Pagini

24 octombrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 19-26 octombrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Facem apel la toți lucrătorii în lumină din lume să mențină la înălțime viziunea noului Pământ manifestat. Vă rugăm ca voi înșivă să vă disciplinați pentru a nu fi distrași de la scopul vostru de iluziile create care asaltă lumea în aceste vremuri . Voi aveți cu toții abilitatea de a discerne ceea ce este real și adevărat și de a crea ceea ce vă doriți să experimentați iar aici trebuie să vă concentrați atenția. Pacea este o realitate dacă o puteți aduce în propria voastră experiență. De aici, ea curge spre exterior în lumea din jurul vostru și are un efect exponențial asupra întregii lumi și asupra a tot. Noua epocă este creată prin aderarea voastră la cele mai înalte idealuri pe care le puteți imagina și asupra cărora vă puteți menține atenția. Aici cheia este de a identifica originile voastre divine în fiecare zi și de a acționa ca fiica / fiul Divinului.

O persoană nu trebuie să fie un magician, ci doar trebuie să creadă în propria bunătate și integritate și să o susțină. Lăsați-i pe alții să aleagă calea lor proprie. Prin exemplul personal,cei ce arată calea inspiră și înălța pe frații lor. Este necesar să se mențină acum virtuțile mai înalte și calitățile de conduită. Ceilalții din jurul vostru vor vedea, simtind cum acestea emană din voi, atunci ei vor avea modelele umane și exemplele omului divin de care pot fi inspirati și pe a căror urme pot călca în viața lor proprie. Este timpul să lăsați lumina voastră să strălucească, să permiteți bunătății și purității inimii să strălucească, pentru a lăsa iubirea profundă a Creatorului să strălucească. Decretați zi de zi lumina care sunteți și nu ezitați în această practică. Este necesar să adăugați acest câmp de protecție în jurul vostru ca un scut sau sferă de lumină.

Petreceți cat mai mult timp în activitățile de lumină de forma mantrelor, rugăciunilor, invocațiilor și decretelor pentru a vă ridica în mod constant și a vă menține vibrațiia voastră înaltă. Petreceți timp în natură pentru a vă conecta și împământa și a lăsa să curgă energia cosmică prin voi în echilibru si armonie. Păstrați activitățile din viața voastră cât mai simple și fără complicații deoarece acest lucru vă ajută să vă amintiți motivul pentru a care sunteți aici pe Pământ în aceste timpuri. Comuniunea zilnica cu Divinul este esențială. Prin aceasta ne referim la faptul că timpul petrecut în singurătate și tăcere, este foarte important pentru a ajuta la integrarea energiilor mai înalte și descărcărilor care au loc acum. Faceți tot ceea ce știți că vă ajută să vă mențineți în echilibru și stabilitate, astfel încât să nu vă pierdeți calea.

Concentrați-vă pe crearea sentimentului și stării de bucurie, pentru că această stare este o vibrație înaltă pe care o persoană o poate crea cu ușurință prin intenție focalizată. Există mai multe experiențe pe care fiecare dintre voi le-ati avut în trecut pe care le puteți accesa pentru a aduce această stare în momentul prezent. Faceți o lista în fiecare dimineață cu toate lucrurile pentru care sunteți recunoscători și din nou înainte de ora de culcare. Faceți acest lucru zi de zi, deoarece această practică va aduce mai mult decât vă puteți imagina pentru voi. Dacă vă confruntați cu provocări și dificultăți, trebuie să vă antrenați pentru a vă păstra aceste practici de recunoștință până când acestea devin o a doua voastră natură. Precum alchimiștii energiei, voi transformați tot ceea ce intră în experiența voastră într-o energie mai înaltă și mai ușoară. Voi faceți deja acest lucru în fiecare zi și este nevoie doar de conștienta voastră asupra acestui lucru , pentru ai oferi mai multă putere.

Din nou, vă reamintim de nevoia de hidratare adecvată și de a bea cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Descărcările crescute de energie vă poate face să vă simțiți obositi și deprimati. Puteți ajuta sistemul endocrin, cu suplimente, cum ar fi plantele medicinale precum Maca, care este un mod natural de a regla sănătatea endocrină deoarece regleaza metabolismul, nivelul de energie, și ajută glandele să producă hormonii vitali care crează un sentiment de sănătate și bunăstare. Eliminarea alimentelor procesate și înlocuirea: cu alimentele crude și neprelucrate cât mai mult posibil, poate ajuta, precum și învățarea de tehnici de relaxare și de respiratie profundă. Exersați cel puțin o jumătate de oră în fiecare zi, chiar dacă trebuie să luați o pauză de 10 minute în acel moment, de trei ori pe zi. Este essential să vă mișcați partile corpului ca energia ce se descarcă să se poată deplasa prin voi. O oră de somn înainte de miezul nopții este egală cu două ore de somn după miezul nopții iar glandele suprarenale sunt întinerite de această practică. Acestea sunt unele dintre modurile care oferă sprijin practic corpului vostru fizic în timpul acestor perioade.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati