Pagini

4 iunie 2017

KRYON "NOUA LUMINĂ"


Aceasta transmisiune a fost oferită în VANCOUVER, BC, CANADA

 14 mai, 2017

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Există o energie aici pe care o puteți atinge și simți - există aici pentru că așa a fost intentionată. Sufletele bătrâne au ajuns la sfârșitul zilei, la sfârșitul învățăturii, și încep să se gândească la ceea ce s-a spus [referitor la seminarul din timpul zilei]. Unite în cântec, în iubire, există bunătate aici ; Există bunăvoință; Există armonie și asta se întâmplă adesea când sufletele bătrâne se întâlnesc cu altele care gândesc asemănător. Anturajul despre care am vorbit mai devreme s-a schimbat. Se schimbă odată cu voi și cu atitudinile, înțelegerea și înțelepciunea pe care le dobândiți în timp ce vă aflați aici. Vreau să vă dau un mesaj despre ceva ce se cheamă" Noua Lumină "iar această transmisiune continuă cu tot ceea ce a spus azi, mai devreme partenerul meu.

Dragilor tot ceea ce vă spun este o veste bună. Vreau să înțelegeți motivul acestor transmisiuni. Motivul pentru care facem acest lucru este că există ceva de spus în acest moment, care este diferit decât în orice alt moment. Am mai vorbit despre asta înainte, dar acest mesaj este diferit și mă aflu într-un loc care trebuie să audă acest mesaj, astfel încât inimile să înceapă să se relaxeze și să știe că există într-adevăr un plan.

Noua Lumină. Ce este? Lumina este o metaforă, iar expresia "lumină și întuneric" este o metaforă pentru diferite tipuri de conștiință de pe planetă. Nu trebuie să explic asta oamenilor. Cu timpul, ați văzut cel mai întunecat întuneric și ați văzut cea mai luminată lumină. Dragilor atunci când vă gândiți la ceea ce este frumos și asemănător lui Dumnezeu și când vă gândiți la inocența unui copil, inima voastră strălucește. Este o lumină frumoasă! Conștiința înaltă a bunăvoinței, a frumuseții și a armoniei este lumina despre care vorbim iar întunericul este exact opusul. Ce se întâmplă într-o cameră întunecată atunci când aprindeți o lumânare? Întunericul dispare. Așadar, lumina este întotdeauna cea care va câștiga în fața întunericului dacă este suficient de multă- dacă este suficient de multă.

Întunericul este o conștiință joasă - sclavie, moarte, ucidere și alte atitudini care nu au nici o bunătate sau înțelegere a însemnătății vieții. Întunericul este în cei care nici măcar nu încep să înțeleagă elementele de bază ale iubirii. Ați văzut totul, dragilor, iar umanitatea știe ce este întunericul și lumina.

Cu ani în urmă, această planetă a început să se pregătească pentru schimbare. Dragilor, aveți libertatea de a alege, dar când a apărut imprevizibilul în anii '80 și una dintre guvernele voastre mai mari a încetat să mai existe, omenirea a început o nouă etapă. Atunci ați început schimbarea și atunci ați dezactivat ceea ce ar fi fost Armaghedonul. Dacă nu s-ar fi íntâmplat asta [căderea Uniunii Sovietice], istoria voastră ar fi fost foarte diferită astăzi, căci atunci planeta a început să se schimbe.
Vreau să vă reamintesc ce s-a întâmplat în același timp. Când am venit la partenerul meu cu 28 de ani în urmă, primele noutăți pe care le-am dat pot fi încă citite în prima comunicare [Kryon Cartea Întâi]. I-am spus că nu va avea loc Armaghedonul.În acei ani, acest lucru mergea împotriva profeției comune și era greu de crezut pentru mulți. Totuși, exact așa s-a întâmplat. Apoi am început să vorbesc despre serviciul magnetic. Mulți s-au întrebat întotdeauna: "De ce Kryon din serviciul magnetic?" Pentru că am adus cu mine ceea ce eu numesc grupul de rețea. Aceasta este o metaforă și este o idee liniară, astfel încât să o înțelegeți. Este un "grup" care ar schimba literalmente fizic rețeaua magnetică a planetei. În comunicări, v-am spus că nordul magnetic se va schimba - ceea ce ați citi pe busolă s-ar schimba - pentru că rețeaua magnetică a planetei trebuia ajustată pentru a crea fizica care ar fi patul ajustat al noii conștiințe. Acum douăzeci și opt de ani în urmă, nimeni nu a văzut alianța dintre fizică și conștiință, iar cei care au ascultat comunicarea se distrau pe seama ei. Ei nu au înțeles. Astăzi, există un întreg studiu al fizicii care variază în funcție de conștiință și al conștiinței care variază în funcție de fizică. Nu este doar o alianță, ci un parteneriat în care una o afectează pe cealaltă.

V-am spus mai devreme: "Voi veniți din stele". Tot ceea ce sunteți face parte din tot ceea ce este, așadar nu sunteți o ființă izolată care umblă pe pământ complet separată de el . În schimb, sunteți parte din chimia Pământului, fizica Universului, iar planeta voastră are atribute specifice care sunt doar pentru voi. Voi faceți parte dintr-un sistem vast, planificat.

Rețeaua magnetică a trebuit să se deplaseze fizic pentru a schimba conștiința pe care urma să o creați. Asta a facut. Grupul de rețea a plecat în 2002 iar noua aliniere a fost finalizată. Din moment ce puteți măsura grila magnetică cu o busolă, puteți valida toate acestea. Mergeți și verificați-o. S-a deplasat grila sau nu? Oh, a făcut-o într-adevăr - probabil mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. Ea explică lucruri care până acum oamenii nu le-au realizat.

Vă amintiți de o vreme când cetaceenii [balenele] au eșuat ín mod regulat pe toată planeta? Sute dintre ele cu familile lor au eșuat pe plajă, fără niciun motiv aparent. Oamenii bine intenționați s-ar alătura și, cu mare efort, ar trage aceste creaturi uriașe înapoi în mare, doar pentru a le vedea mergând în cerc, ocupându-și poziția și îndreptându-se direct spre plajă! Asta pentru că balene navighează prin ceea ce se numește magnetit, o busolă încorporată în creierul lor. Grila s-a deplasat atât de mult încât unele dintre rutele de migrație pe care balenele le foloseau de zeci de ani s-au schimbat atât de mult în direcțiile lor încât le-a trimis pe plaje în loc să meargă în siguranță pe coastă, aproape ca un sistem GPS care dădea direcții greșite.
Ați observat că întregul episod de eșuare extinsă pe plajă a balenelor de pe planetă s-a oprit cu ceva timp în urmă? Acum, nu o mai fac atât de des, deoarece ele au recalibrat căile de migrație la noua grilă magnetică. De asemenea, schimbarea magnetică a încetat să se producă până la punctul pe care îl avea înainte iar o întreagă generație de balene au reínvățat căile noilor direcții. Vă dau asta doar pentru a vă arăta că ceea ce vă spun are credibilitate.

Schimbarea a avut loc pentru voi, dragilor. Fizica planetei trebuia să se schimbe pentru a începe noua conștiință. Am vorbit despre acest câmp magnetic și partenerul meu a vorbit astăzi despre asta. Acesta începe să se amplifice. Câmpul este fizica care aduce împreună energii armonioase, iar una dintre ele reprezintă atributele unei conștiințe înalte. Probabil ați mai văzut explicații fizice și dovezi ale câmpului în trecut, dar tocmai v-am spus că voi sunteți legați de toată această fizică. Asta înseamnă că această fizică va fi aliatul vostru într-un mod mai puternic ca oricând. Astea sunt două lucruri, dar sunt mai multe.

Când vine vorba de lucrurile sacre, unele încep să fie văzute mai mult. Oamenii de pe tot cuprinsul pământului încep să fie mult mai receptivi la noile idei cu privire la cine sunt ei și ies din vechile paradigme pe care le-au învățat. Se întâmplă pe întreaga planetă.

Acum, dragilor nu vedeți aceste lucruri la știri, pentru că nu sunt raportate nicăieri. Această creștere lentă în percepție și schimbare de paradigmă reprezintă non-evenimente, nu știri tipice de dramă și moarte. Sociologii vor vedea în cele din urmă și vor raporta acest lucru, iar istoria o va înregistra, de asemenea. Acestea sunt lucrurile care se schimbă încet la nivel personal pentru oameni.

Stau într-un teatru din Israel cu sufletele bătrâne care au venit să audă această informație, care știu cine sunt și care cred în învățătura ezoterică care spune: "Dumnezeu este în fiecare om". Aceasta este o axiomă spirituală care afirmă că doctrina comportamentului este în interior, profeții prezentului și trecutului sunt în interior și că toate informațiile despre întoarcerea marilor profeți a avut loc deja! Dragilor, aceștia sunt cu toții în rețea, și sunt o parte a noii conștiințe.

Ai pus toate astea cap la cap? Întoarcerea propriului vostru profet este în câmpul magnetic! Ce ziceți de asta? El nu se întoarce la un scaun gol, ci este prezent în fizica "câmpului". Ce modalitate mai bună de a ajuta toată omenirea, nu doar o parte din ea. Acum, asta este o gândire îndepărtată, nu-i așa? Toate astea fac parte din schimbare, din reîntoarcere.Urmează mai multe.

Noua Lumină

Metafora noii lumini. Acest termen se referă la lumina care nu a mai fost aici niciodată înainte. Să explicăm acest lucru: Astăzi, lumina este mai puternică decât a fost vreodată până acum. Astăzi, dacă aprinzi un chibrit într-o cameră întunecată, suflet bătrân chibritul știe cine ești și devine o lumină enormă. El umple întreaga cameră. Înainte, într-o energie veche, ar fi fost un mic chibrit într-o cameră imensă, întunecată, în care nimeni nu ar fi observat. Mulți dintre voi ați trecut prin această schimbare. În trecut, lumina și întunericul nu erau deloc egale. Într-adevăr, întunericul a domnit pe această planetă. Nu trebuie să explic asta grupului ăsta, nu-i așa?

V-ați străduit să treceți prin el, iar acum Noua Lumină e aici. Încă nu credeți asta, nu ați încercat-o încă , dar începe să apară. Lumina este mai puternică astăzi decât a fost vreodată până acum. Dacă continuați această cale, lumina va câștiga. Cu toate acestea, lupta cu voi este următoarea: Mulți nu cred, deoarece de generații situația a fost aceeași. Veți lăsa trecutul să determine viitorul?

Iată un alt atribut: Lumina începe să conducă calea. Când aprindeți un chibrit, creați pur și simplu puțină lumină în locul în care vă aflați, dar atunci când aprindeți un reflector sau un far de lumină, acesta luminează totul din jurul vostru. Puteți vedea unde mergeți pentru că aveți o lumină nouă. Este defapt foarte nouă. - Ce înseamnă asta în limbajul comun, Kryon? Inseamnă că intuiția voastră este mai bună astăzi decât oricând. Intuiția este ceea ce vă permite să mergeți înainte în ceea ce credeți că este întunecat. Întotdeauna vă întrebați: "Este corect, este greșit? Este bine, este rău? Este pentru mine sau nu?" Imaginați-vă o intuiție care luminează calea, astfel încât să nu mai fie nici o îndoială! Acum, câți dintre voi ați încercat asta în ultima vreme? Ați testat intuiția voastră în ultima vreme?

Să ne uităm la un alt atribut: Lumina ajută la evoluția conștiinței umane. Metaforic, această nouă lumină expune lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată înainte. Dacă ați avea doar un chibrit, v-ați plimba prin jur și v-ați împiedica de lucruri și ați cădea. Cu toate astea, dacă aveți o lumină strălucitoare, veți vedea lucrurile care erau în întuneric și v-ați mișca rapid și cu încredere. Veți avea idei noi care nu au fost niciodată încercate. Vor exista procese la care nu v-ați gândit niciodată. Se vor întâmpla lucruri noi și vă veți uita la ele și veți spune: "De ce nu s-a gândit cineva la asta înainte?"
Vor exista lucruri care vor funcționa astăzi, care nu ar fi funcționat niciodată înainte, pentru că lumina le expune. Va fi o nouă gândire, idei noi, noi modalități de a face lucrurile să funcționeze care nu au mai funcționat până acum. Aceasta este diferența reală - receptivitatea față de lucruri care nu ar fi putut fi viabile în vechea energie. Expunerea la adevăr și la realitate face asta.

Rețeaua magnetică și câmpul vor impulsiona împreună pentru a crea armonie între ființele umane, dar vei ține chibritul, suflet bătrân. Ai de gând să lași chibritul să devină farul de lumină sau vei cădea pradă vechilor paradigme ale istoriei - o lumină slabă pe care nu ai putea să o folosești niciodată pentru că nu ți-a arătat nimic nou?
Sunteți pregătiți pentru informații noi? Iată ceva ce nu am mai spus înainte: Când o auziți, ați putea spune: "Kryon, nu poți avea dreptate cu privire la asta". Lumina nouă creează de fapt mai mult din ea însăși. Gândiți-vă la asta. Gândiți-vă că voi sunteți lumina reflectoarelor și deodată există două lumini! Nu am spus că ele au venit de la alt om, nu-i așa? Lumina creează lumină. Mai multe se pot vedea și, brusc, camera în care vă aflați este mai strălucitoare decât orice ați putea face singuri. Ați putea spune că este purtată de un înger? Cum poate lumina să se creeze pe ea însăși? Cum se poate multiplica conștiința înaltă? Este din cauza noii fizici. Dragilor, vreau să înțelegeți asta. Știam că va urma asta și de aceea vedeți ce vedeți. Lumina poate crea mai mult din ea însăși atunci când omul care o creează știe despre "Dumnezeul din înterior".

Ați văzut vreodată o persoană râzând atât de tare încât toată lumea din jurul ei începe să râdă? Curând, întreaga cameră va râde. Cum functioneaza asta exact? Poate pentru că râsul se înmulțește prin energie veselă? Gândiți-vă la asta. Persoana care a râs pentru prima dată poate să părăsească apoi încăperea, în timp ce ceilalți continuă să râdă. A fost o energie care a fost împărtășită sau a fost o energie care a creat mai mult din ea însăși? Lumina se poate multiplica acum, deoarece este purtată de cei care sunt conștienți de această mare schimbare și de ceea ce ea aduce pe planetă.

Vi-l dau pe ultimul, numărul cinci.

Lumina permite ca alții să vă vadă! Nu vă mai puteți ascunde. Dacă sunteți o ființă umană echilibrată cu suficientă iubire în inima voastră, nu o mai puteți ascunde. Mai întâi, alții se vor întreabă: "Văd că ești diferit. Nu ești cine obișnuiai să fii, ești puțin mai relaxat decât ar fi trebuit să fii." Ce s-a întâmplat? Oamenii vă vor întreba cine sunteți sau ce ați făcut pentru a crea un nou echilibru în viața voastră. Ce spuneți? Este ușor. Spuneți adevărul: "Mă simt diferit, am o nouă atitudine față de creator și cine sunt Eu. Nu este religie Este o conștiință personală a cine sunt Eu. Dumnezeu este mai măreț decât credeam. Mă simt atât de împăcat.Simt că iubirea maestrilor a coborât iar ei sunt aici în mine, nu mă mai îngrijorez și nu mai sunt tensionat deloc. Învăț să gestionez câteva probleme pe care nu le-am putut gestiona până acum ".

Dacă spuneți asta unui prieten sau unui vecin, în această nouă energie, ei nu vor merge în altă direcție. Dar dacă le-ați spune: "Păi, am o nouă religie sau un nou profet", ei vor fuge efectiv în direcția opusă. Acest lucru se datorează faptului că ceea ce aveți este personal și nu este un sistem. Nu este nimic de adăugat și nu sunt reguli- doar o busolă interioară, nouă și frumoasă.

Lumina câștigă și de aceea spunem ceea ce spunem aici în Israel. În această țară, pe acest pământ, așa mic cum este, cu atât de multe culturi și limbi, veți vedea o schimbare în situația pe care o aveți pe care nu ați așteptat-o. Vor fi cei care vin împreună cu idei pe care nu le-ați auzit până acum. Vor exista atitudini pe ambele părți care vor fi foarte diferite decât înainte. De-a lungul drumului, vă veți gândi, "De unde a venit asta?De ce nu am avut parte de asta înainte? De ce nu a fost cineva atât de isteț în trecut să-și dea seama? De ce este atât de diferită reacceptarea lucrurilor care au fost respinse înainte ?" Când se va întâmplă acest lucru, veți ști că am dreptate pentru că am mai văzut-o cu alte situații care erau la fel de dificile. Cu o conștiință mai înaltă vine o lumină mai mare, iar Nouă Lumină vă slujește chiar și în copilăria ei.

Acum, permiteți-mi să vă spun care este catalizatorul - sunteți voi! Credeți sau nu? "Kryon, vreau să cred, vreau să cred!" Bun! Atunci de ce nu o arătați? Mulți dintre voi veți pleca de aici la fel, dar alții vor avea o lumină mai mare. Asta este adevărata problemă. Cât de dedicați sunteți cu status quo-ul și cu ideea că acesta nu se poate schimba niciodată?

Acesta este mesajul lui Kryon. Oh vor fi mai multe, dar deocamdată, dragilor, să nu vă fie teamă de iubirea lui Dumnezeu. Sunteți o cultură veche care a expus un singur Dumnezeu planetei. Acum expuneți ceea ce poate face singurul Dumnezeu în această nouă energie!

Sufletele bătrâne de pe întreaga planetă ascultă acest lucru. Este același mesaj pentru ei. Le spun, de aceea sunteți aici. De asta sunteți aici. Am mai văzut-o înainte. În mod colectiv, voi controlați viteza acestei schimbări. Puțini dintre voi puteți face o mare schimbare cu ceea ce faceți personal cu voi înșivă în acest moment.

Ce mesaj frumos este acesta! Nu se simte că a venit de la singurul Dumnezeu? Cu tot ceea ce știi și cu tot ceea ce vă spune genealogia voastră, simțiți asta! Dumnezeu strălucește asupra omenirii chiar acum, cu o lumină care nu a existat niciodată înainte, pentru că sunteți pregătiți și vrednici să mergeți înainte în pace.

Gândiți-vă la aceste lucruri.

Și așa si este.

KRYON

Traducere: Eliza Fati

https://www.kryon.com/CHAN2017/k_channel17_telaviv.html