Pagini

8 octombrie 2020

Transmisie de la Colectivul Arcturian



Omenirea trebuie să se pregătească de urgență, vă rugăm să citiți!

Tatanka Nehweh pentru Colectivul Arcturian - 19 septembrie 2020

Ființa stelară vă vorbește:

 „Colectivul galactic dorește să vorbească cu voi în legătură cu unele viitoare actualizări ale modelului de ADN colectiv.  Suntem un colectiv de ființe stelare arcturiene, care fac parte din Federația Galactică a Luminii, în serviciul tranziției formelor de viață de pe planetă la frecvențe dimensionale superioare.  Vă mulțumim pentru oportunitatea de a vorbi cu voi și vă rugăm să transmiteți această transmisie celor care vor rezona cu acest mesaj.

În 3 săptămâni (în jurul mijlocului lunii octombrie), va avea loc un eveniment cosmic pentru care omenirea trebuie să se pregătească.  Are loc tranziția în densitatea dimensiunii a 4-a iar acest lucru va afecta direct stabilitatea planetei.  Conștiința {umană} trebuie să fie pregătită pentru a experimenta anumite fenomene care vor părea neobișnuite în special pe cer.  Trebuie să stați departe de frică.

A devenit necesar ca o intervenție (galactică) să ajute umanitatea și planeta Gaia să țină pasul cu accelerarea altor fenomene legate de ascensiune care apar în cosmos.  Schimbarea de ascensiune care se produce pe planeta voastră va avea loc în hiper viteză.  Timpul se prăbușește mult mai repede către punctul de neutralitate cosmică iar ființele umane trebuie să abordeze drastic alinierea lor pentru a integra aceste frecvențe.  Venim să vă anunțăm / avertizăm în privința pregătirii.  Căci ceea ce va urma va zdruncina din temelii viața așa cum o cunoașteți.  ‘

(Lui Tatanka i se arată multe nave stelare care încep să înconjoare globul, manifestându-se / materializându-se de nicăieri. Ele sunt parcate și observă. Frecvența acestor nave interacționează cu frecvențele pământului. Aceste nave creează un câmp de forță / rețea tampon generată pentru a risipi orice impact vibrațional care se apropie de pământ.)

‘Există fenomene cosmice care afectează magnetismul planetei.  Pământul s-a mutat într-un spațiu vibrațional și dimensiune diferită(densitatea a 4-a). Planeta trece printr-o zonă în care alte corpuri cerești„originare”/care se formează pe orbita lor prezintă un potențial pericol de-a lungul cursului ei. ”

(Lui Tatanka i se arată că Gaia face tranzițiă din 3D în 4D unde există planete pe care nu le vedem de obicei pe cerul nostru, precum Nibiru. Acele alte planete / asteroizi vor influența pământul, mai ales energetic, pe măsură ce trece prin  acest coridor. Este o călătorie dificilă în timpul navigării prin el).

‘Sunt vizate multe mesaje pentru a denatura frecvența și faptele.  Mesajele mixte sunt concepute pentru a induce masele în rătăcire și a abate atenția de la ceea ce este cu adevărat IMPORTANT ÎN ACEST MOMENT.  Multe distrageri abundă pe planeta voastră pentru a menține umanitatea într-o stare de nepregătire pentru provocările reale care se prezintă.  Este IMPERATIV faptul că omenirea să înceapă să accepte ceea ce vede și știe adânc în interior, că este adevărat.

Mii de nave și ființe au venit de departe pentru a ajuta la această tranziție.  Este în marele interes al Gaiei și al tuturor națiunilor stelare însămânțate asupra ei, întrupate prin ea, marea poartă stelară care este, că am venit cu toții pentru a facilita schimbările care se apropie rapid.

PREGĂTIȚI-VĂ CORPURILE FIZICE.  Cel mai bun mod de a face acest lucru este să postiți.  Începeți postul intermitent cât mai curând posibil, deoarece acest lucru va permite o schimbare de frecvență foarte rapidă.  Acesta va permite ca energia folosită în prezent pentru procesele digestive și metabolice să fie redirecționată către actualizarea sistemelor neurologice.

În acest moment, postul de cel puțin 16 ore pe zi este necesar pentru a ne ajuta cu o intervenție planificată pentru a efectua actualizările necesare la modelele sistemului nervos, permițând să aibă loc alinierea frecvenței în timp ce Gaia se deplasează prin acest câmp tranzitoriu de modificare a magneticilor, radiației intensificate și activității fotonice. Îmbunătățirile se fac în formă holografică, lucrând cu șabloanele grupului sufletesc.  Ființele stelare ajută prin camerele noastre (de vindecare) să aducă umanitatea la viteză cu aceste schimbări vibraționale.  Sistemele voastre sunt supuse unei actualizări manuale.

Trebuie să intervenim în procesele organice rămase fără timp, astfel încât colectivul uman să atingă nivelele optime de activări ale ADN-ului necesare pentru a integra în siguranță o accelerare a frecvenței.  Ni s-a acordat permisiunea și autorizația specială pentru a interveni direct în trezirea umanității și pentru a ajuta la reconectarea șabloanelor, deoarece procesul organic (de ascensiune / evoluție) este interferat în mod negativ dincolo de capacitatea umanității de a obține o stare ascendentă de la sine.  Prin urmare, asistența noastră este necesară pentru a produce alinieri care vor permite fluxul și integrarea frecvențelor de lumină intense și schimbarea care afectează planeta voastră în săptămânile și lunile următoare.

De asemenea, există zone în planul corpului pământului care se află încă într-o stare compromisă.  Dacă Gaia nu este capabilă să integreze aceste frecvențe mai mari (datorită blocajelor de densitate și traumelor), vor rezulta evenimente cataclismice.  Ne referim la nivel bio-fizic.  Corpul mamei pământ are mare nevoie de asistență pentru a permite acestor frecvențe să se deplaseze cu ușurință prin ea.  Ajutăm la o capacitate accelerată pentru a sprijini integritatea corpului Gaiei în timp ce se deplasează prin această zonă de tranziție 4D.

Aceasta nu este dezvăluirea ET în modul în care ați ajuns să o înțelegeți.  Este o intervenție a alianței pentru a ajuta masiv în acest moment critic.  Cu toate acestea, vor exista anumite fenomene pe cer.  Ei [mass media, cei decăzuți] caută să creeze așa numita „alarmă falsă” pentru a distrage atenția.  O mare parte din oameni privesc doar în jos, jos aici pe pământ și în timp ce se concentrează [asupra constructelor dramatice] nu pot fi conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul cosmosului și în interiorul lor.

„AL DOILEA VAL, EXPLOZII INEXPLICABILE, CARACTERE POLITICE PE ECRANE PRETINZÂND A FI RIVALE ... TOATE SUNT DISTRAGERI!”

Este foarte important să exersați discernământul în aceste timpuri. Abundă tot felul de manipulări.  Evaluarea informațiilor prin propria rezonanța vibrațională este esențială în acest moment.

Pregătiti-vă.  Veți cunoaște momentul despre care vorbim. Atenția voastră personală a fost mai des pe cer recent, nu-i așa?  Soarele pare să apună într-un alt loc sau cerul și soarele au uneori o nuanță ciudată. Noi suntem cei care vă atragem atenția spre spațiului ceresc, mețineți privirea pe cer!

Semnele vor apărea. 

 Fiți în spațiul inimii și ajutați-ne să vă ajutăm pe voi [umanitatea) să vă realiniați sistemele de circuite neurologice și energetice.  Pentru majoritatea oamenilor, acest proces de actualizare trebuie făcut în timpul somnului, într-o stare inconștientă, deoarece realinierea apare adesea cu simptome precum mișcări fizice involuntare, agitație și vibrații sau senzații de căldură și frig în corp.  Poate fi o experiență intensă sau „deranjantă”.  Pentru unii activările fizice vor fi deja resimțite în timpul citirii acestui mesaj.  Vă încurajăm să vă relaxați în procesul visceral și să îngăduiți finalizarea acestuia fără rezistență.  Permiteți descărcărilor să curgă.

Acest mesaj este codificat cu frecvențe de lumină.  Vă rugăm să expuneți forma fizică a acestor cuvinte în câmpul conștiinței colective umane.  Este manifestarea (și vectorul) acestei transmisii vibraționale.  Dragilor, unde trimiteți acest mesaj, cine îl vede, cine îl ia în seamă ... nu aveți control asupra acestui lucru . Deși cerem și ne bazăm pe participarea co-creativă a umanității la acest proces.  Vă mulțumim.  

Federația Galactică a Luminii

http://www.crystalwind.ca/starseed-messages/the-arcturians/arcturian-collective-humanity-must-urgently-prepare

Traducere: Eliza Fati