Pagini

6 mai 2020

Hilarion-Mesajul lunii mai 2020

Preaiubiților,

 Eu vin pe aripile iubirii!  Acestea sunt timpuri de testare pentru toate sufletele de pe planetă.  Nu mai este timp de ezitare, întrebându-vă pe ce drum să o apucați. Acum, o persoană trebuie să fie sigură și hotărâtă în alegerile sale, care se află imediat înaintea sa.  Este timpul ca mulți dintre cei treziți să se gândească ce realitate a Pământului ajută ei să se manifeste prin acele alegeri ... căror principii le oferă
puterea personală?  Dacă au în vedere și descoperă că interesul și atenția lor se află în exigența justiției pentru crimele împotriva umanității și aceasta este concentrarea lor pasională, atunci poate este timpul pentru ei să se motiveze și să se implice personal.


 Dacă vor continua să  doar citirii scenariilor vor crea acea realitate pentru ei înșiși.  Ei trebuie să fie foarte siguri că asta își doresc cu adevărat.  Mintea este constructorul și asta înseamnă că gândurile și concentrarea lor le produc realitatea.  Energiile care vin acum nu vor permite o întoarcere pentru a schimba cursul la jumătatea drumului.  Chiar doriți să experimentați realitatea scenarilor de care sunteți nedezlipiți?  Vedem o mare evoluție și creștere sufletească care are loc de către cei care citesc și reflectă de fapt la cuvintele noastre.  Este timpul ca Lucrătorii în lumină să treacă la un nivel cu totul nou.  Este timpul să vă asumați responsabilitatea pentru ceea ce creați în lume ... totul începe, se perpetuează și se termină cu fiecare persoană.

 Vă spunem că, atunci când vă veți regăsi în povestea respectivă, va fi probabil prea târziu să mai ieșiți din ea, căci s-ar fi dovedit a fi cea mai puternică linie temporală, deoarece aceasta este cea pe care s-au concentrat majoritatea oamenilor!  Puteți vedea ce se întâmplă?  Schimbați modul în care faceți lucrurile, schimbați-vă obiceiurile zilnice - începeți cel puțin să doriți să trăiți viața unui erou!  Viața eroului este una de magnificiență a sinelui..., dedicând zilnic timp și eforturi pentru a vă ridica nivelul de frecvență la niveluri superioare și mai înalte de conștientizare, percepție și prețiozitate a vieții!  Nu este loc pentru eroul serios care să piardă această ocazie prin îngăduirea unor linii de poveste de joasă frecvență care să îi îndepărteze libertatea, suveranitatea și să îl mențină inferior prin frica ce o simte.

 Alegeți să lăsați în urmă scenariile toxice, deoarece acestea vor continua să fie transmise pentru totdeauna de generațiile viitoare.  Scufundați-vă în schimb în practici zilnice care vă mențin în frecvențe mai înalte în fiecare zi prin rugăciune, meditație, respirație și participând la tot ceea ce vă aduce bucurie.  Îndepărtați alimentele toxice din alimentație, uitați-vă la gândurile voastre repetitive ... Vă servesc pe voi, eroul magnific pe care îl cunoașteți?  Dacă nu, schimbați-vă modul de abordare, căci este tot ceea ce trebuie!  Fiți responsabil cu minuțiozitate pentru crearea și menținerea scenariilor de înaltă frecvență și cunoașteți cui oferiți energia prețioasă a vieții și forței de viață.

 Alegând să trăiți în frecvență înaltă, provocările nu mai sunt dificile și consumatoare de timp.  Veți fi continuu inspirați pentru a aduce soluții ce vă transformă pozitiv viața.  Ridicați standardele de excelență trăind mai mult ca sinele erou magnific.  Aliniați-vă mental și vocal în fiecare zi cu Esența voastră divină.  Acest lucru vă aduce libertate și oportunități incredibile.  Trăind ca sinele vostru erou, vă re-calibrați și vă îmbunătăți posibilitățile de transformare, inteligență, pace, armonie și manifestare.  Deveniți acordat fluxului divin și universul se grăbește să împlinească toate dorințele și nevoile voastre într-o sincronicitate nesfârșită.  Schimbarea scenariilor cu mare convingere, ajută de asemenea persoana iubită și viitorul umanității și al Pământului.  Oferiți-i un angajament sincer de cel puțin un an pentru a experimenta diferența magnifică

Până luna viitoare.. 

EU SUNT Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.


Traducere :Eliza Fati