

Am spus unora dintre voi mai devreme că, în această nouă energie emoțiile voastre pot avea maxime mai intense sau mai diminuate decât cele normale.Prin urmare, s-ar putea să existe o tendință pentru unii dintre voi de a căuta ajutor pentru că s-ar putea să vă simțiți diferit. Nu doar asta, dar puteți spune imediat „Ce este în neregulă cu mine?“ Aceasta este profunzimea unei schimbări care implică totul. Aveți răbdare cu aceasta schimbare deoarece acum voi vă auto-echilibrați mai mult ca oricând.

Schimbările nu sunt întotdeauna rele. Multe schimbări duc la mai multă bunăvoință acolo unde nu a existat înainte. Uneori ele reprezintă o soluție atunci când nu a existat nici una înainte, așa că te întreb draga omule, de ce, atunci când începe să aibă loc schimbarea și transformarea recurgi la cel mai rău numitor comun, care este frica? Cu toții ați avut parte de lucruri bune care vi s-au întâmplat în mod neașteptat. Asta urmează cu viața. De ce vă așteptați la ce e mai rău în timpul acestei schimbări? Răspunsul este că aceasta este cea mai mare. Aceasta începe să vă schimbe conștiința, vă determină să vă puneți întrebări pe care nu le-ați mai pus niciodată înainte. Această schimbare vă permite să vă treziți la noi adevăruri. Mulți dintre voi încep să devină mai plini de compasiune. Eu sunt cu familia aici. Dacă mi-aș putea imagina ceva pentru voi, ar fi un zâmbet pe fața voastră, bucurie în inimă, și o înțelegere care merge dincolo de realitatea cu care ați crescut obișnuiți.

SCHIMBAREA

Dacă luați cuvântul schimbare,(NT*" Change"în lb engl) există șase litere.Haideți să proiectăm polaritatea lui. Să spunem că primele trei litere sunt cele provocatoare iar celelalte trei ultimele pozitive. Asta este asemeni dualitații.

Litera C poate reprezenta o coerență a similarității. Să spunem că sunteți coerent cu viața, pentru că nu se schimbă. Este întotdeauna la fel. Prin urmare, există o coerență care vă face să doriți să rămâneți la fel. Vă simțiți bine, pentru că v-ați dat seama. Vă simțiți bine, pentru că credeți că știți ce urmează iar voi sunteți mai plini de bucurie în aceste situații de convingeri coerente - decât atunci când se schimbă ceva.

Poate că aveți un cerc de prieteni, care a fost întotdeauna la fel, și dintr-o dată ei au adus pe cineva nou. Acum cercul este diferit. De fapt, acesta întrerupe modul în care a fost cercul până în punctul în care doriți să renunțați. Coerența pe care ați avut-o ca și grup inițial s-a schimbat. Aceasta este o metaforă pentru această planetă chiar în acest moment. Coerența a tot ceea ce obișnuia să se íntâmple începe să se miște și de cele mai multe ori nu vă place deloc. Este la fel ca noua persoană din grup care a schimbat atitudinea, conștiința, și bucuria unui cerc pe care credeati că-l cunoașteți. Ce faceți cu ea? Natura umană spune să renunțați. Ați avut parte de destule. Sau,vă luptați să mențineți cercul la fel. Un suflet bătrân nu face asta dragilor. Asta face un copil în vârstă de opt ani pe terenul de joacă, pentru că este tot ce știe.

Litera H vă reprezintă pe voi având o perioadă foarte dificilă cu ceea ce voi numi „marea minciună“. Cea mai mare minciună este aceasta: Tot ceea ce se va întâmpla în viitor, poate fi judecat prin prisma a ceea ce s-a întâmplat în trecut. Pur și simplu vă întoarceți la ceea ce a fost pentru a cunoaște ceea ce va fi. Prin urmare, indiferent de ce se întâmplă în schimbare, o vedeți ca pe o problemă, în funcție de schimbările din trecut. Prin urmare, schimbarea este întotdeauna negativă.Voi spuneți: „Nimic bun nu poate veni din această schimbare,“ „pentru că atunci când am examinat trecutul, schimbarea niciodată nu a adus lucruri bune.“ Și astfel marea minciună este că nimic nu va fi vreodată creat, care să fie diferit de ceea ce știți sau ați văzut acum.

Vom spune acest lucru din nou, ca să înțelegeți. Viitorul poate fi umplut cu lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată. Acesta poate fi binevoitor în moduri pe care nu vi le puteți imagina. Dintr-o data, vă îmbolnăviți și vi se întâmplă lucruri care nu vi s-au mai întâmplat înainte. Care este prima reacție? „Oh, am avut întotdeauna o coerență a sănătății. De ce s-a schimbat? Ce e în neregulă cu mine? Ce-am făcut greșit?“ Și marea minciună? De fiecare dată când există o schimbare de acest fel, este o veste proastă.Voi spuneți, „Doar uită-te la ceea ce s-a întâmplat în trecut sau ce s-a întâmplat cu Joe. Acest lucru nu poate fi bun.“ Prin urmare, începeți să vă închideți. Marea minciună: Nimic nu este nou. Suflet bătran, există tendința de a judeca totul după ceea ce s-a întâmplat înainte. Boala? Cel mai adesea trebuie să vă recalibrați celulele pentru a putea să acceptați ceea ce vine.

Litera A este anxietate în privința tuturor lucrurilor. Anxietatea va scurta viața unui om. Când aruncați o privire la polaritatea schimbării, sunt cei care o vor înțelege și sunt cei care nu o vor înțelege. Pentru unii dintre voi, schimbarea în sine este un dușman și este tratată ca un inamic, pentru că perturbă ceea ce a fost ,ceea ce a fost  înțeles și ceea ce a functionat. Sufletul bătrân are capacitatea de a trece peste anxietate. Această capacitate provine din înțelepciunea cunoașterii a ceea ce se întâmplă iar el se relaxează cu procesul.

Acum vom ajunge la cele trei litere pozitive și la polaritatea schimbării.Litera N - Nimic nu este așa cum pare. Dacă ați urmărit channeling-urile lui Kryon, este posibil să fi auzit povestea lui Michael Thomas și cei șapte îngeri [cartea Drumul spre acasă]. În această poveste, îngerii i-au zis: „Michael, nimic nu este așa cum pare aici.Nu decide în privința a ceea ce crezi că ști.“ Această întreagă poveste este despre un om care a avut o surpriză în viață. Ceva ce nu s-a mai întâmplat înainte s-a întâmplat cu el. Chiar și atunci când el a crezut că și-a dat seama era total diferit. Este o poveste despre polaritatea lui ,despre întunericul și lumina din interiorul conștiinței sale. Schimbările ce se află la îndemână pe această planetă au aceeași poveste.

Suflet bătrân, în timp ce stai acolo, ești dispus să recunoști că nu știi totul? Schimbarea ce se află la îndemână nu este istorie repetată. Aceste lucruri care sunt cu voi personal și, planetar de asemenea, se vor transforma în moduri care nu au mai fost înainte. V-a exista integritate și compasiune, care nu s-a mai văzut înainte. Pentru o vreme,ceea ce veți vedea va fi dezordinea, dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par.

Sufletul bătrân începe să vadă această problemă în mod clar și să redefinească schimbarea. Mulți dintre voi au tendința să decidă înainte să se întâmple ceva ce se va întâmpla. Dar nu sufletul bătrân - nu cel echilibrat. Vreau să mergeți în mintea voastră acolo unde sunt probleme care vă deranjează. Nu contează ce vă deranjează acum, fie că este vorba de ceva personal sau planetar, vreau să vedeți o tablă goală- cu nimic pe ea. Este goală, deoarece efectele schimbărilor nu sunt încă scrise pe ea. Efectele asupra problemelor voastre așteaptă pentru o schimbare binevoitoare.

Există lucruri care se pot schimba, care sunt dincolo de ceea ce vă așteptați. O să vă spun: Credeți că ați văzut schimbări dificile în ultima perioadă, sau la care nu v-ați așteptat?Așteptați doar. Există și alte lucruri care se întâmplă care vor perturba status quo-ul normalității pe această planetă și în jurul vostru. Sunteți în regulă cu asta? Trebuie să fie așa. V-am spus acest lucru iar sufletul bătrân va privi ca la un program de televiziune. Apoi, el va merge la culcare după programul tv și va dormi ca un copilaș. Această pace se datorează faptului că el știe că face parte din această transformare și că schimbarea face parte din recalibrarea planetei. Și-a dat seama de aceste lucruri. Ele fac parte din lume. El nu trebuie să participe dincolo de a fi echilibrat, deoarece asta este ceea ce face un suflet bătrân. Este frumos cum creează sufletul bătrân schimbarea, cum reacționează la ea, și cum face parte din ea.

Litera G este marele dar. Vă puteți imagina un moment în care sunteți îngrijorat și în cele din urmă acel moment devine cel mai mare dar al vieții voastre? Ați putea spune: „S-a întâmplat ceva care m-a făcut să fac ceva ce n-aș fi făcut înainte, care m-a adus într-un loc care n-am crezut că există. Sunt liniștit, și sunt cu oamenii pe care îi iubesc, în loc să am parte de drama altora care sunt în criză.“ Asta este frumusețea și înțelepciunea unui suflet bătrân.

Posibilitatea de a vedea un dar atunci când sunteți în criză este un atribut al înțelepciunii. Ați devenit un prezicător al propriei voastre conștiințe! Puteți anticipa un rezultat binevoitor și puteti vedea unde duce, chiar înainte de a ajunge acolo. Vă relaxează. Dragilor,s-ar putea ca lucrurile să nu ducă în directia în care credeți că ar duce, chiar dacă credeți că ele vor merge bine. Ați accepta ceva mai bun? Ați accepta o altă surpriză dincolo de cea pe care ați considerat-o? Un suflet bătrân o va face, pentru că el înțelege că face parte din cea mai mare schimbare a umanității.

Această schimbare este una despre care sociologii vor vorbi în viitor. Ei vor vorbi despre un moment în care însăși natura umană a început să evolueze dincolo de ceea ce a existat în istorie. Am vorbit despre asta de multe ori. Aceia dintre voi care m-au ascultat de multe ori au obosit să tot audă acest lucru. Da-ți-mi voie să vă spun că ar trebui să-l auziți din nou și din nou. Dragilor, nu deveniți obosiți niciodată la auzirea veștilor bune! Cu cât le auziți mai mult, cu atât mai mult o să le conștientizați ,și cu cât le veți trăi mai mult, cu atât mai mult le veți crede. Eu reprezint sursa creatoare acum, iar voi auziți adevărul. Veți trece peste această schimbare! Vă puteți relaxa cu adevărul? Veți trece peste ea. Este un mesaj frumos.

Litera E poate reprezenta atât de multe lucruri. Astăzi haideți să susținem energia frumoasă - energia de finalizare, compasiune, echilibru, înțelegere, și energia unui somn de noapte cât mai liniștit. Vă dați seama cât de bine dormiți atunci când totul este bine în viața voastră? Ați putea crede că nu este totul bine în viața voastră și vă spun, asta e polaritatea. Acesta sunteți voi,cel care decide ce este greșit în loc de ceea ce este echilibrat și frumos. Familie, vă aflați în cea mai mare schimbare care a existat vreodată atunci când vine vorba de omenire. Voi începeți să mergeți în direcția care va crea în cele din urmă un scenariu frumos pe o planeta care nu va mai avea război. În acest proces, trebuie să munciți din greu la niște lucruri. Este posibil să dureze o generație sau mai multe înainte ca acest lucru să se întâmple. Exemplul clasic este unul istoric și îl vom da încă o dată: Copiii lui Israel au fost cei care au ieșit din sclavie. Sclavia a fost cea mai veche și cea mai întunecată energie pe care vi-o puteți imagina care i-a înrobit pe ei și pe copiii lor. Le-a scurtat viața lor și a copiilor lor și le-au făcut viața oribilă foarte mult timp. Când a venit eliberarea din sclavie, ați crede că acest lucru ar fi cel mai plin de bucurie posibil, dar în schimb au existat nemulțiumiri și dezbinare. Apoi au mărșăluit în deșert într-un cerc timp de 40 de ani. Și din nou, vă spun de ce: Voi nu-i puteți lua pe cei care au avut conștiința sclaviei și să-I duceți în țara glorioasă promisă. Asta nu va funcționa. O întreagă generație a trebuit să expire și să fie reînnoită. Chiar și cel care i-a condus nu a putut merge, nu cu adevărat. Atât este de puternic trecutul asupra viitorului vostru.

Înțelegeți asta? Nu puteți lua peste noapte o conștiință a energiei vechi și să o exprimați pur și simplu diferit. Vă dau ABC-ul acestei schimbări. Asta este ceea ce fac, și de aceea am venit, și de aceea voi continua să vă dau aceste vești bune în bucățele și părți, pentru a putea înțelege acum. Asta înseamnă că nu va trebui să treceți dincolo și să reveniți înapoi pentru a folosi aceste informații. Puteți folosi această învățătură în timp ce vă aflați în viață și aici, ca suflet bătrân. De fapt, planeta are nevoie de voi să faceți acest lucru acum.

Suflet bătrân,așteaptă-te să trăiești mai mult decât te aștepți să trăiești. Urmărește-ți limbajul, pentru că de obicei verbalizezi de multe ori propriul deces.Urmărește-ți cuvintele care îți ies din gură pentru că ele într-adevăr stabilesc un model a cine ești în realitate. Gandește-te la tine, „Există o mare mașinărie care asculta fiecare cuvânt, iar mașinăria îmi va da ceea ce cer.“ Oprește-te și reformulează ceea ce le spui altora. Lăsați ca integritatea tuturor acestor lucruri să fie înțeleasă. Gândiți-vă la ceea ce spuneți și reformulați cuvintele în lucruri binevoitoare, pline de compasiune care le așteptați pentru voi. Afirmațiile sunt cheia și am mai spus acest lucru înainte: faceți-vă propriile afirmații și rostiți-le cu voce tare. Lăsa-ți corpul să audă cine sunteți, ca și cum ați plasa o comandă la un restaurant.

Când? Când se va întâmpla asta? Nu foarte curând.Mai are loc încă învățarea și recalibrarea. Nu-i așa că are sens acest lucru? Abia ați ajuns în această energie.Va avea loc învățarea și vor exista unii care vor trece dincolo și vor veni înapoi să continue, dar așa cum am spus mai înainte, când vă întoarceți, veți fi conștienți de ceea ce s-a întâmplat.Nu veți mai face greșelile pe care le-ați făcut înainte și veți continua cu cine sunteți. Va exista un sens oferit de Akasha voastră și vă veți aminti de ce sunteți aici. S-ar putea ca într-adevăr să mai treacă un timp înainte de a începe să vedeți aceste lucruri manifestându-se la știri, deși mulți dintre voi încep să le vadă acum în viețile voastre personale. Se începe de jos pentru a ajunge departe. Acesta este un mesaj minunat cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă.

În cele din urmă, vă spun acest lucru: nu faceți nici o greșeală. Nu trebuie să aparțineți unei anumite credințe ca oricare din acest lucru să se întâmple. Religiile majore de pe planetă au predat compasiunea. Urmăriți acest lucru, pentru că ele vor începe deasemenea să se metamorfozeze iar oamenii vor începe să se vadă unii pe alții în mod diferit. Urmăriți asta.Va exista iertare - urmăriți asta. Va exista o realizare a faptului că toți se află pe aceiași cale cu același creator -  urmăriți asta. Procesul va fi intrinsec. Asta este cine sunteți, suflete batrane.

Să înceapă schimbarea.

Și așa este.

KRYON

Sursa: http://www.kryon.com/CHAN2017/k_channel17_sanjose.html

Traducere: Eliza Fati

24 martie 2017

KRYON "TIPARUL CUANTIC"

Acest channeling a fost transmis în San Antonio,Texas pe 23 ianuarie 2016
                               
           
                      Salutări, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Acesta este un moment în care partenerul meu se dă la o parte. Noi spunem din nou acest lucru, astfel încât să știți că el nu mai face parte din conștiința mesajului. Channeling-ul poate părea misterios și ciudat pentru voi, pentru că folosește intelectul , educația, vocea, maturitatea și înțelepciunea Ființei Umane , dar mesajul vine din altă parte. Partenerul meu îl numește un flux constant de grupuri de gânduri intuitive. Partenerul meu este aici, dar el nu este aici. Când spun: "se dă la o parte", el deschide literalmente acest vas [trup] și prin pineala și Sinele său mai Ínalt vin mesajele pe care le auziți. Vă spun acest lucru, astfel încât să o știți că nu este el cel care vorbește.

Peste tot în jurul vostru există energie și lucruri invizibile. În această dimineață, am discutat despre " Anturajul Kryon", iar acesta este încă aici. El nu este numărabil, deoarece este energie pură. Mare parte din ceea ce vedeți în jurul vostru, simțiți în jurul vostru, este energie. Energia vine ín multe multe forme, și nu este chiar toată documentată ca energie. Pentru ca voi să credeți acest mesaj despre energie, de multe ori oamenii au nevoie să o cuantifice și să o califice. Voi vreți să-i măsurați atributele vibraționale, iar uneori nu puteți. Motivul pentru care nu puteți este pentru că știința voastră nu este încă acolo. Aceasta nu este o critică la adresa științei, ci o simplă constatare că mai există încă multe de învățat. Sunetul a apărut fără ca urechile să-l audă, iar lumina este acolo fără ca ochii să o vadă.

Prejudecățile Științei

Există o întrebare pentru Kryon care mi-a mai fost pusă înainte: "Este lumea ezoterică ceva despre care vom știi mai multe într-o bună zi prin știință?" Iar răspunsul este da. În acest moment, din cauza unui pământ care nu a ajuns încă independent, sunt mult mai multe lucruri care sunt separate și liniarizate, care ar fi mult mai înțelese dacă nu ar fi. Am mai vorbit despre asta înainte. - cele mai înalte universități și colegii educaționale de pe planetă au decis să separe toate studiile pe categorii. Acest lucru se face pentru specializare și eficiență, dar vine cu un preț.

Fizica, chimia, biologia și medicina sunt toate abordate ca și cum ar fi științe de sine stătătoare. Desigur că acestea sunt legate, dar nu există nici un loc în campusurile educaționale în care să există o "clădire de integrare" pentru a le aduna pe toate împreună. Vor exista unii care vor spune: "Ei bine, trebuie să o facem așa pentru că fiecare are nevoie de propriul plan de studiu. Nu există nici o cale în care să le putem pune împreună, devreme ce trebuie sa fie studiate ín mod independent. Sunt prea multe de știut despre fiecare. " Dă-mi voie să-ți spun ceva, dragă Omule: Există într-adevăr, o cale de a pune aceste lucruri împreună. Pur și simplu nu v-ați gândit încă și nu ați luat în considerare faza de "integrare" a acestui puzzle. Dacă ați fi cunoscut profunzimea relației pe care totul o are cu toate, ați fi înțeles imediat că este nevoie de o schimbare. Puteți avea "pași de integrare" sau revizuiri. Dar chiar și acestea lipsesc.

Un lucru duce la altul și descoperirile apar. Dar, din moment ce studiați proprietățile izolate ale unui domeniu al științei, descoperirile adeseori dezvoltă numai o știință. Chimia duce la mai multă chimie, etc, și doar chimiștii sunt implicați. Există, puzzle-uri reale în fiecare dintre studiile independente, care sunt rezolvabile numai prin integrarea cu celelalte. Dar, destul de des, ele rămân puzzle-uri, deoarece nimeni nu " privește" la alte domenii de studiu. Știați că, doar acum recent știința a postulat ideea că este nevoie de câmpul magnetic al planetei pentru ca viața să existe? V-am spus acest lucru în 1993, și totuși nu există încă nici o știință care să -l demonstreze, chiar și cu toate instrumentele voastre. Prejudecata de separare a științelor a păstrat multe lucruri nedescoperite de voi. Pur și simplu nu vreți să aliniați fizica cu biologia.

Există mai multe moduri de a le integra pe toate, mai ales chimia și fizică. Atunci când începeți să faceți acest lucru, dragii mei, acesta va duce la o mare descoperire, dar acest lucru nu se va întâmpla atâta timp cât ele sunt separate. Aveți specialiști într-un domeniu și specialiști în altul. Uneori, ei se adună și petrec împreună dar cam atât. Ei nu se adună împreună cu adevărat pentru a discuta despre domeniul în care se specializează. Cum poți separa aceste lucruri și să fii un om de știință complet?

V-a luat mai mult de 20 de ani pentru a descoperi că mai mult de 90 la suta din ADN conține informație, nu o chimie care să conțină coduri. În tot acest timp, el a fost numit "deșeu", deoarece l-ați diagnosticat greșit. A fost nevoie să fie descoperit de lingviști. Ei au văzut tiparul limbajului nu tiparul chimic. Asta este ceea ce este în neregulă în a avea numai chimiști și biologi care privesc la puzzle-uri complexe si necunoscute din chimie. Presupunerile și prejudecățile voastre v-au împiedicat să descoperiți această informație frumoasă timp de decenii.

Venirea Integrării științei

Deci, prima predicție,care v-o oferim este una academică. Vine o nouă conștiință și cu ea vine o nouă înțelepciune. Vor exista unii cu un "bun simț științific", care vor vedea valoarea incredibila a alinierii acestor confluențe de studiu care de obicei erau separate. Asta este tot ce vă pot spune, nu vă pot da detalii.

Cu toate acestea, este atât de evident că așa trebuie să fie , căci va veni o zi când veți privi în urmă și veți spune: "Oare la ce ne-am gândit?" Vă puteți imagina o lume in care alimentele nu au fost niciodată amestecate împreună pentru a face o mâncare, apoi dintr-o dată bucătarii specializați se adună și fac descoperiri importante ale produselor culinare? Ingrediente de mare anvergură sunt puse laolaltă și fac mâncarea mai bună. Ce concept!
Vă puteți imagina cum ar fi comunicațiile dacă ați încerca să învățați o limbă și ar trebui să vă raportați la construcția verbulului, apoi la departamentul de adjective și, în cele din urmă, pavilionului substantivului? Nimeni nu ar putea să vorbească limba, doar să o discute despre ceea ce conține "puzzle-ul părților". Limbajul fizicii va fi văzut și vă va aduce unele dezvăluiri despre biologie, chimie si conștiință.

Channeling-ul de astăzi este despre noua conștiință care vine și despre modul în care ea va schimba lucrurile. Există unele lucruri noi pe care vrem să vi le spunem și câteva lucruri pe care dorim să le discutăm cu voi. Ne place să vorbim despre viitorul omenirii și despre potențialele ce se află înaintea voastră.

Vasta lume invizibilă care se află în fața voastră

Ce știți voi despre lucrurile invizibile? În primul rând, haideți să discutăm despre lucrurile invizibile care nu sunt ezoterice. Haideți să pătrundem în ceea ce este real pentru voi și, de asemenea invizibil. Haideți să începem să vorbim despre punctele esențiale ale invizibilității. În jurul vostru sunt energii multiple, fizice, profunde și puternice, care interferează cu voi în fiecare zi, dar care sunt complet si total invizibile pentru voi, ca și Ființe Umane. Cu toate acestea, le acceptați și lucrați cu ele și spuneți, "Ei bine, ele sunt invizibile, dar așa stau lucrurile. Nu mă deranjează."

Gravitatea. Toți cei de pe Pământ sunt afectați de gravitate! Dar ea este invizibilă! Noi v-am oferit multe channeling -uri despre fizica gravitației, și v-am spus că este variabilă și controlabilă și în cele din urmă veți ști de ce. V-am spus că nu este legată în mod necesar de masă, în modul empiric în care credeți. De fapt, o puteți regla până în punctul în care doriți, dacă ați ști un pic mai multe despre cum se poate schimba masa obiectelor. Este doar o chestiune de timp și de descoperire, iar ceea ce va urma va fi foarte rezonabil și foarte logic din punct de vedere științific. Un lucru duce la altul și la altul și, în cele din urmă, vor exista descoperiri care vă vor permite să faceți lucruri, care, în trecut, păreau ridicole științific. Într-o zi gravitatea va putea fi văzută și măsurată cu instrumentele pe care mai trebuie încă să le descoperiți. Atunci când veți știi mai multe despre fizica gravitației, veți ști cum să o vedeți în toată splendoarea ei. Acest lucru urmează.

Știința a orice devine mai reală pentru voi, atunci când puteți vedea tiparul fizic al acesteia. Apropo, atunci când veți vedea în cele din urmă tiparul gravitației, veți înțelege un pic mai mult despre cum să o modificați. Vor exista secrete revelate în tiparele pe care nu le puteți vedea în acest moment. Lucrurile cuantice nu există în modul în care le vedeți așa cum sunteți obisnuiți în 3D. Acest lucru va necesita descoperiri care urmează, care vor fi științifice și dezvoltate cu o nouă înțelegere și conștiință.Și asta este doar una.*

Tiparele care vin

Partenerul meu vorbește în mod constant despre câmpul magnetic. Știți că este acolo, pentru că busolele voastre indică spre partea de sus a acesteia. Ceva este fizic acolo și este invizibil. Această canapea a constiintei pe care stați, care este literalmente legată de forța de viață de pe planetă, este complet si total invizibilă. Cu toate acestea, va veni o vreme în care nu va fi. Ochii voștri nu o vor vedea, dragilor, dar instrumentele care vor fi descoperite o vor face. Vă imaginați să vedeți gravitația? Vă imaginați să vedeți câmpul magnetic? Cum vor arăta? Ce vă vor spune instrumentele cum sunt culorile și vibrațiile? Vor exista tipare, sau va fi doar o masă turbionară de energie?

Dați-mi voie să vă spun un secret, care nu este un secret pentru nici un fizician sau biolog. Totul are tipare - totul. Fractalii sunt mereu acolo.De la mare la mic, de la mic la mare și chiar formele tiparelor și designului la tot ceea ce vedeți dezvăluie literalmente copia fidelă a ceea ce le creează. Acest lucru vă va conduce apoi la pasul următor. Veți intelege de ce grila magnetică se comportă așa cum o face, iar voi veți intelege cum se aliază cu biologia și gândirea Umană. Ați putea chiar să fiți ín stare să vă acordați ușor la ea pentru vindecare! Toate aceste lucruri urmează. Va fi știință, și nu va fi nimic esoteric, dar vor duce la frumoase descoperiri ezoterice.

V-am spus din nou și din nou că va veni un timp în care tocmai aceste instrumente vor fi îndreptate spre Ființele Umane și că va avea loc o revelație în știință. Va fi dezvăluit în mod clar că Ființele Umane au un fel de cuanticitate în jurul lor. Pe măsură ce instrumentele devin mai rafinate, vor exista modalitati de a vedea și măsura defapt tiparele din jurul Ființei Umane. Dragii mei, aceasta este fizica sacră a omului - Merkaba.

