Pagini

5 noiembrie 2020

Hilarion-Mesajul lunii Noiembrie 2020

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii!  Ceea ce se întâmplă trebuie lăsat să se întâmple. Vă rugăm să continuați să mențineți spațiul pentru ca omenirea să aleagă un mod de viață mai bun, exercitându-și discernământul interior pentru a putea face alegerile corecte în ceea ce se prezintă acum în fața ei. Odată ce sunt conturate rezultatele , realizarea faptului că au fost făcute alegerile corecte va deveni evidentă în evenimentele care vor urma la scurt timp.  Multe scenarii se vor juca pe scena mondială care vor deschide conștientizarea oamenilor către o realitate pe care nu o percepuseră ca fiind reală înainte iar sentimentul de copleșire îi va cuprinde.  Cu toate acestea, vor exista cei care vor juca rolul de intermediar între diferite facțiuni pentru a aduce adevărul pe masă.

Din perspectiva superioară, se va fi deschis calea de a duce omenirea și Pământul într-un nou câmp al conștiinței, o nouă realitate în care sunt abordate în cele din urmă mari îmbunătățiri și soluții la problemele care au suferit amânare timp îndelungat. Au existat planuri în cadrul planurilor care încep să se desfășoare în fața tuturor, în întreaga planetă. Aceste planuri se referă la modul de restabilire a sănătății și bunăstării tuturor cetățeniilor Pământului iar, pe măsură ce temerile și îngrijorările lor sunt atenuate, cetățenii lumii vor începe să colaboreze pentru a pune în aplicare schimbări în toate domeniile vieții umane de pe Pământ și de asemenea pentru toți locuitorii săi.  Aceste planuri vor fi implementate și stabilite rapid. 

Ele vor necesita implicarea directă a multor cetățeni ai lumii în timp ce se aceștia se unesc pentru a face brainstorming în vederea căutării de soluții care vor spori bunăstarea întregii planete.  Acest lucru va începe în fiecare comunitate pe măsură ce oamenii de toate vârstele se împreunează pentru a obține rezultate bazate pe soluții la toate provocările cu care se confruntă comunitatea lor. Apuse vor fi căile lui„eu primul” și a lui „care este câștigul meu?” Va exista un sentimet mai sincer al lui „toți pentru unul și unul pentru toți”.  Omenirea va susține conduita morală superioară care este necesară pentru a schimba lumea într-una care să asigure siguranța și bunăstarea tuturor celor de pe această planetă, care este casa lor.  Acest criteriu va deveni„noua normalitate” care este urmată pe măsură ce oamenii își asumă întreaga responsabilitate în toate aspectele vieții lor.

Acceptarea propriei suveranități necesită răspundere totală în toate alegerile care se fac,pentru că oamenii au aflat adevărul că ei sunt cei care își creează lumea. Orice lucru care este prezentat de alții care nu este în conformitate cu viziunea superioară a lumii pe care o doriți va necesita discernământul și capacitatea voastră de a afirma cu fermitate „Eu nu sunt de acord cu ...”.  Acest lucru, desigur, necesită mai multă conștientizare și explorare a oricărui concept care vă este adus în față și de a nu lua nimic de la sine considerat ca fiind așa doar pentru că cineva a spus asta!  Ați devenit conștienți că trebuie să cunoașteți toate faptele înainte de a lua o decizie care vă poate afecta lumea.  Acest lucru va crea, în timp, un sentiment de încredere în interacțiunile  dintre voi.

Când este experimentată această nouă stare de inter-relaționare cu ceilalți, pacea și armonia vor prevala. Acest lucru va duce la experiența a mai multă bucurie și fericire în interiorul oamenilor și la un sentiment de speranță și certitudine că viața lor este pe calea potrivită.  Ei vor începe să exploreze ceea ce doresc să aducă în lume din propriile lor talente, abilități și resurse interioare unice iar acest lucru va aduce multă frumusețe și armonie planetei.  Vor lucra în concert cu regatele elementalilor și cu celelalte ființe care coexistă alături de ei. Când bucuria și fericirea sunt experimentate în fiecare persoană în fiecare zi, Pământul și toate regatele sale vor prospera și se vor îmbogăți pe măsură ce legile naturii sunt recunoscute și respectate, precum și legile universale.

 Până luna viitoare ...

 EU SUNT Hilarion

© Marlene Swetlishoff

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere :Eliza Fati