Pagini

9 septembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 9-16 septembrie 2012

Preaiubitilor,

Și așa am ajuns la o creștere și mai mare în valurile energetice ale Luminii care bombardează planeta voastră. Aceasta energie va continua să aducă la suprafață toate problemele și sistemele de credintă din subconstient, pe care oricine de pe Pământ le deține în interior și care nu au fost încă abordate sau privite. Acest lucru va crea stres pentru multe persoane și revine Lucrătorilor în lumină din lume să mențină o stare de calm și de pace în câmpurile energetice proprii, în scopul de a crea si a menține un echilibru pentru a contracara tot ceea ce ar putea avea loc. Țineți spațiul iubirii, empatiei și compasiunii în inimile și mințile voastre pentru toti cei dragi din sfera voastră de influență.

Faceți-vă timp pentru a fi în natură, pentru a vă conecta cu Mama Pământ și trimiteți ei energiile voastre de iubire, empatie, compasiune și sprijin. Mai mult și mai mult, munca voastră aici, la acest moment este de a fi forța stabilizatoare, forța înălțătoare, forța de echilibru și de calm. Respirați adânc, astfel încât să ingerați energiile pranice înalte prin respirație și țineți-le în interiorul vostru atât cât este confortabil înainte de a expira. Acest lucru vă va ajuta să mențineți stabilitatea în timp ce lumea din jurul vostru trece prin gama de experiențe, atât înalte căt și joase. Fiecare polaritate care a fost vreodată simțită și experimentată de-a lungul veacurilor se apropie de revizuire, disipare și transmutare. Ați trecut prin cea mai rea ca înaintași și acum sarcina voastră este de a fi aici ca forță de împământare.

Mergeți cu fluxul de evenimente așa cum se desfășoară și rămăneți într-un spațiu de pace si calm cât mai mult posibil. Afirmați adesea că totul este bine și totul este perfect și este o parte a Planului Divin pentru Pământ și locuitorii săi. Acest lucru ajută mai mult decât puteți ști, dragilor. De asemenea, să fiți conștienți de faptul că voi, continuați în integrarea cu Sinele vostru Înalt, Sinele Cristic Sfânt și Monada voastră Divină. Multe au loc pe mai multe niveluri și dimensiuni și sunteți capabili să oferiți asistență sarcinilor imediate înaintea voastră, chiar dacă nu aveți nici o amintire conștientă despre ele. Cunoașteți că este așa.

Fiecare dintre voi este condus la cei de pe Pământ care pot facilita mai departe deschideri și inițieri pe măsură ce deveniți pregătiți pentru ele. Acest lucru va continua să se întâmple, pe măsură ce ghidarea voastră Înaltă vă va duce la persoanele de care aveți nevoie pentru a vă conecta cu ele. În cazul în care sunt necesare fonduri, cereți să vă fie oferit ceea ce aveți nevoie, apoi aveți credință că acestea vă vor fi date. Sinele voastre Înalte știu ceea ce este necesar pentru voi pentru a avansa în aceste timpuri și au nevoie de credința voastră absolută în ele pentru a lua măsuri în orice direcție sunteți ghidați în fiecare moment. Rămâneți conștienți și treziți, preaiubitilor, și fiți atenți la sincronicitățile care au loc.

Aceste perioade pe care le trăiți SUNT cele ale ASCENSIUNII și sunteți ACUM în aceste perioade, dragii noștri. Continuați să vă concentrați pe viziunile cele mai înalte pentru o Lume Nouă strălucită și nu lăsați să vă distragă nimic de la asta. Setați cea mai mare viziune care puteți pentru voi înșivă și faceți tot ce puteți pentru a menține acest lucru în zilele ce vor urma. Conectați-vă în interior pentru a aduce toate darurile minunate pe care le-ați ținut închise până la momentul potrivit. Acesta ESTE timpul si piesele de puzzle din viața voastră încep să cadă într-o asemănare a Ordinii Divine și apare o imagine mai clară a scopului vostru pe Pământ.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei


www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati