Pagini

5 august 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 4- 11 august 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Sunteți rugați să vă mențineți centrul și să rămâneți calmi, indiferent ce se întâmplă în lumea din jurul vostru. Totul se desfășoară într-o manieră accelerată, cu scopul de a trezi cât mai mulți oameni de pe planetă. Trezirea cel mai adesea apare atunci cand este relevat ceva ce nu a fost cunoscut înainte care clatină fundatia pe care oamenii își întemeiază viața . Acest lucru zdrucină șablonul care a fost în vigoare în jurul Pământului și în jurul fiecărui locuitor și deschide contemplarea la alte posibilități care nu au fost luate în considerare înainte. Poate ajuta trecerea prin aceste vremuri pentru a menține persoanele stabilizate și armonioase, iar petrecerea a cât mai mult timp în aer liber printre copaci, plante, păsări si apă poate ajuta pentru a menține o persoană împământată și în echilibru cu un sistem de chakre sănătos.

Cei care au îndeplinit disciplinele lor la ordinea zilei se vor găsi navigând prin fluxurile de energie sporită cu vitalitate și entuziasm. Orice blocaje persistente în cadrul sistemului de operare uman vor fi mult mai ușor de eliberat. Conștiința umană este în proces de a renunta la tot ceea ce a închis și încătușat omenirea pentru a rămâne blocată în câmpul de polaritate nesfârșită, astfel încât noi începuturi să poată fi posibile și noi frontiere judecate. În ceea ce privește perspectiva mai mare, această eliberare va deschide lumea la noi potențiale de explorare individuale și planetare. Omenirea este în procesul de re-descoperire a propriei măreții și splendori.

Mulți dintre voi ați simțit o senzație de oboseală și iritabilitate în ultimul timp și acest lucru este de asemenea, o parte din simptomele de trezire , care au loc în fiecare individ. Este important să fiți buni și plini de compasiune cu voi și cu ceilalți din sfera voastră de influență atunci când se întâmplă acest lucru, realizând că trezirea si activarea sistemului de ADN și efectele sale rezultate este ceva care nu poate fi evitat și care trebuie să fie îndurat. Fiți iertător cu voi înșivă pe măsură ce experimentați momente de instabilitate care par să erupă din interiorul vostru, si care vă lasă să vă întrebați dacă ați deviat de pe calea voastră. Nu este cazul, Dragii mei, aceasta este pur și simplu o creștere în călătoria voastră spirituală de aducere aminte și de activare a potențialului vostru mai mare.

Umblați cu grijă și prudență și folosiți discernământul și ghidarea interioară pentru a vă ajuta să continuați pe calea voastră. Adresați-vă Îngerilor pentru a vă oferi asistență în a lucra la ceea ce găsiți dificil. Există mulți îngeri șomeri în jurul fiecărui loc și spațiu, cărora le-ar plăcea să fie de serviciu umanității în aceste vremuri în schimbare. Tot ce trebuie să faceți este să întrebați și să verbalizați cererea voastră din inimă. Când vremurile par dure, cereți Îngerilor să înalțe spiritul vostru și veți fi surprinsi de sentimentul de reînnoire și speranță care îl veți experimenta. Fiecare fiintă umană de pe planetă este vrednică în ochii îngerilor și nu există nici o judecată, în conștiința lor cu privire la experiențele cu care se confruntă fiecare persoană în viața de zi cu zi, există doar iubirea necondiționată în acțiune.

Vorbiți cu ființele nevăzute care vă înconjoară, chiar dacă nu puteți să le vedeți vizual sau simți prezența lor. Vă asigurăm că comunicare cu ei este onorată.Voi sunteți întotdeauna văzuti și auziti de ei. Ați fi uimiti de numărul mare de ființe iubitoare, care de bună voie și cu iubire servesc umanitatea și planeta voastră. Ele nu pot rezolva toate problemele voastre pentru voi, pentru că ar fi o încălcare a liberului arbitru de a avea dreptul la experiența voastră, cu scopul de a îndeplini creșterea sufletului vostru și expansiunea, dar ele pot să colaboreze cu persoanele care solicită cel mai bun rezultat pentru binele cel mai înalt al tuturor, în toate problemele de zi cu zi.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

Nou! Format video http://www.youtube.com/watch?v=hNI8jnH5JQQ&feature=youtu.be

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati