Pagini

4 decembrie 2011

Saint Germain - Maieștrii au răspuns apelului nostru


Dragii mei. Acele modificări aduse scenariului de ascensiune nu sunt cu adevărat schimbări . Considerați  moartea ego-ului dispariţia "voastră." Toţi cei care au ascensionat livrează acum constiinta lui UNU. Ce se întâmplă cu corpul nu face acum nici o diferenţă, deoarece "voi" nu sunteți corpul. Vă rog să acceptaţi că ceea ce s-a întâmplat ESTE ce a fost prezis. Numărul maeștrilor care îi avem acum pe Pământ au crescut în mod dramatic şi ei nu mai poartă densitatea pe care au avut-o.

O nouă zi a început şi o altă concluzie poate veni din aceste modificări. Conștiința cosmică se ancorează acum în numeroase zone ale planetei voastre. Numiți asta mai multă "lumina,", dar este mai mult decât atât. Catalizatori pentru mai mulți candidaţi la ascensiune contribuie acum la schimbări majore în constiință care trebuie să fie făcute. Urați-le bun venit tuturor celor care sunt acum agenţi de schimbare în calitate de noi membrii de distribuție în filmul vostru. Nici unul dintre ei nu mai poartă cu ei anxietatea pe care au avut-o. Toți aceștia poartă un coeficient înalt de iubire, care va fi livrat oriunde sunt. Adevărul este acum disponibil ca răspuns la aceste provocări în conștiința voastră de zi cu zi.

Menţinerea acestei noi frecvenţe aurice depinde acum de fiecare dintre noii maeștrii înălțați. Pot ei eradica capacitatea lor de ancorare? Da, ei pot-prin re-identificarea cu convingerile lor anterioare.

Cei aleşi sunt cei care au ales să dea lui Dumnezeu loialitatea lor. Ce au făcut aceşti maeştri este să se întoarcă de la contribuţiile lor umane pentru film la grația divină. Atunci când își vor lasă corpurile nu vor exista concepte persistente care pot provoca o altă încarnare. Munca lor s-a terminat pe 11-11-2011. Căderea din graţie a fost singura lor provocare chiar din timpul primei lor întrupări. Menţinerea grației este acum singura lor provocare pentru anul viitor.

Fiinţele super conştiente pot livra o mare înţelepciune, precum şi asigura contactul cu un maestru. Continuați să visați ceea ce trebuie visat pentru a răsturna condiţiile actuale. Schimbați atitudinea celor care se îndoiesc, prin demonstrarea curajului vostru de a livra noua voastră conștiință celor care o pot accepta. Înfruntați negativitatea şi îndoiți-vă cu compasiune.

Cine sunteţi? Continuați să adresați această întrebare oricui are capacitatea de a se considera divin, nu doar uman. Nu venerați canalele pentru mesaje divine, sau orice alte personaje  naţionale sau istorice. Nici unul dintre aceștia nu sunt maeștrii care vă pot conduce la grație. Voi sunteți maeștrii acum. Fiți un devotat al aspectului Dumnezeiesc în propriul vostru câmp cuantic. Cei dragi, care sunt acum maeștrii fac o concentrare de lumină pentru toți companionii lor din film atunci când pășesc pe pământ.

Sunt aceste cuvinte la fel de clare pentru voi, ca și pentru mine? Sunteți un catalizator pentru a-i deschide pe alţii la ascensiune-  nu cu cuvinte, ci doar cu grație?

Televiziunea nu poate oferi cuiva grație în mod direct, numai conţinut care poate trimite pe cineva să se confrunte cu temerile lui cele mai mari. Acesta este de fapt un lucru bun. Meditați  zi de zi pentru a menţine condiţiile cele mai dificile din jurul vostru, la o lungime de braţ. Cauza şi efectul nu contează pentru maeștrii înălțați, dar a cauza mai multă compasiune este sarcina voastră. Eliberați pe cât de mulți puteți de la durerea de inimă. Fiți toba, care poate bate un răspuns la orice provocare. Faceți din această  zi una umplută cu lumină. Fie ca pacea să radieze peste toţi cei care pot inspira mai multă pace.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza