Pagini

25 noiembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 24-30 noiembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Pe măsură ce vă deplasați prin valurile de schimbare , energetic vorbind , învățați cum să navigați și să creați rezultate finale cu și mai multă rapiditate decât înainte . Acest lucru necesită o contemplare în fiecare dintre voi , pentru ca voi să vedeți și să înțelegeți singuri ca și creatori a tot ceea ce are loc în lumea voastră . Aceste perioade sunt oportunități glorioase pentru a aduce în manifestare ceea ce v-ați străduit să realizați în viața voastră individuală și colectivă . Acest lucru necesită renunțarea la limitările care v-au reținut în urmă de la progres . Să știți că sunt mulți dintre voi care lucrează împreună pe celelalte planuri dimensionale de existență , pentru a aduce schimbări pe planeta voastră fizică și în lumile voastre personale .

Tot ceea ce este în joc necesită participarea voastră , pentru a se manifesta pe Pământ . Sârguința voastră este necesară din acest moment . Noi înțelegem că atât de mulți dintre voi ați simțit efectele energiilor ridicate și că este dificil să vă ridicați deasupra lor și subliniem importanța de a menține concentrarea în timp ce veniți în echilibru între cele doua polaritatați divine masculine si feminine . Mai multe fire ale destinului personal vin în fructificare și multe sunt în finalizare . Priviți în jurul vostru și vedeți cine este încă cu voi și să știți că acestia sunt capabili să lucreze în unitate cu voi în energiile ridicate . Rolul lor în viața voastră , este important altfel nu ar fi în continuare cu voi.

Este timpul să vedeți aceste persoane și contribuția lor la dezvoltarea voastră personală cu recunoștință , chiar dacă v-au oferit cel mai probabil, situațiile cele mai dificile cu care să lucrați . Nu este ușor să-ți asumi aceste roluri ca și cel ce le provoacă , astfel încât scopul de creștere al sufletului vostru să poată fi inițiat . Acestia v-au ales , de asemenea, să fiți un catalizator în propria lor creștere și schimbare de paradigmă și așa v-ați oferit reciproc oportunități de a privi în inimile voastre la acele zone care au nevoie de dezvoltare , care trebuie să fie scoase în lumina adevărului astfel încât modificările corespunzătoare să poată fi inițiate . Multă creștere are loc în fiecare dintre voi într-un ritm accelerat și ceea ce a fost valabil ieri nu mai poate fi valabil astăzi, de aceea este important să vă abțineți de la judecățile din trecut și să încercați să priviți unul la altul cu ochi reînnoiti,de inocență , încredere și iubire .

Fiți acolo unul pentru celălalt în orice circumstanțe, deoarece calea din fața voastră necesită tovarăși de încredere , care vor merge cu voi, indiferent ce drame au loc în lumea din voi și din jurul vostru . Multe dintre fostele paradigme sunt schimbate de către cei ca voi , care au fost dispuși să-și asume sarcina de a transmuta acestea cu iubirea și mintea Cristică. Acest lucru presupune înțelegerea că rolurile pe care fiecare le jucați sunt necesare în cea mai mare desfasurare a schimbării din lume . Voi vă deplasați într-o perioadă de o mai mare transparență în toate interacțiunile voastre . Nu poate fi loc de nici o înșelăciune între indivizi , deoarece acestea vor fi aduse rapid la lumina expunerii . Acest lucru se datorează faptului că energiile care pătrund acum atmosfera și pe care voi toti le asimilați , nu mai suport duplicitatea , în nici o formă și toate vor fi ținute în lumina adevărului .

Pentru a vă muta în dimensiunile mai înalte în confort și siguranță , toată lumea de pe planeta trebuie să curețe inimile și sufletele lor, de tot ce a rămas din gândurile, sentimentele , motivațiile și comportamentele dimensiunii mai joase. Calitațile mai înalte ale iubirii , respectului și nobleței sufletului trebuie să fie exprimate și simțite între toate persoanele . Scânteia divină de lumină care este în fiecare suflet de pe planetă a fost aprinsă și vor fi multe transformări uimitoare care au loc în fiecare aspect al vieții de pe Pământ . Începeți să observați aceste transformări în oamenii și situațiile din jurul vostru . Cei care au fost distanți vor veni acum mai aproape de voi, deoarece ei caută lumina iubirii pe care o aveți și care sunteți . Multe familii de suflete se unesc și vin împreună pentru a crește puterea tuturor . Este un moment de realizări și treziri profunde.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati