Pagini

15 iulie 2011

St.Germain -Ascensiunea este absolvire




Prin cine canalizează Maestrii  Înăltati? Prin oricine poate. Suntem omnipotenti, adică nu există nici o dependenţă, cu privire la oricine, pentru a trimite cuvintele noastre. Dar, există doar un număr minor de canale, care sunt în măsură să permită a fi trimise cuvintele noastre fără distorsiuni. Claritatea noastra depinde de claritatea lor.


Canalele clare sunt în minoritate, şi răspunsurile care sunt trimise sub forma unui mesaj nu trebuie să fie acceptate fără a merge în interior (la Maestrul propriei voastre fiinte) pentru a întreba ' Provine acesta din
conştiinţa Cristică?' Acesta este felul meu de a spune ca voi trebuie sa fiti aceia care preiau capacitatea de a discerne acurateţea unui mesaj. Nici un Maestru nu poate garanta capacitatea unui canal de a transmite un mesaj clar într-o anumită zi. Facem tot ce putem pentru a oferi sfaturi, şi indicii pe care le căutati atunci când există distorsiuni. Noi facem, de asemenea, tot ce putem pentru a fi la dispoziţia canalului într-o perioadă dificilă, când ar putea avea nevoie de ajutorul noastru. Asadar, noi nu ne retragem atunci când apar dificultăţi , dar avertizăm canalele noastre sa fie chiar mai pătrunzătoare în a discerne atunci când nu sunt în conştiinţa care le permite să fie clari. Creierul este capabil să descifreze răspunsurile noastre, deoarece omul poate auzi numeroasele semnale ce sunt transmise sistemului nervos şi să le convertească în limbaj. Cum face creierul acest lucru depinde de celula vie şi de frecvenţa de constiinţa a omului. Nu există două canale conectate la fel. Maestrii se aliniază la capacitatea omului, şi transmit atât cât este acceptat de către egoul omului.




Eu Sunt Cel Ce Sunt este sursa reală a tuturor informaţiilor care sunt canalizate. Folosirea Îngeriilor şi Maestrilor  Înăltati , ca mesageri este modul în care comunică Sursa la mintea omului. Eu Sunt Cel Ce Sunt este capabil de asemenea, să comunice direct la inima tuturor. Acum, de ce mesajele mele prin intermediul acestui canal, contrazic dictările primite de alte canale? Din cauza tuturor aspectelor de canalizare tocmai discutate:


1. Canalele clare sunt rare.
2. Modificările mentale zilnice ale canalului pot fi o influentă
3. Multe canale nu au calitatea frecvenţei necesare pentru a se conecta la vibraţia mea.
 4.Noi nu suntem în măsură să controlam modul în care cineva este capabil de a primi mesajele noastre într-o anumită zi.


În ceea ce priveşte diferenţele de conţinut: Cuvintele mele cu privire la Ascensiune sunt ultime în claritate şi chemarea mea este pentru cei ce sunt Avatare care îsi aşteaptă finalizarea după multe încarnări sau integrări în Marea Frăţie Albă. (Acestea nu sunt pentru masele care fie nu arată nici un interes fie sunt speriate de acestea.)


 Pământul se va elibera de la distrugerea omului, pentru a fi regenerat. Nu există 'zone sigure'. Pământul nu va dispărea sau va fi distrus complet, dar sunt multe schimbări şi vor continua să apară. Un astroid / cometa se apropie în atmosfera Pământului. Impactul ar putea să apară. Mai multe cutremure şi alte catastrofe ale existenţei umane nu pot fi modificate. Decesele care rezultă din orice condiţie nu vor fi sfârşitul crustei de teren, doar a ocupanţilor. 2012 nu va fi sfârşitul existenţei umane, şi nici nu va fi sfârşitul planetei la această dată. Dar este sfârşitul lumii aşa cum o considerati acum a fi.


Vor exista grupuri de fiinte de lumină adunate împreună înainte de decesul sau ascensiunea membrilor grupului? Da. Sunt grupurile formate pentru ascensiune? Nu, doar pentru a putea să trăiască pe Pământ în timpul distrugerii. Ascensiunea din primul val este iminentă, şi al doilea val va apărea, de asemenea,pentru CEI CARE SUNT PREGATITI. Am spus în mod repetat că CONSTIINTA TREZITA este un TREBUIE înainte de ascensiune. Cât de mulţi dintre cei care citesc aceste mesaje sunt treziţi? Nici pe aproape atâti câti as fi dorit. Când vorbesc despre 'Trezire' nu vorbesc despre a avea o inimă grijulie sau o atitudine iubitoare. Vreau să spun că ' mintea', nu poate fi găsită atunci cand lumina este aprinsa. Trecerea de la vederea lumii cu mintea la condiţia Trezirii este o schimbare majoră. Am abordat această schimbare în caracterul ei complex, în multe din mesajele mele, şi ele sunt acceptate şi clar înţelese doar de către cei care sunt deja sau aproape de a fi Treziţi.

Treziţi-vă, şi ascendeti. Cei care anticipează ascensiunea şi nu sunt Treziţi atunci când dispare primul val vor şti care sunt ingredientele necesare de obtinut la următorul val. Va exista o ascensiune? Da, pentru cei capabili să finalizeze ciclul lor de întrupare; care sunt deja în constiinta celei de-a 5-a dimensiuni. Trupurile lor se pot dizolva la vibraţia intensificată, pentru că sunt la frecvenţa celei de-a 5-a dimensiuni 'a iubirii a tot ceea ce este'. 


Dragii mei, aceste mesaje nu sunt pentru cei cei care creează atitudini mentale despre ele. Ele sunt pentru cei care se găsesc aliniati cu propria lor cunoastere interioară.


EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălţat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

Traducere; Eliza