Pagini

15 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 14 august - 21 august 2011



Preaiubitilor,

Acum în acest timp, este important pentru toţi să se concentreze pentru a aduce mai multă Lumină pe această planetă. Încercaţi să vă faceti timp în fiecare zi pentru a vă afirma dorinţa de a fii un transformator al energiilor puternice şi intense, care sunt acum pe cale de a se manifesta în vietile voastre de zi cu zi şi în inimile întregii Omeniri. Prin alinierea cu Planul Divin pentru Pământ, a întregii Omeniri şi a tuturor regatelor de pe, şi din jurul Pământului, creaţi un impuls ca să aiba loc activitate mai mare  în campul de constiintă unificată care înconjoară Planeta, care va continua să beneficieze binele suprem al tuturor.

Menţineti şi radiati lumina şi dragostea voastră pentru toti în sfera voastră de influentă. Intenţionaţi ca pacea să prevaleze în interiorul vostru şi în toate inimile ca o constiintă în creştere ce ne conectează pe toti. Cereţi Sinelui vostru Cristic Sfânt să cuprinde mai mult din cele patru corpuri joase ale voastre, astfel încât densitatea corpurilor voastre sa fie rarefiată la o stare de fiintare mai cristalină. Straluciti-vă lumina, Preaiubitilor! Lăsaţi-vă inimile să fie deschise cântecului de iubire şi unitate al Creatorului. Totul este bine, totul este perfect.Umbrele de pe această planetă şi de deasupra tuturor locuitorilor ei se retrag într-un ritm mai accelerat decât a fost vreodată anticipat şi splendoarea care o reprezintă Omenirea, în fiecare expresie a Divinului este de a crea schimbări tot mai mărete pentru binele suprem al tuturor.

Rămâneţi fermi dorintei voastre  ca o mai mare pace, bunătate şi bun-simţ să prevaleze asupra lumii voastre şi în inimile şi minţile maselor care se Trezesc. Dorinţa voastră de a face acest lucru permite familiei voastre de Lumină să creeze mai multe incursiuni în realizarea Planului Divin. Suntem UNUL şi lucrăm împreună pentru ridicarea tuturor şi a tot ce este pe Pământ. Pământul este deja în poziţia lui şi revine acum asupra Omenirii pentru a se trezii la marea posibilitatea care este oferită tuturor în aceste vremuri de schimbare rapidă, de creştere şi de evoluţie accelerată a sufletului. Este un timp minunat în Univers, pentru că legiunile nespuse au lucrat fără întrerupere în tot cursul Erelor în anticiparea acestor schimbări, care vin cu o rapiditate incredibilă.

Fiecare dintre voi aţi făcut acest lucru de mai multe ori înainte şi aşa v-aţi ocupat locul in Lumină, tinându-l constant ca un Far pentru cei care se trezesc şi care cer o mai mare egalitate şi pace pentru toţi. Ceea ce a fost odată acceptat ca un mod de a fi, nu mai este cazul. Tot ceea ce a fost nu mai este. Există o cale mai bună care se apropie şi, deşi pare haotică şi turbulentă în acest moment, în imaginea mai mare a lucrurilor înseamnă că mai multă Lumina este integrată de cei care nu au fost cunoştienţi şi care se trezesc acum la ceea ce este pe Planeta acum.

Nu fiti părtaşi la iluziile ego-ului care vă asaltează prin căile anterioare ale mass-mediei şi la ceea ce se manifestă acum în cei din jurul vostru. Amintiţi-vă în mod constantnu sunteţi corpul vostru, nu sunteţi mintea voastră, voi nu sunteţi ego-ul vostru - sunteţi de fapt, Constiinta Cristică, Dumnezeul / Dumnezeita si vă folositi puterea cu înţelepciune pentru binele suprem al vostru, al celor dragi vouă, al lumii şi al tuturor.Sunteţi indicatorii de schimbare, făcătorii şi facilitatorii, care crează schimbări pozitive şi iubitoare prin dăruirea voastră de a FII LUMINA care sunteti cu adevarat! Asiguraţi-vă să faceti corecţiile în gândirea şi acţiunile voastre care par a fi necesare în voi înşivă, astfel încât să fiţi întotdeauna în aliniere cu Planul mai înalt pentru viaţa voastră, în orice moment. Intenţionaţi acest lucru, trăiţi acest lucru, FITI acest lucru.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

 http://www.therainbowscribe.com/
Traducere: Eliza