Pagini

3 aprilie 2019

Hilarion-Mesajul lunii aprilie 2019

Preaiubiților,


Eu vin pe aripile iubirii! Împreună cu tot ceea ce vine la suprafață pentru a fi privit, recunoscut, transmutat și eliberat, cresc și noile semințe care au fost plantate în acești ani. Priviți la tot ceea ce este bun și echilibrat, ce poate fi acum îmbrățișat și susținut de energiile mai mari care se răspândesc zilnic în atmosfera planetei care este casa voastră în această viață, și a fost în multe altele. Rădăcinile pe care le-ați stabilit în această ființă simțitoare care este casa voastră sunt profunde iar acest lucru vă va servi bine în zilele viitoare.


Acesta este timpul din ciclul în curs de desfășurare al vieții pe Pământ, care are un aer de reînnoire, reînnoirea regnurilor naturale pentru cei care trăiesc în emisfera nordică, reînnoirea speranței pentru o cale mai bună de a se bucura și de a experimenta toată viața , noi nașteri și începuturi și noi proiecte creative care așteaptă să se manifeste în lumina unei noi zile. Agătați-vă de aceste sentimente de așteptare și anticipare fericită, căci în acest timp, ele pot înflori în viața pe care ați visat-o mereu. Schimbările pozitive se pot manifesta în moduri minore, aparent nesemnificative, dar acestea pot avea un impact major. Credeți că acest lucru se poate întâmpla și  mențineți acest gând în inimă în orice moment.


Pe planetă,coboară acum o energie care deschide ușa spre calea de aur a inițierii pentru cei care au făcut lucrarea. Aceasta va veni la fiecare persoană la momentul potrivit pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Pe măsură ce fiecare persoană se ridică pe calea initiatoare, testele pot fi foarte puternice și le vor schimbă viața. Fiecare inițiere a adus individul la o mai mare integrare și conștientizare față de sine, ce nu a fost evidentă înainte. Voalul uitării care le-a fost pus la naștere sau la puțin timp după aceasta se dezintegrează în mod sistematic acum, iar adevăratul și autenticul lor maestru începr să strălucească.


Cei mai mulți dintre voi care citiți acest mesaj sau care îl ascultați sunteți în curs de a experimenta cea de-a cincea inițiere. Cele mai multe dintre cele șapte chakre inferioare au fost curățate iar chakrele superioare au fost deschise. Acum aveți de-a face cu creațiile minții care de obicei au elementul de frică atașat de ele.A înfrunta aceste temeri și a realiza că acestea sunt doar creații ale minții, este lucrarea momentului , atunci vă eliberați și renunțați la ele . Acesta este motivul pentru care ați trăit în introspecție în ultima vreme, deoarece lucrați la pregătirea căii spre inițierea a șasea. Cu cât sunt mai multe dintre acestea ce pot fi eliminate, cu atât persoana dobândește mai multă măiestrie asupra corpului fizic, mental și emoțional.


Această sarcină necesită observarea sinelui a propriilor procese mentale și emoționale și recunoașterea a ceea ce se întâmplă, declarând intenția voastră de a le recunoaște, elibera, și curăța. Este nevoie de dedicație pentru procesul de înălțare și de dorința de a renunța la ego-ul personalității și de a vă preda Sinelui Cristic Sfant- esenței voastre eterne divine, care se află acum în inima voastră sacră. Este nevoie de devotament continuu pentru a purifica gândurile, sentimentele și emoțiile, și pentru a purifica corpul fizic prin dietă, hidratare, respirație, meditație și abilități de vizualizare. Toți faceți acest lucru și faceți progrese și vă încurajăm să continuați!

Până luna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere :Eliza Fati