Pagini

2 septembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 1-7 septembrie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Multi dintre voi experimentează accelerarea și intensificarea timpului . Se pare că fiecare zi trece repede și dispare fără să fie realizate prea multe și planurile care au fost făcute pentru o zi trebuie să fie amânate pentru o alta . Când se întâmplă acest lucru , observați starea de a fi a propriei ființe și veți vedea că în acele zile constiinta voastră s-a concentrat în interior operând multi - dimensional. Constiinta voastră poate trece printr-un proces de recalibrare și realiniere și sunteți asistați în dorința de a vă crește frecvența la nivelul de ascensiune . Acestea se întâmplă de obicei în trepte, care pot fi asimilate în condiții de siguranță de cele patru corpuri inferioare.

Devine tot mai evident pentru toți de pe planetă că sistemele vechi și modelele de influență se prăbușesc, ca cei care ar declara un război și distrugere pentru a ține locuitorii din lume într-o stare de frică nu mai sunt susținuti de către cetățenii lor . Actul de război este privit de oamenii din lume, ca o oroare și cea mai mare lipsă de respect pentru caracterul sacru al experienței vieții umane de pe planetă . Sunt cei cărora nu le pasă de onorarea tuturor formelor de viață și care caută să-și satisfacă pofta lor pentru putere și privilegii indiferent de costurile și suferința din viața umană. Oamenii de pe planetă au început să înțeleagă cine sunt aceia și dau glas în opoziție cu aceste acte de violență și agresiune . Ei văd prin justificările pe care acestia le fac cu scopul de a demonstra cetățenilor că agresiunea și atacurie lor în alte țări este acceptabilă.

Vocile oamenilor au început să ia amploare într-o respingere spontană a vechilor moduri de a menține puterea și controlul la costul celor care ar fi fost pusi în bătaia puştii. Este scris pe perete pentru acești lideri care se uita în jur și îsi dau seama că oamenii care i-au ales și cărora au jurat să-i servească nu sunt multumiti de alegerile lor și sunt dispuși să stea în stradă în milioane până când liderii nu vor avea de ales, decât să stea jos și să găsească o altă cale , mai pașnică de a rezolva conflictele. Cuvintele unui cântec vechi cântat mulți ani în urmă,"Ce ar fi dacă ar exista un război și n-ar veni nimeni?"începe să aibă sens total. Cei de la putere nu pot face nimic fără oameni, dacă oamenii aleg să nu urmeze.

Locuitorii pământului trebuie să se unească și să lucreze în cooperare și armonie pentru a face față schimbărilor care au loc pe planetă. Provocările care sunt predominante trebuie să fie înfruntate într-un spirit de umilință și de serviciu în slujba tuturor. Nu mai este o chestiune doar pentru cei foarte puțini din locurile de putere politică de a face alegeri care afectează toți oamenii din lume . Aceste perioade necesită o adevarată conducere de la oamenii care pot vedea dincolo de granițele țărilor lor și pot vedea lumea ca o singură Lume care este pe cale să se schimbe pentru totdeauna în moduri care sunt încă de neimaginat. Miliardele de suflete de pe planetă vor să se unească într-un mod care va permite tuturor să fie susținuti și încurajați. Ei vor să vadă manifestarea viselor lor cele mai profunde și rugăciunilor lor sincere de pace pe Pământ. Ei doresc ca familiile lor să crească și să prospere. Această dorință locuiește în inima fiecărui om .

Timpul puterii multora a sosit și acest lucru va fi mult mai evident în următoarele luni . Revoluția tăcută de care am vorbit anterior, adună impulsul . Vechile metode nu mai funcționează , deoarece acestea nu sunt în armonie cu noul flux de energii care vestesc o noi zori , un nou început . Aceste energii aduc soluții la problemele vechi de bătrănțe într-un mod aparent miraculos . Răscrucea de drumuri pentru fiecare suflet stă în fața lor în momentul de acum și fiecare suflet a luat deja decizia. Acum este momentul trezirii .

Video : http://youtu.be/vOrVMQn4ogw

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati