Pagini

26 februarie 2011



21 feb 2011

Ashtar prin Beth Trutwin



Salutari  Ashtar aici

Am un mesaj pentru Echipajul de la sol
As vrea sa considerati o noua perspectiva in rolul pe care il aveti in Ascensiunea Pamantului. Nu a fost  nici un moment in istoria pamantului ca Ingerii Galactici sa nu fi fost  aici alaturi de Navele lor . Am fost cunoscuti ca cei Vazuti si Nevazuti .

Am fost vazuti de cateva ori in istoria voastra inaintea Caderii in 3D, navele noastre aterizasera Dupa Cadere, Ingerii s-au limitat la o dimensiune de vibratie mai joasa, dupa ce au ales puterea dualitatii si controlului, am fost mai mult Nevazuti decat Vazuti Fratii si surorile de pe Pamant au fost intotdeauna responsabili de  modul in care trateaza mediul inconjurator. In  frumoasa diversitate a Pamantului, traiesc spirite.

Exista Elementali si Devasi  si un intreg folclor de creaturi magice .Acestea  de asemenea sunt nevazute.
Ele lucreaza cu noi, ca partenerii nostri in armonia si grija pentru  mama Gaia / Vywamus.
A fost un moment  cand, cu nu foarte mult timp in urma, au fost introduse in atmosefra voastra, arme nucleare.(Wiki.org / teste nucleare)

Ultima data a existat un holocaust nuclear pe Pamant, atunci cand Fiicele lui Moab au repopulat Pamantul, acestea au trebuit sa aiba ADN ul lor reconstituit  de catre Arhanghelul Metatron. Acel moment a fost pentru Ultima Data. De atunci am avut  o noua creatie si o noua realitate  inainte. Ingerii Cazuti au continuat insa sa  controleze Elementalii mamei Pamant. Compania binevoitoare, Ingerii Necazuti, au continuat mai apoi sa se intrupeze  in corpuri fizice  ca sa ajute in rolul de echilibrare a raului facut.

In timp Consiliile Galactice au decis ca acest termen limita sa fie incheiat. Acesta a fost un mandat pentru fiecare suflet sa aiba  sansa sa se intoarca la iubire. Cei care sunt acum aruncati afara din birourile lor, nu au fost de acord sa se intoarca la iubire. Inimioarele acestor dictatori au fost masurate de catre Privitorul Tacut cat si de Preainaltii Lorzi din Dimensiunile Inalte.

Ei sunt la incetarea mandatului si vor fii tratati in instantele de pe Pamant cat si in instantele superioare de pe planeta, anume in Tribunalul Soarelui de pe Saturn .Ierarhia Ingerilor Necazuti, o constituie Cei care incarnati acum pe pamant se vor misca prin mijloace legale, pentru a aresta, sub acuzare si a urmari inlaturarea acelora care au incalcat Legea Divina  pe Pamant, pentru ultima oara .

Termenul lor limita s-a sfarsit . O parte din ei au incercat din rasputeri sa va induca in eroare spunand ca Pamantul va experimenta  sfarsitul timpului. Oamenii de stiinta si personalitatile publice au folosit aceasta notiune ca sa va controleze. ADEVARUL este ca VOI sunteti in controlul sfarsitului timpului pentru criminalii de razboi Intergalactic. Actiunile voastre determina cand se va sfarsi timpul 

Noi cei din ceruri lucram in tandem cu voi .Va inghiontim cu inspiratii. Vorbim cu voi in timpul somnului Va ghidam la fiecare  pas, Traim pe Nave in corpul nostu etheric. Suntem capabili sa ne mainfestam in corpuri fizice la dorinta. Arhanghelul Mihail, de exemplu vine pe pamant la sedintele in care liderii mondiali se aduna  St German, mama Sehkmet si altii fac acest lucru frecvent.  Acesta nu e pentru a impresiona si nici pentru a aparea la stirile noptii.

Toti Maestrii Ascensionati, Ingerii, Arhanghelii si altii de care nu sunteti constienti, va asista acum pe pamant in moduri  care nu sau mai facut pana acum privat  NOI SUNTEM AICI. Au fost Legiunile Galactice de Fiinte care vin din locuri indepartate  de pe alte Stele, venind in valuri pe Pamant in ultimii ani pentru a face toate modificarile. Unii dintre aceia , din multimile scandand “Plecati , Plecati , Plecati“sunt aceste fiinte Galactice aici pe Pamant .

Noi niciodata n-am  incetat sa fim aici cu voi. Pe masura ce  va treziti la potentialul nelimitat, cei intunecati  vor avea un efect redus in a va mai controla  asupra ceea ce sunteti dispusi sa acceptati ca Realitate.
Acum ca ne straduim pentru Libertate  pe Pamant, trebuie sa facem schimbarea impreuna .



Ce se va arata dupa ce Legea Nesara va fii adoptata? Asa cum trebuie, ca un consens, in mod legal, scoatem pasnic dictatorii, de asemenea trebuie sa lucram impreuna pentru a forma o noua guvernare a Pamantului, care este bazata pe Adevar, Dreptate, Pace si Iubire. Printre cei care lucreaza acum in rolurile de pe Pamant, care acum sunt de pe Nave sunt: presedintele Obama, Dalai Lama, Julian Assange, acestea sunt doar cateva nume.

Ei lucreaza cu Comanda noastra si noi lucram cu ei. Ei au acum asistenta completa. Sunt multi, multi altii de asemeni, la fiecare pas al vietii, noi ii numim Cavalerii Albi. In Statele Unite, parlamentarii care au suspendat Constitutia  au tinut lumea in razboi, si judecatorii care nu au respectat legea trebuie sa fie indepartati. Va fii o miscare in US  asemeni celei din Orientul Mijlociu .

Ea a  inceput in Winsconsin. Pe masura ce va miscati pentru a schimba lucrurile din pozitia voastra , in rolul vostru veti face posibilul pentru noi sa aterizam cu navele noastre.
VOI SUNTETI CEI PE CARE II ASTEPTATI

Nu este decat un lucru care va poate tine in urma: VOI  De fiecare data cand aruncati o privire amara, sau purtati pica, sau aveti un acces de furie, tipati la prieteni, depreciati copii vostri, ne dezonorati si ne trimiteti inapoi. Daca si in acesta  ora tarzie mai faceti oricare dintre aceste lucruri, nu va urmati propria Misiune . 

Putem canaliza resursele noastre prin voi. Putem canaliza inspiratii pentru voi. Va putem asista in a aduce abundenta in taramul vostru. Putem face acest lucru numai daca exista Gratie in inima voastra. Nu putem avea un canal deschis pentru a va ajuta daca  actionati dintr-un spatiu in care inima este inchisa. Daca insistati sa va continuati viata  fara harul dumnezeiesc, urmand fara minte  vechile tipare, nu mai exista nici o cale.

Cand vedeti pe cineva care are o lipsa de abundenta, vedeti o inima inchisa. Fiecare este judecat de catre Privitorul Tacut, nu doar cei intunecati. Fiecare lucrator in Lumina, fiecare suflet, este masurat. Multi au obiceiul de a avea o viata publica care-i face sa para mereu in lumina.

In spatele scenei insa, ei fac comentarii rautacioase in ce-i priveste pe semenii lor, ei sunt temperamentali cu cei care sunt in serviciul celorlalti  si cand cred ca nu i priveste nimeni, actioneaza mai putin. Vedem asta, auzim orice comentariu, prindem orice gand. Suntem aici in fiecare minut al zilei, cum spun Ingerii, nu sunteti niciodata singuri 

Nu va putem ajuta pana cand nu decideti ca o Fiinta de Scanteie Divina ce sunteti sa fiti
IUBIRE IN ACTIUNE. Pana atunci nu va puteti intalni SufletulGeaman, nu  puteti avea Abundenta, si nu puteti scapa judecatii.

      Pana cand nu se intampla asta pe Pamant, nu putem ateriza. Conditia necesara pentru aterizare, este ca Pamantul sa aiba o vibratie inalta. Noi si Navele noastre existam  in Taramul Eteric, a cincea Dimensiune. Cand Pamantul se va fii inaltat si  cand destule suflete isi vor fii ridicat vibratia , vom putea reaprinde campul de forta electromagnetica si vom avea o luma a Paci. 

In aceste conditii,  putem ateriza. In aceste conditii putem adopta Legea Nesarei. In aceste conditii vechile timpuri se vor fii incheiat. In aceste conditii, renuntam la bariere si Pamantul va fii guvernat de Cavalerii Albi, fiind IUBIRE IN ACTIUNE. In aceste conditii, vom  pune capat foametei, celor fara adapost saraciei, violentei de orice fel.

In  aceste conditii Pamantul va deveni cel de-al 33-lea membru al Confederatiei Lumilor Intergalactice. Cand Compania Binevoitoare s-a intrupat  in timpul lui Isus, s-a spus ca nici o piatra ce a fost folosita  in a construi Templul acelui timp, nu va fii aruncata in cele din urma. Criminalii de razboi  intergalactic au fost ocupatii in incercarea de a controla Portile Stelare.

Acum este sfarsitul ,cand acele pietre vor fii date la o parte .Tot ceea ce s-a facut de-a lungul  veacurilor  spre a a controla va fii indepartat.. Vedeti facandu-se asta de catre cetatenii Pamantului , care ies acum in strada in toate zonele  lumii.
    
Misiunea care este sa fie a voastra este dictata de catre voi. Voi o alegeti  Pe masura ce inima voastra se deschide, veti primi tot mai multe energii necreate de sus, canalizate spre voi in a va asista in progresul revenirii Pamantului la Iubire. Deci, asa sa fie.

Salut,
Ashtar

sursa: http://lightworkers.org/channeling/125378/message-lord-ashtar-ground-crew-earth-through-beth-trutwin
 Traducere: Eliza Fati