Mai bine puneți cap la cap toate aceste lucruri curând, pentru că, dacă stați în cutiile și compartimentele voastre, nu veți primi răspunsuri. Nu veți înțelege corelațiile și confluențele și modul în care lucrează unele cu altele. Oameni de știință, este momentul să gândiți în afara cutiei de specializare. Aceasta este o abordare liniară la rezolvarea problemele care sunt circulare.

Predicțiile viitorului

Toate aceste lucruri de mai sus, le prezic. Pot prezice aceste lucruri, pentru că potentialele sunt aici. Aceste potentiale identice au fost observate până acum în alte societăți, care au ajuns în punctul în care vă aflați și voi, cu o știința similară cu ceea a voastră. Pot prezice acest lucru, pentru că s-a mai întâmplat, iar unii din această cameră vor înțelege că mingea se rostogolește [învățătură despre realitate în cadrul seminarului]. Este inevitabil. Există oameni de știință pe această planetă chiar acum, care primesc intuiții care vor conduce chiar la aceste descoperiri în viitor. Toate aceste lucruri vin în calea voastră. Există o progresie logică în gândire și înțelepciune. Mergeți înainte de a alerga, prin urmare, pot să vă spun că aceste lucruri urmează.

Dați-mi voie acum să vă spun ceva despre această cameră în care vă aflați - nu vă fie teamă [Kryon este amuzat]. Știați că există lucruri invizibile în această cameră, care sunt periculoase? Știați că, chiar acum, în această cameră există lucruri invizibile, care stau la pândă, și care pot duce la boală dacă nu sunteți atenți? Stiați asta? Ele sunt aici cu voi! Trageți aer în piept ! Nu vă fie teamă, nu vă fie teamă, deoarece aceștia sunt - microbii!

Acum, dacă aș fi spus acest lucru acum 100 de ani, nu aș fi fost crezut . "Ah, asta este doar o conversație ezoterică iar astfel de lucruri nu ar putea fi reale." Mulți ar fi râs de această idee. Dar, știința voastră a făcut acest lucru real pentru voi. Atunci când ați dezvoltat instrumentele care pot vedea atributele microscopice, micuțe ale vieții, vi s-a deschis o lume cu totul nouă. Aceasta a fost tot timpul ascună, dar dintr-o dată știința a făcut-o reală. Vedeți unde vrem să ajungem cu asta? Dragilor , este moștenirea voastră să ajungeți în locul în care știința și fizica și cunoștințele voastre încep să se alieze cu confluența unei noi conștiințe, mai înțelepte. Veți avea noi invenții, și se vor deschide mai multe domenii de un imens ajutor pentru voi.

Aceste invenții vă vor oferi apă atât cât veți avea nevoie vreodată pentru a crește lucruri, și pentru a bea, aproape oriunde pe Pământ. Sarea din oceanele voastre va fi îndepărtată cu ușurință în timp real,cu inventii eficiente care folosesc magnetismul. Energia va fi mult mai ușor de obținut, și va fi produsă din abundență cu o căldură liberă și abundentă. Creșterea numărului populației nu va fi o problemă, deoarece o conștiință mai înaltă va crea înțelepciunea de a ști când și dacă este nevoie să aveți copii (așa cum au făcut indigenii de mii de ani). Veți privi în urmă într-o bună zi și o să spuneți: "Am fost proști. N-am știut nimic despre nimic, și este uimitor cum am supraviețuit chiar." Vă spun asta din cauza a ceea ce vine. Acest lucru ma face să vă vorbesc despre conștiința Umană.

Conștiința Umană

Ce credeți că este conștiința ? "Ei bine, Kryon, este gândire. Este modul în care oamenii gândesc. Ați putea spune că conștiința este descrierea paradigmei de gândire." Într-adevăr este! Dar ați omis evaluarea gândirii înalte și joase. Ce s-ar putea întâmpla dacă ați dezvolta instrumente fzice care ar putea vedea de fapt conștiința? "Kryon, vrei sa spui ca este vizibilă?" Desigur, este fizica! Ce se întâmplă atunci când sunteți frustrat și vă blocați computerul sau descărcați o baterie ? Nu este aceasta o interferare cu lucrurile fizice? O descoperire majoră, folosind sateliți meteo, a arătat o corelație continuă între variațiile în putere ale câmpului magnetic și conștiința de masă a compasiunii Umane. Cu alte cuvinte, împotriva tuturor cunoștințelor predominante, câmpul magnetic reacționează la dezastrele și sărbătorile internaționale! ** Conștiința este legată de fizică. Cu echipamentul potrivit, veți vedea într-o bună zi tiparele. Acest lucru urmează.

Tiparele Omenirii ce Vine

Ceea ce vreau să fac este să vă dezvălui ceva ce nu am mai dezvăluit înainte, este vorba despre cum vor arăta tiparele conștiinței Umane. Acum, noi am stabilit premiza că fizica multidimensională are potențialul de a dezvălui multe tipare ale lucrurilor până acum invizibile. Aproape tot ceea ce implică energie cuantică va avea tipare vizibile. Asta nu este o surpriză. Cum credeți că vor arăta tiparele daca veți putea vedea conștiința unei persoane? Acum, asta este conștiința individuală, spre deosebire de conștiința de masă. Acest tipar va fi de natură fizică, individuală și va avea un câmp.Din acest motiv , acesta va fi măsurabil în cele din urmă și va avea modele- "modelul vostru personal".

Credeți că acest lucru este prea îndepărtat? Dacă simple descoperiri și experimente au ales deja fizica schimbării conștiinței de masă, de ce v-ați îndoi că aceasta nu ar fi rafinată în viitor? Cum va arăta? Am să vă dau două exemple. Cele mai mari două producătoare de energie ale conștiinței umane sunt perechi: Frica și ura, iubirea și compasiunea. Ele se află la cele două capete ale spectrului și amândouă sunt puternice, extrem de puternice.Ele pot declanșa alarme, pot bloca computerul; vă pot înmuia inima; vă pot afecta chimia ; și pot face acest lucru în toată camera sau pe întreaga planetă. Ați stat vreodată într-o cameră în care o persoană a fost furioasă și ați simțit-o ? Este palpabil; o puteți simți. Atunci când se întâmplă acest lucru, nu doriți să stați acolo. V-ați dori să plecați. Atunci când cineva este furios sau plin de ură, spuneț : "Este un nor intunecat aici." Voi simțiți energia și tiparul specific al acesteia. Ar fi fost o energie diferită dacă persoana respectivă ar fi fost un maestru și ar fi trimis iubire? Da! Atunci ați spune: "Imi place acest loc! Vreau să rămân aici și să mă bucur de acest sentiment." tocmai ați definit tiparul conștiinței!

Toată energia, oriunde în Univers, are moduri de a fi măsurată și văzută. Vor exista moduri de a vedea tiparele în tot. Ar putea începe cu unde simple, dar în cele din urmă tiparele elegante vor fi observate cu instrumente mai bune. Cei care au stat într-o încăpere cu marii maeștri ai acestei planete au simțit iubirea copleșitoare și compasiunea sursei creatoare, și acestea vin în valuri de euforie. Vă face să plângeți de bucurie pentru că sunteți conectați cu totul. Asta este energia! Vedeți despre ce vorbesc ? Puteți măsura iubirea? Da! Are un tipar și îl puteți vedea. O întreagă nouă lume se va deschide în cele din urmă. Dați-mi voie să vă arăt ce sunt tiparele.

Tiparele -JOASE

Acum, acestea sunt predicții. Dar ele sunt predicții din cauza potențialelor care vin. Este un potențial atât de puternic încât este o certitudine. Va veni o zi când aceste tipare vor putea să fie văzute. Atunci când veți vedea tiparele conștiintei Umane, veți vedea ceva foarte interesant. Tiparele pe care am de gând să vi le dau chiar acum vor fi validate atunci când acestea se vor produce. Acest channelling va fi auzit de mii de oameni, astfel că va fi ușor de găsit pentru referință.

În primul rând, să vorbim despre ceea ce este cea mai joasă conștiință, dar foarte puternică. Să înțelegeți că conștiința joasă poartă o incredibilă putere și la fel face și conștiința înaltă. Cu toate acestea, joasă sau înaltă nu este o măsură a puterii lor efective, ci este mai degrabă doar o măsură a vibrației. Nu amestecați acest lucru cu frecvența, pentru că tehnologia acesteia nu este atât de liniară. Ceea ce se vede în tipar este vibrația gândirii, și încotro poate aceasta să meargă sau nu, sau cât de restricționată sau expansivă este. Puterea sau forța, este foarte profundă. Știți deja asta. Puterea urii creează răul și frica și este foarte puternică. Puterea fricii poate înrobi națiuni dacă acestea nu sunt atente. Îi cunoașteți puterea sa din trecut. Așa că haideți să vorbim despre tiparul specific pe care îl va crea un instrument care o să apară, măsurând-o pe o persoană care are acest atribut.

Conștiința joasă va crea tipare de bază extrem de simple. Aceste tipare creează sau emană un cerc puternic - o confluență a energiei, care se va uni pentru a forma o barieră în calea altor vibrații mai înalte. Va apărea ca un cerc în jurul persoanei sau a energiei conștiinței pe care persoana o creează. Cercul este ca un tipar închisoare sau un fractal de bază, care nu se repetă. El se deține pe sine înăuntrul propriului sine, iar tiparul nu va fi conștient de nimic în afara propriului său cerc. Puterea vine din faptul că este atât de puternic încât alții pot fi influențați de el și să i se alăture cu ușurință pentru un cerc mai puternic. Cercul apoi va deveni și mai larg și mai mare în acapararea conștiinței din jurul lui, creând un cerc și mai mare, dar numai un singur cerc.

Acum, voi credeți că eu vorbesc într-o limba pe care nu o înțelegeți? Poate, dar aici există un punct. Este simplu. Acesta este un recipient care este un cerc iar el nu poate vedea înafara lui însuși. El se vede doar pe el, și își cunoaște doar propria sa răutate. Emite judecăți și ia decizii bazate doar pe ceea ce el cunoaște în el însuși. Este conștiința joasă. Programul lui este doar el însuși, și nu vede nimic altceva. Cercul îi poate înrobi pe cei care gândesc la fel. El poate deveni un cerc mai mare, dar nu poate ieși din el însuși. El nu poate vedea dincolo de ceea ce știe. Nu există nici un tipar înafara cercului care să aparțină cercului. Este restrictiv. Acest tipar va fi profund evident: Simplu, de vibrație joasă, supraviețuire de bază.


Tiparele-ÎNALTE

Acum haideți să vorbim despre celălalt. Acesta este o conștiință mai înaltă a iubirii pline de compasiune, a gândirii mai elevate,a integrității și afecțiunii față de ceilalți. Cum arată acesta? Așteptați, nu vă pot spune eu totul. Acesta creează fractali multipli. Creează o confluență de energie, care crează apoi mai mult din ea însăși în modul armonicilor proprii [mai mulți fractalii de frecvență mai înaltă, care sunt multipli specifici ai originalului]. Aceste unde fractale emană spre exterior, sporind ceea ce se află în jurul lor într-un ciclu fără sfârșit. Acestea sunt expansive; sunt ușor de adăugat [aditive]; sunt structurate într-o manieră complexă; iar armonicile crează alți fractali mult dincolo de propria lor sferă de acțiune. Are o influență asupra altor materii peste tot.

Așa că, de la cel mai simplu la cel mai complex, care vedeți că este diferența reală între tipare? Unul din ele este restrictiv și puternic prin singularitatea sa. Celălalt este expansiv și puternic prin expansiunea sa multiplă. Până în acest moment, dragii mei, pe această planetă conștiința umană a avut tendinta să se încercuiască pe ea însăși în cea mai joasă vibrație posibilă. Ură, război, atitudini argumentative, grosolănie, răutate - pentru că era vorba de supraviețuire. Victoria a fost singurul lucru care existat în interiorul cercului. Așa au supraviețuit oamenii ! Aceștia au devenit apoi un grup împotriva altui grup, o țară împotriva altei țări, un cerc împotriva unui alt cerc, iar asta este ceea ce ați primit de la acest tipar. El a creat moartea în masă și durere incredibilă. Omul împotriva omului este ceea ce ați obținut de asemenea iar tiparul cercului fost unul în care conștiința nu putea să se extindă. Așa că tot ceea ce a făcut a fost să se tot repete pe sine..Bine ați venit la istoria planetei.

Nu au existat armonici care să fie trimise înafară, și nu a existat nici o expansiune (extindere). Nu a existat nici o creștere, numai stagnare, și aceasta s-a tot repetat. Nu a avut unde să se ducă, din moment ce nu a putut "vedea" dincolo de sine însăși.
Dragilor, energia de pe această planetă va schimba vechile tipare. Tiparele conștiinței se află în atributele grilei magnetice ale planetei,așa cum au fost alterate de către heliosfera soarelui. Această rețea, combinată cu noul loc în care vă aflați în spațiu [încotro se îndreaptă sistemul vostru solar], va modifica tiparele ambelor exemple de conștiință și îl vor face pe cel care este cel mai complex , cu fractali, cu mult mai puternic decât cel de bază , pentru supraviețuire. Înțelegeți ? Noua energie schimbă modul în care umanitatea reactioneaza la alți fractalii umani! Este timpul să vă maturizați iar conștiința Umană va evolua și nu va mai exista o balanță a luminii și întunericului asemeni balanței dreptății pentru că răul va măsura apoi o influență de departe mult mai redusă decât vibrațiile armonice complexe și pline de compasiune. Lumina va depăși, pur și simplu tiparele simpliste ale răului pe planetă cu o marjă uriașă.

Întunericul nu poate vedea dincolo de sine însuși.

Aș vrea să vă dau o dovadă încă o dată despre ceva neobișnuit și foarte elocvent cu privire la modul în care funcționează vibrațiile joase. În cadrul primului channeling al anului [2016], am vorbit despre tânărul lider nord-coreean. Am de gând să o fac din nou. Am de gând să o fac din nou, ca un exemplu profund a modului în care o conștiință joasă nu poate vedea mai sus de sine ínsăși.Asta înseamnă că ea poate funcționa numai cu ceea ce vede și știe. Așa de puternică, inteligentă, și intelectuală cum crede că este, nu poate ieși din propriul ei cerc.

Fostul lider al Coreei de Nord a fost un egocentric clasic. Când a murit, fiul său a preluat și a putut face tot ceea ce dorea. Băiatul ăsta l-a urmărit pe tatăl său timp de zeci de ani și știa că va prelua într-o bună zi. În mod natural, el a moștenit atributele pe care tatăl său i le-a predat despre importanța de sine, și el, de asemenea, a devenit condus de egoism la maxim. Când a preluat puterea, el a avut posibilitatea de a face schimbări chiar i-ar fi permis să fie chiar mai măreț decât tatăl său. El a vrut ceva care i-ar fi ridicat numele și poziția în cel mai înalt loc egoist imaginabil. Tatal lui a fost modelul, iar acum el ar fi putut să facă orice pentru a fi și mai faimos. Ce s-a întâmplat este clasic. El a ratat complet cea mai mare oportunitate de a fi devenit cel mai faimos și cea mai iubită persoană de pe pământ. Nu i-a venit niciodată această idee. Chiar dacă el a fost educat în lumea occidentală, el a ratat-o.

Dacă el ar fi luat ìn considerarea calea mai înaltă și ar fi inclus pământul în locul unei populații mai restrânse a propriei sale țări, el ar fi putut fi cel mai faimos și mai iubit lider de pe Pământ, toată viața lui. In momentul în care a preluat conducerea, tot ce trebuia să facă era să se gândească dincolo de cercul lui. El se afla în poziția unică de a fi " foarte imprevizibil " și de a face ceva uimitor - să unească Coreea de Nord și de Sud, să renunțe la operațiunile militare, care au avut loc între aceste țări, să aducă familiile împreună după generații, să oprească programele nucleare de care nu a avut cu adevărat nevoie decât ca să pară important și, prin asta, să ofere poporul său belșug, hrană pentru toți și pacea în regiunea sa. Toată Coreea l-ar fi venerat iar ìntregul pământ ar fi răsuflat ușurat în semn de mulțumire pentru înțelepciunea și curajul lui.

El ar fi primit ovații la intrarea în sala mare a Organizației Națiunilor Unite iar ei s-ar fi aplecat înaintea lui și i-ar fi acordat cele mai mari premii de pace. Ego-ul lui ar fi fost mângâiat și mângâiat și mângâiat și mângâiat și ar fi fost cu mult mai măreț decât a fost tatăl său vreodată. Dar nu i-a trecut niciodată prin cap acest lucru. In schimb, el a perpetuat cutia întunecată pe care a moștenit-o , iar acum menține cea mai joasă energie posibilă ceea ce reprezintă energia renegată cea mai periculoasă de pe planetă. Cu prețul menținerii poporului său sărac și împovărat și creând instabilitate în regiunea sa, el ajunge sa fie o persoana puternică și faimoasă pentru un timp într-o mică populație. Asta nu va dura mult timp. El nu poate vedea că ceea ce face nu are nici o susținere din partea majorității populației planetei, iar el va pierde totul. Nu este interesant cât de puternic este cercul care menține un nivel de vibrație joasă. Toate acestea încep să se schimbe, dragiilor. Dacă examinați oamenii personal și modul în care aceștia acționează, veți vedea această schimbare venind. O veți recunoaște.

Persoanele

O persoană vine la voi și este furioasă. Este nepoliticoasă și lipsită de bunătate. Tot ceea ce iese din gura ei este nepoliticos și plin de ură, iar voi plecați din acea experiență gândindu-vă , "Ce o fi în neregulă cu această persoană?" Vreau să vă spun asta : Nu este nimic în neregulă cu ea. Ea este pur și simplu implicată în supraviețuire. Lipsa de amabilitate și nepolitețea va atrage atenția și va pregăti scena pentru a fi observată. Ea poartă o energie, deși nu este una pe care ați dori-o, care cere atenție și poate chiar autoritatea prin frică. Din nou, s-ar putea să nu vă placă, dar așa supraviețuiește o persoană ca aceasta, și multe sunt în acest fel. Într-o energie veche, aceasta a funcționat pentru ele și nu este nimic altceva din ceea ce ele pot vedea pentru a-i lua locul. Pentru ele, asta înseamnă că ele vor supraviețui íntr-o lume în care toată lumea dorește ceea ce au ele. De fapt, există culturi astăzi, chiar și astăzi, care sunt acordate la nepolitețe deoarece spun că compasiunea și bunătatea este echivalată cu slăbiciunea. Ele cred ca, "Nu vei cuceri pe nimeni cu compasiune și bunătate. Asta este pentru oamenii slabi de pe planetă." Din perspectiva lor, ele nu pot vedea dincolo de cercul de supraviețuire, astfel că și în această zi ele vin la voi cu energia joasă a forței, nepolitețe și lipsă de bunătate.Nu au nici o idee că există ceva mai bun.

Atunci când vedeți acest lucru astăzi, începeți să mirosiți ceea ce nu doriți. Cea mai mare parte a Pământului este obosită de această abordare și caută un mod mult mai elegant de a fi. O persoană plină de compasiune, nu este deloc o persoană slabă. Energia din jurul unei persoane pline de compasiune vă invită înăuntru. Energia din jurul unei persoane nepoliticoase vă face să simțiți respingere. Vedeți diferențele despre care vorbim? Pe care le-ați prefera?

Tocmai v-am dat tiparele. Iată ce vă spun: conștiința Umană începe să se ridice deasupra a ceea ce a fost, pentru că raportul întunericului și luminii de pe planetă s-a schimbat, iar lumina începe să câștige. Asta înseamnă că compasiunea, integritatea și bunătatea o să strălucească o lumină atât de puternică încât oamenii o vor vedea mult mai repede și mai ușor decât lipsa de bunătate și forța. Nepolitețea și lipsa de bunătate vor fi în cele din urmă văzute ca un comportament disfunctional și vă veți îndepărta. Vă spune multe despre energia unei persoane și despre unde se află aceasta și ceea ce crede. Este veche, este supraviețuire pentru mulți, dar noua supraviețuire va fi lumina și o conștiință mai înaltă și mulți vor începe să o vadă.

Cei cu atribute mai înalte vor trăi mai mult. În cele din urmă ei vor fi conducătorii voștri, iar asta este ceea ce vă doriți. Alegerile se vor schimba din cauza asta, afacerile se vor schimba din cauza asta, iar voi veți vedea mai multă lumină, mai multă compasiune și soluții mai reale, din cauza efectului de undă, în care armonicele fractalilor merg peste tot. Atunci când sunteți plini de compasiune, toată lumea simte. Știați că, o persoană plină de compasiune este văzută drept sigură? Sigură! "Hai să fim cu această persoană, deoarece ea ascultă și este plăcut să stai lângă ea. Ați simțit energia din jurul ei? Nu-i așa că a fost minunată?"

Este sigur să te afli în preajma acestor persoane echilibrate .Ele nu vă vor răni. Ele nu vor concura cu voi sau vă vor spune lucruri neplăcute sau insensibile. Ele vă vor asculta, și vă vor iubi. V-ați dori asta în afaceri, nu-i așa? Este acest lucru prea ciudat pentru voi? Este atât de ciudat pentru voi să gândiți că, în viitor, acest lucru se va prezenta ca o normalitate? Veți putea vedea și măsura asta, iar voi veți ști de ce funcționează. Acest lucru v-a schimba planeta.

Asta nu este numai știință, dragilor. Conștiința umană va ieși în cele din urmă din supraviețuire. Va ieși din întuneric într-un fel de supraviețuire mai elegantă  - un sistem în care cei care supraviețuiesc vor fi capabili să pună lucrurile împreună mai elegant, în loc să cucerească și să dezbine lucrurile. Aceștia vor fi oameni obișnuiți care vor privi dincolo de judecată și vor privi dincolo de diferențele dintre sistemele de credință. Acestea sunt persoanele care îl vor vedea pe Dumnezeu pretutindeni, în toate sistemele, și se așteaptă în primul rând la lucruri bune. Ele vor vedea diferențele dintre sistemele de credință în același fel în care vor vedea diferențele între preferințele de produse alimentare. Acesta este Omul înțelept, care este echilibrat.

Asta este ceea ce vine, iar o parte din aceste lucruri sunt deja aici. Asta este tot ce am vrut să vă spun în acest mesaj. Unde vă aflați ? Care este tiparul vostru? Începeți să simți realitatea acestuia? Începe să fie sigur, dragilor. Este sigur să vă relaxați și să lasați garda jos un pic, să vă uitați în jur și să fiți mai plini de compasiune și mai buni. Unii dintre voi se mai așteaptă încă la ceva rău de la ceea ce ați lăsat în urmă. Este ca și cum ați fi ieșit din peșteră dar nu sunteți încă siguri că tigrul bengalez a plecat într-adevăr.Tigrii sunt energia veche iar ei fug în toate direcțiile. Rămășițele acestei energii vechi, răul și întunericul, pierd teren peste tot. Realitatea acestui întuneric se diminuează peste tot, și începe să se arate, să se focalizeze pe ea însăși și știe ca zilele îi sunt numărate. Atunci când vedeți această luptă, să știți că aduce o veste bună. Asta înseamnă că sfârșitul acestei vechi conștiințe a lumii se apropie.

Dacă ați face un sondaj al națiunilor de pe planetă, al bărbaților și femeilor cu familiile lor, ei ar dori pace! Ei nu doresc să se lupte reciproc și nu doresc ca lideri lor să facă acest lucru. Ei nu doresc să se anihileze reciproc din cauza resurselor limitate sau doar pentru a fi puternici. Curentul s-a schimbat iar conștiința planetei dorește cu o copleșitoare majoritate ceea ce fiecare mamă și tată dorește pentru copiii săi. Este începutul a sute de țări care se unesc și care planifică modalități de a crea o pace echilibrată și o unitate - pentru a se înțelege bine. Diferențele culturale vor exista întotdeauna acolo. Dar, compasiunea și echilibrul sunt atributele Umane comune. Aveți foarte multe lucruri în comun pe care noua înțelepciune vi le va arăta.

Nu ați avut acest echilibru în urmă cu 100 de ani. Asta este ceea ce este diferit astăzi și ce este diferit pentru viitorul vostru. Veți înceta să repetați trecutul și în schimb veți crește în maturitatea și înțelepciunea frumoșilor fractali și a armonicelor de compasiune.

Bine ați venit pe Noul Pământ. Acesta vine.


Și așa este.


KRYON

* Acest channelling a fost oferit înainte de descoperirea undelor gravitaționale de către colaborarea științifică LIGO din 11 februarie. Considerată ca una dintre cele mai importante descoperiri în domeniul fizicii, ea a ajutat la demonstrarea ideilor originale ale lui Einstein oferite acum exact 100 de ani în 1916.
** https://www.heartmath.org/research/global-coherence/


Traducere: Eliza Fati


10 martie 2017

KRYON "CINCI CONCEPTE PENTRU NOUL UMAN"






Acest channeling a fost oferit in Red Deer, Alberta, Canada în 7 Februarie 2016

               
 Salutări, dragii mei, Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Din nou, noi vă spunem că numele de serviciul magnetic este o metaforă,deoarece grila magnetică a planetei conține ceea ce noi numim comportamentul conștiinței. V-am mai spus înainte ca nu ați putea trăi aici, pe această planetă fără ea. La început, v-am spus că atributele magnetice ale Pământului au trebuit să se schimbe din cauza transformării conștiintei care vine. Asta a fost pentru ca toți să fie pregătiți pentru ceea ce vine. Pentru acest serviciu am venit inițial iar pentru că acest lucru a fost realizat acum de către grupul meu de grilă, eu sunt pur și simplu un mesager.

Oamenii au spus: "Ei bine, de unde vii tu într-adevăr, Kryon?" V-am spus în această dimineață că eu nu sunt o entitate și eu nu sunt singular. Este prejudecata umană, care consideră că mesajele vin numai dintr-o sursă unică. În schimb, eu vin de la sursa creatoare, la fel ca și voi. Eu reprezint conștiința pură a iubirii și a compasiunii și eu vorbesc prin această ființă umană care o vedeți stând pe scaun.

Este acest lucru prea neobișnuit pentru voi?  La treizeci de ani de la moartea celui pe care îl numiți Isus, Saul din Tars era în închisoare. Cu toate acestea, acum numele lui este Pavel, iar el  scrie ceea ce vor deveni într-o zi Sfintele Scripturi. Stă acolo de unul singur, iar omul este plin de bucurie - lacrimi îi curg pe obraji și în celula luminată pe jumătate, el scrie cuvintele pe care atâtea milioane de oameni le vor citi într-o zi. Ei îl vor numi Cuvântul lui Dumnezeu, dar nu este. Este cuvântul lui Pavel, sub influența Dumnezeului său frumos. Acesta este channeling-ul. În mod direct, el primește informații despre minunile lui Dumnezeu, ceea ce s-a întâmplat pe pământ și despre maestrul iubirii.

Dar, când un om modern se află într-un scaun și vă oferă mesaje actualizate de la sursa creatoare despre marea schimbare, există mulți care se opun și spun: "Imposibil!" Acesta este discernământul vostru, dragii mei, și nu există nici o judecată cu privire la credința voastră. Dar, vom continua să vă rugăm să discerneti - cel puțin discerneti această situație și simtiți-o. Discerneți energia a ceea ce auziți chiar acum. Aveti de gând să ascultati aceste cuvinte și să le înțelegeți și să le auziți, sau aveți de gând să le simțiți? Vă invităm să simțiți compasiunea și iubirea pentru fiecare dintre voi, sau v-ați convins deja mintea că nu se întâmplă?

ÎNTREBAREA SUFLETULUI BĂTRÂN

Acest channeling de astăzi va fi un răspuns la o întrebare, care este adesea pusă de către sufletele bătrâne care se trezesc : "Dragă Kryon, dragă Spirit, dragă Dumnezeu, în această energie nouă, în schimbare, ce pot face sufletele bătrâne de pe această planetă pentru a nu amplifica numai această energie, ci pentru a ne și ajuta? Ce se va întâmpla? Ce putem face? Ce ar trebui să facem? "

Dragii mei, v-am mai spus că de fiecare dată când se răspunde la această întrebare răspunsul evoluează pe măsură ce timpul liniar trece. Potentialele se schimbă, de aceea, voi stați într-o realitate pe care nu ați experimentat-o înainte. Acest lucru este nou. Se poate simți ca și cum ar fi fost ieri sau cu o zi înainte, dar potențialele s-au schimbat peste tot în jurul vostru. Genul de schimbare pe care ați așteptat-o personal, s-ar putea să nu ajungă deloc, dar în schimb s-ar putea să se întâmple ceva mai bun. Situația voastră este întotdeauna dinamică [variabilă]. Nu există nici o cantitate de energie care să fie livrată într-un anumit program, dragilor. Conștiința voastră schimbă potențialul vieții voastre tot timpul. E frumos.

Vă pot da aceste lucruri pe care vi le voi da, deoarece a fost stabilit un precedent  în alte lumi la fel ca a voastră, iar unii dintre voi ați trecut prin asta deja. Ați fost acolo. Akasha voastră spune: "Iată această situație din nou și știu ce să fac. Am mai văzut asta înainte." Aceasta nu este prima dată. Voi vă aflați în punctul de schimbare umană majoră pe această planetă. Ce puteți face pentru a vă uni cu această energie?

CINCI CONCEPTE

Am de gând să vă dau cinci concepte astăzi, iar ele nu sunt ușoare. Nu este o listă pentru voi dragilor ,ca să o realizați, deoarece noi nu dăm liste. Mai degrabă, acestea sunt concepte, iar primul pe care îl voi spune este primar - adică, acesta va fi primul de fiecare dată când vom discuta acest subiect.

PRIMUL:

Fiți conștienți de această experiență. A fi conștient(to cognize )este o expresie englezească care înseamnă vag cimentarea credinței. Voi credeți că există gravitație pentru că ați văzut-o de când v-ați născut. Este invizibilă, dar voi credeți în ea atât de puternic încât nici nu vă gândiți la ea. Ea pur și simplu "este".Voi ați fost conștienți de gravitație. Nu este ceva în care ați crede la fel cum ați crezut în Zâna Măseluță, de exemplu, fiind copil. Nu, voi sunteți conștienți de ea iar ea devine o parte din voi până la ultima voastră suflare. Voi credeți în gravitație.

Noi o să vă rugăm să fiți conștienți de credința că energia spre care vă îndreptați este foarte diferită de energia din care ați venit. Acesta este primul și este esențial. Trebuie să cimentați acest lucru în sistemul vostru de credință atât de puternic încât tot ceea ce faceți de acum încolo să recunoască noua energie ca noua normalitate.Ea nu va mai reveni niciodată la modul în care a fost și face parte dintr-un nou plan. Este aproape ca și cum ați fi murit și v-ați fi întors cu mai puțină gravitație și ați putea face mai multe lucruri. Este pentru totdeauna și prin urmare trebuie să fiți conștienți de acest lucru.

Dragii mei, acesta trebuie să fie întotdeauna primul din cele cinci, deoarece nu veți putea să faceți orice altceva, dacă nu credeți că această schimbare s-a întâmplat și este reală. Schimbarea este dinamică, și continuă să se schimbe. Cu toate astea,asemeni vouă când citiți cuvinte noi într-un nou roman, întoarceți pagina dar pagina rămâne întoarsă. Nu ajungeți să dați înapoi și să citiți ceea ce s-a întâmplat înainte. Ați trecut acum de pagina întoarsă,experimentând noua energie,iar voi puteți fi conștienți de ea crezând că se întâmplă.

AL DOILEA:

Numărul doi este "permisiunea pentru schimbare". O, încăpățânată Ființă Umană, obișnuiește-te cu schimbarea! Lucrurile se schimbă și, probabil că nu se schimbă în direcția în care ai planificat? Cum te simțiți în privința asta? O, Ființa Umană unică, poți înțelege că a permite schimbarea înseamnă să te maturizezi? Poți gândi înafara cutiei?Poți să spui: eu permit creșterea  "acestui lucru sau al altuia mai bun?  permit  schimbarea conștiinței din mine, care mi-ar putea schimba viața în moduri la care eu nu m-am gândit vreodată." Cât vă este de frică de acest lucru ? Frica este despre schimbare, nu este vorba despre unde se merge, este vorba doar despre cuvântul în sine - schimbare! Deci al doilea din acest set de cinci este de a vă permite să vă acceptați schimbările fără frică.

Uitați-vă la numerologia acestor lucruri. Numărul unu este mereu în legătură cu noile începuturi, asta e ușor. Numărul doi are de-a face cu dualitatea iar dualitatea este adesea frica primară de schimbare. Pur si simplu nu vreți ca realitatea voastră să se mute dintr-un punct central cu care v-ați obișnuit, nu-i așa? De multe ori e vorba de supravietuirea între lumină și întuneric. Dualitatea la care v-ați obișnuit, acest echilibru între lumină și întuneric, este confortabilă. Acum dintr-o dată, spiritul vrea să o împingă un pic, astfel încât să capteze un pic mai multă lumină iar întunericul începe să se diminueze în viața voastră. Asta va face ca aproape totul să se schimbe! Permiteți acest lucru sau nu? Credința și permisiunea pentru schimbare sunt primele două.

De cealaltă parte a vălului, ne uităm la voi și noi știm că prin tot ceea ce treceți este vorba despre o despărțire de vechile obiceiuri. Dar acestea sunt doar obiceiuri, doar asta sunt. Sunteți asemeni unei persoane care are super-puteri: Aveți posibilitatea de a zbura, dar este pur și simplu prea confortabil pentru voi să hoinăriți. Metafora este clară - permisiunea schimbării.

AL TREILEA:

Următoarele trei sunt mai practice, dar sunt foarte dificile. Cu credința voastră intactă și cu permisiunea ca lucrurile să se schimbe, acum sunteți pregătiți pentru unul dintre cei mai mari pași. Numărul trei este acțiunea plină de compasiune. Tot ceea ce veți face de acum încolo va fi dintr-un punct de vedere al compasiunii.

Imaginați-vă că mergeți pe un drum și vă aflați într-un vehicul iar cineva vă taie calea! Vă claxonează și se comportă ca un idiot și un prost și țipa ceva la voi. Cum vă simțiți? Este posibil să luați acest scenariu la un nivel de compasiune? Într-adevăr? Raspunsul este da. În primul rând, nu lăsați să vă afecteze. Există vreo lege universală care spune că acum trebuie să fiți supărați în schimb? Sunteți o persoană plină de compasiune, așa că lăsați butoanele de furie și frustrare să fie deconectate până în punctul în care nu mai există deloc nici o reacție. In schimb, vă puteți gândi că acea persoană are o zi proastă. Așa că încetiniți, le oferiți mai mult spațiu, astfel încât să se simtă mai bine. Nu există nici o pică, nici ripostă pe care trebuie s-o faceți, iar voi nu țipați înapoi. Aveți o acțiune plină de compasiune în tot ceea ce faceți.

Se pot întâmpla lucruri în viața voastră, în ceea ce privește comunicarea cu alte persoane care ar putea răni sentimentele voastre în mod normal. Viața voastră este unică și sunt lucruri pe care oamenii le spun care v-ar putea răni inima. Este vorba despre dezamăgirile pe care le aveți în legătură cu cei din jurul vostru și de modul în care aceștia acționează. Dragii mei, acest lucru este pur și simplu uman. Dar ce ar fi dacă tot ceea ce faceți, ca urmare a acestor dezamăgiri vine dintr-un suflet plin de compasiune, care vede totul diferit? Íntr-un mod plin de compasiune,cu adevărat nu există nici o persoană care să vă poată răni sentimentele vreodată, pentru că voi știți cine sunteți. Ele nu vă pot defini și nu vă pot face ce nu sunteți, doar pentru că ele spun lucruri. Problema reală este că aceste persoane sunt, probabil, dezechilibrate la acel moment iar ele au doar o zi proastă. Înțelegeți ce spun?

Acțiunea plină de compasiune vine dintr-o inimă plină de compasiune, indiferent de orice. Este o poziție de putere și înțelepciune. Acum, unii dintre voi care ascultă acestea au nevoie să audă acest lucru: Nu este o slăbiciune să fi plin de compasiune. Maeștrii care au pășit pe această planetă au emanat compasiune!Au transmis-o ! Chiar și la cei pe care i-ați venera, este vorba de compasiune. Ei nu erau slabi, dragilor. Așa că trebuie să vă rearanjați percepția cu privire la tot ceea ce vi s-a spus despre o persoană bună, plină de compasiune. Echilibrul este putere. Compasiunea este puterea. O ființă umană echilibrată va prinde rar o boala, știați asta? O ființă umană echilibrată va avea ceea ce numiți sincronicitate. Altii o numesc noroc. Sincronicitatea înseamnă să fi în locul potrivit, la momentul potrivit și să ai parte de lucruri perfecte care se întâmplă, pentru că acestea sunt rezultatul acțiunii pline de compasiune. Compasiunea este de fapt, o energie care dă la o parte ideea de noroc sau șansă. Voi controlați realitatea voastră.

Este un pachet frumos, nu-i așa? Atunci când începeți o cale de acțiune plină de compasiune, totul se schimbă. Ăsta a fost numărul trei. Acum, trei în numerologie este catalizatorul. Un catalizator este un cuvânt adesea folosit în chimie ca o substanță care schimbă lucrurile în jurul ei, în timp ce ea rămâne aceiași. O persoană plină de compasiune schimbă pe cei din jurul lui / ei, în loc să fie afectată de acestea. Negativitatea nu se va atașa de voi. Este o astfel de poziție de putere, iar alții vor dori de multe ori să fie cu voi. Voi schimbați pământul oriunde pășiți!

AL PATRULEA:

Numărul patru - vederea spirituală. Vreau să începeți să vedeți imaginea mare. Vreau să-l vedeți pe Dumnezeu în toate lucrurile. Vreau să priviți afară și să-l vedeți pe Dumnezeu în copaci și în murdăria și lumina care vine de la soare. Vreau să simțiți căldura lui Dumnezeu care strălucește asupra voastră, chiar și atunci când sunteți în întuneric.

Compasiunea este un lucru, dar cu vedere spirituală puteți vedea sursa creatoare în toate lucrurile și în alte persoane. Cel care v-a taiat calea îl are pe Dumnezeu în interior, la fel ca și voi . Vederea voastră spirituală, combinată cu acțiunea plină de compasiune, spune: "Există o creatură care merge la fel ca mine, care încă nu știe despre ea însăși. - nu încă".

Sufletul plin de compasiune, (conceptul numărul trei), care are vedere spiritualá este cel care îl poate vedea pe Dumnezeu în toată lumea. Acesta vă ajută să deveniți mai plini de compasiune, nu-i așa, atunci când cineva țipă în fața voastră și în loc de furie, ceea ce vedeți în față este Dumnezeu? Puteți face asta? Trebuie să gândiți diferit. S-ar putea chiar să fiți asemeni maeșrilor spirituali ai planetei, pentru că asta este ceea ce au făcut.

Dragii mei, aceste lucruri care vi le dau eu vouă sunt o reprezentare adevărată și corectă a noii Ființe Umane. Nu veți avea pe deplin, 100% succes în fiecare dintre acestea, dacă nu le practicați. Numărul unu era de a conștientiza ceea ce s-a schimbat. Atunci când conștientizați ceva , nu se întâmplă instantaneu. Va trebui să lucrați la ele. Credința trebuie să fie treptat cimentată în creier pe măsură ce vedeți dovada ei și în cele din urmă ea este conștientizată. Voi de fapt vă antrenați pentru a conștientiza și crede. Permisiunea pentru schimbare sunteți voi antrenându-vă pentru a accepta lucruri care pot fi diferite. Lucrați la ea tot timpul. O personalitate plină de compasiune ia naștere încet, nu dintr-o dată. Nu simțiț că ați eșuat dacă ați devenit frustrați sau chiar furioși.Este doar un memento că nu ați fost încă plini de compasiune. Iar vederea spirituală vine cu timpul, dragilor, vine cu timpul.

Va veni un moment în care peste tot unde priviți va fi în lumina lui Dumnezeu, o perspectivă cu totul diferită. Chelnerul care vine la masa voastră de restaurant nu este un chelner deloc, ci mai degrabă această persoană este o frumoasă Ființa Umană care poartă lumina creatorului. Zâmbiți chelnerului și doriți doar să-l îmbrățișați și să-i spuneți îți mulțumesc că ai venit la masa. Este acest lucru prea ciudat pentru voi? Este atât de ciudat să vedeți în primul rând frumusețea în loc de judecată și critici? În cele din urmă îi veți trata pe toți în mod diferit și nu este o slăbiciune. Cea mai mare putere pe care o puteți avea vreodată ca ființă umană este de a-l vedea pe Dumnezeu în ceilalți. Afară, îl vedeți pe Dumnezeu în copaci iar voi știți că există un sistem divin și că voi sunteți o parte din el, iar el este o parte din voi. Puteți fi copleșiți de bucurie și de iubire doar pentru că faceți parte din sistem. Este atât de diferit decât ce ați fost învățați.

AL CINCILEA :

În numerologie, cinci înseamnă schimbare și este una dintre cele mai grele atribute, din moment ce cere răbdare. Ființa Umană vrea totul acum. Vedeți? Știu cine e aici! Este înnascut în voi să doriți lucrurile imediat. Am discutat despre acest lucru de atât de multe ori. Atunci când vorbește autoritatea, ei doresc ceva acum. De fiecare dată când există instrucțiuni și ceva pentru a fi realizat, există un impuls de a face acest lucru în acest moment, nu mai târziu. Ființele umane doresc lucruri care le sunt livrate rapid și vor ca acțiunea să se întâmple imediat.

Va trebui să practicați relaxarea cu sincronicitatea. Ascultați: Lucrurile pe care mulți dintre voi le cereți depind de alte lucruri care se întâmplă în primul rând! Relaxați-vă!
Aceste alte lucruri vor fi lucruri la care aparent nu aveți nici un control, dar potentialele sunt acolo pentru ca ele să se schimbe. Dacă puteți aștepta pentru ele și să nu fiți frustrați sau furioși,aceasta este sarcina. Ani și ani în urmă, când am început să fac channeling cu partenerul meu, am vorbit despre cumpărarea biletului de tren și despre așteptarea pe peron. Ați dobândit și plătit biletul. Trenul vine, dar pur și simplu nu știți când! Așa că pentru ca sunteți o persoană răbdătoare veți ști că trenul vine, fiți confortabil cu răbdarea și bucurați-vă în timp ce-l așteptați. Faceți asta în loc să vă plângeți că întârzie. Răbdare!

Răbdarea spirituală este de aur. Este greu. Fiecare dintre aceste cinci lucruri nu sunt intrinseci nici unuia dintre voi. Nu v-ați născut cu nici una din ele și de aceea sunt dificile. Dar ele sunt atât de realizabile, dragilor!

Nu lucrați la ele unul câte unul, cu excepția primului. Faceți-l pe primul mai întâi. Conștientizați ceea ce faceți. Înțelegeți și credeți, iar apoi la restul din ele se poate lucra în același timp. Unii dintre voi se vor descurca mai bine la câte unul decât la altul, iar asta doar pentru sunteți unici și personalitățile voastre sunt un rezumat al lecțiilor și experiențelor de viață trecute. Nu comparați notele cu alții, căci atunci simțiți că o faceți greșit. Mă auziți? Există o tendință de a aduna și omogeniza totul într-o listă, iar dacă nu o faceți corect vă comparați cu o listă generică. Nu puteți face asta, nu cu aceste lucruri, nu cu sufletul individual care sunteți după ce a trăit atât de multe vieți.

Voi știți că ceea ce ați făcut ultima dată când ați fost aici are un impact asupra voastră chiar acum? Temperează cât de bine vă descurcați cu aceste cinci lucruri. Unii dintre voi sunteți pregătiți pentru acestea; unii dintre voi nu. Iar unii dintre voi va trebui să practice mai greu decât alții. Așa că abordați-le personal, și lucrați la puzzle independent de ceea ce vă spun alții că trebuie să faceți. Sunteți foarte diferiți unul de celălalt!

Vreau să știți că toate acestea și învățarea acestora, este total și complet normal și acceptabil înaintea lui Dumnezeu. Nu veți eșua. Nu vă comparați cu alții. Vreau să priviți drept înainte în ochii Creatorului și să știți că sunteți Dumnezeu, și că tot ceea ce v-am spus este adevărat și posibil. Acesta este doar începutul. Asta am venit să vă spun azi.

Sunt Kryon, îndrăgostit de umanitate.

Și așa este.

KRYON


http://www.kryon.com/CHAN2016/k_channel16_red-deer-16.html


Traducere: Eliza Fati