Pagini

4 februarie 2020

Hilarion -Mesajul lunii februarie 2020

Preaiubiților, 

Eu vin pe aripile iubirii!  În jurul vostru, tărâmurile și regatele nevăzute lucrează fără încetare pentru a crea Ordinea Divină pe măsură ce vechile structuri se năruie.  Tot ceea ce se află pe această planetă este reînnoit și recreat într-o integritate mai funcțională și mai coerentă.  Noua realitate a Pământului necesită noi modalități și perspective care vor ține cont de conexiunea dintre fiecare persoană și tot ce se află în mediul său și în lumea mai mare din jurul ei și, într-adevăr, în întregul cosmos!

Pe măsură ce lumea se transformă în jurul vostru, fiecare persoană este în permanență provocată să aducă echilibrul în sinea ei, să-și îmbine energiile și aspectele superioare și inferioare, astfel încât o înțelegere a celor două realități să poată avea loc pe măsură ce lumea veche se îmbină cu cea nouă. O rezoluție poate fi efectuată urmând îndrumarea inimii sacre a fiecăruia iar punțile dintre cele două realități pot fi astfel făurite și consolidate.  Aceasta este o experiență emoționantă a bucuriei creației, moment în care miracolele și întâmplările neașteptate pot și vor avea loc.

Există un nou nivel de înțelegere care se deschide celor care au ochii să vadă și urechi să audă.  Se face o tranziție pe măsură ce noi aspecte ale sinelui iau naștere pentru a aduce un nou punct de vedere asupra imaginii de ansamblu a realității.  Acest lucru facilitează oportunitatea de a crea noi începuturi și o reînnoire, renunțând la lucrurile care nu mai sunt productive sau favorabile creșterii și expansiunii spirituale a unei persoanei.  Creșterea creativă are loc, iar Lumină interioară frumoasă a unei persoane strălucește luminos pe măsură ce aceasta se re-centrează și se concentrează asupra măreției Divinității sale înnăscute.

Există multe schimbări la orizont pentru oamenii lumii.  Unele dintre aceste schimbări au loc ca urmare a evenimentelor Pământului care ar putea apărea pe măsură ce planeta se transformă într-o octava superioară de frecvență tonală.  Acest lucru va crea schimbări în scoarța terestră care ar putea duce la scufundarea unor țări și la apariția altor pământuri de sub oceane.  Aceste schimbări sunt inevitabile din cauza unor energii haotice care vor fi în joc.  Participarea voastră zilnică la rugăciuni și decrete a avut deja un efect mai pozitiv asupra rezultatelor finale decât ar fi avut înainte de a lua această acțiune.

Există multe ființe de Lumină din tărâmurile înalte adunate împreună care se pregătesc pentru eventualele evenimente care ar putea avea loc în lunile următoare. Să fiți liniștiți că se ia în considerare tot ceea ce se poate face pentru a evita posibilele pericole pentru oameni și animale, în ceea ce privește  mișcările terestre.  Este dorința din inimă a dragii voastre Mamă Pământ, ca toți locuitorii ei să-și continue existența pe măsură ce au loc schimbările.  Este timpul ca voi să mergeți adesea în interiorul vostru pentru îndrumare și direcție și apoi să o urmați.

Până luna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.


Traducere :Eliza Fati