Pagini

27 mai 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 26 mai - 2 iunie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Calea înainte și mai sus în constiinta voastră a devenit acum mult mai aliniată cu bucuria si frumusetea care locuiește în sufletul vostru și acest lucru dă naștere la sentimente de expansiune și posibilități infinite. Deschideți-vă la perspectiva unor noi începuturi și permiteți-vă să primiți recompensa Universului, deoarece vă aduce roadele viselor voastre cele mai profunde . Calea înaintea voastră este curățată și tot ce este necesar este deschiderea inimii voastre. Lasa-ti imaginatia voastră să se avânte cu anticipare plină de bucurie la sosirea unei noi zile, una care este o tabula rasa pe care se poate scrie viața la alegerea voastră, tot ce este necesar este participarea voastră activă.

Urmați îndrumarea dorintelor inimii voastre și îndrăzniți să visați mareț. Vedeți posibilitatea pe care o puteți primi, tot binele pe care viața îl are de oferit. Multi dintre voi sunteți pregătiți să mergeți dincolo de vechile paradigme în timp ce priviți cum are loc dezintegrarea lor în fața ochilor voștri. Voi sunteți catalizatorii pentru schimbările care au loc în prezent. Ați ajuns la un punct pe calea voastră care necesită credință și încrederea că totul este bine și că o nouă viață vă cheamă. Purtați această credință în fiecare zi și persistați în intențiile voastre să o aduceți în manifestare. Există multe activități în tărâmurile eterice în moduri care vă poate ajuta în eforturile voastre.

Aceste timpuri necesită o reevaluare constantă a așteptărilor voastre și a percepțiilor în privința a cum ar trebui să fie lucrurile. Într-adevăr, dacă ați observat deja, cele mai multe dintre ele nu au avut loc niciodată așa cum au fost imaginate și asta pentru că au existat forțe la treabă pentru a vă menține ocupati cu probleme imediate, cum ar fi necesitatea nevoilor de bază ale vieții. Aceste forțe conspira pentru a vă distrage de la focusarea pe cele mai importante valori în viață, cu ar fi cele care îmbunătățesc viața și care ar aduce o măsură de libertate de nevoi sau lipsuri. Este o lume de consum în care trăiți și voi trebuie să decideți să discerneți în ce măsură veți continua să fiți o parte activă la ea.

O viață mai simplă cu așteptări mici în privința achiziționării celor mai recente gadget-uri și obiecte v-ar oferi spațiu pentru a promova o viață plină de bucuria plăcerilor simple și profunde care necesită numai observarea și aprecierea din partea cuiva. O formațiune frumoasă a unui nor pe cer într-o zi frumoasă poate aduce momente de bucurie și de apreciere. Un apus de soare frumos, la sfârșitul unei zile poate binecuvânta cu mesajul său inspirant și înălțător de frumusețe fără de sfârșit, care este disponibil spre a fi aborbit și savurat într-o plăcere abandonată. Peste tot în jurul vostru este existența de calitate a vieții, care necesită un cost monetar mic. Acestea sunt gratuite și oferite din belșug de ființele elementale care vă servesc în fiecare zi, pur și simplu pentru placerea de a munci.

Luați cunoștință de toate minunile naturii care vă înconjoară casa și cartierul, pentru că oriunde ați privi acolo este frumusețe. Vedeți frumusețea în inimile celor dragi pe măsură ce depun eforturi pentru a crea o viata care aduce mai mult comfort și plăcere pentru încântarea voastră. Vedeți dincolo de așteptări la darurile minunate mici, pe care ei le oferă în fiecare zi, fără să ceară nimic în schimb. Faceți ca fericirea unei alte persoane să fie prioritatea voastră și veți descoperi că a aduce fericire altora va aduce, de asemenea, fericire propriului sine. Oferiți zi de zi multumiri, pentru tot ce aveți si pentru tot ceea ce primiți, căci în acest fel, veți avea mai mult.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati