Pagini

1 iunie 2021

Maestrul Hilarion-Mesajul lunii iunie 2021

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii!  Viața așa cum ați cunoscut-o se schimbă din moment în moment.  Aceia dintre voi care se află pe o cale accelerată de frecvență mai înaltă încep să experimenteze schimbări masive în multe fațete ale vieții voastre.  Fiecare parte a acesteia este în flux, pe măsură ce noile frecvențe își desfășoară activitatea de a disloca totul și tot ceea ce nu se mai potrivește cu ceea ce deveniți - Sinele etern Divin - care nu va permite nici unei forțe externe să vă scoată de pe cale.  Este pur și simplu momentul de a face un pas înapoi și a elibera ceea ce nu vă mai servește.  Nu puteți merge înapoi, ci doar înainte pe măsură ce au loc metamorfozele. Folosți propria judecată - voi sunteți cel mai bun barometru a ceea ce este potrivit pentru voi.  A face ceva în exterior nu este întotdeauna răspunsul și s-ar putea să fie necesară o perioadă lungă de introspecție înainte de a lua o decizie.

Există un proces magic în desfășurare în adâncurile ființei voastre, fiindcă ieșiți din coconul vostru auriu și vă transformați într-un frumos fluture cu aripi argintii!  Viitorul strălucește ca o stea strălucitoare, se întâmplă ceva misterios și magic cu voi!  Căutați prieteni și cunoștințe cu aceeași gândire în prezența cărora vă simțiți văzuți și afirmați ca un exemplu strălucitor a celei mai înalte manifestări a adevăratei voastre origini cosmice. Ați venit pe această planetă purtând multe calități și daruri speciale - împreună cu o misiune și un destin unic pe care acum le oferiți celor mai pământene ființe din mijlocul vostru. Cu toții treceți prin multe chiar acum, în timp ce vă adaptați într-o manieră șocantă la dezintegrarea enormă a realității din fața ochilor voștri.  Ați ales să intrați pe Pământ în slujba forțelor cosmice ale Iubirii și Luminii.  Sunteți într-un proces de despachetare a ceea ce nu mai aveți nevoie pentru această călătorie și reîmpachetare pentru a călătorii în lumină. 

Perseverența dedicată este extrem de importantă acum. FOCALIZAȚI-VĂ NUMAI PE IUBIRE ȘI LUMINĂ, acest lucru nu se poate spune suficient, întrucât există multe în lumea exterioară care ar alege să vă distragă atenția.  INTERACȚIONAȚI NUMAI CU LUMINA.  Nu uitați că LUMINA vă sprijină în întregime.  Evenimente sincrone, daruri, întâlniri ale oamenilor sacri vă vor traversa acum calea iar informațiile despre Lumină și ajutoarele Luminii vă vor găsi. Interacționați reciproc și corespondați numai cu Familia Luminii, susțineți toate proiectele de Lumină, ridicați toți Îngerii Pământului, copiii Indigo, Cristal, Curcubeu, Semințele Stelare și Lucrătorii în Lumină, etc.. Nu uitați să trimiteți iubire, împuternicire, claritate a minții și putere celor care tocmai s-au trezit. Fiți o binecuvântare pentru toți și împărtășiți-vă dragostea într-o expresie veselă și optimistă.

Pe măsură ce vă trăiți viața centrați în inima voastră aurită, fiți sinceri cu toată lumea, nu rețineți adevărul. Când sunteți transparenți și spuneți adevărul în orice moment, nu deveniți prinși în apărarea sinelui.  Viața este mult mai simplă atunci când vă onorați așa cum sunteți cu adevărat, iar dacă aveți multe momente omenești în decursul zilei - totul este firesc.  Rămâneți în puterea spiritului vostru și a curajului pe care l-ați manifestat întotdeauna făcând acest lucru. Este posibil ca alții să nu dorească să vă audă cuvintele sau informațiile, dar știți că ați făcut ceea ce ați simțit că este corect.  Trimite-ți dragostea și grija către cei care se confruntă cu provocări și mai ales celor care și-au pierdut pe cei dragi recent în timp ce se adaptează la această nouă realitate în viața lor de zi cu zi.Lăsați-i să știe că sunt iubiți.

Câmpul auric uman răspunde direct la vederea, senzațiile și magneticile acestor ondulații energetice de lumina curcubeului. Câmpul auric uman, corpul de lumină, sunt în mod constant alterate în bine.  Este finalizarea unui efort mare și plin de provocare pentru realizarea acestor stări de rezonanță în forma umană.  Nu s-a mai făcut niciodată acest lucru. Am evoluat până la acest punct, care va rezulta forma unei experiențe de conștientă sporită. Corpul de lumină al unei persoane va prelua aceste încărcări energetice nu atât de subtile, care curg și circulă prin benzile câmpului auric ale Pământului pentru a ne pregăti pentru următorii pași magnifici ai conștiinței evolutive.  Continuați să susțineți mai mult ca niciodată. Faceți tot ceea ce puteți în orice moment.

 Până luna viitoare ...

 EU SUNT HILARION

© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza Fati