Pagini

8 decembrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Universul lucrează cu voi


Ştiți că universul lucrează cu voi, şi nu pentru voi? Nu este posibil ca Universul să vă ofere ceva ce nu vreți sau să creeze situaţii pentru care nu aţi setat deja o intenţie într-o anumită parte a realității voastre. Energia Universală nu creează ceva din nimic. Ea creează doar ceea ce aţi stabilit deja în spatiul energetic din lumea voastră. De îndată ce aţi definit dorinţa şi stabilit intenţia, aţi configurat vibrațiile care creează realitatea. Intelegerea aceasta este cheia pentru manifestarea a ceea ce doriți în viaţă.

Când vă rugați lui Dumnezeu, sau Sursei, pentru a 'remedia această problemă  " Universul nu poate să vă răspundă , deoarece nu aţi creat nimic. Acceptați responsabilitatea pentru situaţia pe care aţi creat-o, conştient sau inconştient? Nu există nici o creaţie inconştientă în Univers, a crea este întotdeauna egal. Şi voi trebuie să creaţi spaţiu pentru soluţie prin stabilirea posibilității pentru acea realitate. Puteţi cere ajutor pentru că simţiţi că Universul este mult mai înţelept decât voi, dar acesta nu este adevărul fiinţei voastre. Aveți toate înţelepciunea şi cunoaşterea Universului la dispoziţia voastră şi capacitatea voastră de a le folosi este limitată doar de sistemul vostru de convingeri.

În acest moment este atât de multă energie creatoare disponibilă vouă că sunteţi capabili de a crea pur şi simplu vorbind sau gândind ceea ce vreți. Sunteți conştienți de ceea ce cereți? Este de asemenea important, în acest moment, pentru voi să înţelegeți modul în care ați creat dificultăţi în viaţa voastră, astfel încât să puteţi modifica credinţele şi percepţiile, care sunt baza pentru acele situaţii. Dacă nu faceți acest pas, fiecare nouă realitate va reflecta aceste convingeri, până când le modificaţi.

Minunile nu sunt un proces prin care Universul creează ceva ce nu ați visat să fie posibil. Universul nu creează minuni pentru voi, ele reprezintă schimbările voastre energetice pe care le creaţi pentru voi înşivă. Ele reflectă o schimbare în perceptia voastră, un moment în care cereți o nouă realitate, fără teamă, asteptări sau judecată. Puteți primi numai ceea ce cereți  şi cunoaşteți că există în câmpul vostru de potenţial şi posibilităţi. Aşa cum vă manifestați realitatea amintiţi-vă că aceasta este creată din convingerile, percepțiile, gândurile și cuvintele voastre. Ajutorul este întotdeauna disponibil de îndată ce veţi înţelege că Universul lucrează cu voi pentru a crea miracole în viaţa voastră şi problemele sunt rezolvate atunci când înţelegeți sursa lor, recunoaşteţi  lecţia lor şi informaţiile pe care le au pentru voi şi sunteți dispuşi să creaţi o soluţie.


www.urielheals.com

Traducere :Eliza