Pagini

2 august 2017

"Convergenta "Energiile Ascensiunii

             "Convergența" are loc atunci când sistemul nostru solar se aliniază cu benzile de frecvență mai înalte din Pleiade, Sirius, Arcturus, Orion și Andromeda. Este ca o bandă de cercuri electromagnetice aflată în interiorul cercurilor iar când aceste cercuri se aliniază, acestea vor crea un curent de frecvență puternic iar porțile stelare naturale universale și fizice se vor deschide complet. Atunci când Pământul nostru va fi în aliniament stelar, acesta va fuziona complet cu corpul sau paralel din 5D(densitatea a 5-a). Convergența are loc atunci când toate blocurile energetice și barierele din jurul celulelor și ADN-ului nostru vor fi complet eliminate. Codurile noastre divine vor fi active și vor declanșa noi percepții, noi informații,iar re-calibrarea ADN-ului nostru la capacitate maximă ne va permite să avansăm în nivele mai mari de inteligență unificată.

            Solstițiul de iarnă din 2016 a marcat începutul noii realități pământești; Fuziunea cu corpul paralel 5D al Pământului. Acest proces trebuie finalizat până la sfârșitul anului 2017, de unde rezultă convergența. La asta se referă mulți când vorbesc despre "schimbarea planetară" sau "schimbarea dimensională", deoarece acest eveniment îmbină dimensiunile joase și liniile temporale într-UNA. Acesta va fi un eveniment cu adevărat mare pentru Pământ, Umanitate și Cosmos. Pământul continuă să se deplaseze în faze de frecvență ascendentă și va fi atras în aliniere cu câmpul de"Punct Zero", al liniei sale temporale de fuzionare cu 5D la cel mai înalt potențial.

           Vom experimenta o re-calibrare dinamică a sistemelor de circuite ale Pământului la scară globală, o nouă arhitectură va deveni activă. Aceasta ar putea fi considerată ca o suprimare completă a liniilor temporale false ale matricii și sfârșitului final al vechiului sistem defect 3D. Când se vorbește despre "Întoarcerea la unitatea divină", ​​înseamnă că Pământul se va întoarce la sămânța inițială, la punctul de origine, la planul său divin inițial ca un corp planetar de dimensiune mai înaltă.

           Acest lucru ne oferă o mare înțelegere cu privire la nivelul imens de curățare la care mulți dintre noi suntem martori în câmpul conștiinței colective de masă. Roțile cosmice se schimbă tot mai mult iar sistemul defect se prăbușește. Fiți pregătiți pentru posibilele provocări viitoare, posibilele haosuri și răsturnări de situație. Aceasta este o purificare necesară, o mare curățare a tot ceea ce nu este în rezonanță cu procesul de ascensiune planetară.

         Avem atâta susținere de la energiile cosmice care se strecoară acum pe deplin în rețeaua cristalină a mamei Pământ. Conștiința colectivă a Gardienilor Elohim, inclusiv alianța cosmosului, este pregătită pentru convergență.

        Iubiți-vă unii pe alții în aceste vremuri ce vin, adunați-vă în comunitate, păstrați legătura cu prietenii și familia iubită. Toți vor fi mântuiți în moduri miraculoase.

În Unitate si Iubire,

Romeo Baron

AscensionEnergies.com

Traducere: Eliza Fati