Pagini

26 februarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:21-28 februarie 2016


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce energiile se intensifică si mai mult decât înainte, este dificil a rămâne concentrat pe un singur lucru pentru o oarecare perioadă de timp. Mintea unei persoane sare de la un gând la altul, fără o concluzie logică. Este ca si cum ați fi intrat într-un teritoriu necunoscut unde totul este posibil, și nu există mânere sau puncte de sprijin pentru a le apuca. Prin urmare, este important să fiți conștienți de faptul că nu-trebuie să faceți nimic sau să realizați ceva deosebit în aceste timpuri; tot ce trebuie sa faceți este să călătoriți pe val, asa cum vine și sa-l experimentați - nimic altceva nu este necesar. Atunci când puteți, trimiteți gânduri de binecuvântare pentru toată lumea și pentru tot din jurul vostru inclusiv pentru casa voastra comună, Pământul, și aveți credință că toți veți reuși.

Știați că sunteți plămădiți din lucruri minunate - că veniți din stele și de pe mai multe planete diferite? Suntem siguri că știți acest lucru, deși nu credeți încă pe deplin că este posibil! Există o barieră care trebuie depășită iar ea este în voi. Nu priviți la alte planete sau ființe din afara planetei pentru a va salva, când faceți acest lucru vă dați propria putere de a crea și transforma lumea voastră. Ceea ce vi se cere să faceți este să unificați toate aspectele sinelui, Ființa de lumină și Sinele umbră, cel fericit și trist, curajos și înfricoșat, credul și înțelepț, să îmbrățișați și să unificați toate aparentele polarități, fără de sfârșit, din Sine. Pe măsură ce faceți acest lucru, cel mai bine este să simplificați toate domeniile vieții, astfel încât acest lucru să poată ajuta la eliminarea așteptărilor nerezonabile din interiorul vostru și să vă concentrați în schimb pe ceea ce considerați că este de folos. Sunteți cu toții mult prea exigenți cu voi înșivă în timp ce încercați să măiestriți totul dintr-o dată!

Mulți dintre voi experimentează acum descărcări non-stop iar acest lucru vă pune în poziția de a merge acolo unde nici un barbat sau o femeie nu au mai fost înainte, într-un teritoriu cu totul nou, care vă poate influența sensibilitatea la energiile care vă înconjoară,de asemenea non-stop. Curățarea de zi cu zi este absolut necesară, în special a sistemului vostru de chakre - începeți cu chakra Steua Pământului  care este cu o treaptă mai jos de picioare,cu  fiecare dintre cele șapte chakre și includeți cele cinci chakre eterice superioare, precum și chakrele voastre de la picioare. De multe ori, acestea sunt cele are au nevoie de curățare și purificare, pentru a păstra toate meridianele din câmpul vostru eteric funcționale la o frecvență mai înaltă. Cel puțin o dată pe săptămână, faceți exercitiul de Curațare completă a Energiei* căci acest lucru vă va ajuta foarte mult.

Pe măsură ce sistemul de operare uman se reglează la noul nivel de frecvență există un sentiment de intensitate lăuntrică în timp ce aspectele noi ale sinelui încep să interacționeze cu sistemul vostru. Veți experimenta nivele mai mari de idei creative și expresii care încep să se manifeste în exterior în lumea din jurul vostru într-un mod care vă  uimește si vă inspira cu frumusețea și profunzimea lor. Voi realizați că doar voi singuri, sunteți în controlul situațiilor  cu care vă confruntati prin ceea ce voi împuterniciți prin atenția voastră asupra lor. Ați devenit o parte din dansul cosmic al vieții și expresiei iar acest lucru vă împuternicește să continuați pe această cale spirituală care va duce în final la măiestria vieții în planul fizic al existenței și nu numai.

Pe măsură ce intrați în ritmul creației vă dați seama că totul este perfect iar aceasta devine melodia internă a manifestării de reînoire neîncetată a tot ceea ce este potrivit și bine în lumea voastră. "Totul este perfect și așa a fost întotdeauna" poate fi melodia pe care să o cântați vouă însivă. În acest fel, atrageți spre voi tot ce trebuie si sunteți pregătiți să aveți. Pe măsură ce realizați armonia interioara, vă deschideți spre înțelegerea marelui întreg al existenței și spre ceea ce înseamnă să interacționați cu toată viața în fiecare moment. Cu această experiență, vine vindecarea și un sentiment extins de iubire și libertate pentru a le manifesta la un nivel mai înalt al ființei care deschide multe usi noi de oportunități pentru voi.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Decretul de curățare completă a energiei

Acest proces se face cel mai bine atunci când vă întindeți noaptea pentru somn, chiar înainte de a merge la culcare. Puteți să îl faceți în pat, dacă doriți. Cu cât îl faceți mai des, noapte de noapte, cu atât mai bine.

Înainte de a începe, dedicați-vă Luminii:

 "EU Decretez! Mă dedic Luminii acum!"

Apoi, "Eu cer și invoc prezența și sprijinul Arhanghelului Mihail și Forțelor de lumină, Puterilor Luminii, Domnilor Luminii, Legiunilor de Lumină, Luptătorilor Luminii, Domnilor Karmei, Domnilor Grației, Domnilor Protecției, și Directorului Divin ,în numele lui __ (numele dvs.) __ acum ".
"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați pentru (numele dvs.) __Întregul  Tub de Lumină si Coloana de Cristal, și toate chakrele, complexul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

(Așteptați până când energia ajunge la picioare înainte de a merge mai departe.)

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Cordonul de Împământare al __ (numele dvs.) __ la toate nivelele în Centrul Pământului și dincolo de acesta, inclusiv toate structurile planetare, structurile de rețea și conexiune, și toate chakrele, complexul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

(Așteptați până când energia ajunge la picioare înainte de a merge mai departe. Așteptați după fiecare pas.)

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați toate șabloanele __ (numele dvs.) __ la toate nivelele, și la toate chakrele, complexul de chakre,canalele și conexiunile ,prin toate nivelele și sistemele ".

(Enumerați următoarele șabloane, unul câte unul, trecând la următorul, numai după ce este curățat șablonul anterior. Păstrați-le în ordine strictă.)

" Șablonul Ka." [Așteptați până când energia atinge picioarele.]
" Șablonul Eteric." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
"Șablonul Ketheric." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
"Șablonul Celestial". [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
" Șablonul Eu Sunt." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Toate chakrele Galactice și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Toate chakrele Corpului Cauzal și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia atinge picioarele.]

"Toate chakrele Înălțării și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Cordonul de Argint  al __ (numele dvs.) __  și toate chakrele și complexlul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Complexul Inimii pentru (numele dvs.)și toate sistemele inimii la toate nivelele, și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele ."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpul Fizic și Eteric al lui (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele.

(Enumerați următoarele  chakre, una câte una, trecând mai departe numai după ce chakra anterioară este complet curațată și simțiți că energia a ajuns la picioare.)

"Chakra Coroană, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra  celui de –al treilea ochi, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra gâtului, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Inimii, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Plexuului Solar, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și

sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra Sacrală, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Rădăcină, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele, în

centrul Pământului si dincolo de acesta".

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpurile Emoțional si Astral ale lui (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele.

(Enumerați următoarele chakre, una câte una, treceți la următoarea, numai după ce este curățată chakra anterioară. Asigurați-vă ca le respectați ordinea.)

"Punctul Chakrei Transpersonale, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele Viziunii (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Corpului Cauzal, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra Timusului, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Diafragmei, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Hara, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Perineum, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele Mișcării (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele de împământare (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele, în centrul Pământului si dincolo de acesta."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele Pământului (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpul Mental și Rețeaua Minții lui  (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele. "

 (Enumerați următoarele Chakre una câte una, treceți la următoarea după ce chakra anterioară este curățată. Aceste chakre nu sunt Chakrele Kundalini /sau Corpului Eteric ci duplicatele Corpului Mental și Rețelei Minții.)

" Chakra Coroană, complexul Coroanei, și sistemul Coroanei, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra celui de-al treilea ochi, complexul celui de-al treilea ochi, și sistemul celui de-al treilea ochi prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele Luminii (2), complexul Luminii, și sistemul Luminii prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele din partea superioară a Gâtului, buzelor, și din partea inferioară a Gâtului și întregul complex al Gâtului și sistemul Gâtului prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

 " Chakra Plexului Solar, complexul Plexului Solar, și sistemul Plexului Solar prin toate nivelele și sistemele" (Notă: Nu există o inimă sau un echivalent al inimii la nivelele Corpulului Mental sau Rețelei Minții).

 [Așteptați până când energia ajunge la picioare. ]

"Chakra Rădăcină, complexul Rădăcină, și toate sistemele Rădăcină prin toate nivelele, în centrul Pământului si dincolo de acesta .

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Toate chakrele, complexele de chakre, și sistemele de chakre prin toate nivelele și sistemele pentru sâni și degetele de la mâini și picioare."

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpurul Cauzal, Spiritual și Galactic al lui  (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele. "

 (Chakrele acestea sunt după cum urmează, în seturi mai degrabă decât individuale.)

"Toate chakrele, sistemele de chakre si complexele de chakre la toate nivelele și prin toate sistemele pentru chakrele Voinței, Dorinței, Realizării, Acțiunii, și Propulsiei, în centrul Pământului și dincolo de acesta." (Acestea sunt chakrele Corpului Galactic .)

 [Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Toate chakrele, sistemele de chakre si complexele de chakre la toate nivelele și prin toate sistemele pentru chakrele Sunetului, Recepției/Informației ,Comunicării, Manifestării,Creației și Implementării. (Acestea sunt chakrele Corpului Cauzal .)

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Corpul Cauzal al Chakrei Coroanei și Corpul Spiritual, Galactic, complexul Coroanei, și sistemele Coroanei prin toate nivelele și toate sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Înălțarea lui (numele dvs.)la toate nivelele și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile, sabloanele și componentele tuturor proceselor Înălțării prin toate nivelele și toate sistemele.

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

(Notă: .. Procesele Înălțării acționează prin toate corpurile. A cere curățare doar pentru Corpul Înălțării ar însemna să limitezi această cerere de curățare. Atunci când nivelele de Înălțare sunt complet curățate, curățarea energiei este încheiată.)

Pentru a termina, mai faceți o ultimă cerere:

"Eu cer ca Lumina Cristică să umple energia __ (numele dvs) __ prin toate nivelele și componentele, prin toate dimensiunile, toate conexiunile, și toate sistemele."

Mulțumiți  și încheiați cu meditația de curățare.

Sursa: Diane Stein

Traducere Eliza Fati