Pagini

2 martie 2011

Realitatea fizica este in tranzitie




Veronica canalizat prin
April Crawford

                                      Realitatea fizica este in tranzitie

Liniaritatea este o panza de exprimare , care este creata in interiorul fiecarui suflet . In aceste vremuri existentiale se pomeneste foarte mult de instabilitatea  energiei care permeaza realitatea fiecaruia

Cea mai mare dorinta este de a dobandi un spatiu al pacii si  linistii . Cea mai mare nevoie e aceea a stabilitatii  pe toate nivelele de participare fizica .Multe dintre ele ar constitui o solutie  pentru conectarea la  suflet.

Da,  realitatea fizica este in tranzitie. Ce curs ia depinde insa de participarea directa a fiecaruia dintre voi.

Relatia interioara cu sufletul vostru este cea mai buna  cale de urmat  in aceste  timpuri haotice.

Participati pur si simplu . Fiti atenti la ce va sopteste sufletul vostru  .Implicarea voastra in ridicarea nivelului de constiinta este cruciala. Nu sunteti doar o fiinta liniara ,victima  a circumstantelor  Sunteti un suflet bogat , avand o experienta liniara Ceea ce exprima sufletul vostru in  exterior  face o mare  diferenta.

Creati timp cu sufletul vostru, Practicati actele de bunatate ori de cate ori este posibil. Piscina negativitatii este mare, dar daca fiecare dintre voi decideti constient sa nu o mai reimprospatati  in cele din urma se va diminua ; desi va puteti simti  ineficienti la inceput,mai ales daca sunteti inconjurati de negativitate , umpleti-va realitatea cu actiuni pozitive.

 Mergeti inainte, mana in mana cu energia sufletului vostru. Exprimati acele momente pe panza sufletului vostru. Totul este conectat.

Fiti acea  picatura  de exprimare a energiei care schimba totul

Este posibil !

Veronica

Sursa ; www.InnerWhispers.org

Traducere:Eliza Fati