Pagini

3 iunie 2018

Hilarion-Mesajul lunii iunie 2018

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Efectele transformatoare ale energiilor din ce în ce mai crescânde care inundă planeta voastră sunt dificile de îndurat pentru mulți oameni. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi evitat și toată lumea de pe planetă trebuie să treacă prin acest proces. Observăm din tărâmurile înalte și suntem atât de mândrii de fiecare dintre voi, deoarece știm cât este dificil în aceste vremuri de mare schimbare și haos. Există atât de multe schimbări, încât chiar și cei netreziți încep să vadă imaginea de ansamblu- și anume că se întâmplă ceva important în lumea în care trăiesc.

Forțele naturii curăță fiecare parte a lumii. Mama Natură, împreuna cu elementalii au trecut la treabă pentru a curăța , vindeca și restabilii puritatea și integritatea planetei pe care trăiesc cu TOTII. Se cuvine ca fiecare dintre Lucrătorii Luminii să înceapă decretele zilnice pentru a se alătura în unitate cu elementalii aerului, focului, apei, pământului și elementelor cosmice.

Acest lucru este foarte important - ei trebuie incluși. 

Asta va ajuta la calmarea energiilor -și poate că nu o  va face instantaneu, dar va ajuta elementalii să știe că omenirea recunoaște aportul și contribuția lor importantă la bunăstarea acestei planete și a locuitorilor săi. De asemenea, locuitorii nevăzuți ai planetei Pământ trebuie să fie incluși și recunoscuți ca făcând parte din Unime, din TOT CEEA CE ESTE . De asemenea, acest lucru contribuie la recunoașterea faptului că sunt incluse și regnurile animalelor, creaturilor mărilor, păsările, insectele, viața plantelor, viața minerală și viața sub-atomică. Toate aceste regnuri cuprind întreaga planetă și TOT CEEA CE ESTE.

Aspectele mai înalte ale ființei voastre se întrupează încet în ființa voastră fizică. Acest lucru este evident datorită sentimentului de expansiune care apare chiar deasupra zonei plexului solar - aceasta este zona în care esența voastră de bază, steaua sufletului, se ancorează în corpul vostru fizic. Este important să recunoașteți acest sentiment de expansiune și să oferiți mulțumiri și recunoștinta și să vă mențineți promisiunea de a face tot ceea ce puteți din punct de vedere personal pentru a vă alinia aspectelor mai înalte ale ființei voastre - Sinelui vostru Divin - ca integrarea să aibă loc în grație și ușurință . Începeți să recunoașteți această conexiune care apare în tot ceea ce faceți.

Chemați aspectele voastre mai înalte când vă faceți decretele zilnice. Vizualizați un vortex de Lumină diamantină care emană prin vocea voastră, gura voastră, în timp ce rostiți cuvintele decretelor voastre. Acest lucru va crește puterea și eficiența acestuia. Folosiți această putere numai pentru cel mai înalt bine al tuturor atunci când afirmați. Acest lucru va produce un efect mai puternic asupra celorlalți și, prin urmare, trebuie exersat cu prudență. Folosirea greșită a puterii nu va funcționa în beneficiul oricui.

Tot ceea ce voi, Lucrători ai Luminii, faceți din acest punct, să fie întotdeauna cu intenția de a fi pentru cel mai înalt bine al tuturor. Este important să realizați , în acest moment, că voi, prin disciplina voastră de-a lungul a mulți ani în care ați fost un Lucrător al Luminii, ați devenit o ființă foarte puternică, conectată la aspectele mai înalte ale ființei voastre, și la alte aspecte care sunt chiar mai puternice . Acesta este unul dintre beneficiile tuturor exercițiilor și disciplinelor pe care le-ați efectuat. Cunoscând acest lucru și îmbrățișând acest lucru, puteți deveni tot mai puternici în tot ceea ce faceți în fiecare zi. Aceasta este o alegere făcută de fiecare.

Amintiți-vă că nu sunteți singuri! Precum ați dobândit putere, ați dobândit legiuni de Lumină - ființe angelice care lucrează cu voi în timp ce vă aflați în viața de zi cu zi. Întotdeauna să fiți blânzi cu voi înșivă și cu ceilalți pentru că acest lucru este atât de necesar în aceste vremuri.

Până luna viitoare,

Eu sunt Hilarion

*Sugestie de chemare a elementalilor, etc.

"Energii ale Estului - Aer - alătură-ni - te nouă , susține-ți-ne astăzi!

Energii ale Sudului - Foc - alătură-ni - te nouă, susține-ne astăzi!

Energii ale Vestului - Apa - alătură-ni - te nouă, susține-ne astăzi!

Energii ale Nordului - Pământ- alătură-ni - te nouă, susține-ne astăzi!

Chemăm energiile elementalilor, pietrelor și cristalelor, plantelor și copacilor și a tuturor celor ce umblă, zboară, înoată cât și tuturor celor care"există" pe Pământ să ni se alăture !

 © Marlene Swetlishoff Tsu tama

 Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati