Pagini

27 februarie 2011

Lectile Vietii - Invatatorul Prolotheos

Chicago, U.S. of A, Ianuarie  22, 2011.
Invatatorul  Prolotheos.
Subiect: “Lectile Vietii.”
Primit prin Valdir Soares.

Prolotheos:  As vrea sa va vorbesc despre lectile vietii.
O sa aveti multe  dintre ele de-a lungul calatoriei voastre. Lectiile vietii sunt puncte de cotitura in viata umana, experiente ce va permit sa faceti ce e mai bun in viitor , avand  aceste experiente ca memento-uri  in viata de zi cu zi, sau ocazional cand va gasiti in fata  unor situatii care au nevoie de evaluare  din experienta  mai degraba decat  din teorie .
Cu toate acestea , ca sa parcurgeti cat mai multe lectii in viata voastra, trebuie să fiti constienti de importanta lor ca experiente de cotitura. Cu alte cuvinte nu puteti uita de ele .Aceste experiente nu sunt evenimente de rutina. Sunt experiente covarsitoare destinate a va influenta pe o perioada indelungata. Ele va vor fi aminte de multe ori pe parcursul calatoriei voastre , chiar dincolo de moartea fizica ,precum semnele de drum care va vor indica ce este inainte sau cum sa ajungeti in anumite locuri.
Experientele de viata  care indeamna la schimbare, sunt evenimente puternice care va schimba viata profund .Uneori sunt situatii dramatice care va gasesc in postura de a face alegeri morale de mare importanta .Alteori ele pot fi rezultatul unei realizari lente a anumitor valori care trebuiesc adoptate.
Atunci cand astfel de realizari sunt  in cele din urma intelese si acceptate, modele noi vor  incepe sa faca parte din deciziile voastre “pendulandu-va intreaga viata” spre o noua directie
Toate fiintele umane au aceste experiente de cotitura, dar cei mai mullti in loc sa le utilizeze cu folos , le uita  deoarece acestea ii indeamna la un comportament moral in viata lor .Asadar ar trebui sa acordati atentie acestor “semne“ si sa va asigurati ca urmati ceea ce acestea va   transmit ca sa va directionati viata spre telul pe care il au anii - eventuala voastra perfectiune. 
Aceste “experiente speciale“ fac parte din intreaga voastra calatorie spre ascensiune, nu doar pentru viata voastra fizica
Ele se vor multiplica de-a lungul  carierei voastre universale si intr-o buna zi cand veti intra in Paradis o sa va uitati in urma la drumul voastru lung, amintindu-va  de toate acele “semne” care v-au aratat calea  care v-a adus acolo. Va dati seama ce puternice si importante sunt acele experiente cotitura in evolutia voastra personala ? Asadar sa nu aveti frica de ele  sau sa incercati sa le uitati .In schimb evaluatile dintr-o perspectiva  dreapta , a faptului ca sunt  lectii de viata care va pot invata mult, uneori mai mult chiar decat o poate face un invatator.
Aici Prolotheos, ma simt onorat sa am oportunitatea de a va impartasi acestea  din experienta a ceva ce cu siguranta va v-a ajuta in calatoria voastra spre Paradis.

Sursa :  The 11:11 Progress Group.
            http://www.1111akashicconstruct.com/

Traducere: Eliza Fati