Pagini

13 octombrie 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 9-16 octombrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

În timp ce furtunile se deplasează către o anumită parte a planetei provocand haos și distrugere în urma lor, oamenii sunt rugați să caute în ei înșiși pentru a descoperi ceea ce atrage această activitate. Totul in viata pe planetă este o reflectare a locuitorilor săi, a ceea ce are loc în conștiința de masă, conștiința colectivă. Aceasta este ceea ce creează realitatea pentru fiecare persoană și ceea ce se petrece chiar acum este manifestarea în realitate a ceea ce a avut loc în interiorul celor mai multi oameni. Acest lucru se vede în cadrul fiecărui sistem politic, se vede în oamenii care testează apele, testând iluziile care au fost create,se vede prin faptul că oricine prin munca grea poate aspira să devină un lider al țării sale.

Acest concept este acum testat și ceea ce se vede este că, da, este posibil, dar persoana care conduce pentru a fi un lider în țara sa, pe baza acestor premise se întâlnește cu cea mai mare rezistență iar acest lucru este ceea ce noi vedem din tărâmurile mai înalte. Și trebuie să se încheie , căci cetățenii acelor țări sunt cei care fac în cele din urmă această alegere, care necesită participarea activă a acestora. Acest proces deși imperfect cum este, este testat de către acele persoane care au făcut parte din sistemele vechii paradigme care acum se prăbușete iar acestea doresc să facă schimbări. Există rezistență din partea celor care au fost în control,din partea celor care care doresc să controleze și să manipuleze populațiile din țările lor pentru propriile lor scopuri. În timp ce încearcă să facă acest lucru, ei realizează că ceea ce a funcționat înainte destul de ușor este acum pus sub semnul întrebării de oamenii din tara lor. Ceea ce ei încearcă să realizeze nu iese după cum este de așteptat,și există o reacție negativă la care acestia trebuie să facă față.

Este un moment de mare discernământ pentru oamenii din lume, ei trebuie să discearná și să meargă în inima lor, pentru a primi îndrumare de la aspectele mai înalte ale ființei lor - cea care nu dă greș niciodată să informeze și să ghideze pe fiecare în călătoria sa spirituală, care a fost aleasă înainte de a se încarna. Așadar, noi vă spunem, să fiți vigilenți, să discerneți cu atenție și să nu vă implicați în dramele care sunt jucate pe scena mondială. Acesta este un proces de schimbare și, uneori, acele schimbări care sunt create trebuie să survină prin conflict. Tineți-vă bine - credeți în voi și ín ceea ce sustineți. Totul trebuie să se desfășoare așa cum se întâmplă în aceste momente de tranziție de la o dimensiune la alta. Această tranziție se află în stadiile ei de finalizare.
 

Iar voi ca persoană care privește la ce se întâmplă credeți că lumea a luat-o razna. Noi vă rugăm să cautați tot binele care are loc dar pe care mass-media de știri nu-l arată. Căutați pe internet și veți vedea că bunătatea care se află în oameni iese la suprafață în moduri care înălță și inspiră pe toți cei care devin atât de conștienți. Bunătatea inerentă din interiorul fiecărui individ este accesată. Din cauza evenimentelor mondiale, bunătatea individuală din fiecare individ este accesată și folosită într-un mod pozitiv si iubitor.O persoană nu trebuie să aibă o influență globală în lumea exterioară pentru ca acest lucru să se întâmple. Acest lucru se poate realiza de către o singură persoană care lucrează cu sinceritate asupra ei pentru a curăța toate energiile disfuncționale și dizarmonice -și tot ceea ce are nevoie de curățare în ființa sa. Acest lucru necesită curaj și conștientizare iar asta este ceva ce vouă Lucratoriilor în Lumina nu vă lipseste, voi ați lucrat întotdeauna la acest lucru.

Să știți că ajungeți la sfârșitul acestui ciclu iar acesta este un motiv de sărbătoare pentru mulți dintre voi. Fiți acolo pentru oamenii care se confruntă cu haosul și distrugerea. Trimiteți-le energii de vindecare. Trimiteți lumina albastră ori de câte ori este nevoie, ori de câte ori există dezrădăcinarea formelor vechi. Trimite-ti lumina ori de câte ori există război și distrugere pentru a domolii și calma acele zone și pentru a le revendica în Lumina lui Dumnezeu, care nu dă greș niciodată. Asta este important. Aceasta este o parte din sarcina pe care v-ați asumat-o înainte de a vă încarna aici, pe planetă.

Pășiți cu grijă și prudență. Pe măsură ce abordați activitățile zilnice în aceste vremuri foarte tulburi, cunoașteți că acest lucru reprezintă o parte naturala a sfârșitului unui mare ciclu și începutul altuia.Va aflați în zorii unei noi ere; păstrați acest lucru cel mai mult în conștiința voastră. Tot ceea ce a menținut umanitatea și sufletul evoluției în urmă pe această planetă este acum dizolvat, se destramă în zorii unei noi lumini și noi ere.


Mentineți această viziune, credeți în voi înșivă. Credeți în bunătatea voastră și a celor din jurul vostru. Fiți ceea ce doriți să vedeți în lume, fiți întotdeauna în integritatea voastră cea mai înaltă, în cel mai înalt adevăr al vostru. Lăsați iubirea din inima voastră să radieze spre cei din jurul vostru. Pășiți în lumină mereu și mereu și să știți că suntem langă voi. Noi amplificam energiile de asistență pe care le trimiteți în acele zone ale lumii, care au nevoie de ele. Și, vă rugăm să trimiteți de asemenea, lumina iubirii prin inima voastră spre inimile celor care se confruntă în mod direct cu efectele acestor energii, care se desfășoară în aceste momente de încheiere ale acestui ciclu. Noi suntem Unul în timp ce lucrăm împreună.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati