Pagini

30 martie 2017

Kryon "SCHIMBAREA"






Acest channel a fost transmis în 14 ianuarie 2017, în San Jose , California.

Salutări, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. De multe ori în timpul acestor channeling-uri, ne dăm seama de momentele potrivite pentru a vă aduce informații profunde.Acest lucru se datorează motivului de a aduce la cunoștință lucruri pe care oamenii au nevoie să le știe. Astăzi este un pic diferit. Condiția umană este subiectul și, de asemenea, modul în care gândiți și procedați chiar acum pe această planetă aflată în evoluție.

Dragii mei,vreau să creez ceva în această încăpere. Vreau să creez armonia și coerența gândirii. Vreau să vorbesc cu voi personal chiar acum despre ceea ce trăiți. Pentru unii dintre voi, ceea ce se întâmplă este lent, iar pentru unii, este rapid. Fiecare dintre voi este total unic pe calea voastră. Cu toate astea, toți vă confruntați cu o schimbare. Uneori, schimbarea a avut loc deja în viața voastră, iar pentru unii dintre voi, ea încă urmează. Această schimbare a planetei, cea care a fost prezisă de antici, este aici. Întregul motiv pentru care Kryon e aici este această schimbare.

V-am mai spus că mulți mediumi au început să vă pregătească din jurul anului 1989, pentru ceea ce avea să vină și pentru schimbarea în care vă aflați. V-am spus că este ușor să fiți prinși în ea, fără totuși să o înțelegeți. Motivul este pentru că vă aflați într-o cutie. Este o cutie a sinelui, în care tot ceea ce vedeți sunteți voi. Acum, noi pledăm pentru ceva mai mult.

Suflete bătrâne, este nevoie de voi pentru a vă echilibra astfel încât cei din jurul vostru să aibă posibilitatea de a fi schimbați datorită echilibrului vostru. Ei se pot schimba cu mai multă grație, deoarece înțelepciunea voastră creează un șablon pe care ei îl pot urma. Nu există nici un motiv pentru care să vă temeți de schimbările ce se află la îndemână. V-am mai spus înainte că nimic nu va scăpa de această schimbare. Lucrurile pe care le îndrăgiți cel mai mult este posibil să fie schimbate. Este posibil să se schimbe de la sine! Pot exista modificări în biologia voastră, reajustări și recalibrări în relațiile voastre, în afaceri, în vocația și pasiunile voastre și literalmente în tot ceea ce vă place și ce nu vă place.

Am spus unora dintre voi mai devreme că, în această nouă energie emoțiile voastre pot avea maxime mai intense sau mai diminuate decât cele normale.Prin urmare, s-ar putea să existe o tendință pentru unii dintre voi de a căuta ajutor pentru că s-ar putea să vă simțiți diferit. Nu doar asta, dar puteți spune imediat „Ce este în neregulă cu mine?“ Aceasta este profunzimea unei schimbări care implică totul. Aveți răbdare cu aceasta schimbare deoarece acum voi vă auto-echilibrați mai mult ca oricând.

Schimbările nu sunt întotdeauna rele. Multe schimbări duc la mai multă bunăvoință acolo unde nu a existat înainte. Uneori ele reprezintă o soluție atunci când nu a existat nici una înainte, așa că te întreb draga omule, de ce, atunci când începe să aibă loc schimbarea și transformarea recurgi la cel mai rău numitor comun, care este frica? Cu toții ați avut parte de lucruri bune care vi s-au întâmplat în mod neașteptat. Asta urmează cu viața. De ce vă așteptați la ce e mai rău în timpul acestei schimbări? Răspunsul este că aceasta este cea mai mare. Aceasta începe să vă schimbe conștiința, vă determină să vă puneți întrebări pe care nu le-ați mai pus niciodată înainte. Această schimbare vă permite să vă treziți la noi adevăruri. Mulți dintre voi încep să devină mai plini de compasiune. Eu sunt cu familia aici. Dacă mi-aș putea imagina ceva pentru voi, ar fi un zâmbet pe fața voastră, bucurie în inimă, și o înțelegere care merge dincolo de realitatea cu care ați crescut obișnuiți.

SCHIMBAREA

Dacă luați cuvântul schimbare,(NT*" Change"în lb engl) există șase litere.Haideți să proiectăm polaritatea lui. Să spunem că primele trei litere sunt cele provocatoare iar celelalte trei ultimele pozitive. Asta este asemeni dualitații.

Litera C poate reprezenta o coerență a similarității. Să spunem că sunteți coerent cu viața, pentru că nu se schimbă. Este întotdeauna la fel. Prin urmare, există o coerență care vă face să doriți să rămâneți la fel. Vă simțiți bine, pentru că v-ați dat seama. Vă simțiți bine, pentru că credeți că știți ce urmează iar voi sunteți mai plini de bucurie în aceste situații de convingeri coerente - decât atunci când se schimbă ceva.

Poate că aveți un cerc de prieteni, care a fost întotdeauna la fel, și dintr-o dată ei au adus pe cineva nou. Acum cercul este diferit. De fapt, acesta întrerupe modul în care a fost cercul până în punctul în care doriți să renunțați. Coerența pe care ați avut-o ca și grup inițial s-a schimbat. Aceasta este o metaforă pentru această planetă chiar în acest moment. Coerența a tot ceea ce obișnuia să se íntâmple începe să se miște și de cele mai multe ori nu vă place deloc. Este la fel ca noua persoană din grup care a schimbat atitudinea, conștiința, și bucuria unui cerc pe care credeati că-l cunoașteți. Ce faceți cu ea? Natura umană spune să renunțați. Ați avut parte de destule. Sau,vă luptați să mențineți cercul la fel. Un suflet bătrân nu face asta dragilor. Asta face un copil în vârstă de opt ani pe terenul de joacă, pentru că este tot ce știe.

Litera H vă reprezintă pe voi având o perioadă foarte dificilă cu ceea ce voi numi „marea minciună“. Cea mai mare minciună este aceasta: Tot ceea ce se va întâmpla în viitor, poate fi judecat prin prisma a ceea ce s-a întâmplat în trecut. Pur și simplu vă întoarceți la ceea ce a fost pentru a cunoaște ceea ce va fi. Prin urmare, indiferent de ce se întâmplă în schimbare, o vedeți ca pe o problemă, în funcție de schimbările din trecut. Prin urmare, schimbarea este întotdeauna negativă.Voi spuneți: „Nimic bun nu poate veni din această schimbare,“ „pentru că atunci când am examinat trecutul, schimbarea niciodată nu a adus lucruri bune.“ Și astfel marea minciună este că nimic nu va fi vreodată creat, care să fie diferit de ceea ce știți sau ați văzut acum.

Vom spune acest lucru din nou, ca să înțelegeți. Viitorul poate fi umplut cu lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată. Acesta poate fi binevoitor în moduri pe care nu vi le puteți imagina. Dintr-o data, vă îmbolnăviți și vi se întâmplă lucruri care nu vi s-au mai întâmplat înainte. Care este prima reacție? „Oh, am avut întotdeauna o coerență a sănătății. De ce s-a schimbat? Ce e în neregulă cu mine? Ce-am făcut greșit?“ Și marea minciună? De fiecare dată când există o schimbare de acest fel, este o veste proastă.Voi spuneți, „Doar uită-te la ceea ce s-a întâmplat în trecut sau ce s-a întâmplat cu Joe. Acest lucru nu poate fi bun.“ Prin urmare, începeți să vă închideți. Marea minciună: Nimic nu este nou. Suflet bătran, există tendința de a judeca totul după ceea ce s-a întâmplat înainte. Boala? Cel mai adesea trebuie să vă recalibrați celulele pentru a putea să acceptați ceea ce vine.

Litera A este anxietate în privința tuturor lucrurilor. Anxietatea va scurta viața unui om. Când aruncați o privire la polaritatea schimbării, sunt cei care o vor înțelege și sunt cei care nu o vor înțelege. Pentru unii dintre voi, schimbarea în sine este un dușman și este tratată ca un inamic, pentru că perturbă ceea ce a fost ,ceea ce a fost  înțeles și ceea ce a functionat. Sufletul bătrân are capacitatea de a trece peste anxietate. Această capacitate provine din înțelepciunea cunoașterii a ceea ce se întâmplă iar el se relaxează cu procesul.

Acum vom ajunge la cele trei litere pozitive și la polaritatea schimbării.Litera N - Nimic nu este așa cum pare. Dacă ați urmărit channeling-urile lui Kryon, este posibil să fi auzit povestea lui Michael Thomas și cei șapte îngeri [cartea Drumul spre acasă]. În această poveste, îngerii i-au zis: „Michael, nimic nu este așa cum pare aici.Nu decide în privința a ceea ce crezi că ști.“ Această întreagă poveste este despre un om care a avut o surpriză în viață. Ceva ce nu s-a mai întâmplat înainte s-a întâmplat cu el. Chiar și atunci când el a crezut că și-a dat seama era total diferit. Este o poveste despre polaritatea lui ,despre întunericul și lumina din interiorul conștiinței sale. Schimbările ce se află la îndemână pe această planetă au aceeași poveste.

Suflet bătrân, în timp ce stai acolo, ești dispus să recunoști că nu știi totul? Schimbarea ce se află la îndemână nu este istorie repetată. Aceste lucruri care sunt cu voi personal și, planetar de asemenea, se vor transforma în moduri care nu au mai fost înainte. V-a exista integritate și compasiune, care nu s-a mai văzut înainte. Pentru o vreme,ceea ce veți vedea va fi dezordinea, dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par.

Sufletul bătrân începe să vadă această problemă în mod clar și să redefinească schimbarea. Mulți dintre voi au tendința să decidă înainte să se întâmple ceva ce se va întâmpla. Dar nu sufletul bătrân - nu cel echilibrat. Vreau să mergeți în mintea voastră acolo unde sunt probleme care vă deranjează. Nu contează ce vă deranjează acum, fie că este vorba de ceva personal sau planetar, vreau să vedeți o tablă goală- cu nimic pe ea. Este goală, deoarece efectele schimbărilor nu sunt încă scrise pe ea. Efectele asupra problemelor voastre așteaptă pentru o schimbare binevoitoare.

Există lucruri care se pot schimba, care sunt dincolo de ceea ce vă așteptați. O să vă spun: Credeți că ați văzut schimbări dificile în ultima perioadă, sau la care nu v-ați așteptat?Așteptați doar. Există și alte lucruri care se întâmplă care vor perturba status quo-ul normalității pe această planetă și în jurul vostru. Sunteți în regulă cu asta? Trebuie să fie așa. V-am spus acest lucru iar sufletul bătrân va privi ca la un program de televiziune. Apoi, el va merge la culcare după programul tv și va dormi ca un copilaș. Această pace se datorează faptului că el știe că face parte din această transformare și că schimbarea face parte din recalibrarea planetei. Și-a dat seama de aceste lucruri. Ele fac parte din lume. El nu trebuie să participe dincolo de a fi echilibrat, deoarece asta este ceea ce face un suflet bătrân. Este frumos cum creează sufletul bătrân schimbarea, cum reacționează la ea, și cum face parte din ea.

Litera G este marele dar. Vă puteți imagina un moment în care sunteți îngrijorat și în cele din urmă acel moment devine cel mai mare dar al vieții voastre? Ați putea spune: „S-a întâmplat ceva care m-a făcut să fac ceva ce n-aș fi făcut înainte, care m-a adus într-un loc care n-am crezut că există. Sunt liniștit, și sunt cu oamenii pe care îi iubesc, în loc să am parte de drama altora care sunt în criză.“ Asta este frumusețea și înțelepciunea unui suflet bătrân.

Posibilitatea de a vedea un dar atunci când sunteți în criză este un atribut al înțelepciunii. Ați devenit un prezicător al propriei voastre conștiințe! Puteți anticipa un rezultat binevoitor și puteti vedea unde duce, chiar înainte de a ajunge acolo. Vă relaxează. Dragilor,s-ar putea ca lucrurile să nu ducă în directia în care credeți că ar duce, chiar dacă credeți că ele vor merge bine. Ați accepta ceva mai bun? Ați accepta o altă surpriză dincolo de cea pe care ați considerat-o? Un suflet bătrân o va face, pentru că el înțelege că face parte din cea mai mare schimbare a umanității.

Această schimbare este una despre care sociologii vor vorbi în viitor. Ei vor vorbi despre un moment în care însăși natura umană a început să evolueze dincolo de ceea ce a existat în istorie. Am vorbit despre asta de multe ori. Aceia dintre voi care m-au ascultat de multe ori au obosit să tot audă acest lucru. Da-ți-mi voie să vă spun că ar trebui să-l auziți din nou și din nou. Dragilor, nu deveniți obosiți niciodată la auzirea veștilor bune! Cu cât le auziți mai mult, cu atât mai mult o să le conștientizați ,și cu cât le veți trăi mai mult, cu atât mai mult le veți crede. Eu reprezint sursa creatoare acum, iar voi auziți adevărul. Veți trece peste această schimbare! Vă puteți relaxa cu adevărul? Veți trece peste ea. Este un mesaj frumos.

Litera E poate reprezenta atât de multe lucruri. Astăzi haideți să susținem energia frumoasă - energia de finalizare, compasiune, echilibru, înțelegere, și energia unui somn de noapte cât mai liniștit. Vă dați seama cât de bine dormiți atunci când totul este bine în viața voastră? Ați putea crede că nu este totul bine în viața voastră și vă spun, asta e polaritatea. Acesta sunteți voi,cel care decide ce este greșit în loc de ceea ce este echilibrat și frumos. Familie, vă aflați în cea mai mare schimbare care a existat vreodată atunci când vine vorba de omenire. Voi începeți să mergeți în direcția care va crea în cele din urmă un scenariu frumos pe o planeta care nu va mai avea război. În acest proces, trebuie să munciți din greu la niște lucruri. Este posibil să dureze o generație sau mai multe înainte ca acest lucru să se întâmple. Exemplul clasic este unul istoric și îl vom da încă o dată: Copiii lui Israel au fost cei care au ieșit din sclavie. Sclavia a fost cea mai veche și cea mai întunecată energie pe care vi-o puteți imagina care i-a înrobit pe ei și pe copiii lor. Le-a scurtat viața lor și a copiilor lor și le-au făcut viața oribilă foarte mult timp. Când a venit eliberarea din sclavie, ați crede că acest lucru ar fi cel mai plin de bucurie posibil, dar în schimb au existat nemulțiumiri și dezbinare. Apoi au mărșăluit în deșert într-un cerc timp de 40 de ani. Și din nou, vă spun de ce: Voi nu-i puteți lua pe cei care au avut conștiința sclaviei și să-I duceți în țara glorioasă promisă. Asta nu va funcționa. O întreagă generație a trebuit să expire și să fie reînnoită. Chiar și cel care i-a condus nu a putut merge, nu cu adevărat. Atât este de puternic trecutul asupra viitorului vostru.

Înțelegeți asta? Nu puteți lua peste noapte o conștiință a energiei vechi și să o exprimați pur și simplu diferit. Vă dau ABC-ul acestei schimbări. Asta este ceea ce fac, și de aceea am venit, și de aceea voi continua să vă dau aceste vești bune în bucățele și părți, pentru a putea înțelege acum. Asta înseamnă că nu va trebui să treceți dincolo și să reveniți înapoi pentru a folosi aceste informații. Puteți folosi această învățătură în timp ce vă aflați în viață și aici, ca suflet bătrân. De fapt, planeta are nevoie de voi să faceți acest lucru acum.

Suflet bătrân,așteaptă-te să trăiești mai mult decât te aștepți să trăiești. Urmărește-ți limbajul, pentru că de obicei verbalizezi de multe ori propriul deces.Urmărește-ți cuvintele care îți ies din gură pentru că ele într-adevăr stabilesc un model a cine ești în realitate. Gandește-te la tine, „Există o mare mașinărie care asculta fiecare cuvânt, iar mașinăria îmi va da ceea ce cer.“ Oprește-te și reformulează ceea ce le spui altora. Lăsați ca integritatea tuturor acestor lucruri să fie înțeleasă. Gândiți-vă la ceea ce spuneți și reformulați cuvintele în lucruri binevoitoare, pline de compasiune care le așteptați pentru voi. Afirmațiile sunt cheia și am mai spus acest lucru înainte: faceți-vă propriile afirmații și rostiți-le cu voce tare. Lăsa-ți corpul să audă cine sunteți, ca și cum ați plasa o comandă la un restaurant.

Când? Când se va întâmpla asta? Nu foarte curând.Mai are loc încă învățarea și recalibrarea. Nu-i așa că are sens acest lucru? Abia ați ajuns în această energie.Va avea loc învățarea și vor exista unii care vor trece dincolo și vor veni înapoi să continue, dar așa cum am spus mai înainte, când vă întoarceți, veți fi conștienți de ceea ce s-a întâmplat.Nu veți mai face greșelile pe care le-ați făcut înainte și veți continua cu cine sunteți. Va exista un sens oferit de Akasha voastră și vă veți aminti de ce sunteți aici. S-ar putea ca într-adevăr să mai treacă un timp înainte de a începe să vedeți aceste lucruri manifestându-se la știri, deși mulți dintre voi încep să le vadă acum în viețile voastre personale. Se începe de jos pentru a ajunge departe. Acesta este un mesaj minunat cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă.

În cele din urmă, vă spun acest lucru: nu faceți nici o greșeală. Nu trebuie să aparțineți unei anumite credințe ca oricare din acest lucru să se întâmple. Religiile majore de pe planetă au predat compasiunea. Urmăriți acest lucru, pentru că ele vor începe deasemenea să se metamorfozeze iar oamenii vor începe să se vadă unii pe alții în mod diferit. Urmăriți asta.Va exista iertare - urmăriți asta. Va exista o realizare a faptului că toți se află pe aceiași cale cu același creator -  urmăriți asta. Procesul va fi intrinsec. Asta este cine sunteți, suflete batrane.

Să înceapă schimbarea.

Și așa este.

KRYON

Sursa: http://www.kryon.com/CHAN2017/k_channel17_sanjose.html

Traducere: Eliza Fati