Pagini

8 octombrie 2017

Hilarion -Mesajul lunii octombrie 2017

Eu vin pe aripile iubirii! Preaiubiților, vine un punct în ciclurile erelor cunoscute sub numele de yugas, în care punctul de cotitură al roatei vieții face ca revenirea să conducă la punctul de origine unde a început valul actual al experienței umane. A existat un timp în care ființele umane erau mai radiante și mai etherealizate în corpurile lor rafinate, ele erau mai avansate din punct de vedere spiritual și aveau mari puteri psihice.

Oamenii au trecut prin Ere sau prin cicluri ale timpului devenind treptat identificați cu corpurile lor fizice și cu căutarea materialismului, pierzând astfel conexiunea cu divinitatea lor lăuntrică. Acum oamenii părăsesc Era întunericului și se întorc la lumina esenței lor radiante, adevăratul lor punct de origine.

Acum în aceste timpuri de inundații, incendii, cutremure, foamete, războaie, înșelăciune și incertitudine, virtuțile divine și nobile care sălășluiesc în interiorul oamenilor pot fi accesate ,redobândite și restaurate. Fiecare persoană are ocazia să re-întrupeze și să se re-conecteze la acele calități sacre care au onorat cândva fiecare persoană de pe planetă în vremurile de început.

Fiecare persoană încarnată pe planetă în aceste vremuri este un suflet bătrân care a participat la experiențele fiecăruia dintre ciclurile precedente și se află în procesul de transmutare și transformare a existenței lor fizice dense într-una care poate întruchipa direct esența radiantă pe care o întruchipau cândva. Aceasta este o etapă continuă, care va continua să fie simțită, experimentată și observată pentru mulți ani de acum încolo.

Această etapă necesită înțelegerea acestui lucru din partea celor treziti, pentru ca ei să se elibereze de ultimele vestigii ale ciclului precedent și să îmbrățișeze pe deplin noul ciclu. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să se identifice cu noul ciclu și cu noul început și să treacă prin noua oportunitate care s-a deschis înaintea lor.
Ei trebuie să elibereze și să renunțe la vechile percepții și tendințe din noile lor sisteme de operare umane, recalibrate, cu fiecare fibră a corpului, minții și sufletului lor. Ei trebuie să rămână neclintiți în fața esenței lor divine, radiante fără să ezite în timpul procesului de purificare dificil și inconfortabil care are loc pe planetă!

Voi, Lucrătorii în Lumină și cei treziți întrupați pe planetă în aceste timpuri actuale trăiți de fapt într-o lume desăvârșită ! Ati intrat în cea de-a cincea dimensiune în care nu există nici bine nici rău, nici negru nici alb, nici judecată sau condamnare. Trebuie să renunțați la vechea paradigmă și să vă mențineți necontenit viziunea asupra unei lumi noi ,glorioase și așa va fi!

Acum vă aflați într-o nouă dimensiune, în care există doar experiența fiecărui moment. Să șițiți că Creatorul nostru cu adevărat revendică fiecare experiență la care participați, deoarece fiecare experiență pe care o aveți, contribuie la expansiunea și îmbunătățirea întregii vieți în această galaxie. Fie ca voi să fiți binecuvântați până la capăt!

Până luna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff / Tsu'tama.
Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com/hilarionoctober2017.htm

Traducere Eliza Fati