Pagini

3 aprilie 2011

Mesagerii- Elera: Civilizaţia Planetei Talen - Sistemul Ilerius

20 - I - 1995, ora 19.30
Elera: Civilizaţia Planetei Talen - Sistemul Ilerius

Lucrăm de atâta timp în Zona Bucureştiului, încât nu mă pot abţine să nu facem o comparaţie cu civilizaţia lumii de unde venim, totodată oferindu-vă câteva date despre oraşul care se va construi aici - Capitala planetei Geea: Arkazamy.
În primul rând, pentru a vă putea face o imagine, în zona Bucureştiului lucrăm trei echipe: două din zona nebuloasei Andromeda şi una din constelaţia Aries, după cum le denumiţi voi aici. În afara acţiunii aşa-zis aeriene, aici sunt amplasate două baze extraterestre pe care le veţi putea sesiza la timpul potrivit, ca şi câteva emiţătoare prin care vibraţiile noastre pot fi simţite aici. Ca o imagine mai clară, zona care cuprinde traseul Piaţa Unirii - Piaţa Romană - Piaţa Aviatorilor până în Băneasa reprezintă zona de maximă energie în acest oraş, care poate fi subliniată ca o zonă de vibraţii înalte, de altfel fiind zona care s-a aflat în centrul transformărilor din 1989 şi, de asemenea, care va rămâne astfel şi pentru cele ce vor urma. Vă vom prezenta şi câteva date despre oraşul Trokonidal, capitala planetei Talen, locul de unde vin. Ca înfăţişare avem o fizionomie asemănătoare, însă ochii ne sunt mult mai mari, mâinile au trei degete, picioarele au patru degete, înălţimea este cam 1.50 m, iar cavitatea bucală e mult mai mică, având forma unui orificiu circular. De asemenea, nu avem păr decât în zona capului, dar şi aici foarte puţin. Entităţile Yin au gene, iar cele Yang nu posedă aşa ceva. Pigmentul pielii noastre este de culoarea abanosului.
Aşadar, prezentarea Templului Fizic ar fi aceea a primei case pe care o avem. Din punct de vedere al îmbrăcăminţii, folosim haine care sunt în perfectă rezonanţă cu noi, şi care se autoreglează în funcţie de ceea ce avem nevoie ca radiaţie din mediul înconjurător. La timpul potrivit, vom discuta mai mult acest aspect. Al treilea corp fizic îl reprezintă casele, la fel ca şi toate instrumentele pe care le folosim, ele reprezentând cel de-al treilea grad de relaţie cu exteriorul.
Ca organizare, oraşul Trokonidal are o zonă centrală în care se adună locuitorii pentru a lua hotărâri importante; de asemenea, aici locuiesc un grup de entităţi venite de pe steaua centrală şi care ne ajută să înţelegem sensul transformărilor universale. Toate sistemele tehnologice pe care le folosim sunt coordonate mental, având posibilitatea de autoreglaj în funcţie de necesităţi şi, practic, ele autoperfecţionându-se prin folosire, randamentul este de 100%. Navele pe care le folosim sunt coordonate cu ajutorul cristalelor. Ca o imagine mai clară, în centrul fiecărei nave se află un cristal sferic înconjurat de altele de forme diferite, care au diferite roluri şi sunt coordonate prin cristalul principal. Genul de călătorie pe care îl realizăm este diferit de conceptul de deplasare pe care îl asociaţi voi cu cel de călătorie. Într-o formulă mai clară, noi deplasăm spaţiul în timp, faţă de imaginea cu care v-aţi obişnuit, şi anume aceea de a vă deplasa în spaţiu. Probabil că foarte mulţi vă puneţi întrebarea care sunt parametrii fizici la care poate exista o entitate. Răspunsul este foarte simplu: parametrii fizici exteriori nu pot influenţa existenţa unei entităţi, ci ea este cea care-i influenţează.
