Pagini

19 mai 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 18-25 mai 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Schimbările care au loc în întreaga lume fac acest lucru într-un ritm accelerat . Extremele vremii afectează mulți oameni din întreaga lume și devine clar că omenirea trebuie să lucreze împreună pentru a aduce ajutor și resurse zonelor afectate și să caute soluții la aceste probleme . Semnele sunt clare , că sunt atât de necesare cooperarea și bunăvoința pentru ca omenirea să depășească aceste provocări majore. Mulți oameni sunt testați în provocările prin care aceștia sunt obligați să treacă în viața lor personală. Acesta este un timp pentru a pătrunde în cea mai profundă și mai spirituală conexiune la care fiecare individ se poate alinia. Acesta este punctul central și scopul cel mai înalt al testelor și provocărilor care sunt în prezent experimentate . Este de datoria tuturor oamenilor să folosească cea mai mare forță din univers , forța și puterea iubirii.

Este, în timpul vremurilor tulburi când puterea credinței și compasiunii intră în joc în inimile oamenilor iar acest lucru este ceea ce este necesar în aceste perioade. Lumina din interior trebuie să fie menținută radiantă și constantă . Cei care au mers pe calea spirituală de menținere și creștere a coeficientului de lumină pe planetă sunt acum chemați în serviciu activ . Prin aceasta vrem să spunem că fiecare dintre voi este rugat sa mentină viziunea noii realități a Pământului și unui mod mai bun pentru omenire . Nu fiți distrași de aparentele apariții ale haosului din toate părțile lumii , pentru că este în timpul acestor perioade când viziunea mai înaltă trebuie să rămână constantă în atenția și rugăciunile oamenilor. Lumina voastră este foarte necesară și obligatorie. Pe măsură ce vă mențineți și vă amplificați propria lumină , noi cei din dimensiunile mai înalte vom mări această lumină pentru a menține stabilitatea și echilibrul. Lucrăm împreună în aceste perioade de transformare și transmutare a lumii.

Există o zicală în lumea voastră , "Când lucrurile merg rãu ,situația devine dificilă ", ceea ce înseamnă că atunci când situația devine dificilă , cei puternici vor munci din greu pentru a răspunde provocării , ei nu renuntă , ei mentin viziunea mai înaltă și lucrează în mod activ spre ea . Aceia dintre voi care au fost deja testați sunt acum într-o poziție de a oferi speranță și motivație unei planete în chinurile schimbării extreme și accelerate . Aveți mai multe instrumente la dispoziția voastră și trebuie acum să le folosiți pe toate dintre ele pentru a vă menține lumina strălucitoare . Mențineți echilibrul și o perspectivă detașată în rapoartele de zi cu zi care vin prin intermediul rețelelor de comunicare . Căutați să afirmați cel mai bun rezultat în toate situațiile care vin înaintea conștientizării voastre și puneți la cale planul , planul Divin pe care ați venit să-l aduceți în manifestare pe această lume .

Fiți statornici în devotamentul vostru fată de cele mai înalte rezultate pentru toți , astfel încât frații și surorile voastre , să se simtă împuterniciți în a face față provocărilor care-i preocupă. Folosiți toate calitățile voastre dumnezeiești, pe măsură ce slujiți scopului mai înalt. Există întotdeauna o soluție mai bună pentru fiecare problemă care vine în fața umanității iar aceste calităti mai înalte ale unui om auto- realizat pot aduce speranța ce este extrem de necesară acelora care se simt pierduți și singuri în problemele lor . Lăsați-i să știe că nu este totul pierdut , că în centrul lor, ei sunt intacți și , atâta timp cât acestia rămân centrați în adevărul alinierii lor cu divinul , totul este bine în evenimentele exterioare care au loc cu regularitate. Fiți un exemplu strălucit în calitate de ambasador al bunavointei iubitoare . Dacă puteți , oferiți asistență practică și competentă pentru cei din sfera voastră de influentă .

A merge pe valurile schimbării poate fi antrenant și incitant atunci când o persoană stă în cunoștința faptul că esența ei este indestructibilă și de neatins . Cunoașteți că voi , Lucrătorii în Lumină din lume , sunteți o forță de nestăpânit pentru bine și fiți loiali acestui scop al unimii. Este nevoie de dăruire și persistență de la fiecare dintre voi acum. FIȚI o mare lumină pe planetă în timpul fiecărui moment . Aveți ceea ce este nevoie , fiecare dintre voi .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati