Pagini

10 august 2021

Hilarion-Mesajul lunii August 2021

Preaiubiților, 

Eu vin pe aripile iubirii!  Timpurile în care vă aflați aduc la suprafață tot ceea ce mai trebuie văzut, recunoscut, acceptat și purificat.  Voi, care ați citit acest mesaj, ați „făcut treaba”, totuși constatați că unele aspecte apar în continuare pentru revizuire, pe măsură ce straturi din ce în ce mai profunde ale anumitor credințe apar din nou în atenția voastră. Mulți dintre voi, care sunteți sensibili la energii, vă aflați în procesarea energiilor colective care prevalează în prezent în atmosfera Pământului.  Vă spunem să recunoașteți când se întâmplă acest lucru, astfel încât să vă puteți detașa de ele.  Ați mai trecut prin asta de atâtea ori și nu mai este nevoie să vă scufundați în aceste energii.

Este timpul să fiți îngăduitori cu voi înșivă și să aveți grijă de voi. Voi sunteți cei care țin torța sus pentru restul rasei umane și făcând acest lucru face mai mult decât suficient. Nu trebuie să vă lăsați prinși în acele lucruri pe care le-ați depășit deja, ci vă sfătuim să deveniți un observator al semnificației imaginii de ansamblu a lumii, având o perspectivă mai înaltă. Ceea ce se întâmplă va continua să se întâmple până când va fi restabilită ordinea divină în lumea naturală. Legea naturală este în vigoare și are loc o echilibrare a tuturor lucrurilor. Am spus de multe ori că vechile sisteme vor începe să se prăbușească și astfel natura intervine pentru a face o scurtă lucrare a ceea ce trebuie să funcționeze.

 Este bine să fiți conștienți și informați despre evenimentele de pe intreaga planetă, deoarece această conștientizare vă va deschide centrele intuitive spre amintirea timpurilor trecute și vă va ajuta să fiți pregătiți pentru orice eventualitate care ar putea apărea. Există coduri de trezire care au fost furnizate de către scribul nostru despre ceea ce se întâmplă în lume (în Buletinul său informativ).Este necesar ca o persoană să participe la realitatea actuală și să știe că este de o importanță capitală în aceste vremuri abilitatea voastră de a menține o viziune mai înaltă. Aceste întâmplări vor continua să aibă loc în viitorul previzibil. Dragilor VOI sunteți cei pe care i-ați așteptat, nu vor exista vizitatori din afara planetei care să plonjeze și să vă salveze!

Aceste ființe sunt supuse legilor universale la fel ca voi și vă pot ajuta personal numai dacă le cereți. Ele nu pot accepta invitații de la câțiva dintre voi pentru a întra pe planeta voastră și pentru a prelua conducerea planetei vostre - această sarcină este responsabilitatea voastră! Orice alegere și decizie care afectează întreaga umanitate trebuie să fie o decizie conștientă luată de o parte reprezentativă a rasei umane care ajunge la un consens agreabil.Orice acorduri făcute în secret în trecut sunt nule, deoarece consensul întregii umanități a fost ocolit în intregime. Acest lucru a cauzat suferințe nespuse în cazul tuturor din lumea voastră nespuse timp de veacuri. Există acum un accent diferit, cel al unei conștiințe superioare care ia în considerare binele cel mai înalt al tuturor. 

Voi sunteți purtătorii semințelor noului Pământ și pe măsură ce atingeți un anumit nivel de frecvență (iubire pură) începeți să întrupați aspectele mai înalte ale Esenței voastre Divine în corpul vostru fizic. Acest proces a fost în curs de desfășurare pentru mulți dintre Lucrătorii în Lumină care au făcut lucrarea de mai multe decenii. Nu a fost un proces ușor pentru ei din cauza vibrațiilor mai joase care erau în vigoare.  A fost ca înotul contra curentului!  Dar ei au realizat miracolul creșterii nivelului de frecvență nu numai al lor ci și al întregii omeniri.  Planeta avansează și mai sus. Nu se oprește acest impuls și cei care acum se trezesc și devin conștienți vor avea un timp mult mai ușor decât generațiile anterioare. Au reușit în misiunile lor iar noi îi onorăm și îi salutăm!

 Până luna viitoare ...

 EU SUNT Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza Fati