Existenţa depinde de doi factori care sunt repartizaţi uniform în întregul univers şi anume: energia (Prana) şi ethericul (substanţa subtilă din care provine orice formă fizică). Cel care ştie să folosească aceşti parametri nu depinde de exterior, indiferent pe ce planetă ar călători, putând să-şi continue existenţa. Ceea ce vrem să vă spunem este faptul că posibilităţile sunt deschise fiecăruia dintre voi. Tocmai de aceea este necesar să depăşiţi procesul alimentar şi să dinamizaţi corpurile subtile, atât informaţional, cât şi folosindu-vă de energia erotică. Poate suna paradoxal, dar fiecare dintre voi trebuie să înţeleagă că gura, cavitatea bucală, nu este nici pentru vorbit, nici pentru mâncat, ci efectiv este un organ sexual, în timp ce nasul este zona prin care vă alimentaţi energetic prin respiraţie, astfel că alimentaţia este continuă. Această obişnuinţă, de a folosi un organ sexual pentru comunicare şi pentru a digera mediul, a fost bună la timpul potrivit, dar este total inutilă în prezent, iar pentru a ne putea înţelege din ce în ce mai real, această distorsionare informaţională trebuie să o puteţi înlătura pas cu pas.
Poate o să vi se pară comic, dar în adevărata comunicare se foloseşte imaginea, astfel încât, pas cu pas, vom ajunge să înlocuim acest gen de informaţie cu imagini, atunci când veţi avea posibilitatea unei tehnologii utile în acest sens. Atunci, cărţile nu vor mai conţine fraze, ci imagini, fiind oarecum asemănătoare cu cărţile pentru copii. Imaginea reprezintă informaţia completă atunci când este însoţită şi de sunet, sunetul fiind o nuanţă a imaginii, aşa cum imaginea este un curcubeu de sunete. Pentru a ajunge aici este nevoie, însă, de dezvoltarea imaginaţiei. Suntem convinşi că fiecare dintre voi, atunci când face o călătorie, deci vede alte lucruri, se simte mai liber, fiind practic vorba de o trezire a corpului mental, care devine dinamic captând imagini noi. Imaginaţia se referă la a crea imagini şi, implicit, la a le manifesta în exterior. Este, de fapt, procedeul care se află la baza materializării. Tot ce este în jurul vostru reprezintă imagine materializată, dar în care puteţi schimba parametrii aşa cum vă place.
Pentru a ajunge aici trebuie să deconspirăm aspectele estetice ale existenţei cu care v-aţi obişnuit, şi anume acelea de a contempla imaginea manifestării, de a vă lega emoţional de ele şi, implicit, de a ceda în faţa lor, când în realitate voi sunteţi cei care le-aţi creat, iar când le veţi redescoperi ca imagini, veţi redescoperi imaginaţia. Entităţile dinamice, cele care schimbă mediul din jurul lor fără să-l accepte, nu mai folosesc gesturi fizice pentru acel proces pe care voi îl denumiţi "muncă". Prin dinamizarea corpului mental, acest lucru nu va mai fi necesar, ceea ce nu va însemna o lipsă a dinamicii fizice, ci controlul mental asupra corpului fizic transformat în Templu, însă de această dată având întreaga libertate de mişcare fără să-l mai folosiţi la a muta obiecte în spaţiu. Vom ajunge aici, dar cu răbdare...
Deci, să revenim la oraşul Trokonidal. Unul dintre avantajele unui astfel de oraş este posibilitatea sa de deplasare, astfel încât el poate fi asociat cu o colonie mobilă. Cum se deplasează acesta? Tot prin imaginaţie, deci prin folosirea forţei mentale. Un alt aspect: fiecare clădire, fiecare obiect emană un sunet, iar prin sinteza lor se realizează o simfonie, orice oraş, de fapt, la acest nivel putând fi asociat cu o orgă cosmică.
Vom mai reveni cu date despre acest lucru, dar, aşa cum am mai spus, ceea ce ne interesează este normalitatea, astfel încât această prezentare informativă este firesc să o asociem cu date concrete privind existenţa voastră, căci ceea ce este minunat trebuie înţeles ca posibilitate de trăire, spre care putem parcurge drumul împreună. Solteris!

Va urma,
Sursa : 'Viata pe Geea"