Pagini

3 noiembrie 2017

Hilarion-Mesajul lunii noiembrie 2017

Salutări preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Noi, Maeștrii Înălțați, mulțumim acelora dintre voi care folosesc afirmațiile  în fiecare zi. Faptul că vizitați acest site, adaugă la energia lui,iar acesta devine o Lumină mai mare în rețeaua web din întreaga lume. Eforturile voastre nu sunt în zadar, acestea sunt susținute de către Maeștrii Înălțați, Tărâmurile Arhanghelilor și Îngerilor și multor altor ființe ale Luminii care doresc să lucreze cu voi în acest fel pentru a aduce stabilitate planetei, pentru a aduce iubire- care este atât de importantă în aceste vremuri! Ceea ce lumea are nevoie cel mai mult este de iubire și acceptare- există o lipsă aleasă care predomină pe planetă în acest moment.

 Vă rugăm să ne chemați înainte de a vă începe afirmațiile, astfel încât să putem fi anunțați pentru a ne alătura vouă și a intensifica energiile în timp ce afirmați. Aceia dintre voi care faceți acest lucru sunteți conștienți de aceste energii deoarece le simțiți profund  în timpul procesului, voi nu numai că adăugați mai multă energie ,putere și lumină planetei, ci vă adăugați și mai multă lumină vouă înșivă iar acest lucru vă ajută să progresați în călătoria  voastră spirituală, câștigând înțelepciunea și înțelegerea a tot ce are loc și cunoscând intuitiv care este cel mai înalt adevăr și care nu este.

 Da, înțelegem că există multe povestiri în fiecare zi care se răspândesc pe site-urile sociale media. Voi, Lucrătorii Luminii, știți acum care este cel mai înalt adevăr și care nu este, important este să nu vă cufundați în aceste povestiri, deoarece este foarte greu să vă mențineți câmpul energetic și tiparele  de gândire pure și clare.

Noi vă rugăm Lucrători în Lumină, să nu preluați proiecțiile gândirii altora din afara voastră , care nu sunt în aliniere cu cel mai înalt adevăr al vostru. Vă rugăm să discerneți - pentru că, de îndată ce le acordați atenție acestor lucruri, sunteți distrași de la scopul vostru care este acela de a vă menține Lumina, iubirea, puritatea voastră, pentru a stabiliza planeta în aceste vremuri haotice. Fiți conștienți!

 Așa cum vă concentrați zilnic asupra Luminii, această Lumină radiază în atmosfera Pământului și, pe măsură ce Lumina voastră crește prin repetarea zilnică a tiparelor de gândire superioare care sunt cuprinse în decretele, afirmațiile și invocările la care participați, face o diferență, are un efect pozitiv. Nu vă descurajați de povestirile pe care le citiți sau le auziți. Văzute dintr-o perspectivă mai înaltă, toate lucrează în ordine divină.

 Vă încurajăm să cereți ajutorul Frăției Adevărului din Templul Adevărului, astfel ca noi să putem să ne alăturăm vouă în timp chemărilor voastre în fiecare zi, invocați toată asistența Tărâmului Maeștrilor Înălțați, să-i includeți pe toți cei la care vă puteți gândi din Tărâmurile Înalte ale Îngerilor, frații și surorile galactice, familiile copacilor, regnurile animalelor, păsărilor și insectelor, regnurile peștilor.


 Chemați elementalii , pe oricine la care vă puteți gândi să se alăture vouă.Pentru că acesta,este într-adevăr, întregul care suntem! Totul este Unul și când chemați aceste alte ființe care rămân invizibile pentru ochiul majorității oamenilor, atunci când le chemați, ele pot deveni o prezență mai mare și mai puternică în timpul Lucrării de Lumină care se face și a celor care își fac lucrarea pe această planetă și care au făcut-o de la bun început. Toți doresc să ajute, cu toții doresc să asiste'' în aceste vremuri.Chemați-i pe aceștia din toată inima voastră, pentru că cu cât simțiți mai mult ceea ce cereți, cu atât mai ușor devine să manifestați acea realitate pe această planetă.

Grilele care sunt stabilite pe Pământ și în interiorul Pământului - grilele cristaline - răspund Luminii mai înalte, care este chemată iar Pământul se luminează dintr-o perspectivă mai înaltă. Tot ceea ce chemați mai întâi are propria sa realitate în planurile mai înalte, planurile eterice iar apoi se filtrează în atmosfera Pământului, în realitățile voastre. Așa funcționează energia, așa că nu renunțați, iubiți lucrători în lumină, continuați să faceți ceea ce faceți pentru că are o influență pozitivă în realitățile care sunt create în noul vostru Pământ.

Amintiți-vă că iubirea este noua monedă în această nouă realitate pe care o creați!

Până luna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© Marlene Swetlishoff / Tsu'tama.
Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com/hilarionoctober2017.htm

Traducere Eliza Fati