Pagini

4 august 2018

Hilarion-Mesajul lunii August 2018


Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Există multe alinieri care au loc din perspectiva cosmică iar acest lucru va avea un impact într-un fel sau altul asupra tuturor locuitorilor de pe Pământ. Reacția voastră la aceste evenimente va varia în funcție de nivelul vostru de conștientizare a ceea ce are loc și de disponibilitatea voastră de a primi și de a integra mai multă Lumină în câmpul vostru eteric care, la rândul său, se strecoară în corpul fizic și în realitate. După cum știți deja, mai multă lumină poate însemna mai multă curățare și purificare a tiparelor profunde ținute în celulele voastre care trebuie să fie recunoscute, transmutate și transcense.

Cei mai mulți dintre voi care citiți sau ascultați acest mesaj vă aflați în principiu, pe calea planului vostru sufletesc și aveți multe instrumente la dispoziția voastră pentru a le pune în aplicare la nevoie, și a rămâne pe drumul cel bun. Faptul că vă aflați în mijlocul naturii este o metodă de bază, simplă și eficientă care vă va ajuta să rămâneți împământați pe Pământ în același timp. Atingând pământul în picioarele goale și cerând Pământului să ia tot ceea ce nu vă mai servește și să îl transmute în energia pe care o poate folosi în orice fel are nevoie cel mai mult, este o modalitate foarte eficientă de curățare și de a fi în continuare de ajutor planetei și tuturor locuitorilor ei.

Priviți spre viitorul planetei voastre cu speranță și anticipare și simțiți acest lucru în inima și mintea voastră. Această re-afirmare constantă a unei planete frumoase pașnice, în care toată lumea și totul prosperă , ajută la întărirea acesteia în noul șablon al noii realități a Pământului. Dați deoparte orice energii contrare pe care le întâlniți în existența voastră zilnică, pentru că acestea doar doresc să distragă majoritatea oamenilor în cele mai haotice moduri. Cu toate acestea, este stabilit ca toate astfel de încercări se revină înapoi cu efectul bumerangului la expeditorul unei astfel de intenții rele, iar acesta va trebui apoi să se ocupe de propriile sale creații.

Multi dintre voi au descoperit ca locuiesc in doua sau mai multe dimensiuni acum iar aceasta este o curba de invatare pentru cei mai multi oameni. Este nevoie de credință pentru a crede că ceea ce experimentați este real, pentru că de multe ori se simte ca un vis. Trebuie doar să observați și să vă adaptați la această nouă capacitate cât mai mult posibil. Rămâne-ți hidratați și acordați-vă timp cel puțin o dată pe zi pentru a vă centra și a vă înpământa pe planeta care este casa voastră. Acordați sprijin, ori de câte ori este posibil, pentru a ajuta cu evenimentele care apar cu o mai mare profunzime pe întreaga lungime și lățime a planetei. Dificil cum este, sunteți toți împreună!

Trimiteți un zâmbet și o rază roz a iubirii divine fiecărei persoane pe care o întâlniți. Nu știți niciodată cum acest act simplu poate influența viața altcuiva spre bine. Fiți iubirea și Lumina în fiecare moment, căci sunteți un emisar al Divinului și puteți face o mare diferență! Nu șovăiți în lucrarea Luminii, este de cea mai mare importanță în aceste vremuri haotice. Inspirati pacea, respirati pacea si practicați asta cat de des puteti în fiecare zi în mod constient. Chemați Îngerii și Familia de Lumină pentru asistență oriunde v-ați afla când credeti că este necesar. Suntem pregătiți pentru acest lucru și dispuși!

Până luna viitoare,

Eu sunt Hilarion

 © Marlene Swetlishoff Tsu tama

 Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati