Pagini

21 iulie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 20- 27 iulie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Oamenii din lume se unesc în număr tot mai mare pentru a ieși în stradă și a înștiința pe lideri că nu mai sunt dispuși să fie martori tăcuti în timp ce privesc la distrugerea fără sens a lumii și țărilor lor. În timp ce puterile care sunt se dezlănțuie pentru a crea frica în oameni, cu scopul de a-i ține sub control, oamenii treziti de pe întreaga planetă se revoltă în număr tot mai mare pentru a crea schimbare pe planetă. Mass media continuă să suprime raportarea mișcării importante de proteste ale oamenilor în marile orașe ale lumii și acest lucru a devenit flagrant de clar pentru majoritatea populației lumii. Minciunile, înșelăciunile și secretele celor de la putere devin tot mai evidente în fiecare moment.

Pe măsură ce energiile iubitoare ale femininului divin care curg pe planetă se adâncesc în intensitate, ceea ce nu este în aliniere cu iubirea se va remarca în contrast flagrant. Nu mai există într-adevăr nici un loc pentru a ascunde activitatea de umbră. Când inima fiecărei persoane este plină de iubire, ea are capacitatea de a simti dezamăgirea în alta. Aceasta este ceea ce se produce acum de-a lungul planetei. Oamenii văd în spatele măștilor liderilor lor, motivațiile reale și ceea ce se întâmplă cu adevărat, și ei cer adevărul. Marea înșelăciune a acestora este în desfășurare pe o scară de neimaginat. Aceste activități cer celor treziți să preia controlul și să rostească adevărul lor,deoarece ei cunosc la un nivel foarte profund că timpul alegerii de a rămâne adormit s-a încheiat.

Razele soarelui sunt acum mai puternice decât înainte și se cuvine ca fiecare persoană în parte să-și protejeze corpul prin limitarea expunerii sale în timpurile intense ale zilei și să poarte ochelari de soare de protecție în toate momentele când iese în aer liber în timpul zilei. Este mai bine să se iasă devreme dimineața pentru a se aclimatiza corpul la modelele meteorologice în schimbare. Câmpului magnetic al Pământului este mai sărăcit și este necesar ca corpul uman să ia cantități mai mari de aer, pentru a alimenta nivelele sale de energie. Exercitiile de respiratie profundă sunt foarte utile în fiecare zi în timpul acestor perioade , deoarece câmpul magnetic radiază energie tuturor părților corpului, prin nervii și centrele releu nervoase și ramurile lor. Este important să creșteți puterea câmpului magnetic pentru a aduce corpul și mintea voastră la cel mai înalt nivel de sănătate și vitalitate.

Cerem celor treziti să continue să rămână calmi și să mețină lumina în timpul acestor vremuri tulburi. Lumina voastră este foarte necesară acum. Căutați să recunoașteți trăsăturile pozitive în cei din jur și să-i împuterniciți în orice mod sunteți îndrumați. Oferiți sprijin celor care riscă sănătatea si fericirea lor pentru a rosti adevărul și lumina. Răspândiți mesajul realității noului pământ tuturor celor care sunt gata să-l primească. Este în aceste timpuri dinaintea furtunii când puteți direcționa energia și gândurile înăltătoare, iubitoare și de compasiune pentru frații și surorile voastre ca au ajuns să înțeleagă revelațiile procesului de trezire.

Doarece fiecare suflet care experimentează expresia fizică, acțiunea efortului și luptei este cea care dezvaluie fiecaruia darurile sale unice și calitățile spiritului. Când ei încetează să reziste fluxului de energii opuse care aduc mai mare lumina în ființa lor, călătoria de descoperire devine o călătorie în realități care nu au mai fost disponibile pentru explorare înainte. Este important a păstra credința și a menține ritmul care curge înainte și să vă amintiți că întregul univers susține pe fiecare reciproc în aceste vremuri. Repertoriul de ființe dimensionale mai înalte care stau alături de fiecare om trezit este mai mare ca oricând înainte. Acceptați iubirea și îndrumarea pe care o aduc pentru a rămâne în echilibru și armonie. Nimeni nu merge singur pe calea sa în aceste timpuri.


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati