Pagini

6 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 5- 12 ianuarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Ne îndreptăm într-o perioadă de schimbări accelerate și va fi un timp de multe informații ce sunt oferite care vor descuraja omenirea de la încercarea de a înțelege ceea ce se întâmplă . Mass-media va fi implicată în diseminarea cu mult a acestui material . Acesta este apelul de trezire la toți locuitorii de pe Pământ si multe lumini se vor aprinde în inimile și sufletele omenirii ce se trezeste . Acesta este timpul pentru care v-ați pregătit și calmul și echilibrul vostru va fi foarte necesar în menținerea echilibrului în câmpul energetic al Pământului pe măsură ce oamenii ajung să se adapteze pentru a înțelege .

Multi dintre voi vor începe să-și amintească motivul și scopul prezenței voastre aici, pe Pământ și vor continua să abordeze în liniște munca de lumină în fiecare zi , fără înștiințare, sau fanfară . Așa cum a fost întotdeauna cazul cu echipajul nostru de la sol iar acest lucru a ajutat pe fiecare dintre voi să rămână neobservat și destul de invizibil . Acest lucru , în vremurile viitoare , va începe să se schimbe - pentru că voi , Lucratorii în Lumină din lume , veți deveni mai vizibili prin lumina pe care o emiteți și cei din jurul vostru se vor întreba ce este diferit în chipul vostru . Când fiecare dintre voi emit frecvențele de dragoste și bucurie , pace și armonie , oamenii nu pot fi decât ajutați, și afectati și vor răspunde în multe moduri diferite , în funcție de nivelul de înțelegere pe care îl posedă .

Practicarea magiei alchimice prin cuvântul rostit va deveni tot mai importantă deoarece această lucrare reprezintă punctul central care este alimentat creativ de intenția persistentă și repetiție . Mult mai mulți dintre voi ajung să realizeze importanța devotamentului zi de zi la aceste eforturi , deoarece voi vedeți și experimentați rezultatele care se manifestă în lumea din jurul vostru acum . Fiți în momentul de acum cât mai mult posibil și aveți grijă de bunăstarea voastră fizică , mentală , emoțională și spirituală . Trebuie să aveți grijă de voi și să vă iubiți înainte de a putea da altora și acest aspect de conștientizare de sine al rolului vostru în această viață pe planetă este imperativ . Faceți ce puteți mai bine, în fiecare moment și aveți încredere că veți primi îndrumarea și îndemnurile care sunt necesare pentru următorul pas .

Cei mai multi dintre voi sunt acum în măsură să dețină mai multă energie și pe măsură ce ultimele modele distorsionate sunt eliberate și dizolvate din interiorul vostru , voi sunteți capabili de a absorbi , asimila și integra mai nultă lumină decât oricând înainte . Fiecare dintre voi este un centru de putere puternic , care poate realiza mult bine pe planetă prin concentrarea disciplinată pe sarcinile care vin înaintea voastră . Întotdeauna ați fost și veți continua să fiți îndrumați de Familia voastră de Lumină , în scopul de a primi și de a experimenta cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor . Nu este nici unul din voi care pășeste singur în această lume , de fapt , cei mai multi dintre voi ar fi în stare de șoc să descopere cât de multe ființe pășesc cu voi prin viața de zi cu zi aici pe Pământ .

Încercați să vă acordați la prezența noastră în fiecare zi și faceți-vă timp pentru contemplare solitară și comuniune . Aerul din jurul vostru abundă de forme de viata ale dimensionilor mai înalte . Pe măsură ce vă acordați la natura , veți primi cunoaștere , încurajare și îndrumare privind cea mai bună cale de urmat . Uneori, tot ce este necesar este doar de a fi acolo unde vă aflați , deoarece prezența voastră în acea zonă este îndeplinirea unui scop mai mare . Fiți observatorul imparțial și detașat al semnelor din jurul vostru și urmați îndemnurile din inima voastră . Sunteți în siguranță , sunteți iubiți și sunteți întotdeauna protejați . Mențineți o purtare calmă în interior și în afără ca și copilul magic de aur al universului care sunteți , calea voastră înainte se va deschide automat atunci când momentul este potrivit .

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

© 2013-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati