Pagini

18 septembrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 13-20 septembrie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Pe masura ce permiteti ca o mai mare integrare a energiilor cosmice sa aiba  loc in constiinta voastra si in corpurile voastre fizice, mentale și emoționale, voi sapati tot mai adanc in psihicul vostru. Acesta este un proces care are loc pentru toata lumea de pe planeta in acest moment. In functie de intelegerea pe care o aveti cu privire la tot ceea ce se intampla, voi care cititi acest discurs sunteti cei care sunteti acum pozitionati pentru a fi de un serviciu mai mare ca oricand inainte. Lumea are nevoie ca voi sa fiti pe deplin prezenti si dispusi sa folositi energiile voastre puternice pentru trezirea locuitorilor planetei voastre. Pe masura ce energiilie predominante ale polaritatilor opuse se echilibreaza in interiorul vostru, voi deveniti un centru de putere pentru forta binelui. Esenta voastra divina descinde in campul vostru eteric si exista o integrare mai profundă, care are loc. La nivel exterior, aceasta activitate s-ar putea sa nu fie observata, dar este, cu siguranta simtita, deoarece prin experimentarea energiei si prin constientizare o persoana atinge maiestria la nivel fizic. Noi va spunem sa nu va fie teama sa infruntati umbrele din interiorul vostru, sa faceti acest lucru fara ocolisuri si sa acceptati acestea ca o parte importanta a calatoriei voastre iluminate.

In timpul acestui proces, calitatile iubirii neconditionate si compasiunii sunt fin acordate in sufletul vostru deoarece voi acum intoarceti aceste calitati ale iubirii fata de propria fiinta. Fiecare experienta pamanteasca ar trebui vazuta ca o lectie de suflet importanta care trebuie să fie respectata, inteleasa si acceptata. Tot ceea ce are loc in lumea exterioara este o reflectare a dorintei ca sufletul sa invete, sa creasca si sa se extinda in dimensiuni tot mai inalte de realitate și intelegere. Intentia si dorinta voastra de a va supune acestor experiente va ajuta sa mergeti mai departe pe calea voastra unica de lumina spre maiestrirea planului fizic. Incercati sa va acordati simturile la sentimentele de incantare si entuziasm, care  izvorasc din sufletul vostru de fiecare data cand depasiti si eliberati o alta limitare iluzorie din fiinta voastra. Da, acesta sunteti voi la un nivel mai inalt, savurand realizarea! De la nivelul sufletului, inseamna ca un alt test si o alta initiere a fost trecuta cu succes. Celebrați aceste momente si marcati-le prin recompensarea voastra cu un tratament special sau o ceremonie simbolica care va conduce mai departe la imputernicire.

Sa stiti ca voi, cei care cititi acest mesaj sunteti toti initiati pe calea luminii iar acum va indreptati ferm spre indeplinirea contractelor si intelegerilor incheiate inainte de a fi pus piciorul pe această planeta, in aceasta viata si in altele. Aceasta viata curenta este pentru a incheia tot ceea ce trebuia abordat din cea mai mare integritate a sufletului care a fost posibila, iar voi toti ati dobandit Corpului vostru de Lumina si privilegiile care vin cu aceasta realizare. Aceste privilegii va permit ca suflet sa traversati alte regiuni ale universului in timp ce lucrati la un nivel tot mai inalt de ascensiune galactica si experienta cosmica. Acest proces este neincetat si neintrerupt, pentru ca intotdeauna este mai mult de experimentat si de  invatat pentru ca voi sa evoluati si sa extindeti scanteia divina in voi , in calitate de Dumnezei in actiune pe terenul de joc universal!

Cei care sunteti abia treziti; ridicati-va din somn si cunoasteti ca nu este niciodata prea tarziu! Nu va judecati pentru intarzierea trezirii voastre, pentru ca cu adevarat, nu a fost inca timpul ca voi sa faceti acest lucru. Tot ceea ce are loc este in sincronicitate divina, in conformitate cu cerintele sufletului vostru si planul divin pentru Pământ. Intr-adevar, voi sunteti echipati cu posibilitatea de a merge mai departe acum furtunos. Fiti buni cu voi insiva, precum si cu ceilaltii si luati seama de faptul ca evolutia fiecarui individ nu poate fi perceputa in intregime pe aceasta planeta. Este foarte posibil ca ati dormit pana in acest moment din istoria Pamantului, pentru a aduce energiile voastre unice și valoroase conectate, in momentul cel mai perfect. Cinstiti propria crestere si evolutie spirituala fara judecata si deschideti-va la energiile ce navalesc,la oportunitatile si posibilitatile sincronistice care se arata acum.

Cei care au deschis drumul inaintea voastra, mentin spațiul pentru progresul vostru inainte in aceste timpuri si vor continua sa faca acest lucru in vremurile viitoare. Nu sunteti niciodata singuri! Amintiti-va acest lucru si pasiti ferm și hotarati inainte in viata de zi cu zi, pastrand aceasta cunoastere in inimile si mintile voastre care se extind neincetat. Sunteti invitati sa participati la asezamantul meu in Templul Adevarului in timpul somnului (tot ce trebuie sa faceti este sa stabiliti intentia inainte de culcare), pentru a va informa cu privire la planului divin pentru viata voastra si pentru a obtine o mai buna ințelegere a planului divin pentru evolutia vietii planetare, care este acum in miscare. Noi va intampinam cu bratele deschise!

Pana saptamana viitoare ...

EU SUNT Hilarion© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati