Pagini

4 ianuarie 2019

Hilarion-Mesajul lunii ianuarie 2019

Preaiubitilor,

Eu vin pe aripile iubirii! Există o nouă energie înălțătoare care este acum disponibilă pentru omenire. Acum devine mult mai ușor pentru o persoană să-și stabilească obiectivele pozitive și să rămână concentrată și dedicată în atingerea lor. Apare sentimentul că devine dintr-o dată mai ușor să te bucuri și să experimentezi viața și că orice este posibil! Acest lucru creează o mai mare încredere în ghidarea intuitivă a persoanei, iar legătura cu ghizii spirituali devine din nou puternică. Sentimentul de deconectare pe care l-ați simțit a trecut iar aerul se simte curat și revigorant. Pânzele de păianjen au dispărut și înaintați cu toata puterea!

Un vechi ciclu de înfățișare lăuntrică s-a încheiat iar drumul în față vă umple cu posibilități minunate. Simțiți legătura cu Mama Pământ și sunteți pe deplin împământați în tărâmul material iar acest lucru vă umple cu speranță și pasiune pentru a exprima forța vieții din interiorul vostru într-un mod pe care numai voi îl puteți aduce mai departe. Știți că sunteți unici și doar voi puteți contribui cu un cântec, o notă. Viața se simte atât de bine si minunată din nou! Acest adevăr vibrează prin corpul vostru fizic și deschide ușa spre o mai mare exprimare a acesteia în toate aspectele vieții voastre. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, râsetele ies la suprafață și luminează poverile pe care le-ați purtat de prea mult timp.

Este timpul să lăsați aceste energii să plece. Precum pasărea Phoenix, voi renașteți din nou, reînnoiți și fermi în spirit. Un nou șablon și o nouă structură iau formă, iar integrarea acestei noi stări de existență se extinde într-o creștere și înțelegere mai mare. Îngrijirea sinelui este de o importanță primordială iar acest nou mod de a fi da tonul în perfectă aliniere cu noul an care începe acum. Un nou aspect al sinelui se dezvăluie iar în fața voastră se deschide o nouă conștiință și înțelegere. Opțiunile pe care le aveți în față sunt nelimitate în potențialul lor. Libertatea interioară care vine din vindecarea interioară vă deschide calea înainte.

Timpul miracolelor este aproape. Așteptați neașteptatul să apară de nicăieri și să vă dea viața peste cap! Observați nenumăratele miracole care apar în viața voastră. Fiți deschisi, așteptați ca ceva nou, neașteptat și interesant să vi se întâmple. Trebuie doar să ajungeți la izvorul de energie nelimlimitată care se află în interiorul vostru, pentru că voi sunteți sursa miracolelor ,a magiei și a unei vieți bine trăite. Aceste bogății interioare devin o expresie a sufletului, pe măsură ce credința voastră interioară devine o mai mare Lumină și forță care alimentează fermitatea interioară și cunoașterea voastră. Adevărul este că voi sunteți miracolul!

Schimbările din interior creează o nouă temelie și direcție. Ați făcut un angajament pentru creșterea și extinderea evoluției sinelui. O înțelegere mai profundă a opuselor va deschide ușa opțiunilor care nu au fost recunoscute până acum iar un echilibru lăuntric mai mare vă conferă capacitatea de a iubi, de a îngrijii, de a înțelege și de a fi deschiși pentru a primi și oferi în mod egal. Acest lucru vă va oferi o nouă temelie și o treaptă pentru a manifesta un potențial mai mare. Totul este bine și totul este perfect!

Până luna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsu tama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.http://www.therainbowscribe.com
Traducere : Eliza Fati